imbalanced Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 ειμαι σε αναζητηση συσκευης εδω και καιρο θα επαιρνα το π10 αλλα εχω δει οτι εχει κουσουρια ... αρχικα εχετε προβλημα με τις ταχυτητες wifi? το dac των ακουστικων ειναι καλο ? θερμενεται? Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 ειμαι σε αναζητηση συσκευης εδω και καιρο θα επαιρνα το π10 αλλα εχω δει οτι εχει κουσουρια ... αρχικα εχετε προβλημα με τις ταχυτητες wifi? το dac των ακουστικων ειναι καλο ? θερμενεται? Σχετικά με τα προβλήματα που αναφέρεις, για τα ακουστικά δεν έχω άποψη, υπερθέρμανση σε καμία περίπτωση και με το wifi δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaskalos Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. Έχω το τηλέφωνο εδώ και 4 μέρες και πραγματικά είναι απίστευτα γρήγορο. Πρώην κάτοχος LG G3. Το μόνο που λίγο δεν μου άρεσε είναι τα χρώματα που βγάζει στα παιχνίδια. Είναι αρκετά έντονα για τα γούστα μου. Η κάμερα καταπληκτική και το δακτυλικό αποτύπωμα ότι πιο γρήγορο έχω δει. Η μπαταρία του βγάζει σχεδόν 2 μέρες και μάλιστα τώρα που το έχω και συνέχεια στα χέρια μου και το σκαλίζω, ενώ φορτίζει ταχύτατα. Θα ήθελα βέβαια το κουμπί που έχει το δακτυλικό να μπορούσες να το προγραμματίσεις και για άλλες δουλειές, γιατί όταν είναι ενεργοποιημένο δεν κατεβάζει κουρτίνα με κάποιο τρόπο, παρά μόνο χειροκίνητα, πράγμα που μπορείς να το κάνεις εύκολα με τα εικονίδια. Έχω μια ερώτηση για τους άλλους κατόχους: on screen display δεν έχει το κινητό με κάποια ρύθμιση; Με νευριάζει μου πρέπει κάθε φορά να το ξεκλειδώνεις για να δεις ώρα ή άλλες πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 (edited) Μήπως εννοείς AOD? (Always On Display) Αν ναι, δεν έχει κάτι τέτοιο αλλά γιατί δεν πατάς το power ώστε απλά να ανάψει και να δεις τι θέλεις? Αλλιώς πες μας τι εννοείς με το "on screen display". Edited July 14, 2017 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaskalos Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Ναι φίλε μου, έχεις δίκιο, αυτό εννοώ. Δεν ήξερα ακριβώς πώς λέγεται. Κρίμα που δεν το έχει γιατί βολεύει, αντί να πατάς το κουμπί συνέχεια. Όχι πως είναι κάτι τρομερό. Απλά νομίζω ότι θα ήταν λίγο καλύτερα με αυτό το κόλπο. Δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς η συσκευή μαμάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 (edited) Δεν ξέρω αν έχει καποιο gesture ώστε ν' ανάβει η οθόνη. Δεν είναι δικο μου το 10αρι (έχω το 9αρι εγω), απλως υπάρχει στην οικογένεια. Θα το κοιτάξω το βράδυ καλύτερα μήπως και βρω να έχει κάτι ώστε με καποια κίνηση χεριού απο μπροστά να σου αναβει την οθόνη. Sent from my Huawei P9 using Tapatalk. Edited July 14, 2017 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Το είχα το 10 δύο βδομάδες δεν άντεξα πήγα πίσω στο mate 9 σαν το Mate δεν είναι με καμία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Το είχα το 10 δύο βδομάδες δεν άντεξα πήγα πίσω στο mate 9 σαν το Mate δεν είναι με καμία Σε τι υστερεί; Αν δεν κάνω λάθος έχουν ίδιο επεξεργαστή και ram. Απλά στο μέγεθος διαφέρουν. Και κάμερα αν δεν κάνω λάθος έχει καλύτερη το μικρό. Με ενδιαφέρουν και οι δύο συσκευές για αυτό ρωτάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Σε τι υστερεί; Αν δεν κάνω λάθος έχουν ίδιο επεξεργαστή και ram. Απλά στο μέγεθος διαφέρουν. Και κάμερα αν δεν κάνω λάθος έχει καλύτερη το μικρό. Με ενδιαφέρουν και οι δύο συσκευές για αυτό ρωτάω στην εμπιρια χρησης σχεδον τα παντα ειναι λιγο προς χειροτερο (εκτος απο την ταχυτιτα) στο Mate λογισμικο πραγματικα bug free σε αντιθεση με το 10 που εχει μικρα αλλα εχει τα θεματακια του οθονη αποιδει ποιο σοστα στο mate μπαταρια τα ιδια ηχος τα ιδια (στα ιχεια) μικρα αλλα αισθιτα πραγματα εχει μπολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Εγώ πάντως την αμαρτία μου την λέω. Ενω αρχικά το είχα κρίνει πολύ άσχημο αισθητικά το 10αρι, τώρα που το βλέπω καθημερινά και το έχω περιεργαστεί κάμποσο, αρχίζω και αναιρω την αρχική μου άποψη. PS: Πάντως, όντως πάει αερατο στην λειτουργία του. Είναι τρομερά γρήγορο! Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Το OIS ισχύει κανονικά και για τις δύο πίσω κάμερες? και μέχρι πόσο χρόνο φθάνει η ταχύτητα κλείστρου? (π.χ. στο s7 edge μέχρι 10secs ενώ στο G4 που είχα έφτανε μέχρι τα 30secs). Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 https://www.gizmochina.com/2017/04/20/huawei-ceo-richard-yu-speaks-huawei-p10-flash-memory-issue/ Λοιπον,επανηλθε σημερα ο ιδιος ο CEO της εταιρειας στο θεμα με τις μνημες του p10. Πιστευω τα εκανε χειροτερα τα πραγματα. 1ον, τα αγγλικα του ειναι πολυ ασχημα. Δευτερον,λεει οτι οι πρωτες παρτιδες του p10 δεν ειχαν ολεοφοβικη επιστρωση στην οθονη,μπορουν ομως να βαλουν οι καταναλωτες αν θελουν με προιοντα που προτεινει η huawei. Στο εξης τα νεα p10 θα βγαινουν με τη νεα επιστρωση. Τριτον,ομολογει οτι καποια p10 βγαινουν με emmc μνημη και καποια με ufs. Η αιτια ειναι οτι δεν ειχαν αποθεμα απο τους προμηθευτες,προβλημα το οποιο παραμενει και τα p10 εξακολουθουν να βγαινουν ακομη με διαφορετικες μνημες. Τεταρτον,ισχυριζεται οτι εχει ενα p10 plus με emmc και ενα mate 9 και δε βλεπει διαφορες στην αποδοση. Ασχολιαστο Ενταξει,τι να πω. Την ειχα για σοβαρη εταιρεια. Με τις τιμες στο θεο απ τις "επωνυμες" και τετοια νοοτροπια απ αυτην,νομιζω η επομενη συσκευη μου θα ειναι xiaomi πιθαονοτατα. Στα θετικα των δηλωσεων του οτι τα mate 9 ειναι ολα με ufs και ομολογει εμμεσως οτι η πραγματικη ναυαρχιδα ειναι το mate,ενω τα p10 ειναι fashionable κινητα. Πήρα και εγώ σήμερα το κινητό. Πως καταλαβαίνεις ότι έχεις ελαιοφοβικη επίστρωση Η όχι? Αν δεν εχει μπορώ να το γυρίσω πισω? Επίσης αν κάνω την μέτρηση για την μνήμη και έχω την πιο αργή μνήμη μπορώ να το πάω πίσω και να απαιτησω να μου δώσουν Νέο p10 με την καλύτερη μνήμη ? Αν μπορείς πες μου και που το διαφημίζει η Huawei για την μνήμη ότι φοράει την γρηγορη Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Ποια ολεοφοβικη επίστρωση? Αφού φοράει μεμβράνη απο την μαμά του. Εξάλλου οτι επίστρωση και να: έχει, σ' ενα μήνα παει περίπατο! Κάθε μήνα θα το γυρνας πίσω? Ωραία είναι αυτά τα παπ...κια αλλά έχουν όλα ημερομηνία λήξεως και όχι πολύ μακρινή. Τες πα, για την μνήμη δεν νομίζω να: έχεις κάποιο θέμα. Ο μεγαλος όγκος των κινητών έχει βγει με ufs2.0. Χθες πήρα το δεύτερο Ρ10 στην οικογένεια, για πάρτη μου εννοείται, και αυτό όπως και το πρώτο είναι ufs2.0. Μην ανχόνεσαι λοιπόν! Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Κάποια απάντηση για τις δικές μου ερωτήσεις...θα βοηθούσε πολύ...Ευχαριστώ!! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Ξέρει κανείς πως βάζω auto sync button στην μπάρα με τα υπόλοιπα buttons? Επίσης το noise cancellation πως το ενεργοποιώ για τις κλήσεις? Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Ποια ολεοφοβικη επίστρωση? Αφού φοράει μεμβράνη απο την μαμά του. Εξάλλου οτι επίστρωση και να: έχει, σ' ενα μήνα παει περίπατο! Κάθε μήνα θα το γυρνας πίσω? Ωραία είναι αυτά τα παπ...κια αλλά έχουν όλα ημερομηνία λήξεως και όχι πολύ μακρινή. Τες πα, για την μνήμη δεν νομίζω να: έχεις κάποιο θέμα. Ο μεγαλος όγκος των κινητών έχει βγει με ufs2.0. Χθες πήρα το δεύτερο Ρ10 στην οικογένεια, για πάρτη μου εννοείται, και αυτό όπως και το πρώτο είναι ufs2.0. Μην ανχόνεσαι λοιπόν! Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Γιατί λες ότι, ότι επίστρωση και να έχει θα φύγει σε ένα μήνα? Από προηγούμενα κινητά LG g4. Galaxy s 2 galaxy s4. Που είχαν και αυτά gorilla glass οθόνη δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και τα χρησιμοποιουσα χωρίς ζελατίνες κτλ. Το p10 μ έχει διαφανή μεμβράνη από την μάνα του. Αν την βγάλω θα πειράξει? Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 (edited) Κάποια απάντηση για τις δικές μου ερωτήσεις...θα βοηθούσε πολύ...Ευχαριστώ!! Ναι. 30sec. Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί λες ότι, ότι επίστρωση και να έχει θα φύγει σε ένα μήνα? Από προηγούμενα κινητά LG g4. Galaxy s 2 galaxy s4. Που είχαν και αυτά gorilla glass οθόνη δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και τα χρησιμοποιουσα χωρίς ζελατίνες κτλ. Το p10 μ έχει διαφανή μεμβράνη από την μάνα του. Αν την βγάλω θα πειράξει? Το s2 και το s4 τα είχα και εγώ και δεν είχαν τίποτα τέτοιο. Μια χαρά χάλια γίνονταν απο τις δακτυλιες. Για το g4 δεν ξέρω, δεν το είχα αλλά θα μου φαινόταν εξωπραγματικη περίπτωση η μονιμη ολεοφοβικη επίστρωση. Όχι, τι να πειράξει? Άλλοι πολεμάνε να τις βαλουν και άλλοι να τις βγάλουν! Δεν καταλαβαίνω όμως τι σχέση έχει το gorilla glass με την ολεοφοβικη επίστρωση? Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Edited July 16, 2017 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Δεν ξέρω. Ίσως έχω μπερδευτεί. Η μεμβράνη που φοράει από την μάνα του σε τι με προστατεύει? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 578 sequential read μου βγάζει η μέτρηση. Είμαι από τους τυχερούς? Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Και γω αυτό κατάλαβα, αν και πρακτικά φαντάζομαι η διαφορά θα είναι αμελητέα. Όπως και να χει είναι μεγάλο φάουλ της εταιρείας με ποια κριτηρια βρισκεται αν ειναι ufs 2 /ufs 2.1? Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 (edited) Δεν ξέρω. Ίσως έχω μπερδευτεί. Η μεμβράνη που φοράει από την μάνα του σε τι με προστατεύει? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 578 sequential read μου βγάζει η μέτρηση. Είμαι από τους τυχερούς? Από ψιλογρατζουνιές. Θα σου γρατζουνιστεί η μεμβράνη και όχι το κρύσταλλο. Την βγάζεις την πετάς και βάζεις καινούργια. Ναι ufs 2.0 είναι. Μια χαρά.;) με ποια κριτηρια βρισκεται αν ειναι ufs 2 /ufs 2.1? Νομίζω κάπου πιο πριν έχουν δοθεί πινακάκια που έχουν τις ταχύτητες ανά file system type. EDIT: Κοίτα στο ποστ #184. PS: Ευθαρσώς δηλώνω πλέον fan της σειράς, κάτοχος γαρ των Ρ8, Ρ9 αλλά και του Ρ10. Νομίζω ότι έκανα αξιολογότατη κολοτούμπα σε σχέση με αυτά που της έσουρα πιο πριν της συσκευής! Είναι όμως το σπορ της εποχής μας, οπότε .... απλά ακολουθώ το γενικό κλήμα! :lol: Edited July 17, 2017 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Από ψιλογρατζουνιές. Θα σου γρατζουνιστεί η μεμβράνη και όχι το κρύσταλλο. Την βγάζεις την πετάς και βάζεις καινούργια. Ναι ufs 2.0 είναι. Μια χαρά.;) Νομίζω κάπου πιο πριν έχουν δοθεί πινακάκια που έχουν τις ταχύτητες ανά file system type. EDIT: Κοίτα στο ποστ #184. PS: Ευθαρσώς δηλώνω πλέον fan της σειράς, κάτοχος γαρ των Ρ8, Ρ9 αλλά και του Ρ10. Νομίζω ότι έκανα αξιολογότατη κολοτούμπα σε σχέση με αυτά που της έσουρα πιο πριν της συσκευής! Είναι όμως το σπορ της εποχής μας, οπότε .... απλά ακολουθώ το γενικό κλήμα! :lol: ευχαριστω για την απαντηση :) απο γρατσουνιες θα με προστατευει αλλα για πιο λογο να την βαλω την στιγμη που εχει gorilla glass 5 ( ακομα περισσοτερη σκληρυνση & δεν γρατσουνιετε ; ) τεσπα :P επειδη θα τρελαθω.. αφησα το κινητο να κλεισει μονο του απο μπαταρια και μετα το εβαλα για να φορτισει πληρως και το κινητο απενεργοποιημενο και εκανε μια ωρα και 32 λεπτα να φορτισει πληρως. αυτο σας φαινεται για super fast charge Που διαφημιζει ; η για απλο fast charge? Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 (edited) Ολα γρατζουνιωνται. Αν προτιμάς να την πάθει το γυαλί και όχι μια μεμβράνη του 1 ευρώ, no problem. Και το gorila5 δεν είναι σκληρότερο του 3 (για παραδειγμα). Είναι λεπτότερο και πιο ελαστικό. Μην το κάνεις αυτό στην μπαταρία (να την αδειάζεις τελείως). Μόνον καλό δεν της κάνεις. Και αν μπορείς ν' αποφύγεις την ταχεία φόρτιση, κερδισμένος θα βγεις. Τώρα για τους χρόνους, δεν γνωρίζω. Ποτέ δεν φορτίζω με παραπάνω από 1Α, κανένα κινητό μου. Sent from my Huawei P10, using Tapatalk. Edited July 17, 2017 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 θα παω να βαλω temperedd glass. ξερεις πιο ειναι το καλυτερο και απο που να το παρω ; Πως θα αποφυγω το fast charging αφου ο φορτιστης ειναι τετοιος!! Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 (edited) Για tempered glass .... Αν κρίνω από το Ρ9, το ξεχνάς λόγω κυρτότητας. Δεν ξέρω ομως. Δεν το έχω πολυ καιρό για να ξερω. Να σου πουν τα παιδιά εδω. https://www.skroutz.gr/s/4733645/Huawei-USB-Wall-Adapter-Λευκό-HW-050100E2W.html Sent from my Huawei P10, using Tapatalk. Edited July 17, 2017 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosRoula Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Εχει παρατηρησει κανεις υπο γωνια να ασπριζει η οθονη; Παράθεση Samsung Galaxy S6 edge, iPad mini 2, iPad air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts