Jump to content

Huawei P10

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το night shot πρέπει να σταθεροποιησεις την συσκευή σε τρίποδα, θα τραβάς στο auto και μια χαρά είναι οι φωτογραφίες σε lowlight τουλάχιστον στο mate 9 που έχω εγώ για μένα είναι ανώτερη η κάμερα από του s7 τουλάχιστον στα πρόσωπα παιδιά κτλ, νομίζω το p10 έχει ίδια κάμερα

Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για δώσε σε παρακαλώ πληροφορίες για κάμερα γτ είχα το edge το s7 και μπορώ να καταλάβω τις συγκρίσεις!

ευχαριστω. παντω εμενα παιδακια ηθελα ενα κινητο να βγαζει καλες φωτογραφιες ( μαζι με ολα τα αλλα καλουδια που επιλεγω ) κατα την γνωμη μου δεν χρειαζεται να ψαχνετε την τελειωτητα φωτογαφιες απο τα εξυπνα τηλεφωνα. για αυτη την δουλεια ειναι οι φωτογραφικες μηχανες! :)

μπαταρια κραταει μια μερα σχεδον και το πειραζω κιολας τωρα που ειναι καινουργιο. καλη μου φαινεται.!

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε ότι φωτογραφία έχω στο pc με τα παιδιά μου μπορεί να έχει περισσότερο φως αλλά είναι για πέταμα η επεξεργασία έχει πάει σύννεφο αυτό δεν λέγεται φωτογραφία, με το mate 9 όλες οι φωτογραφίες είναι καταπληκτικες όσο υπάρχει φως στο auto αλλά και σε indoor σε extreme lowlight πάλι με το εκπληκτικό φλας του έχω φοβερά αποτελέσματα, πάντα στο auto το οποίο είναι φοβερό δεν χρειάζεται να πειράζεις τίποτα, είμαστε off topic αν και νομίζω ότι το p10 έχει ακριβώς την ίδια κάμερα με το mate 9

αλλο ο φακος και αλλο η καμερα ; ενος τηλεφωνου ;

Huawei p20 pro

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε ότι φωτογραφία έχω στο pc με τα παιδιά μου μπορεί να έχει περισσότερο φως αλλά είναι για πέταμα η επεξεργασία έχει πάει σύννεφο αυτό δεν λέγεται φωτογραφία, με το mate 9 όλες οι φωτογραφίες είναι καταπληκτικες όσο υπάρχει φως στο auto αλλά και σε indoor σε extreme lowlight πάλι με το εκπληκτικό φλας του έχω φοβερά αποτελέσματα, πάντα στο auto το οποίο είναι φοβερό δεν χρειάζεται να πειράζεις τίποτα, είμαστε off topic αν και νομίζω ότι το p10 έχει ακριβώς την ίδια κάμερα με το mate 9

Απ ότι έχω διαβάσει τα ίδια είναι!!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Το p10 έχει κάπου επιλογή για raw αρχεία;

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το p10 έχει κάπου επιλογή για raw αρχεία;

Άκυρο, το βρηκα.

Πρέπει να ενεργοποιηθεί πρώτα pro mode και μετά slide δεξιά στις ρυθμίσεις

Καλησπέρα, για τους φίλους που ρωτάνε εγώ μετά από σχεδόν 4 μήνες έχω να πώ ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τη συσκευή, χωρίς βέβαια να κάνω καμιά βαριά χρήση, πάντως δεν είχα το παραμικρό θέμα.

Για την κάμερα το μόνο που θα ήθελα καλύτερο είναι οι βραδινές στο auto χωρίς φλας, εκεί έχει μετριότατα αποτελέσματα.

(Και στο manual θα το ήθελα λίγο καλύτερο το βράδυ)

Απ' την άλλη όμως οι επιλογές που σου δίνει το κινητό είναι πραγματικά πάρα πολλές για να πειραματιστείς και το διαπίστωσα ακόμα πιο πολύ στις διακοπές αυτό:

- μονόχρωμος φακός με εξαιρετικά αποτελέσματα

- night mode (πρέπει να σταθεροποιήσεις το κιν και τραβάει περίπου 10- 15 sec) όπου έχεις πάντα αξιόλογο αποτέλεσμα χωρίς καμία ρύθμιση απλά στήνεις το κινητό και περιμένεις. Παράδειγμα : https://drive.google.com/file/d/0B1D6IDsKzX6TYklUYzJFbDhUQmM/view?usp=sharing

- Portrait mode, πολύ δυνατό με θόλωμα του φόντου κτλ

- Wide apperture mode , παρόμοιο με το portrait αλλά μεταβάλλεις εκ των υστέρων και το διάφραγμα και την εστίαση

- Επιλογή για πιο έντονα ή απαλά χρώματα, κάτι που δίνει πιο εντυπωσιακά χρώματα και απ΄ότι φαίνεται αρέσει σε πολλούς

- 4 special modes με τρίποδο:

• Light painting, φοβερό χωρίς περιορισμό χρόνου,
  • Silky water για τοπία με νερά, τέλειο αλλά θέλει απόλυτη σταθερότητα (εγώ βάζω ακουστικά για σταθερό κλείστρο)
  • Car light trails
  • Star trails

+ κάποια κλασσικά που δεν τα αναφέρω καν slow motion, timelapse κτλ

Αυτό που δεν έχω ψάξει πολύ είναι το βίντεο και χτες που πέρασα στο pc ένα 4k βίντεο κολλούσε στο VLC και ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά θα το ψάξω.

Συνολικά πάντως τόσες επιλογές δε νομίζω να δίνουν πολλά κινητά πέραν της huawei και αν κάποιος έχει όρεξη για πειραματισμούς δε θα βαρεθεί ποτέ!

Καλησπέρα, για τους φίλους που ρωτάνε εγώ μετά από σχεδόν 4 μήνες έχω να πώ ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τη συσκευή, χωρίς βέβαια να κάνω καμιά βαριά χρήση, πάντως δεν είχα το παραμικρό θέμα.

Για την κάμερα το μόνο που θα ήθελα καλύτερο είναι οι βραδινές στο auto χωρίς φλας, εκεί έχει μετριότατα αποτελέσματα.

(Και στο manual θα το ήθελα λίγο καλύτερο το βράδυ)

Απ' την άλλη όμως οι επιλογές που σου δίνει το κινητό είναι πραγματικά πάρα πολλές για να πειραματιστείς και το διαπίστωσα ακόμα πιο πολύ στις διακοπές αυτό:

- μονόχρωμος φακός με εξαιρετικά αποτελέσματα

- night mode (πρέπει να σταθεροποιήσεις το κιν και τραβάει περίπου 10- 15 sec) όπου έχεις πάντα αξιόλογο αποτέλεσμα χωρίς καμία ρύθμιση απλά στήνεις το κινητό και περιμένεις. Παράδειγμα : https://drive.google.com/file/d/0B1D6IDsKzX6TYklUYzJFbDhUQmM/view?usp=sharing

- Portrait mode, πολύ δυνατό με θόλωμα του φόντου κτλ

- Wide apperture mode , παρόμοιο με το portrait αλλά μεταβάλλεις εκ των υστέρων και το διάφραγμα και την εστίαση

- Επιλογή για πιο έντονα ή απαλά χρώματα, κάτι που δίνει πιο εντυπωσιακά χρώματα και απ΄ότι φαίνεται αρέσει σε πολλούς

- 4 special modes με τρίποδο:

• Light painting, φοβερό χωρίς περιορισμό χρόνου,
  • Silky water για τοπία με νερά, τέλειο αλλά θέλει απόλυτη σταθερότητα (εγώ βάζω ακουστικά για σταθερό κλείστρο)
  • Car light trails
  • Star trails

+ κάποια κλασσικά που δεν τα αναφέρω καν slow motion, timelapse κτλ

Αυτό που δεν έχω ψάξει πολύ είναι το βίντεο και χτες που πέρασα στο pc ένα 4k βίντεο κολλούσε στο VLC και ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά θα το ψάξω.

Συνολικά πάντως τόσες επιλογές δε νομίζω να δίνουν πολλά κινητά πέραν της huawei και αν κάποιος έχει όρεξη για πειραματισμούς δε θα βαρεθεί ποτέ!

Πολύ ωραία ανάλυση για την κάμερα μπράβο!Όσων αφορά το βίντεο που λες ότι κολλούσε είχε αναφερθεί ότι τα βίντεο 4k της Huawei δεν μπορείς να τα φορτώσεις σε YouTube και social media λόγω μη αναγνωρισιμης κωδικοποίησης αλλά βέβαια εσύ λες για VLC οπότε εκεί δεν ξέρω αν ίσχυει το ιδιο

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

υπαρχει κανεις που να εχει αγορασει το κινητο απο σκρουτζομαγαζο ; αν υπαρχει ας μας πει μεσα στο μενου ρυθμισεων ( settings>more>mobile network) υπαρχει επιλογη για να ενεργοποιηση του VoLTE ?
Huawei p20 pro

Το έχω πάρει απο κινητομανία και δεν εχει volte ούτε vowifi.

Sent from my Huawei P10, using Tapatalk.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Το έχω πάρει απο κινητομανία και δεν εχει volte ούτε vowifi.

Sent from my Huawei P10, using Tapatalk.

ξερεις απο ποια χωρα ειναι η συσκευη σου ;

Huawei p20 pro

Το κινητομανια φέρνει Ελληνικής αντιπροσωπίας και μόνο. Είχε και αυτοκόλλητο στην εξωτερική ζελατίνα οτι είναι εισαγωγή από την Huawei Hellas.

Επείσης έχει κανονικά και την χρυσή εγγύηση, δηλαδή +1 χρόνο εγγύηση (σύνολο 3 χρόνια), 3 μήνες για θραύση οθόνης και 3 μήνες άμεση αντικατάσταση της συσκευής σε περίπτωση βλάβης.

Προσωπικά, αγοράζω σχεδόν αποκλειστικά απο το συγκεκριμένο κατάστημα και είμαι υπερ-ευχαριστημενος απο την εξυπηρέτηση.

Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Το κινητομανια φέρνει Ελληνικής αντιπροσωπίας και μόνο. Είχε και αυτοκόλλητο στην εξωτερική ζελατίνα οτι είναι εισαγωγή από την Huawei Hellas.

Επείσης έχει κανονικά και την χρυσή εγγύηση, δηλαδή +1 χρόνο εγγύηση (σύνολο 3 χρόνια), 3 μήνες για θραύση οθόνης και 3 μήνες άμεση αντικατάσταση της συσκευής σε περίπτωση βλάβης.

Προσωπικά, αγοράζω σχεδόν αποκλειστικά απο το συγκεκριμένο κατάστημα και είμαι υπερ-ευχαριστημενος απο την εξυπηρέτηση.

η χρυση εγγυηση ισχυει για ολη την ευρωπη.

ας μας πει καππιος που δεν εχει κινητο ελληνικης αντιπροσωπειας

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.kinitomania.com/mobiles-phones/huawei-p10-64gb-graphite-black-eu/ to eu σημαινει οτι ειναι ευρωπαικο. και οχι ελληνικο...

Huawei p20 pro

Ρε παιδιά με τις μνήμες τι ισχύει τελικά;

γινε πιο συγκρεκριμενος στο τι ρωτας ;; :P

Που είχαν μπει άλλες πιο αργές σε άλλα τηλέφωνα και πιο γρήγορες σε άλλα!!

η χρυση εγγυηση ισχυει για ολη την ευρωπη.

ας μας πει καππιος που δεν εχει κινητο ελληνικης αντιπροσωπειας

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.kinitomania.com/mobiles-phones/huawei-p10-64gb-graphite-black-eu/ to eu σημαινει οτι ειναι ευρωπαικο. και οχι ελληνικο...

Δεν μου ανοίγει το λινκ.

Εν πάση περιπτώση, εγώ όσα πήρα απο το συγκεκριμένο κατάστημα ηταν Ελληνικής αντιπροσωπίας ( μιλάω για Huawei, δεν γνωρίζω για άλλες μάρκες). Για το συγκεκριμένο, υπήρχε και στικερ πάνω στο κουτί οτι έχει εισαχθεί απο την Huawei Hellas.

Δεν θα το συνεχίσω όμως άλλο, μην θεωρηθεί διαφήμιση του καταστήματος. Το μαγαζί εκεί είναι, οποίος θέλει το επισκέπτεται ή πέρνει τηλέφωνο και ρωτάει

PS: Και η Ελλάδα, EU είναι. Δεν είναι λάθος αυτό που γράφουν.

Δεν μου ανοίγει το λινκ.

Εν πάση περιπτώση, εγώ όσα πήρα απο το συγκεκριμένο κατάστημα ηταν Ελληνικής αντιπροσωπίας ( μιλάω για Huawei, δεν γνωρίζω για άλλες μάρκες). Για το συγκεκριμένο, υπήρχε και στικερ πάνω στο κουτί οτι έχει εισαχθεί απο την Huawei Hellas.

Δεν θα το συνεχίσω όμως άλλο, μην θεωρηθεί διαφήμιση του καταστήματος. Το μαγαζί εκεί είναι, οποίος θέλει το επισκέπτεται ή πέρνει τηλέφωνο και ρωτάει

PS: Και η Ελλάδα, EU είναι. Δεν είναι λάθος αυτό που γράφουν.

το .eu το βαζουν για να σου δειξουν οτι ειναι παραεισαγωγη απο αλλη ευρωπαϊκή χωρα! τεσπα!

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Που είχαν μπει άλλες πιο αργές σε άλλα τηλέφωνα και πιο γρήγορες σε άλλα!!

απο οτι φαινεται σε αυτα που κυκλοφορουν τωρα ειναι οι καινουργιες. αλλα ο μονος τροπος να σιγουρευτεισ ειναι να αγορασεισ το τηλεφωνο και να τρεξεις την εφαρμογη

Huawei p20 pro

Ρε παιδιά με τις μνήμες τι ισχύει τελικά;
Δεν νομίζω οτι πλέον μπορεί να βρεθεί συσκευή με τις "αργές" μνήμες. Ίσως κάποιο μεταχειρισμένο από τις πρώτες σειρές. Αλλιώς καινούργιο θα έχει τουλάχιστον ufs 2.0.

Δεν νομίζω οτι πλέον μπορεί να βρεθεί συσκευή με τις "αργές" μνήμες. Ίσως κάποιο μεταχειρισμένο από τις πρώτες σειρές. Αλλιώς καινούργιο θα έχει τουλάχιστον ufs 2.0.

Μακάρι φίλε μ!

Καλησπέρα σας! Τελικά το τσίμπησα το κινητακι και μπορώ να πω ότι εργονομικά ήταν ακριβώς αυτό που ηθελα(κομψό, όμορφο και compact)! Το μόνο που δεν μ αρέσει είναι με τα στατιστικά που δείχνει για την μπαταρία! Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστά! Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορώ να βλέπω τα στατιστικά της μπαταρίας;

Άντε καλορίζικο! Γιατί το λες για τα στατιστικά βλέπεις κάτι περίεργο?

Να σαι καλά! Βασικά εκεί που είναι το γράφημα της μπαταρίας, σε όλα κινητά που είχα ήταν μια μεγάλη γραμμή ενώ εδώ είναι μια μικρούλα και επίσης οθόνη μου δείχνει 2 ώρες και 33 λεπτά και είμαι στο 33% και το έχω φορτισμένο από εχθές στις 5:30 το απόγευμα! Βέβαια έκανα updates και επειδή δουλεύω νύχτα το πασπατευα όλο το βράδυ! Δεν ξέρω εσένα σου φαίνονται νορμάλ αυτά που περιγράφω;

Αυτό με τη γραμμή δεν το κατάλαβα αλλά το στατιστικό μου φαίνεται φυσιολογικό ναι

Τεσπα δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα (μπορεί να είναι και του κινητού έτσι όπως το κάνει) αλλά αφού λες ότι το soc είναι σωστό οκ ;)

Άστο μερικές μέρες να στρώσουν τα στατιστικά

Άστο μερικές μέρες να στρώσουν τα στατιστικά

Καλά ναι αυτό εννοείται! Εξάλλου τώρα το έστηνα οπότε λογικά τα νούμερα! Έκανα και το τεστ για τη μνήμη και έχω την γρήγορη κ εγώ!

Να επανέλθω με ένα update για την μπαταρία! Είμαι στις 22 ώρες που το είχα φορτίσει και στο 31% και είμαι στις 5 ώρες και 13 λεπτά οθόνης! Θεωρώ ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό νούμερο για flagship συσκευή! Η χρήση έγινε με μπόλικο YouTube, browsing, κλήσεις και με WiFi όχι δεδομένα (που εκεί φυσικά θα έπεφταν κατακόρυφα τα νούμερα)!