Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά φυσικά και τρολλαρω. Για αυτό κ οι φατσούλες με τη γλώσσα έξω. Πηγαίνω από galaxy s6 στο g6 για το φίλο που με ρωτάει. Φαντάζομαι ακόμα έχω να ανακαλύψω αρκετά πράγματα.

2+ χρόνια με το Note 4, είχα ξεχάσει τί θα πει να έχεις ένα κινητό συμμαζεμένων διαστάσεων. Το G6 είναι μεγάλο (στην οθόνη) αλλά και μικρό (στο "αποτύπωμα"), ακριβό (στην εμφάνιση/αίσθηση) και φθηνό, αργό (στα specs, που λέει ο λόγος βέβαια και σε σύγκριση με τα σημερινά κορυφαία specs) και γρήγορο στην πραγματική χρήση. Δεν βρήκα ακόμη κάτι που να του λείπει, ακόμη και το αγαπημένο μου S-pen έχω ξεχάσει, μια και μία σχετικά ποιοτική γραφίδα τύπου Adonit Jot συνεργάζεταιι παραπάνω από ικανοποιητικά με το Evernote. Ένα μόνο μειονέκτημα βρήκα, η ένταση του ηχείου είναι αρκετά χαμηλότερη από όσο θα ήθελα. Ρυθμισμένο σχεδόν στο τέρμα, οι ειδοποιήσεις δεν ακούγονται όσο δυνατά θα ήθελα.

Σχετικά με τον DAC τώρα. Χρησιμοποιώ κυρίως φθηνά αλλά συμπαθητικά in-ear ακουστικά, Sony MH-1, Rock Zircon, Xiaomi Hybrid HD pro, Qaudbeats 3 και ένα on ear Nokia Purity. Το Note 4 με την χρήση του Vipe4Android είχε απίστευτη ένταση, εδώ η ένταση είναι πιο χαμηλή. Ενεργοποιώντας/απενεργοποιώντας τον DAC, οι διαφορές είναι πολύ μικρές, οριακά αισθητές. Αλλά, χάθηκε το απίστευτα ενοχλητικό "φύσημα" που ακουγόταν συνήθως στο Note 4, αυτό ακριβώς που με ενεύριζε και κατέστρεφε την εμπειρία. Εδώ η ακρόαση είναι άριστα καθαρή και σίγουρα πιο "ζωντανή". Απόλυτη επιτυχία σε αυτό το κομμάτι.

Συνολικά, το G6 Dual είναι πραγματικό κομψοτέχνημα, χωρίς φανφάρες τύπου κυρτής οθόνης, χωρίς υπερβολές, χωρίς εξεζητημένες λύσεις. Καταπληκτικό.

Edited by Voodooman

στο νεο χρωμα που κυκλοφορει , το χρυσο πισω και στα πλαγια και μπροστα μαυρο ειναι ακομα καλυτερο

Τις άλλες 3 ποιες θα έβαζες;

το π10 εχει πολυ καλη το νοτε 8 επεισης πολυ δυνατη.. το σ8 δεν με τρελανε πιστευωειναι λιγο πιο πισω.

δεν εχω δει ακομα πιχελ 2 κ ματε 10..

επεισης μην φοβαστε τιποτε μεχρι στηγμης μετριμενες η σησκευες ποθ εχω δει οτι εχουνε θεμα οσο αφορα το γ6..( τα σ8 κ νοτε 8 εχουνε 8εματκια με της οθονες.κοκινιζουνε κιτρινιζουνε.)

ο snapdragon 808 κατεστρεψαι την lg στο θεμα bootloop..

Καλησπέρα στη παρέα.

Το πρόβλημα μου είναι το εξής.

Έχω πάρει δύο φορές το εν λόγω κινητό, μία όταν κυκλοφόρησε και άλλη μία τώρα τελευταία.

Και τις 2 φορές το κινητό είχε άθλια κύλιση και σπασίματα στη χρήση του.

Είχα τρέξει και το antutu και μου πήγαινε γύρω στα 120.000 ενώ την ίδια στιγμή το g5 που έχω τώρα χτυπάει 145.000.

Υπ όψιν , το g5 πάει σφαίρα και έχει άριστη συμπεριφορά χωρίς lag και κολλήματα

Είχα διαβάσει στο xda και σε άλλα φόρουμ ότι κάποιοι χρήστες είχαν αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα με τη συσκευή.

Τώρα επειδή πέρασα από άπειρες συσκευές και θα ήθελα πάλι να δοκιμάσω το g6 εσάς περίπου πόσο σας βγάζει στο antutu;;

Ξέρω ότι πολλοί θεωρούν ότι δε παίζει ρόλο αλλά είναι ένας μπουσουλας για την απόδοση του κινητού.

Ίσως έπεσα σε συσκευές που είχαν κάποια προβλήματα.

Δε μπορώ να πιστέψω ότι η ναυαρχίδα της lg έχει τόσο άσχημη απόδοση. Να φανταστείτε ότι με chrome δε μπορούσα να κάνω σοβαρή περιήγηση λόγω των κολλημάτων, για Facebook δεν το συζητώ καν.

Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Gilles smiles!

Καλησπέρα στη παρέα.

Έχω πάρει δύο φορές το εν λόγω κινητό, μία όταν κυκλοφόρησε και άλλη μία τώρα τελευταία.

Είχα τρέξει και το antutu και μου πήγαινε γύρω στα 120.000 ενώ την ίδια στιγμή το g5 που έχω τώρα χτυπάει 145.000.

Είχα διαβάσει στο xda και σε άλλα φόρουμ ότι κάποιοι χρήστες είχαν αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα με τη συσκευή.

Τώρα επειδή πέρασα από άπειρες συσκευές και θα ήθελα πάλι να δοκιμάσω το g6 εσάς περίπου πόσο σας βγάζει στο antutu;;

Ξέρω ότι πολλοί θεωρούν ότι δε παίζει ρόλο αλλά είναι ένας μπουσουλας για την απόδοση του κινητού.

Δε μπορώ να πιστέψω ότι η ναυαρχίδα της lg έχει τόσο άσχημη απόδοση. Να φανταστείτε ότι με chrome δε μπορούσα να κάνω σοβαρή περιήγηση λόγω των κολλημάτων, για Facebook δεν το συζητώ καν.

Ευχαριστώ

Εχω να μετρησω με antutu συσκευη απο το πρωτο μου android που το ειχα ξεχαρβαλωσει στο φλασαρισμα custom rom... :lol:

Επειδη μου φανηκαν κουλα αυτα που διαβασα με εβαλες σε πειρασμο...

Το αποτελεσμα : 156.834

Δεν εχει κανενα σκαλωμα απο αυτα που αναφερεις η συσκευη.

Τι να πω; Τοσο γκαντεμης σταθηκες φιλε μου;

64cd364a0d84ecb0e463b2386c5a7d19.jpg

Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα στη παρέα.

Ευχαριστώ

Φίλε το Καλοκαίρι είχα το lg g5 μιλαμε για τρελά κολλήματα και lag, μάλιστα είχε γίνει και θέμα ότι είχε κάνει πατάτα ή lg κυρίως στο ευρωπαϊκό μοντέλο κάτι με το software.Αντιθετως το g6 κυλάει σαν νεράκι κανένα κόλλημα.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πώς μπορώ να πειράξω τα χρώματα της οθονης; Θέλω να τα ζωντάνεψω λίγο γιατί μου φαίνονται σαν ξεθωριασμένα

Καλησπέρα στη παρέα.

Ευχαριστώ

Μπορεί κάποια κακογραμμένη εφαρμογή να τρέχει στο παρασκήνιο και να καταναλώνει πολλούς πόρους.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπηκα και γω στο πειρασμό να τρέξω το antutu - ειχα να το κανω απο τα πρώτα android που ειχα.. δε μου λεει κατι

λοιπόν 125 000 έβγαλε παρολαυτα το κιν παει σφαίρα από τη πρώτη μερα δεν εχει σπασίματα δεν εχει κωλύματα ουτε σε chrome ουτε σε fb και τα χρησιμοποιώ καθημερινά

141.000 σχεδόν εμένα. Το έχω από τον Αύγουστο.

ee308e168c5f41c47ef108d4519cb034.jpg

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by elteo
Ι need a six month vacation, twice a year.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δεν χρειάζεται να σας κάνω ψυχαναγκαστικούς όπως είμαι εγώ

Συσκευή από συσκευή έχει διάφορες .

Το antutu μπορεί να διαφέρει και εξαρτάται από θερμοκρασία συσκευής, εφαρμογές που έχει φορτωμένες κλπ.

Πάντως αυτό που είχα εγώ κολλούσε συνέχεια.

Θα επανέλθω κάποια στιγμή στη παρέα σας

Edited by jor1ge
Gilles smiles!

Σύντομα κ εγώ ενεργά στην παρέα σας.

Παρόλο που δεν κατάφερα,όσο κ αν το προσπάθησα, να δω από κοντά ένα σε μαύρο χρώμα εδω στην Πάτρα.

Πώς μπορώ να πειράξω τα χρώματα της οθονης; Θέλω να τα ζωντάνεψω λίγο γιατί μου φαίνονται σαν ξεθωριασμένα

Την εργοστασιακή ζελατίνα την έβγαλες φίλος;

Έχει αναφερθεί ότι έχει διαφορά, στο δικό μου πάντως ήταν πολύ ζωντανά ακόμη και δίπλα στο s7 edge μου, φυσικά και δεν το αφερεσα το εργοστασιακό του protection ως είχε
Konakis.

Έχει αναφερθεί ότι έχει διαφορά, στο δικό μου πάντως ήταν πολύ ζωντανά ακόμη και δίπλα στο s7 edge μου, φυσικά και δεν το αφερεσα το εργοστασιακό του protection ως είχε

Εμένα δίπλα στο s6 μου φαίνονται πιο σκούρα να το πω. Πχ το κόκκινο του youtube το σ6 είναι κόκκινο ζωντανό ενώ στο g6 κόκκινο ψυχρό. Πάντα με την ίδια φωτεινότητα. Αν είναι να δω διάφορα στα χρώματα με τη ζελατίνα να τη βγάλω.

Εμένα δίπλα στο s6 μου φαίνονται πιο σκούρα να το πω. Πχ το κόκκινο του youtube το σ6 είναι κόκκινο ζωντανό ενώ στο g6 κόκκινο ψυχρό. Πάντα με την ίδια φωτεινότητα. Αν είναι να δω διάφορα στα χρώματα με τη ζελατίνα να τη βγάλω.
Τα sumsung έχουν υπερκορεσμενα χρώματα.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

2+ χρόνια με το Note 4, είχα ξεχάσει τί θα πει να έχεις ένα κινητό συμμαζεμένων διαστάσεων. Το G6 είναι μεγάλο (στην οθόνη) αλλά και μικρό (στο "αποτύπωμα"), ακριβό (στην εμφάνιση/αίσθηση) και φθηνό, αργό (στα specs, που λέει ο λόγος βέβαια και σε σύγκριση με τα σημερινά κορυφαία specs) και γρήγορο στην πραγματική χρήση. Δεν βρήκα ακόμη κάτι που να του λείπει, ακόμη και το αγαπημένο μου S-pen έχω ξεχάσει, μια και μία σχετικά ποιοτική γραφίδα τύπου Adonit Jot συνεργάζεταιι παραπάνω από ικανοποιητικά με το Evernote. Ένα μόνο μειονέκτημα βρήκα, η ένταση του ηχείου είναι αρκετά χαμηλότερη από όσο θα ήθελα. Ρυθμισμένο σχεδόν στο τέρμα, οι ειδοποιήσεις δεν ακούγονται όσο δυνατά θα ήθελα.

Σχετικά με τον DAC τώρα. Χρησιμοποιώ κυρίως φθηνά αλλά συμπαθητικά in-ear ακουστικά, Sony MH-1, Rock Zircon, Xiaomi Hybrid HD pro, Qaudbeats 3 και ένα on ear Nokia Purity. Το Note 4 με την χρήση του Vipe4Android είχε απίστευτη ένταση, εδώ η ένταση είναι πιο χαμηλή. Ενεργοποιώντας/απενεργοποιώντας τον DAC, οι διαφορές είναι πολύ μικρές, οριακά αισθητές. Αλλά, χάθηκε το απίστευτα ενοχλητικό "φύσημα" που ακουγόταν συνήθως στο Note 4, αυτό ακριβώς που με ενεύριζε και κατέστρεφε την εμπειρία. Εδώ η ακρόαση είναι άριστα καθαρή και σίγουρα πιο "ζωντανή". Απόλυτη επιτυχία σε αυτό το κομμάτι.

Συνολικά, το G6 Dual είναι πραγματικό κομψοτέχνημα, χωρίς φανφάρες τύπου κυρτής οθόνης, χωρίς υπερβολές, χωρίς εξεζητημένες λύσεις. Καταπληκτικό.

Κι εγώ απο Note 4 και συμφωνώ σε όλα( δεν εχω το καλό DAC δυστυχώς). Νόμιζα θα με ξενίσει το μέγεθος της οθόνης αλλά τελικά δεν με χάλασε καθόλου.

142972 στο antutu για τον φίλο που ρώτησε. Κλειστές όλες οι εφαρμογές χωρίς reboot γιατι βαρέθηκα. Η συσκευή είναι σβέλτη. Την χαίρομαι την εμπειρία χρήσης της πολύ .Όσο για την φωτογραφία νύχτα, ανάλογα το μέρος έχω πάρει και καλά αποτελέσματα στο αυτόματο και άσχημα . Πιστεύω πως σηκώνει βελτίωση το software. Στο manual πήρα καλύτερα αποτελέσματα όπου δεν με ευχαρίστησε το auto(δεν είμαι και πολυ καλός στο manual ακόμα , το ψάχνω). Ένα καλύτερο auto όλοι θα το θέλαμε πάντως σε οποιαδήποτε συσκευή.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Μετά από δύο ημέρες χρήσης, η ένταση του ηχείου στις ειδοποιήσεις είναι για εμένα το μεγαλύτερο πρόβλημα και αρχίζει να γίνεται σοβαρό. Το έχω ρυθμισμένο στο τέρμα και οι ειδοποιήσεις ακούγονται υπερβολικά σιγά, ακούγονται ικανοποιητικά μόνο αν είμαι στο ίδιο δωμάτιο και έχει ησυχία. Το G4 της γυναίκας μου αποδίδει την ίδια ένταση στο 60% της κλίμακάς του.

Να σημειώσω ότι δεν έχω ιδιαίτερο παράπονο από την ένταση στην αναπαραγωγή των Mp3 ή στα video, αλλά μόνο στις ειδοποιήσεις. Έχω ρυθμίσει ξεχωριστά την ένταση των ειδοποιήσεων στο μάξιμουμ, αλλά το μάξιμουμ δεν είναι αρκετά μάξιμουμ!..

Εγκατέστησα μία εφαρμογή από το playstore για αύξηση της έντασης και το αποτέλεσμα είναι καλό αλλά δύσχρηστο, ουσιαστικά αχρηστεύονται τα volume controls του τηλεφώνου και πρέπει να κάνω τις ρυθμίσεις μέσα από την εφαρμογή.

Από το πρωί ψάχνω κάποιον υπέυθυνο στην LG παγκοσμίως για να κοιτάξει το θέμα στην επόμενη έκδοση λογισμικού!...

Η ένταση του ηχείου είναι μια χαρά.

Αρκούντως δυνατή. Εγώ σκέψου δεν το έχω στο τέρμα και ακούω χωρίς πρόβλημα ακόμα και τον ήχο του viber που είναι πολύ διακριτικός.

Μήπως είσαι περήφανος στα αυτιά?:p

Ι need a six month vacation, twice a year.

Η ένταση του ηχείου είναι μια χαρά.

Αρκούντως δυνατή. Εγώ σκέψου δεν το έχω στο τέρμα και ακούω χωρίς πρόβλημα ακόμα και τον ήχο του viber που είναι πολύ διακριτικός.

Μήπως είσαι περήφανος στα αυτιά?:p

Ίσως να είμαι περίεργος, αλλά θα περίμενα ο ήχος ρυθμισμένος στο τέρμα να είναι ενοχλητικά δυνατός και ικανοποιητικός στο 60-70%.

Μάλον είχα κακομάθει από το Note 4...