Nick_minos Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Νιώθω πολύ τυχερός που το πήρα στα 385 πρίν 2,5 μήνες όταν είχε χτυπήσει limit down (32gb) :p:love: Πολυ καλη τιμη για καινουριο... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Πολυ καλη τιμη για καινουριο... Ολοκαίνουργιο από σκρουτομαγαζο :w00t::w00t: Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirosrom Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Παιδια μολις ηρθε,το βαλα στην θηκη,ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.Ερχομαι απο Α3 (2015) και απορω πως αντεχα με τοσο μικρη οθονη! Περιβαλλον φιλικοτατο! Περαιτερω σχολια αφου το τεσταρω καμερα,μπαταρια κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Καλοδούλευτο φίλε μου. Don't mess with max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirosrom Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Η μονη βλακεια ειναι οι ενημερωσεις που ακομα βαζει αλλα ειμαι ερωτευμενος με το χρωμα και την φατσουλα του..Το αγαπω:cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Η μονη βλακεια ειναι οι ενημερωσεις που ακομα βαζει αλλα ειμαι ερωτευμενος με το χρωμα και την φατσουλα του..Το αγαπω:cool::cool: Απο που και ως που βλακεια οι ενημερωσεις φιλε μου; το ακουσα και αυτο. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirosrom Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Οχι βρε απλα ανυπομονουσα να το εξερευνησω :P Προς θεου οι ενημερωσεις ειναι ευλογια,απλα την πρωτη φορα πεφτουνε πολλες μαζι.. Απο διαρκεια αναμονης πεταει,που με νοιαζει πολυ. Φωτογραφιες σελφι οχι τοσο τραγικες οσο περιμενα και βραδυ καλες..Σημερα θα παω Ναυπακτο και θα παιξω λιγο,θα ανεβασω κιολας λογικα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Οχι βρε απλα ανυπομονουσα να το εξερευνησω :P Προς θεου οι ενημερωσεις ειναι ευλογια,απλα την πρωτη φορα πεφτουνε πολλες μαζι.. Απο διαρκεια αναμονης πεταει,που με νοιαζει πολυ. Φωτογραφιες σελφι οχι τοσο τραγικες οσο περιμενα και βραδυ καλες..Σημερα θα παω Ναυπακτο και θα παιξω λιγο,θα ανεβασω κιολας λογικα:) Η υπομονη ειναι αρετη. :lol:Καλοριζικο. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Νιώθω πολύ τυχερός που το πήρα στα 385 πρίν 2,5 μήνες όταν είχε χτυπήσει limit down (32gb) :p:love: και εγω το ιδιο το σεπτεμβρη περιπου. το παραγγελνω παρασκευη το πηρα σαββατο στα χερια μου στα 385 και απο δευτερα πηγε στα 420 και απο τοτε εκει σταθερα. παντα για καινουργιο μιλαμε ετσι απο σκρουντζομαγαζο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 (edited) Οχι βρε απλα ανυπομονουσα να το εξερευνησω :P Προς θεου οι ενημερωσεις ειναι ευλογια,απλα την πρωτη φορα πεφτουνε πολλες μαζι.. Απο διαρκεια αναμονης πεταει,που με νοιαζει πολυ. Φωτογραφιες σελφι οχι τοσο τραγικες οσο περιμενα και βραδυ καλες..Σημερα θα παω Ναυπακτο και θα παιξω λιγο,θα ανεβασω κιολας λογικα:) ν αφήσεις την Ναύπακτο ήσυχη....Έχω τα πνευματικά δικαιώματα....:lol::lol::lol::lol:....καλοδούλευτο...:up::up::up: Edited November 19, 2017 by tarif16nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirosrom Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Αρχαριος,στο αυτοματο και ειχα και παρεα και δε μαφηναν.Εντυπωσιαστηκα πραγματικα. ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ν αφήσεις την Ναύπακτο ήσυχη....Έχω τα πνευματικά δικαιώματα....:lol::lol::lol::lol:....καλοδούλευτο...:up::up::up: Πολυ ωραιες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Μεγεια! Εξαιρετικές! Αρχαριος,στο αυτοματο και ειχα και παρεα και δε μαφηναν.Εντυπωσιαστηκα πραγματικα. ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολυ ωραιες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Καλομιλιτο και απροβληματιστο στον φιλο! Μακαρι να το ευχαριστηθεις! Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirosrom Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Και η σέλφι άμα το παλέψεις βγαίνει αξιοπρεπής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Εαν καποιος θελει να αποχωριστει την Quick cover case της Lg ας ριξει ενα pm! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Καλησπέρα παιδιά! Απο κάμερα σε σύγκριση με g5 πως παει; Εχω διαβασει οτι ειναι χειροτερο! Ισχυει; Σε συγκριση με s7 , s8 κτλ ; Εχει δοκιμάσει κανείς; Να φανταστω ότι IR-burn in και σχετικες βλακείες έχουν εξαφανιστεί; Ρολάρει ωραία το κινητό ή ζεσταινεται ; Ενδιαφέρομαι, σαν πρωην κάτοχος G5 , και χρειάζομαι τα φώτα σας! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Καλησπέρα παιδιά! Απο κάμερα σε σύγκριση με g5 πως παει; Εχω διαβασει οτι ειναι χειροτερο! Ισχυει; Σε συγκριση με s7 , s8 κτλ ; Εχει δοκιμάσει κανείς; Να φανταστω ότι IR-burn in και σχετικες βλακείες έχουν εξαφανιστεί; Ρολάρει ωραία το κινητό ή ζεσταινεται ; Ενδιαφέρομαι, σαν πρωην κάτοχος G5 , και χρειάζομαι τα φώτα σας! :) Το lg g5 έχει καλύτερη κύρια κάμερα,το lg g6 καλύτερο ευρυγώνιο φακό.Κατά τα άλλα το g6 είναι ανώτερο κινητό σε όλα του.Τα είχα και τα δύο οπότε ξέρω από πρώτο χέρι.Για τα άλλα δεν έχω άποψη προσωπική μόνο από reviews ότι έχω δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Το lg g5 έχει καλύτερη κύρια κάμερα,το lg g6 καλύτερο ευρυγώνιο φακό.Κατά τα άλλα το g6 είναι ανώτερο κινητό σε όλα του. Έτσι συμφωνώ ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Για αργή φόρτιση, αν βάλω το καλώδιο του LG φορτιστή σε ένα παλιό φορτιστή που έχω από το sony Z πχ, θα έχω κάποιο θέμα; Μπορεί να υπάρξει πρόβλημα; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Για αργή φόρτιση, αν βάλω το καλώδιο του LG φορτιστή σε ένα παλιό φορτιστή που έχω από το sony Z πχ, θα έχω κάποιο θέμα; Μπορεί να υπάρξει πρόβλημα;Τι πρόβλημα; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Σήμερα συνέβη το εξής το κατάλαβα μόλις πήγα να πάρω τηλέφωνο.Παρότι η συσκευή έδειχνε ότι έχει σήμα δεν μπορούσα να πάρω τηλέφωνο,μου έβγαζε μήνυμα ότι το δίκτυο είναι απασχολημένο.Τελικά έκανα επανεκκίνηση και το πρόβλημα λύθηκε,και είδα ότι είχα τρεις κλήσεις.Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι αν οφειλοταν στο κινητό ή στο δίκτυο. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩς πρωην κατοχος διαφορων LG G συσκευων, ολα τα G ειχαν παντα θεμα με τη συνδεση με το δικτυο σε τυχαιες φασεις. Κοβεται η συνδεση και δεν επανερχεται αν δε παρεμβεις εσυ. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Τι πρόβλημα; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχω ιδέα γι αυτό ρωτάω. Μήπως κάποιο θέμα που είναι type C .Θέλω να αποφύγω την γρήγορη φόρτιση όταν δεν μου χρειάζεται. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Μια χαρά δουλεύει του Ζ δεν έχεις να φοβηθείς κάτι ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Ως πρωην κατοχος διαφορων LG G συσκευων, ολα τα G ειχαν παντα θεμα με τη συνδεση με το δικτυο σε τυχαιες φασεις. Κοβεται η συνδεση και δεν επανερχεται αν δε παρεμβεις εσυ. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Δεν ειναι ετσι φιλε μου εγω με το xiaomi και το huawei της υπογραφης μου εχω το ιδιο θεμα 3 βδομαδες τώρα με 2 3 φορες οποτε ειναι θεμα δυκτιου και επειδη ειχα και εχω g σειρα δεν εχει να κανει. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Παιδια η Cosmote περναει οπτικες ινες και γι αυτο δημιουργειται το προβλημα με το σημα...Δεν φταινε οι συσκευες σας.... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts