Tr3LaRaS Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Δεν αλλάζει τίποτα,εκτος απο την ωρα..μολις αλλαξεις region αλλαζει και η ωρα και ειναι οπως πρινκαι που το αλλαζω σε taiwan και ξανα πισω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Settings-additional settings-region Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Settings-additional settings-regionτο κανω τωρα και μετα ξαναβαζω ελλαδα.σωστα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 έγινε κάτι παράξενο έψαχνα μία εφαρμογή (waze) που έχω περασμένη, και δεν την έβρισκα όταν την έβαλα στην μπάρα google, μου την εμφάνισε και πάτησα πάνω και άνοιξε κανονικά άρα υπάρχει κανονικά μέσα στο κινητό μου την είχα σε φακελάκι μαζί με το goolge maps και το sygic όλα αυτά υπάρχουν αλλά δεν βρίσκω τον φάκελο! πως μπορώ να τον ανακτήσω? τώρα δεν ανοίγει και το googlemaps....ανοίγει μαύρη οθόνη :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 το κανω τωρα και μετα ξαναβαζω ελλαδα.σωστα ? Ναι έτσι ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 τώρα δεν ανοίγει και το googlemaps....ανοίγει μαύρη οθόνη :cry: Αυτή σαν εφαρμογή είναι εύκολη η (απ-)εγκατάσταση. Την απεγκατέστησες από το play store, και την εγκατέστησες ξανά; Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Προτεινω να περιμένετε λιγο να ερθει και στην Ελλαδα γιατι η αναβάθμιση για taiwan μπορει να ειναι optimised για εκει. Πχ ρυθμίσεις gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Το πρόβλημα αυτό υφίσταται στη global stable? Γιατί το δικό μου πάει κανονικά στο 100% Σε εμένα πάντως που είμαι με global state υφίσταται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Σε εμένα πάντως που είμαι με global state υφίσταται... Ούτε σε εμένα. Το αναφέρω για την στατιστική δειγματοληψία για όποιον ενδιαφέρεται να έχει εικόνα για αυτό το θέμα. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Σε εμένα πάντως που είμαι με global state υφίσταται... Και εγώ που είμαι με global stable, κάνοντας όλες τις αναβαθμίσεις (9.0.5.0 τώρα) δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, φορτίζει κανονικά και μόλις φτάσει 100% σβήνει και το λεντ. Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Και εγώ που είμαι με global stable, κάνοντας όλες τις αναβαθμίσεις (9.0.5.0 τώρα) δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, φορτίζει κανονικά και μόλις φτάσει 100% σβήνει και το λεντ. ακριβώς το ίδιο μόνο που δεν σβήνει το λεντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Αυτή σαν εφαρμογή είναι εύκολη η (απ-)εγκατάσταση. Την απεγκατέστησες από το play store, και την εγκατέστησες ξανά; δεν την κάνει απεγκατάσταση γιατί την έχει σαν default εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Καλησπερα παιδια....Θελω λιγο την βοηθεια σας γιατι εχω μπερδευτει...Θελω να παραγγειλω το εν λογο κινητο για να το παραλαβω στην αγγλια οπου και μενω μονιμα...Απο που να το παραγγειλω και με ποια χαρακτηριστικα και ρομ μιας και εχω μπερδευτει με τις εκατονταδες που κυκλοφορουν...?Επισης πειτε μου τι πρεπει να κανω για να αποφυγω το τελωνειο και τελος εαν αξιζει η αγορα του κινητου...Θελω κατι σταθερο και γρηγορο δεν θελω να μπλεκω με αναβαθμισεις κολληματα κτλ...ευχαριστω Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 (edited) Καλησπερα παιδια....Θελω λιγο την βοηθεια σας γιατι εχω μπερδευτει...Θελω να παραγγειλω το εν λογο κινητο για να το παραλαβω στην αγγλια οπου και μενω μονιμα...Απο που να το παραγγειλω και με ποια χαρακτηριστικα και ρομ μιας και εχω μπερδευτει με τις εκατονταδες που κυκλοφορουν...?Επισης πειτε μου τι πρεπει να κανω για να αποφυγω το τελωνειο και τελος εαν αξιζει η αγορα του κινητου...Θελω κατι σταθερο και γρηγορο δεν θελω να μπλεκω με αναβαθμισεις κολληματα κτλ...ευχαριστω Διάβασε περί εκδόσεων εδώ, θες το Note 4 Global Edition. Και 2 προτάσεις: Από Geekbuying (ευρωπαϊκή αποθήκη, Italy stock) το 4/64 gold στα 163.65€ τελική τιμή. Από Banggood (Κίνα) το 4/64 black στα 154.72€ (επιλέγεις priority direct mail για αποφυγή τελωνείου). Edited December 29, 2017 by verikets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Κάθε φορά που πάω να κάνω copy/paste/delete απο οποιαδήποτε εφαρμογή, μου βγάζει μήνυμα να ενεργοποιήσω την εφαρμογή έγγραφα στις ρυθμίσεις! Ενώ το κάνω, με κάθε επανεκκίνηση που κάνω πρέπει να το ξαναενεργοποιώ και είναι σπαστικό! Πως ενεργοποιητε μόνιμα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 (edited) Διάβασε περί εκδόσεων εδώ, θες το Note 4 Global Edition. Και 2 προτάσεις: Από Geekbuying (ευρωπαϊκή αποθήκη, Italy stock) το 4/64 gold στα 163.65€ τελική τιμή. Από Banggood (Κίνα) το 4/64 black στα 154.72€ (επιλέγεις priority direct mail για αποφυγή τελωνείου). Τελεια..Σε ευχαριστω πολυ..Μια τελευταια ερωτηση.. Το option priority direct mail που το βρισκω;;στο checkout?γιατι οταν παω να το επιλεξω σαν συσκευη μου βγαζει ειτε air parcel register for free ειτε ems express mail service £10.34 Ποιο απο τα 2 σαιτ ειναι πιο γρηγορο κ αξιοπιστο;;; Edited December 29, 2017 by laios23 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 κι από ελληνικό eshop πάντως θα το βρεις σε καλή τιμή εγώ το είχα πάρει με 180 Ευρώ αυτό με τα 4GB 64GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 κι από ελληνικό eshop πάντως θα το βρεις σε καλή τιμή εγώ το είχα πάρει με 180 Ευρώ αυτό με τα 4GB 64GB Εριξα μια ματια στο skroutz.gr και οι τιμες ειναι πανω απο 220ε..επειτα καποιος πρεπει να μ το στειλει κ αγγλια οποτε εξτρα λεφτα... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Στον φύλλομετρητή υπάρχει κάποια λειτουργία που να μπλοκάρει διαφημισεις και ποπ απς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 (edited) Δεν μπορω να προσθεσω επαφη με πηρε ενας φιλος απο τα παλια σημερα και προσπαθησα να προσθεσω το κινητο του σε καινουρια επαφη sim και μου βγαζει προβλημα. Edited December 29, 2017 by LLLEFTERIS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Δεν μπορω να προσθεσω επαφη με πηρε ενας φιλος απο τα παλια σημερα και προσπαθησα να προσθεσω το κινητο του σε καινουρια επαφη sim και μου βγαζει προβλημα. Ξέχνα τη SIM. Στο google περνάμε επαφές. Η SIM εκτός του ότι έχει περιορισμό σε 7-8 χαρακτήρες μόνο στο όνομα (αν προσπαθείς να περάσεις ονοματεπώνυμο αποκλείεται έτσι κι αλλιώς να δουλέψει), στα τελευταία ειδικά Xiaomi αναφέρονται συνεχώς προβλήματα σαν το δικό σου. Μάλλον δεν δουλεύει και καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 κι από ελληνικό eshop πάντως θα το βρεις σε καλή τιμή εγώ το είχα πάρει με 180 Ευρώ αυτό με τα 4GB 64GBΜπα το ανέβασαν φίλε μου. Το φθηνότερο παίζει Στα 220 ευρώ Και μάλιστα από το ίδιο μαγαζί που Εγώ το πήρα πριν από 1,5 μήνα 180 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Γίνεται να προσθέσω στην γραμμη ειδοποίησεων την εναλλαγη απο LTE σε 3g?Το ρωταω γιατί δεν εχω καλό σημα 4g και θα ηθελα εύκολα να αλλαζω οταν θα μπαινω μεσω δεδομενων. Στο sony που ειχα υπηρχε αυτή η καταχώρηση στη γραμμη ειδοποιησεων και αλλαζα αμεσως απο LTE σε 3g. ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η αν υπάρχει κάποιος ευκολος και αμεσος τροπος να εναλλαζειςαπο LTEσε 3g χωρις να μπαινεις στο μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Τελεια..Σε ευχαριστω πολυ..Μια τελευταια ερωτηση.. Το option priority direct mail που το βρισκω;;στο checkout?γιατι οταν παω να το επιλεξω σαν συσκευη μου βγαζει ειτε air parcel register for free ειτε ems express mail service £10.34 Ποιο απο τα 2 σαιτ ειναι πιο γρηγορο κ αξιοπιστο;;; Στο 2ο βήμα (δες εδώ) θα έπρεπε να εμφανιστεί η επιλογή. Προφανώς δε θα ισχύει για όλες τις χώρες άρα δεν αξίζει να ρισκάρεις. Και τα 2 είναι μεγάλα κινεζομάγαζα και θεωρούνται αξιόπιστα αλλά για το support δεν γνωρίζω πολλά. Αλλά αναγκαστικά άμα θες χαμηλή τιμή και σ'αρέσει το gold, πας για το geekbuying από Italy stock που έχει τα πιο φτηνά μεταφορικά και δεν ανησυχείς για τελωνείο. Edit: Τέλος διαθεσιμότητας. Έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια σε forums, reddit και trustpilot για το https://thesolutionshop.global/product/redmi-note-4-international-version-4gb-64gb/. Έχει έδρα την Αγγλία, πολύ καλό support, 2 χρόνια εγγύηση, πληρωμή και με Paypal, €187.05 μου βγάζει για Birmingham. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Ξέχνα τη SIM. Στο google περνάμε επαφές. Η SIM εκτός του ότι έχει περιορισμό σε 7-8 χαρακτήρες μόνο στο όνομα (αν προσπαθείς να περάσεις ονοματεπώνυμο αποκλείεται έτσι κι αλλιώς να δουλέψει), στα τελευταία ειδικά Xiaomi αναφέρονται συνεχώς προβλήματα σαν το δικό σου. Μάλλον δεν δουλεύει και καθόλου. Απλα αλλαζω συσκευη οταν παω σε μερη που μου ειναι αχρηστο ενα καλο κινητο και το αρχαιο Νοκια που βαζω την καρτα για καμια παραλια δεν εχει android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts