ilka71 Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 μπορείτε λίγο να αναφέρετε πόσες ώρες οθόνης έχετε μέχρι το 50%μπαταρίας ;όχι πιο πολύ .μόνο μέχρι το 50%.ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 παιδες το κινητο αρχισε να τριζει αρκετα χωρις να φαει καμμια πτωση. :( Εχει καποιος αλλος παρατηρει κατι τετοιο? ναι, στις τρύπες στο ηχείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 μπορείτε λίγο να αναφέρετε πόσες ώρες οθόνης έχετε μέχρι το 50%μπαταρίας ;όχι πιο πολύ .μόνο μέχρι το 50%.ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk5 με 6 με WiFi. 4 με 4G Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 μπορείτε λίγο να αναφέρετε πόσες ώρες οθόνης έχετε μέχρι το 50%μπαταρίας ;όχι πιο πολύ .μόνο μέχρι το 50%.ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk με 4 Τζι πιανω στο 50 % καθημερινα 2 ωρες...συνολο δηλαδη 4 ωρες....με φουλ φωτεινοτητα! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stivpk Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 μπορείτε λίγο να αναφέρετε πόσες ώρες οθόνης έχετε μέχρι το 50%μπαταρίας ;όχι πιο πολύ .μόνο μέχρι το 50%.ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk 5.30 με 6 ώρες . Φωτεινότητα αυτόματη γύρω στο 75% και χρήση youtube , browsing ,gaming . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 (edited) 5.30 με 6 ώρες . Φωτεινότητα αυτόματη γύρω στο 75% και χρήση youtube , browsing ,gaming . με χρήση σε 4g η wifi? με 4 Τζι πιανω στο 50 % καθημερινα 2 ωρες...συνολο δηλαδη 4 ωρες....με φουλ φωτεινοτητα! φαντάζομαι εάν χαμηλώσεις την φωτεινότητα θα διπλασιάσεις αυτούς τους χρόνους! 5 με 6 με WiFi. 4 με 4G Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk μάλλον εκεί φτάνω και εγώ. ίσως λίγο λιγότερο νομίζω.. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk τώρα είμαι στο 66% με 4 ώρες οθόνη. με 40 λεπτά gps(που καταναλώνει πιο πολύ μπαταρία βέβαια) και σχεδόν το 90%με WiFi. Edited August 15, 2017 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 με χρήση σε 4g η wifi? φαντάζομαι εάν χαμηλώσεις την φωτεινότητα θα διπλασιάσεις αυτούς τους χρόνους! μάλλον εκεί φτάνω και εγώ. ίσως λίγο λιγότερο νομίζω.. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk τώρα είμαι στο 66% με 4 ώρες οθόνη. με 40 λεπτά gps(που καταναλώνει πιο πολύ μπαταρία βέβαια) και σχεδόν το 90%με WiFi. Κοιτα το δοκιμασα μια ημερα που ημουν μονος σπιτι χωρις παιδια χωρις γυναικα και πεθερα.... Εβγαλε 14 ωρες οθονη, εξω ομως χρειαζομαι φουλ φωτεινοτητα δεν βλεπω τιποτα. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Κοιτα το δοκιμασα μια ημερα που ημουν μονος σπιτι χωρις παιδια χωρις γυναικα και πεθερα.... Εβγαλε 14 ωρες οθονη, εξω ομως χρειαζομαι φουλ φωτεινοτητα δεν βλεπω τιποτα. να το πουλήσω; τέτοιους χρόνους ποτέ δεν έχω πιάσει! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 να το πουλήσω; τέτοιους χρόνους ποτέ δεν έχω πιάσει! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk γιατι να το πουλησεις ; Ολοι οι ανθρωποι αντεχουμε την ζεστη παραδειγμα το ιδιο ΟΧΙ φυσικα.. Αν ριξεις την φωτεινοτητα στο 20% πιανεις ανετα 8-10 ωρες οθονης...καντο. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stivpk Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 με χρήση σε 4g η wifi? Χρήση wifi πάντα. Με 4G δεν έχω δοκιμάσει ακόμα ποσο πάει. Προφανώς όσο χαμηλότερη φωτεινότητα τόσο περισσότερες ώρες ανοιχτης οθόνης!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 @ilka71 δεν εχετε ουτε ιδιο σεταρισμα/χρηση ουτε ιδιο σημα. Αυτα τα 2 επηρεαζουν παρα πολυ και ως εκ τουτου, το sot που εχει ο ενας δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα το εχουν ολοι. Προσωπικα στο 50% πρεπει να χε καπου 4,5 ωρες sot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 @ilka71 δεν εχετε ουτε ιδιο σεταρισμα/χρηση ουτε ιδιο σημα. Αυτα τα 2 επηρεαζουν παρα πολυ και ως εκ τουτου, το sot που εχει ο ενας δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα το εχουν ολοι. Προσωπικα στο 50% πρεπει να χε καπου 4,5 ωρες sot. 4,5 εννοεις με wifi σιγουρα και χαμηλη φωτεινοτητα ετσι ; Αλλιως δεν βγαινει Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 (edited) 4,5 εννοεις με wifi σιγουρα και χαμηλη φωτεινοτητα ετσι ; Αλλιως δεν βγαινει Η οθονη ηταν αυτοματο και καπου στο 60%. Οσον αφορα τη συνδεση, θα λεγα 70% wifi και 30% 4g. Επισης ειχα παντα κλειστους συγχρονισμους της google και εχω μονο ενα email να τσεκαρει ανα 6 ωρες αν θυμαμαι καλα. Να σημειωθει οτι το facebook που αποτελει απο τις πιο ενεργειοβορες εφαρμογες δεν την βαζω ποτε και σε κανενα κινητο. Την βρισκω περιττη μιας και μου αρκει να μπαινω απο browser (messenger εχω κανονικα). Edited August 15, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Στο 50% σχεδόν 4 4μιση ωρες σοτ. Χρηση wifi+4g/3g Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Αρα η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Αρα η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου Για πεταμα σου λεωωω. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω τωρα που γραφω 49% μπαταρια και εχω 6,31 λεπτα μονο με 4g αυτοματη φωτεινοτητα μεσα εξω. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 (edited) Αρα η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου sot = screen on time. Τα περισσότερα κινητά είναι κάπου στις 3 με 5 ώρες sot πληρη αποφόρτιση, όχι 50℅ ;) Edited August 15, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Για πεταμα σου λεωωω. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω τωρα που γραφω 49% μπαταρια και εχω 6,31 λεπτα μονο με 4g αυτοματη φωτεινοτητα μεσα εξω. ε αυτό εννοώ! πως στο καλό το καταφέρνεις; με 4g κιόλας! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 ε αυτό εννοώ! πως στο καλό το καταφέρνεις; με 4g κιόλας! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Δεν εχετε ουτε ιδιο σημα ουτε ιδιους συγχρονισμους ουτε ιδιες αδειες ουτε ιδιες εφαρμογες. Αυτα αρκουν για να δεις διαφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 γιατι να το πουλησεις ; Ολοι οι ανθρωποι αντεχουμε την ζεστη παραδειγμα το ιδιο ΟΧΙ φυσικα.. Αν ριξεις την φωτεινοτητα στο 20% πιανεις ανετα 8-10 ωρες οθονης...καντο. την φωτεινότητα τη έχω πάντα στο μη αυτόματο πολύ χαμηλά, ειδικά μέσα στο σπίτι κοντά στο 15 με 20%.τελικά τώρα είμαι μετά από 15 ώρες στο 55% με 5 ώρες οθόνη. η μία ώρα ήταν gps και το 80%των sot ήταν με WiFi. έξω την φωτεινότητα την έχω στο μη αυτόματο περίπου 50%. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 V.8.5.4.0.NCFMIED Αυτό μου έβγαλε για update. Στο MIUI Version του τηλεφώνου μου γράφει: MIUI Global 8.2 | Stable 8.2.10.0(MCFMIDL) Γενικά, δεν το έχω πειράξει το τηλέφωνο, όπως μου ήρθε, έτσι το έχω. Πέρα δηλαδή από τις εφαρμογές που του έχω περάσει. Τι λέτε; Να το κάνω άφοβα το update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Και εμένα το ίδιο update stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Αρα η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου Το αντίθετο. ΒΡΑΧΟΣ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Με το που άνοιξα το κινητό σήμερα μου ήρθε αναβάθμιση σε nougat. Xiaomi redmi note 4x αγορά από media market. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 V.8.5.4.0.NCFMIED Αυτό μου έβγαλε για update. Στο MIUI Version του τηλεφώνου μου γράφει: MIUI Global 8.2 | Stable 8.2.10.0(MCFMIDL) Γενικά, δεν το έχω πειράξει το τηλέφωνο, όπως μου ήρθε, έτσι το έχω. Πέρα δηλαδή από τις εφαρμογές που του έχω περάσει. Τι λέτε; Να το κάνω άφοβα το update; Το ίδιο και εδω Με το που άνοιξα το κινητό σήμερα μου ήρθε αναβάθμιση σε nougat. Xiaomi redmi note 4x αγορά από media market. Δηλαδη ποια φοραει τωρα? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts