ilka71 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Ευχαριστως να βαλω αλλα δεν με αφήνει να ανεβασω εχω δοκιμάσει επανειλημενως μπορείς να μου εξηγησεις ακριβώς πως αν δεν ειναι κοπος; μηπως κανω κατι λαθος; μέσω tapatalk μόνο εγώ μπορώ να ανεβάζω φωτο στο myphone.gr. από πισι δεν με αφήνει καιρό τώρα! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 μέσω tapatalk μόνο εγώ μπορώ να ανεβάζω φωτο στο myphone.gr. από πισι δεν με αφήνει καιρό τώρα! Αν θες στειλε ενα μειλ με πιεμ να στο στειλω ετσι αυριο ομως. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Δεν εχω τετοιο πραγμα, και εγω ούτε απο πισι ουτε απο το κινητο αμιγως ανεβαινει, εκει που λεει απλοουντ παταω και βγάζει ενα κολομηνυμα τι εχουν κάνει ουτε ξερω παλια ανέβαζα μια χαρά. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Παιδιά πήρα το redmi note 4 global edition snapdragon για την γυναίκα μου. Έχω κάποια θέματα. 1.Δεν συνδέεται ξαφνικά στο WiFi. 2. όταν μιλάει και ενώ είναι κλειστή η οθόνη πατιούνται κουμπιά και όταν το απομακρύνει από το αυτί παραμένει σκοτεινή η οθόνη. Τι συμβαίνει; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 μέσω tapatalk μόνο εγώ μπορώ να ανεβάζω φωτο στο myphone.gr. από πισι δεν με αφήνει καιρό τώρα! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Postimage https://postimages.org/ Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Καλησπέρα.Μπορουμε από stable να πάμε σε Dev χωρίς να χρειαστεί να ξεκλειδώσουμε bootloader; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κ βεβαια μπορεις.αρκει η stable που εχεις κ η dev που θες να βαλεις να εχουν την ιδια εκδοση .. πχ stable mm6-dev mm6. αν η stable σου ειναι 6αρα κ η dev που θες να βαλεις αντροιντ 7 ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.θα μπρικαρει. αν ειναι κ οι δυο 7αρες επισης καντο. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από stable σε dev?? μπορει εξηγησα πριν λιγο το πως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggelisD66 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Οταν ειναι συνδεδεμενο το wifi τα data κλεινουν,τα συμβολα g,3g,h,h+,4g δεν εχουν λογο να εμφανιζονται,οι sim λειτουργουν για κλησεις μονο εκεινη τη στιγμη και δεν εχει σημασια σε τι network παιζει,το τηλεφωνο θα διαλεξει μονο του το καλυτερο σημα για κλησεις,που φυσικα ειναι το g (2g) τις περισσοτερες φορες. Με συνδεδεμένο και ενεργό το WIFI τα εικονίδια για το 4G κλπ φαίνονται κανονικά. Έχω το CU για κλήσεις και την whatsup για data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgis4 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Με συνδεδεμένο και ενεργό το WIFI τα εικονίδια για το 4G κλπ φαίνονται κανονικά. Έχω το CU για κλήσεις και την whatsup για data. Όντως πρέπει να φαίνεται, αν έχεις ενεργοποιημένο να εμφανίζεται το όνομα του παρόχου στη μπάρα επάνω. Μόνο για τα data όμως. Για την άλλη sim όχι. ΥΓ: Βαγγέλη, περιμένουμε το χρόνο οθόνης με nougat. Και γενικά αν άλλαξε κάτι στην εμπειρία χρήσης σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Krnov Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Καλημερα θα ηθελα μια διευκρινηση ποια ειναι η διαφορα μεταξυ των δυο κινητων Offical-Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-4G-64GB απο geekbuying και Xiaomi Redmi Note 4X 64G 4G απο πλαισιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 (edited) Καταλαβα τι λες.Οφειλεται στο custom framework της miuι,το οποιο ειναι αρκετα μακρια απο το aosp framework που χρησιμοποιει το app για να στειλει live πληροφοριες στο status bar.Aλλα επειδη οι περισσοτερες εφαρμογες φτιαχνονται για aosp μαλλον δεν εχει γινει η δουλεια που χρειαζεται για να υποστηριζει και miui (Η δεν το αφηνει η miui βαζοντας τα δικα της icons) Παρολ'αυτα λυση παιζει να υπαρχει αν εισαι ξεκλειδωτος,με root,xposed και φυσικα android marsmallow για να εχεις xposed.Τα modules xMiui και Miui 8 tweaks (οπως εχω ξαναπει κανουν παπαδες,σου δινουν αλλα τοσα settings απ οσα εχει ηδη η miui ) εχουν επιλογη και τα 2 που λεγεται aosp status bar icons η οποια επαναφερει το status bar σε κλασσικο aosp (οτι εμφανιζεται στην αριστερη πλευρα,δηλαδη τα notifications των apps).Φευγουν τα χρωματιστα εικονιδια της miui και ερχονται τα αυθεντικα ασπρα εικονιδια των εφαρμογων οπως στο καθαρο android. Οποτε (χωρις να ειναι 100% σιγουρο) υπαρχει περιπτωση να επανερχεται και η λειτουργια αυτη που θες με τα live icons. Να το κανεις με αλλο τροπο (και χωρις να εισαι developer!) εκτος απο xposed δεν παιζει,η αλλαγη πρεπει να γινει στο framework της miui και με απλο app δε μπορει να γινει.Τετοιες μοντες μονο με xposed ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα λες άψογα αλλα για να τα κάνω όλα αυτά θέλει πολύ χρόνο και πολύ κρύο ιδρώτα. Θα είναι πάλι καμιά διαδικασία με 55steps. Βασικά αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις με τα κινητά της Xiaomi. Παίρνεις το σασί και αλλάζεις αρκετά η τα πάντα μέσα. Όμως πόσο ζώα είναι που κάτι τόσο φάτσα κάρτα το έχουν πετσοκόψει. Παρεμπιπτόντως ούτε κάποια widget δουλεύουν στην miui. Πχ weather underground. βγαίνει σπασμένο εδώ και χρόνια. Να ρωτήσω ακόμα για ποιό λόγο στο δικό μου cloud ο χώρος αποθήκευσης αυξήθηκε σε 25GB? Να θυμίσω στον φίλο που έλεγε για το wifi call ότι του δουλεύει με cosmote 'οτι του είχε ζητήσει μέλος screenshot η έστω και επιβεβαίωση από δεύτερο τρίτο άτομο οτι αυτο δουλεύει. Το wificall εμενα δουλεψε. Το καλύτερο είναι σχετικό. Τί σε ενδιαφέρει περισσότερο πες μας. Επίσης το wifi calling δεν λειτουργεί, θα παρακαλέσω τον φίλο παραπάνω που ισχυρίζεται ότι λειτουργεί να μας στείλει ένα screenshot. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk εκτός αν έχει γίνει ήδη και δεν το έχω δει. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα θα ηθελα μια διευκρινηση ποια ειναι η διαφορα μεταξυ των δυο κινητων Offical-Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-4G-64GB απο geekbuying και Xiaomi Redmi Note 4X 64G 4G απο πλαισιο. Δεν νομίζω να υπάρχει καμία αλλά ας απαντήσει και άλλος. Στην θέση σου χωρίς να θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου θα το έπαιρνα απο geekbuying Ιταλία που αναφέρθηκε και πριν στα 175€. θα το ρισκαρα ακόμα και αν το έκοβα τιμολόγιο στο πλαισιο και μου έβγαινε 200€ Edited August 13, 2017 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Αν το βάζω να φορτίζει στο 45-50% κάθε μέρα, δεν υπάρχει πρόβλημα, έτσι; Ή είναι καλύτερο να μπαίνει στην πρίζα γύρω στο 15%; Έχει διαφορά ή είναι το ίδιο πράγμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Krnov Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Τα λες άψογα αλλα για να τα κάνω όλα αυτά θέλει πολύ χρόνο και πολύ κρύο ιδρώτα. Θα είναι πάλι καμιά διαδικασία με 55steps. Βασικά αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις με τα κινητά της Xiaomi. Παίρνεις το σασί και αλλάζεις αρκετά η τα πάντα μέσα. Όμως πόσο ζώα είναι που κάτι τόσο φάτσα κάρτα το έχουν πετσοκόψει. Παρεμπιπτόντως ούτε κάποια widget δουλεύουν στην miui. Πχ weather underground. βγαίνει σπασμένο εδώ και χρόνια. Να ρωτήσω ακόμα για ποιό λόγο στο δικό μου cloud ο χώρος αποθήκευσης αυξήθηκε σε 25GB? Να θυμίσω στον φίλο που έλεγε για το wifi call ότι του δουλεύει με cosmote 'οτι του είχε ζητήσει μέλος screenshot η έστω και επιβεβαίωση από δεύτερο τρίτο άτομο οτι αυτο δουλεύει. εκτός αν έχει γίνει ήδη και δεν το έχω δει. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν νομίζω να υπάρχει καμία αλλά ας απαντήσει και άλλος. Στην θέση σου χωρίς να θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου θα το έπαιρνα απο geekbuying Ιταλία που αναφέρθηκε και πριν στα 175€. θα το ρισκαρα ακόμα και αν το έκοβα τιμολόγιο στο πλαισιο και μου έβγαινε 200€ Ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 θα πρέπει να είσαι άτυχος για να σου κάτσει χαλασμένο η να χαλάσει. Αν όμως κάτσει θα πάει κίνα που σημαίνει ότι χάνεις άπειρο χρόνο και ρισκάρεις πολύ για τελωνείο. Εγω βέβαια σε άπειρα κινητά απο εξω δεν μου έκατσε προβληματικό γι'αυτό και θα το ρισκαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Σε εμένα με 8.2.10 ακόμα και αν έχω επιλέξει 2g δίκτυο όταν ανοίγω το WiFi μου βγάζει 4g. Χρησιμοποιώ μια κάρτα κοσμοτε μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 (edited) Καλημερα παιδια. Οποιος εχει custom rom (οχι miui) μπορει να δοκιμασει το port της google camera με διιαθεσιμο το mode hdr+. https://www.androidfilehost.com/?fid=889764386195922284 Η βελτιωση απο οσο λενε ειναι εξαιρετικη. Σε miui δεν δουλευει. Δεν εχω τη συσκευη να το δοκιμασω. Υποθετω οτι εχει να κανει με το hal. Edited August 13, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Σε εμένα με 8.2.10 ακόμα και αν έχω επιλέξει 2g δίκτυο όταν ανοίγω το WiFi μου βγάζει 4g. Χρησιμοποιώ μια κάρτα κοσμοτε μονογια δοκίμασε να πας ρυθμίσεις-ειδοποιησεις και γραμμή κατάστασης-επεξεργασια ονόματος παρόχου.σε εμένα έγραφε cosmote gr 4g.διεγραψα το '4g' και δεν το εμφανίζει πλέον. Sent from Redmi Note 3 pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosjs Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Καλημέρα Έχω ένα πρόβλημα με τα ακουστικά Ενώ δούλευαν κανονικα(iluv),χθες ενώ τα έβγαλαν το εικονίδιο των ακουστικών δεν έφυγε με αποτέλεσμα να μην δουλεύει το ηχείο Δηλ όταν περνώ τηλ χωρίς ακουστικά δεν ακούω από το ηχείο παρά μόνο αν το βάλω σε ανοιχτή ακρόαση Έχω κάνει επαναφορά ρυθμίσεων αλλά τίποτα,θα ήθελα την βοήθεια σας Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Καλημερα παιδια. Οποιος εχει custom rom (οχι miui) μπορει να δοκιμασει το port της google camera με διιαθεσιμο το mode hdr+. https://www.androidfilehost.com/?fid=889764386195922284 Η βελτιωση απο οσο λενε ειναι εξαιρετικη. Σε miui δεν δουλευει. Δεν εχω τη συσκευη να το δοκιμασω. Υποθετω οτι εχει να κανει με το hal. Για οσους εχουν miui δοκιμαστε πρωτα αυτη την αλλαγη και δειτε μηπως δουλευει https://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/guide-how-to-enable-camera2-api-t3419579 . Θελει root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Καλημέρα Έχω ένα πρόβλημα με τα ακουστικά Ενώ δούλευαν κανονικα(iluv),χθες ενώ τα έβγαλαν το εικονίδιο των ακουστικών δεν έφυγε με αποτέλεσμα να μην δουλεύει το ηχείο Δηλ όταν περνώ τηλ χωρίς ακουστικά δεν ακούω από το ηχείο παρά μόνο αν το βάλω σε ανοιχτή ακρόαση Έχω κάνει επαναφορά ρυθμίσεων αλλά τίποτα,θα ήθελα την βοήθεια σας Ευχαριστώ Δοκίμασε να τα βάλεις ξανά και να το βγάλεις μπορεί να έχει κολλήσει κάτι στην θήρα ακουστικών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 παιδια εγω ειχα το redmi note to 4 3/64 10πυρινο και μου επεσε μεσα σε πισίνα κ παει το κινητο μια ανοίγει μια κλείνει οποτε τελος...κ το πηρα απο το banggood.. γενικα ημουν πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο αυτο... τωρα σκευτομαι να παρω το redmi note 4 pro 4/64 10πυρινο απο αλι εξπρες αξίζει λετε η οχι ?? https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-4-Pro-Prime-Mobile-Phone-4GB-RAM-64GB-ROM-MTK-Helio-X20/32800405446.html?spm=2114.search0104.3.31.MJ7P5O&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_5_10152_10065_10151_10068_5430020_10304_10307_10137_10060_10302_10155_10154_5370011_10056_10055_10054_10059_100031_10099_5400020_5410011_10103_10102_10052_10053_10142_10107_10050_10051_5380020_10084_10083_10119_10080_10082_10081_10177_10110_10111_10112_5390011_10113_10114_10312_10313_10314_10315_10078_10079_10073_10120_5420011-10051_10113,searchweb201603_16,ppcSwitch_5&btsid=fa722e47-5159-4cce-ae43-0725f14a47f7&algo_expid=8c2bfe3b-65af-4f4f-911f-b5d6c48b9c92-3&algo_pvid=8c2bfe3b-65af-4f4f-911f-b5d6c48b9c92&transAbTest=ae803_2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosjs Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 To έκανα και είδα την διαφορά στο σύμβολο δηλ με τα ακουστικα στο σύμβολο των ακουστικών έχει και μία γραμμουλά σαν να ενώνει τα ενώ όταν τα βγάζω βγαίνει ή γραμμουλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Παρατηρώ λιγο εδώ το φόρουμ και διαβάζω για πολλά προβλήματα. Είχα αγοράσει πρόσφατα το Redmi 4x και στις πέντε μερες βγήκε οφ και ευτυχώς το είχα πάρει από μεγάλη αλυσίδα εδω και μου έδωσαν πιστωτικό. Ειμαι ακομα προβληματισμένος και δεν παίρνω την απόφαση να αγοράσω ξανά Xiaomi, είτε το 4x είτε το note 4x, πολλά τα θεματακια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Έβαλα ένα Glass και στα πλάγια δεν πατάει καλά...το σύστημα με το λάδι δουλευει; Άκουσα ελαιόλαδο... σίγουρα; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Μπορούμε απο miui 8 global stable να παμε σε miui 9 global beta χωρις unlock;διαβαζω στο forum xiaomi οτι το κανουν μεσω του updater χωρίς unlock fastboot κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Παρατηρώ λιγο εδώ το φόρουμ και διαβάζω για πολλά προβλήματα. Είχα αγοράσει πρόσφατα το Redmi 4x και στις πέντε μερες βγήκε οφ και ευτυχώς το είχα πάρει από μεγάλη αλυσίδα εδω και μου έδωσαν πιστωτικό. Ειμαι ακομα προβληματισμένος και δεν παίρνω την απόφαση να αγοράσω ξανά Xiaomi, είτε το 4x είτε το note 4x, πολλά τα θεματακια μπορει να τυχει με οποιοδηποτε κινητο,το failure rate ειναι αναποφευκτο οταν ενα κινητο βγαινει σε τοσα εκατομμυρια κομματια.Γι αυτο ολες οι εταιριες εχουν μεσα στην εγγυηση το doa (dead on arrival),το ξερουν οτι θα συμβει σε μερικα κομματια. Και μενα μου χει τυχει σε διαφορα κινητα,σκεψου οτι παλια ενα huawei το ειχα αλλαξει 3 φορες μεχρι να παρω ενα κομματι χωρις προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Από stable σε dev?? Ναι δεν μπορεις ουτε καν με fastboot rom το προσπαθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts