Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα. Πήρα μία κλήση από viber, με συνδεδεμένο bluetooth και ο ήχος τς ειδοποίησης δεν ακουγόταν απ' το τηλέφωνο, αλλά από τα ακουστικά του bluetooth. Επίσης η κλήση δεν φαινόταν ούτε στην οθόνη κλειδώματος, όπως μία κλήση κανονικά. Φάνηκε αφού ξεκλείδωσα την οθόνη. Αυτό που θέλω είναι οι κλήσεις viber να ακούγονται και να φαίνονται όπως οι κλήσεις τηλεφώνου. Πως διορθώνεται αυτό;

Είπαμε λαδακι... Και για αυτούς που λένε περί πατέντας και θα μπει το λάδι μέσα γιατί δεν έχει αδιαβροχοποίηση, δεν είπα να ρίξετε όλο το κινητό στο λάδι. .

Αυτοί που είπαν περί πατέντας, εκτός της πιθανότατης ζημιάς, δεν θέλουν να βλέπουν και τα λαδάκια να λερώνουν τις τσέπες τους. Γιατί τα λαδάκια ή κάποια στιγμή θα μπούνε στο τηλέφωνο ή θα βγούνε εκτός και θα λερώσουν. 3,5$ έχει ένα lenuo full cover στο ali.

Βασικά αυτοί οι "κάποιοι" απλά επισήμαναν τους κινδύνους και ο καθένας αποφασίζει τι θα κάνει. Δεν είναι κακό να το λέμε. Και φυσικά δεν είναι κακό να προτείνουμε λύσεις... είναι όμως κακό είναι να προτείνουμε λύσεις χωρίς να επισημαίνουμε τυχόν ρίσκα που μπορεί να υπάρχουν. :)

Δεν γράφτηκε όμως από αρκετούς ότι τα full cover ξεκολλάνε; Τελικά δε φαίνεται να υπάρχει κάποια λύση σωστή ...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τι ρυθμιση εχω κανει και οταν ανοιγω ενα βιντεακι να δω και το κλειστο μετα μου το βγαζει κατω κατω σε μικρο και συνεχιζει να παιζει ?

τι ρυθμιση εχω κανει και οταν ανοιγω ενα βιντεακι να δω και το κλειστο μετα μου το βγαζει κατω κατω σε μικρο και συνεχιζει να παιζει ?

ετσι δουλευει η εφαρμογη

Δεν γράφτηκε όμως από αρκετούς ότι τα full cover ξεκολλάνε; Τελικά δε φαίνεται να υπάρχει κάποια λύση σωστή ...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στη μια περίπτωση μιλάμε για απώλεια του tempered glass ενώ στην άλλη για ζημειά στο κινητό. Δεν σημαίνει βέβαια ότι σώνη και καλά θα περάσει το λαδάκι (το πιθανότερο είναι να μην περάσει) αλλά απλά καλό θά ήταν να το γνωρίζει όποιος το δοκιμάσει.

Όπως και να χει, προσωπικά είχα γράψει ότι τα full cover έχουν κακή αίσθηση μιας και έχει κόλλες μόνο στην άκρη.

Βασικά για τα τζαμάκια του rn4x ισχύει ότι ακριβώς ισχύει για όλα τα κινητά με 2,5D οθόνη. Το τζαμάκι είτε θα έχει λίγο αέρα στις άκρες είτε θα έχει χειρότερη αίσθηση ενώ η πιο ενδεδειμένη λύση είναι οι μεμβράνες οι οποίες βέβαια προστατεύον μόνο από γρατζουνιές.

Το πρόβλημα βασικά είναι ότι επειδή μιλάμε για οικονομικό κινητό οι περισσότεροι χρήστες δεν είχαν προγενέστερη εμπειρία με τέτοιες οθόνες για αυτο και η σύγχιση.

Πάντως με ενα απλο που πηρα απο εβαυ, μια χαρα ικανοποιημένος είμαι

Κενο αφηνει γυρω γυρω, στον αερα δεν ειναι, εκτος απ το κατω μερος, το οποιο ισα που φαίνεται.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Λοιπον βρηκα διαφορά με την τελευταια αναβαθμιση εχει δυναμωσει ο ηχος απο το εξωτερικο ηχειο. 98% ειμαι σιγουρος.
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Υπάρχει κάποιος τρόπος να βελτιώσουμε την απόδοση του ακουστικού;

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά, αλλά ρε παιδιά όταν είμαι εκτός σπιτιού που έχει φασαρία, δυσκολεύομαι να ακούσω το συνομιλητή μου.

Δε μιλάω να είσαι σε κεντρική λεωφόρο και να περνάνε φορτηγά. Μιλάω για φυσιολογικές καταστάσεις.

Δεν ακούω σχεδόν τίποτα. Κολλάω το ακουστικό στο αυτί μου, μπας και βγάλω καμιά άκρη από τα συμφραζόμενα.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να βελτιώσουμε την απόδοση του ακουστικού;

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά, αλλά ρε παιδιά όταν είμαι εκτός σπιτιού που έχει φασαρία, δυσκολεύομαι να ακούσω το συνομιλητή μου.

Δε μιλάω να είσαι σε κεντρική λεωφόρο και να περνάνε φορτηγά. Μιλάω για φυσιολογικές καταστάσεις.

Δεν ακούω σχεδόν τίποτα. Κολλάω το ακουστικό στο αυτί μου, μπας και βγάλω καμιά άκρη από τα συμφραζόμενα.

Παρε ενα μεγεθυντικο φακο και κοιτα μηπως κατι φραζει το ακουστικο ελπιιζω να το εχεις τέρμα.

Τερμα φιλε.

Απο την απαντηση σου να υποθεσω οτι δεν υπαρχει θεμα με το ακουστικο;

Τι να πω; Προερχομενος παντως απο το LG G3, μου χτυπησε κατευθειαν η διαφορα. Στην αρχη ειπα, δε βαριεσαι. Μπορει να ειναι ιδεα μου.

Οσο περνανε οι μερες ομως, διαπιστωνω οτι το προβλημα υφισταται.

Το ακουστικο καθαρο ειναι, τα αυτια μου καθαρα ειναι, δεν ξερω τι να υποθεσω.

Στάλθηκε από το Xiaomi Redmi Note 4 χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Τερμα φιλε.

Τι να πω; Προερχομενος παντως απο το LG G3, μου χτυπησε κατευθειαν η διαφορα. Στην αρχη ειπα, δε βαριεσαι. Μπορει να ειναι ιδεα μου.

Χαχαχαχα οχι με το ακουστικο δεν υπαρχει θέμα δεν ειναι και απο τα δυνατότερα αλλα οκ.!!! :)

Τερμα φιλε.

Το g3 είναι ναυαρχίδα της lg ενώ το redmi note 4 είναι οικονομική συσκευή της xiaomi. Μια χαρά είναι τα αυτιά σου απλά είναι αναμενόμενο να έχουν κάποια διαφορά.

ετσι δουλευει η εφαρμογη
ποια εφαρμογη ?μου το κανει και στο facebook

Απλά το ακουστικό του είναι μέτριο και εγώ σε χώρους με λογική φασαρία δυσκολεύομαι να ακούσω τον συνομιλητή μου.

βάλε κανένα app να ρυθμίζεις ξεχωριστά τις εντάσεις, εγώ έχω το slider widget και έχω ότι εντάσεις θέλω όπου θέλω.

enjoy your life...:p

ποια εφαρμογη ?μου το κανει και στο facebook
Οταν ειχα το meizu m2 note δε μου το εκανε αυτο

μηπως εχω κανει εγω καμια ρυθμιση ?

για το youtube νομιζα οτι λες
μου το κανει και στο fb οταν ανοιγω βιντεακι

και οταν το κλεισω μενει κατω αριστερα και παιζει

Βασικά αυτοί οι "κάποιοι" απλά επισήμαναν τους κινδύνους και ο καθένας αποφασίζει τι θα κάνει. Δεν είναι κακό να το λέμε. Και φυσικά δεν είναι κακό να προτείνουμε λύσεις... είναι όμως κακό είναι να προτείνουμε λύσεις χωρίς να επισημαίνουμε τυχόν ρίσκα που μπορεί να υπάρχουν. :)

Εσείς μιλάτε θεωρητικά και εγώ πρακτικά. Είναι κακό να κρίνετε πιθανές λύσεις, ΧΩΡΙΣ να τις έχετε δοκιμάσει. Έγραψα λοιπόν ότι η συγκεκριμένη λύση είναι δοκιμασμένη και εδώ και ενάμιση μήνα δεν ασχολούμαι με tempered glass στο δικό μου κινητό και το Redmi 4x της γυναίκας. Ούτε λαδίλες, ούτε τίποτα. Μόνο οι ασπρίλες εξαφανίστηκαν. Αν βρεθεί κάποιος ο οποίος έκανε τη συγκεκριμένη "πατέντα" και δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα να το επισημάνει. Υπάρχουν άτομα που έχουν δώσει 20€+ για tempered (από Ελλάδα) και δεν βρήκαν λύση και γω που έγραψα τη διαπίστωση μου στη λύση που εφάρμοσα, θα κριθώ από κάποιους που απλά αναφέρουν κινδύνους. Ok, αγοράστε tempered μέχρι να βρείτε το καλύτερο.

Για οσους δεν ακουνε δυνατα μπορουν με root να το δυναμωσουν ανετα,οπως και ολους τους ηχους.

Αλλιως περιμενουν καποιο μελλοντικο update που μπορει να την δυναμωσει.

Βεβαια ειναι και σχετικο αυτο,μπορει η ενταση για καποιον να ειναι ενταξει οπως ειναι,και καποιος αλλος να εχει συνηθισει να την ακουει στα τερματα,η να μην ακουει και καλα,δεν ειναι κατι σπανιο (χωρις παρεξηγηση,μη μου την πεσετε παλι..!)

Εγω παντως συνηθως την χαμηλωνω κιολας,δεν μ αρεσει να μου γαργαλαει και το αυτι..!

Αυτοί που είπαν περί πατέντας, εκτός της πιθανότατης ζημιάς, δεν θέλουν να βλέπουν και τα λαδάκια να λερώνουν τις τσέπες τους. Γιατί τα λαδάκια ή κάποια στιγμή θα μπούνε στο τηλέφωνο ή θα βγούνε εκτός και θα λερώσουν. 3,5$ έχει ένα lenuo full cover στο ali.

Το δοκίμασες και λερώθηκες;;; Γιατί εγώ δοκίμασα fullcover, ήταν άθλιο σε αίσθηση και ξεκόλλησε στην άκρη μετά από λίγο καιρό. Επίσης σε δύο κινητά με το λαδακι, ενάμιση μήνα τώρα, δεν έχω δει το παραμικρό αρνητικό. Απλά εξαφανίστηκαν οι ασπρίλες!!!

Εσείς μιλάτε θεωρητικά και εγώ πρακτικά. Είναι κακό να κρίνετε πιθανές λύσεις, ΧΩΡΙΣ να τις έχετε δοκιμάσει. Έγραψα λοιπόν ότι η συγκεκριμένη λύση είναι δοκιμασμένη και εδώ και ενάμιση μήνα δεν ασχολούμαι με tempered glass στο δικό μου κινητό και το Redmi 4x της γυναίκας. Ούτε λαδίλες, ούτε τίποτα. Μόνο οι ασπρίλες εξαφανίστηκαν. Αν βρεθεί κάποιος ο οποίος έκανε τη συγκεκριμένη "πατέντα" και δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα να το επισημάνει. Υπάρχουν άτομα που έχουν δώσει 20€+ για tempered (από Ελλάδα) και δεν βρήκαν λύση και γω που έγραψα τη διαπίστωση μου στη λύση που εφάρμοσα, θα κριθώ από κάποιους που απλά αναφέρουν κινδύνους. Ok, αγοράστε tempered μέχρι να βρείτε το καλύτερο.

Δεν σε καταλαβαίνω. Γιατί να μην πρέπει να το πούμε; Επίσης το ότι σε εσένα δεν έκανε πρόβλημα δεν αποτελεί κάποια απόδειξη ότι είναι ασφαλές. Διάβασε λίγο τι έγραψα αν θέλεις. Ναι είναι μικρή η πιθανότητα αλλά υπαρκτή... και εννοείται πως εξετάζουμε πρώτα την θεωρία πριν τη πράξη εφόσον μιλάμε για τέτοιους κινδύνους. ;)

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί πειράχτηκες από το σχόλιο. Στη τελική δεν είναι καν δική σου πατέντα ούτε κάτι άγνωστο/καινούργιο.

Τέσπα. Ο καθένας πράττει όπως νομίζει. Ο λόγος ύπαρξης του forum είναι η παροχή πληροφοριών και μόνο. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει όπως νομίζει πχ και το φλασάρισμα unofficial custom roms ή oc έχει ένα μικρό ποσοστό κινδύνου αλλά παρόλα αυτά εν γνώση μας το κάνουμε. ;)

Ποτε τελειωνει το πανηγυρι εκει στην Κινα να βγαλουν καμια αναβαθμιση για εμας με την Dev :p

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)