Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είπα ότι δεν έχει εγγύηση.

Έχει αλλά αυτή της infoquest και όχι και καλά ευρωπαϊκή.

Αυτό που περιγραφεις λέγεται DOA και την επιστροφή σε περίπτωση βλάβης την έχεις από οποιοδήποτε ελληνικό κατάστημα κι αν αγοράσεις.

Αυτό ρυθμίζεται από την ελληνική νομοθεσία και όχι από την φιλοτιμία του κάθε καταστήματος.

Για εξηγησε αν αυτό συνέβαινε σε κάποιον που αγόρασε από Κίνα τι θα έκανε ?

Φιλε δεν τα εχεις καταλαβει καλα τα πραγματα.Μην τα διαδιδεις αν δεν εισαι βεβαιος.

Δεν υπαρχει ελληνικη νομοθεσια,μονο νομοθεσια της ΕΕ σε αυτα τα πραγματα.

Της infoquest η εγγυηση θα ακολουθησει την νομοθεσια της εε.

Edited by azuli

Honorbuy αλλά μετά από όλα αυτά το σκέφτεσαι να αγοράσεις από εκεί για 10 ευρώ διάφορα ?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φιλε δεν τα εχεις καταλαβει καλα τα πραγματα.Μην τα διαδιδεις αν δεν εισαι βεβαιος.

Δεν υπαρχει ελληνικη νομοθεσια,μονο νομοθεσια της ΕΕ σε αυτα τα πραγματα.

Της infoquest η εγγυηση θα ακολουθησει την νομοθεσια της εε.

Θέλεις να την ονομάσεις ευρωπαϊκή την νομοθεσία.

Κανένα πρόβλημα.

Δεν θα κολλήσουμε εκεί.

Είτε ελληνική, είτε ισπανική είτε ευρωπαϊκή δεν σε καλύπτει για αγορές από Κίνα.

Τι δεν καταλαβαίνεις ?

Honorbuy αλλά μετά από όλα αυτά το σκέφτεσαι να αγοράσεις από εκεί για 10 ευρώ διάφορα ?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θέλεις να την ονομάσεις ευρωπαϊκή την νομοθεσία.

Κανένα πρόβλημα.

Δεν θα κολλήσουμε εκεί.

Είτε ελληνική, είτε ισπανική είτε ευρωπαϊκή δεν σε καλύπτει για αγορές από Κίνα.

Τι δεν καταλαβαίνεις ?

Οτι να ναι γραφεις νομιζω,σου ειπα εγω οτι η ευρωπαικη εγγυηση εχει σχεση με την κινεζικη?Για διαβασε λιγο πιο πριν τι γραφω:

ευρωπαικη=2 χρονια

κινεζικη=1 χρονο

παραεισαγωγης=κινεζικη η στο φτιαχνει μονος του στο υπογειο.

Η infoquest δεν θα το στειλει κινα και της παραεισαγωγης δεν θα τα δεχτει η Infoquest.

Edited by azuli

Μπορείς να μου δώσεις το link από ευρωπαϊκη επίσημη αντιπροσωπεία της xiaomi

Πρόσεξε όμως

Επίσημη αντιπροσωπεία, όχι επίσημο διανομεα.

----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για δες και εδώ τι απάντηση πήρε ο άνθρωπος από την υποτιθέμενη αντιπροσωπεία και γενικά περί ευρωπαϊκης εγγύησης.

http://startupper.gr/h-xiaomi-στην-ελλάδα-με-επίσημο-αντιπρόσωπο-τ/

Διάβασε κάτω κάτω στα σχόλια

Για να μην το ψάχνεις δες την εικόνα

c5323656ab0c826c2f4078ebe7cae5fa.jpg

Μπορείς να μου δώσεις το link από ευρωπαϊκη επίσημη αντιπροσωπεία της xiaomi

Πρόσεξε όμως

Επίσημη αντιπροσωπεία, όχι επίσημο διανομεα.

----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για δες και εδώ τι απάντηση πήρε ο άνθρωπος από την υποτιθέμενη αντιπροσωπεία και γενικά περί ευρωπαϊκης εγγύησης.

http://startupper.gr/h-xiaomi-στην-ελλάδα-με-επίσημο-αντιπρόσωπο-τ/

Διάβασε κάτω κάτω στα σχόλια

Για να μην το ψάχνεις δες την εικόνα

c5323656ab0c826c2f4078ebe7cae5fa.jpg

Τι link θελεις να σου δωσω δεν ξερω.

Και στο link που εδωσες δεν μου εμφανιζει καν σχολια.

Οκ το ειδα,τι περιεργο εχει το σχολιο?Αυτο λεω και γω,τα παραεισαγωγης δεν τα υποστηριζει η infoquest και ουτε ειναι αντιπροσωπος

Edited by azuli

Η infoquest απαντά ότι δεν είναι αντιπροσωπεία αλλά διανομέας.

Ψαξτο λίγο να δεις.

Έχει τεράστια διαφορά ως προς τις υποχρεώσεις της εταιρείας απέναντι στους καταναλωτές και γενικά σε θέματα εγγυήσεων και επισκευών.

Η infoquest απαντά ότι δεν είναι αντιπροσωπεία αλλά διανομέας.

Ψαξτο λίγο να δεις.

Έχει τεράστια διαφορά ως προς τις υποχρεώσεις της εταιρείας απέναντι στους καταναλωτές και γενικά σε θέματα εγγυήσεων και επισκευών.

Ναι αυτο που λεει ισχυει.Παρολαυτα εχει αναλαβει το service των συσκευων που πουλαει να γινεται στην Ελλαδα.

Η τουλαχιστον αυτο αφηνει να αιωρειται

Link από επίσημη ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία περιμένω να μου στείλεις για να δω την πολιτική τους σε θέματα εγγυήσεων.

Έχεις εδώ και τόση ώρα που συνεχώς αναφέρεις περί ευρωπαϊκης εγγύησης από επίσημη αντιπροσωπεία αλλά εγώ από ότι ξέρω δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία της xiaomi στην Ευρώπη.

Δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος και να υπάρχει.

Εσύ με τόσο πάθος αναφέρεις περί ευρωπαϊκης εγγυησης ίσως ξέρεις κάτι παραπάνω.

Παιδιά ψάχνεται ψύλλους στα άχυρα, καμιά επίσημη αντιπροσωπία δεν αναλαμβάνει δωρεάν σερβις συσκευή που δεν έχει εισαχθεί από την ίδια .

Εχω πολλές ιστορίες ακούσει και έχω βιώσει μία περίπτωση με pionner ενισχυτή που έφτασα να επικοινωνώ με τα κεντρικά στο Βέλγιο για να βρω άκρη

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Link από επίσημη ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία περιμένω να μου στείλεις για να δω την πολιτική τους σε θέματα εγγυήσεων.

Έχεις εδώ και τόση ώρα που συνεχώς αναφέρεις περί ευρωπαϊκης εγγύησης από επίσημη αντιπροσωπεία αλλά εγώ από ότι ξέρω δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία της xiaomi στην Ευρώπη.

Δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος και να υπάρχει.

Εσύ με τόσο πάθος αναφέρεις περί ευρωπαϊκης εγγυησης ίσως ξέρεις κάτι παραπάνω.

Ουτε εχεις καταλαβει τι λεω τοση ωρα,ουτε εχεις καταλαβει τι παιζει με την νομοθεσια της ΕΕ για τις εγγυησεις,ουτε αν η infoquest ειναι αντιπροσωπος η πωλητης,ουτε τι γινεται με τις εγγυησεις των παραεισαγωγης,ουτε με τις κινεζικες εγγυησεις.

Να πει κανεις οτι μιλαμε για πατατες στις τελευταιες σελιδες να πω οκ,ας τα πω παλι.

Βαριεμαι να τα ξαναλεω ρε φιλε..

Ναι αυτο που λεει ισχυει.Παρολαυτα εχει αναλαβει το service των συσκευων που πουλαει να γινεται στην Ελλαδα.

Η τουλαχιστον αυτο αφηνει να αιωρειται

Όπως ακριβώς και τα καταστήματα skroutz. Αναλαμβάνουν το service στα εργαστήρια τους ή με συμβεβλημένους τεχνικούς.

Με την Κίνα θα μου πεις τι γίνεται ?

Γιατί έγραφες.οτι εμπιστεύεσαι περισσότερο τον ξάδερφο του brouce lee σε ένα κατάστημα στα βάθη της Κίνας από το κατάστημα δίπλα σου, στην πόλη σου.

Όποιος μπορεί και γνωρίζει θα ήθελα να μου στείλει σε ένα πμ ή να γράψει εδώ ένα κατάστημα σκρουτζ το οποίο έχει την global (ελληνικά+Β20)

Ευχαριστώ.

Χτες το πηρα απο plus3.gr

Dark grey, global versionε ευρωπαϊκό φορτιστη, 3/32 στα 172€

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html

Όλα αυτά έχουν αυτό που θέλεις.

Για 100% πριν την παραγγελία μιλάς στο τηλέφωνο μαζί τους και ρωτάς εάν είναι το τηλέφωνο με.τον κωδικό 2016102

Εγώ το πήρα από citishop.

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα το δικό μου 2016102 με Global Stable.

Προσπαθώ να ξεκλειδώσω bootloader και μου βγάζει το γνωστό Could not verify device.

Προσπαθώ να περάσω Global dev μέσω updater και μου λέει ότι μπορώ να φλασάρω μόνο stable rom.

Τι κάνουμε;

Φιλικά.Γιώργος.

Είχα παραγγείλει tempered Nillkin H+ pro για το κινητό από ebay και ο βλαξ ο πωλητής έστειλε το για το 4 και όχι για το 4Χ. Anyway, ταιριάζει και δεν αφήνει ακάλυπτη την οθόνη που φωτίζεται.

Έχει παρατηρήσει κανείς σκόνη στην μπροστά κάμερα όπως γινόταν στο Redmi Note 2 ; Στο φως παρατηρώ να έχει μπει στο δικό μου λίγη. Δεν μπορούν να βάλουν ένα σωστό λαστιχάκι για μόνωση;;;

καλησπέρα παιδια σήμερα το πηρα και εγω πριν 2 ωριτσες απο citimarket 2016102 με Global Stable σε gold. να ρωτησω στα εικονίδια μπορουμε να βγαλουμε τα περιμετρικά και να ειναι σκέτο εικονίδιο? Edited by GIANNAKIS75
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά τελικά αυτά τα κινητά τα φορτιζουμε κανονικά μέχρι 100%? η πιο λίγο και πιο πολλές φορές? Γιατί ένας γνωστός μου είπε ότι πρέπει να τα αφήνουμε μέχρι 80% και να τα βγάζουμε

Παιδιά τελικά αυτά τα κινητά τα φορτιζουμε κανονικά μέχρι 100%? η πιο λίγο και πιο πολλές φορές? Γιατί ένας γνωστός μου είπε ότι πρέπει να τα αφήνουμε μέχρι 80% και να τα βγάζουμε

20-80 είναι το βέλτιστο (και το πιο πρακτικό ταυτόγχρονα γιατί πιο καλό είναι και το 40-80). Εγώ προσπαθώ να τηρώ ένα 15-90.

καλησπερα παιδια σημερα πτο πηρα και εφω πριν 2 ωριτσες απο citimarket 2016102 με Global Stable σε gold. να ρωτησω στα εικονιδια μπ0ορουμε να βγαλουμε τα περιμετρικα και να ειναι σκετο εικονιδιο?
Δοκίμασε αλλά θέματα.

Το default έχει αυτό το περίγραμμα στα εικονίδια.

Η μπαταρία του δεν υπαρχει!!!!!!!!!!!

5μιση ωρες οθονης και ειναι 50%

Ανταλλαζω με το letv αν θελει κανεις :lol:

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Απο που το "τσιμπαμε" το κινητο αυτη την εποχη ως vfm. Απο " εξω" παιζει ως πιθανη αγορα, ή φοβομαστε τους τελωνες?
θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα το δικό μου 2016102 με Global Stable.

Προσπαθώ να ξεκλειδώσω bootloader και μου βγάζει το γνωστό Could not verify device.

Προσπαθώ να περάσω Global dev μέσω updater και μου λέει ότι μπορώ να φλασάρω μόνο stable rom.

Τι κάνουμε;

Κάνε σύνδεση με τον λογαριασμό σου στο i.mi.com από υπολογιστή.

Βεβαιώσου ότι βλέπεις κανονικά την συσκευή σου και διέγραψε τυχόν άλλες συσκευές που υπάρχουν.

Δες και το video για περισσότερα

Ωραια τα λεμε για την εγγυηση της infoquest αλλα εχει κανεις εμπειρια απο το service τους πανω στα Xiaomi?

Τι διαβασα σε ξενο site 25 Ιουλιου παιρνουμε miui 9?

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)