Jump to content

Χάρης Ρώμας

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποια είναι η αγαπημένη σας κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα;  

461 members have voted

1. 1. Ποια είναι η αγαπημένη σας κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα;

• Οι μεν και οι δεν
      122
    • Ο κακός βεζύρης
      43
    • Κωνσταντίνου και Ελένης
      221
    • Λιφτινγκ
      20
    • Το καφέ της χαράς
      55

Recommended Posts

Γιατί δεν βάλατε στη δημοσκόπηση και την επιλογή " Καμία "...

:chair:

Ακριβώς.. Τον απεχθάνομαι και εγώ! Πολύ ψεύτικος είναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 311
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αλήθεια ρε παιδια, με το Μεν κ Δεν, η Αννα Κουρη (βλεπε Βανα Δαγκα), για την εποχη ητανε Α-List Ηθοποιος, αναγνωρισιμη, με επιτυχια, κτλ... γιατι μετα απ αυτη την σειρα ΧΑΘΗΚΕ στην κυριολεξια??? που και που πηγαινει σε κανα κοσμικο παρτυ, ως εκει ομως.

ειλικρινα τον σιχαινομαι!

ειναι γραφικος, κουραστικος και μονιμως παιζει τους ιδιους και τους ιδιους ρολους!

οι γκριματσες του ειναι αποτυχημενες και στο κεφαλι του φοραει περουκινι!

δε θυμαμαι ποτε να εχω γελασει με τη σειρα κων/νου και ελενης αλλα και γενικα με τιποτε που εχει γραψει ή εχει σκηνοθετησει εκεινος!:X

ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω που οφειλονται τα πολυ υψηλα νουμερα των εργων του...

:mad:

ειναι γραφικος, κουραστικος και μονιμως παιζει τους ιδιους και τους ιδιους ρολους!

δε θυμαμαι ποτε να εχω γελασει με τη σειρα κων/νου και ελενης αλλα και γενικα με τιποτε που εχει γραψει ή εχει σκηνοθετησει εκεινος!:X

ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω που οφειλονται τα πολυ υψηλα νουμερα των εργων του...

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι η κορυφαία κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης.

Είναι χωρισμένη σε αυτοτελή επεισόδια,γεγονός που δεν κουράζει ποτέ τον θεατή.

Συν τοις άλλοις οι ατάκες των ηθοποιών είναι ευφιέστατες.

Οι χαρακτήρες της σειράς διαφέρουν ριζικά μεταξύ τους,κάτι το οποίο προκαλεί άφθονο γέλιο.

Γιατί δεν βάλατε στη δημοσκόπηση και την επιλογή " Καμία "...

:chair:

Ακριβώς.. Τον απεχθάνομαι και εγώ! Πολύ ψεύτικος είναι.

Ίσως γιατι η δημοσκόπηση αφορά όσους ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ τις σειρές του και τους αρέσει ο Ρώμας...;) ;)

Έχει άλλωστε νόημα να απαντήσει κάποιος σε μια δημοσκόπηση με τίτλο "Ποια είναι η αγαπημένη σας λωμική σειρά του Χάρη Ρώμα", καμία;;

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

το αξιοπερίεργο ειναι πως, ο χαρης ρωμας, παιζει συνηθως τον κακο, αντιπαθιτικο χαρακτηρα και ομως το κοινο τον αγαπαει. πραγμα που δεν συμβαινει τις περισσοτερες φορες. ισως κουραζει μια αλλη μεριδα του κοινου, πως παιζει ρολους που μοιαζουν μεταξυ τους οι χαρακτηρες. εχουν κοινα σημεια. καθως επισης εχω προσεξει -ΚΑΙ ατακες.

Ίσως γιατι η δημοσκόπηση αφορά όσους ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ τις σειρές του και τους αρέσει ο Ρώμας...;) ;)

Έχει άλλωστε νόημα να απαντήσει κάποιος σε μια δημοσκόπηση με τίτλο "Ποια είναι η αγαπημένη σας λωμική σειρά του Χάρη Ρώμα", καμία;;

Έχεις απόλυτο δίκιο.... αλλά, να'σαι σίγουρος οτι αν υπήρχε η επιλογή " καμιά " . θα ήταν και πρώτη! Δεν υπάρχει πιο 'γλυώδης' και κρύος άνθρωπος απο αυτόν!( η γνώμη μου φυσικά)... και μόνο που ασχολούμαι τώρα, χάρη του κάνω!!!

Άσε που τη 'Κουνάει' και την αχλαδιά λιγάκι... (τελείως ασχετο με την ηθοποιία φυσικά, αλλά σχετικό πολυ με τις μικρές ηλικίες που τον συμπαθούν και φτιάχνουν πρότυπα...)

Και πρέπει να είναι και πολύ 'βύσμα' στον Αντ1... 3 σειρές του δειχνει σ'επανάληψη :zzz: ...... αμαν!!!! Τέλος πάντων... αυτά!

Μήπως τις δείχνει επειδή τις βλέπει ο κόσμος και όχι επειδή έχει βύσμα;

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Έχεις απόλυτο δίκιο.... αλλά, να'σαι σίγουρος οτι αν υπήρχε η επιλογή " καμιά " . θα ήταν και πρώτη! Δεν υπάρχει πιο 'γλυώδης' και κρύος άνθρωπος απο αυτόν!( η γνώμη μου φυσικά)... και μόνο που ασχολούμαι τώρα, χάρη του κάνω!!!

Άσε που τη 'Κουνάει' και την αχλαδιά λιγάκι... (τελείως ασχετο με την ηθοποιία φυσικά, αλλά σχετικό πολυ με τις μικρές ηλικίες που τον συμπαθούν και φτιάχνουν πρότυπα...)

Και πρέπει να είναι και πολύ 'βύσμα' στον Αντ1... 3 σειρές του δειχνει σ'επανάληψη :zzz: ...... αμαν!!!! Τέλος πάντων... αυτά!

βασικά εγώ ψήφισα Κων/νου και Ελένης... γιατί όποτε το πετυχαίνω δεν το γυρίζω...μου αρέσει...έχει μερικές πολύ καλές ατάκες.

3 βάζει σε επανάληψη γιατί κάνουν τρομερά νούμερα έστω και αν πρόκειται για επαναλήψεις, δεν χρειάζεται βύσμα :p

Όσο για το άλλο που λες... :) :)...αν και δεν έχει σημασία αυτό και δεν πολυπιστεύω πως "είναι πρότυπο" ή πως βλέποντας έναν gay τα παιδιά θέλουν να γίνουν και αυτά, είχα δει ένα βιντεάκι σε μια εκπομπή στο extra (Paparazzi νομίζω λεγόταν!) που περπάταγε χέρι χέρι με έναν...φίλο του...:)...οπότε μάλλον θα συμφωνήσω πως την τραντάζει την αχλαδιά! ;)

Κι εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά δε το συμπαθώ ιδιαίτερα το Ρώμα.

Πάντως το μεν και δεν και το κωνσταντίνου και ελένης ήταν τα καλύτερά του :)

Τhe end of an era...

............πως την τραντάζει την αχλαδιά! ;)

:lol: :lol: :p :lol: :lol: ... την έχω ακούσει την έκφραση αυτή ,με πολλές παραλλαγές.... αλλά εσύ έγραψες με αυτήν!:lol:

Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά... και γι'αυτό υπάρχουν και τα διάφορα τόπικ για να λέμε τις γνώμες μας! Αφού τα τσεπώνει ακόμα με τις επαναλήψεις του, καλά κάνει..... Αλλά εμείς τι φταίμε, που καθόμαστε να δούμε λίγο ΤV και πέφτουμε συνέχεια πάνω του:dizzy:

Μόλις πριν λίγο πέτυχα στο ΝΕτ μια εκπομπή (του History Channel) με υποθέσεις δολοφονιών που ήταν ανεξιχνίαστες για χρόνια και λυθήκαν με την βοήθεια της τεχνολογίας...πολύ καλή μου φάνηκε! Να μια καλή ιδέα να βάλουν...

Ή έστω, ας βάλουν καμιά παλιά καλή....τι να πρωτοθυμηθω : Μπένυ χιλ, παντρεμένοι με παιδιά, μπέιγουοτς , χτυποκάρδια στο Β.Η. ,Ντιούκς, Ιππότης της ασφάλτου ... ΚΤΛ..... και πάει λέγοντας! Δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλοί που να μην θέλαν να ξαναδούν αυτά!!!

Τέλος πάντων... ξεφύγαμε λίγο:) ... * απο τίς λίγες Ελληνικές σειρές που έβλεπα λίγο και γέλασα πολύ, ήταν το Dolce Vita!!!

Μόλις πριν λίγο πέτυχα στο ΝΕτ μια εκπομπή (του History Channel) με υποθέσεις δολοφονιών που ήταν ανεξιχνίαστες για χρόνια και λυθήκαν με την βοήθεια της τεχνολογίας...πολύ καλή μου φάνηκε! ....

...Τέλος πάντων... ξεφύγαμε λίγο:) ... * απο τίς λίγες Ελληνικές σειρές που έβλεπα λίγο και γέλασα πολύ, ήταν το Dolce Vita!!!

1) Yπάρχει τέτοιου είδους (ξένη βέβαια!) σειρά: το CSI...Εκεί λύνουν τα εγκλήματα (αν και όχι απαραίτητα παλιές ανεξιχνίαστες υποθέσεις) με τη βοήθεια της τεχνολογίας (DNA, ανάλυση των ευρημάτων πάνω στα θύματα κτλ) και είναι ΠΑΡΑ πολύ καλή! 6 σεζόν και δυο spin offs (CSI: Miami και CSI: New York συμφωνούν μαζί μου :p :p !

2) Το Dolce Vita ήταν από τις πιο ωραίες ελληνικές σειρές και πάντα ξεχνάω να την αναφέρω στις αγαπημένες μου...

ΤΩΡΑ είμαστε εντελώς off topic!

Sorry Nelly! :)

το αξιοπερίεργο ειναι πως, ο χαρης ρωμας, παιζει συνηθως τον κακο, αντιπαθιτικο χαρακτηρα και ομως το κοινο τον αγαπαει. πραγμα που δεν συμβαινει τις περισσοτερες φορες. ισως κουραζει μια αλλη μεριδα του κοινου, πως παιζει ρολους που μοιαζουν μεταξυ τους οι χαρακτηρες. εχουν κοινα σημεια. καθως επισης εχω προσεξει -ΚΑΙ ατακες.

Παιζει τον κακο που παντα δειχνει την καλη του πλευρα στις σειρες...αν το εχεις προσεξει....αυτο ειναι το ''τρικ'' που τον κανει αγαπητο...

IPHONE 4 The Ultimate

στον ρολο ως Διονυσης Δαγκας, δεν νομιζω να εδειξε αυτη την ... "καλη" πλευρα που λες σε κανενα απ' τα επεισοδια. Το ιδιο και με τον Κωνσταντίνο Κατακουζινό. παντα, το ιδιο στριμαδι

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr))

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι η κορυφαία κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης.

Είναι χωρισμένη σε αυτοτελή επεισόδια,γεγονός που δεν κουράζει ποτέ τον θεατή.

Συν τοις άλλοις οι ατάκες των ηθοποιών είναι ευφιέστατες.

Οι χαρακτήρες της σειράς διαφέρουν ριζικά μεταξύ τους,κάτι το οποίο προκαλεί άφθονο γέλιο.

Denior φίλε μου τι λες; δε μπορεί να πιστεύεις ότι το κων. και ελε. ήταν η καλύτερη ελληνική σειρά...Που βάζεις δηλαδή τους ιστορικούς απαράδεκτους, τους μνημειώδης διαλόγους των δύο ξένων, τις καταστάσεις των εγκλημάτων, τον μπέζο στο εκείνες και εγώ και στο της ελλάδος τα παιδιά. Και μη μου αναφέρεις πάλι την αυτοτέλεια των επεισοδίων του, διότι,3 από τις σειρές που ανέφερα υπήρξαν αυτοτελείς.

Γούστα είναι αυτά (πχ εμένα μου αρέσουν οι σειρές χωρίς αυτοτελή επεισόδια), αλλά δεν καταλαβαίνω πώς το ότι έχει αυτοτελή επεισόδια, ευφυέστατες ατάκες και ριζικά διαφορετικούς μεταξύ τους χαρακτήρες την καθιστούν την κορυφαία κωμική σειρά. Το κάνεις να ακούγεται αντικειμενικό συμπέρασμα, τη στιγμή που πρόκειται για καθαρά υποκειμενικό θέμα.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr))

Denior φίλε μου τι λες; δε μπορεί να πιστεύεις ότι το κων. και ελε. ήταν η καλύτερη ελληνική σειρά...Που βάζεις δηλαδή τους ιστορικούς απαράδεκτους, τους μνημειώδης διαλόγους των δύο ξένων, τις καταστάσεις των εγκλημάτων, τον μπέζο στο εκείνες και εγώ και στο της ελλάδος τα παιδιά. Και μη μου αναφέρεις πάλι την αυτοτέλεια των επεισοδίων του, διότι,3 από τις σειρές που ανέφερα υπήρξαν αυτοτελείς.

+1

Και μόνο οι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ αρκούν.

Για τους περισσότερους είναι η κορυφή και κακώς το Mega δεν τους έχει βγάλει ακόμα σε dvd αφού έτσι κι αλλιώς δεν τους βάζει επανάληψη.

Μου φαίνεται ο DENIOR είχε μια ατυχέστατη στιγμή και απάντησε αυθόρμητα, χωρίς να σκεφτεί.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

+1

Και μόνο οι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ αρκούν.

Για τους περισσότερους είναι η κορυφή και κακώς το Mega δεν τους έχει βγάλει ακόμα σε dvd αφού έτσι κι αλλιώς δεν τους βάζει επανάληψη.

Μου φαίνεται ο DENIOR είχε μια ατυχέστατη στιγμή και απάντησε αυθόρμητα, χωρίς να σκευτεί.

Νομίζω πως κάνεις λάθος.Πάντα σκέφτομαι αυτά που γράφω.

Προσωπικά απολαμβάνω ακόμα τα επεισόδια της σειράς,παρόλο που τα έχω παρακολουθήσει τουλάχιστον από τρεις φορές το καθένα.

Lewton,απλά υποστήριξα την άποψή μου,παραθέτοντας επιχείρηματα.

Οι «Δύο Ξένοι» με κούραζαν,οι «Απαράδεκτοι» σχεδόν ποτέ δε με έκαναν να γελάω.

Οι υπόλοιπες σειρές που αναφέρεις ,mvagustagm2000 ,είναι όντως κορυφαίες.

Ωστόσο το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μού αρέσει λίγο περισσότερο.

Νομίζω πως κάνεις λάθος.Πάντα σκέφτομαι αυτά που γράφω.

Προσωπικά απολαμβάνω ακόμα τα επεισόδια της σειράς,παρόλο που τα έχω παρακολουθήσει τουλάχιστον από τρεις φορές το καθένα.

Lewton,απλά υποστήριξα την άποψή μου,παραθέτοντας επιχείρηματα.

Οι «Δύο Ξένοι» με κούραζαν,οι «Απαράδεκτοι» σχεδόν ποτέ δε με έκαναν να γελάω.

Οι υπόλοιπες σειρές που αναφέρεις ,mvagustagm2000 ,είναι όντως κορυφαίες.

Ωστόσο το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μού αρέσει λίγο περισσότερο.

Πρώτον, σε ευχαριστώ που με διόρθωσες. Τυπογραφικό λάθος λόγω πληκτρολογίου.

Δεύτερον, η πλειοψηφία θεωρεί τους Απαράδεκτους κορυφαία σειρά. Εγώ πάντως όσες φορές και να τα δω τα επεισόδια, πάντοτε γελάω. Και με το Κωνσταντίνου και Ελένης γελάω, αλλά δεν το τοποθετώ και στην κορυφή. Αν οι Απαράδεκτοι είχαν β@μηθεί στην επανάληψη, όπως το Κων/νου και Ελένης που για 8 συνεχόμενες εποχές από την πρώτη προβολή παίζονται τουλάχιστον 3 φορές ανα εποχή επανάληψη, πιθανότατα να είχαν εξαντλήσει το γέλιο. Κάτι που το θεωρείς δεδομένο δεν το λογαριάζεις και πολύ.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

ειναι λογικο μερικοι να συμπαθουν κ αλλοι οχι τον Ρωμα.αλλα ειναι γεγονος πως ολες οι σειρες του εχουν γινει πολυ αγαπητες απο ολους μας,ή τουλαχιστον απο την πλειοψηφια!!!οι ατακες του και στο ΜΕΝ Κ ΔΕΝ και στο Κων/νου κ Ελενης,αλλα και σε ολα τα αλλα ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ,,,ειναι τρομερες σε χιουμορ,γελας με την ψυχη σου!επισης και θεατρικα εχει διξει πολλα καλα!!!τωρα στο τι κανει στη προσωπικη του ζωη,,δεν μπορει να ειναι katakriteo απο κανεναν!!ως προτυπο ειναι μια χαρα,επαγγελματικα παντα!

μπορουμε να μιλαμε για τις σειρες/παραστασεις/σκηνοθεσιες του,αλλα ως εκει,τα αλλα τι μας ενδιαφερουν,,η δουλεια του ειναι να μας ψυχαγωγει,,και τα καταφερνει,αρα ειναι καλος και αγαπητος και προτυπο και οτι αλλο!!

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το Κων/νου και Ελένης μου άρεσε...μέχρι τη δέκατη επανάληψη!!!!!:lol:

Από εκεί και μετά κάηκε.Έφτασε στο σημείο όχι μόνο να ξέρεις τισ ατάκες απέξω αλλά όλο το επεισόδιο!

And so Sally can wait, she knows it's too late as we're walking on by

Her soul slides away, but don't look back in anger

I heard you say

:music:

βρισκω πολυ αρνητικο το γεγονος οτι παρακολουθουν τη σειρα "το καφε της χαρας" παιδια, ακουγονται πολλες βωμολοχιες στην εν λογω σειρα, βωμολοχιες που δυσκολα ακουγονται σε σειρες αυτης της τηλεοπτικης ζωνης και που δυστυχως αφομειωνονται ευκολα απο παιδια!

επι παραδειγματιο εχθες, σε επαναληψη ειπωθηκε το εξης:

"θελεις να το π*δ*ξ*ις το γκομενακι ετσι?"

ελεος...:mad:

βρισκω πολυ αρνητικο το γεγονος οτι παρακολουθουν τη σειρα "το καφε της χαρας" παιδια, ακουγονται πολλες βωμολοχιες στην εν λογω σειρα, βωμολοχιες που δυσκολα ακουγονται σε σειρες αυτης της τηλεοπτικης ζωνης και που δυστυχως αφομειωνονται ευκολα απο παιδια!

επι παραδειγματιο εχθες, σε επαναληψη ειπωθηκε το εξης:

"θελεις να το π*δ*ξ*ις το γκομενακι ετσι?"

ελεος...:mad:

δεν το εχω ξανακουσει αυτο!

εχει καποιες βωμολοχιες που παιρνανε απαρατηριτες νομιζω!σε αυτη τη ζωνη ελενχονται ολα,αλλιως θα ειχε κοπει η σειρα πιο παλια κ οχι τωρα στην τριτη επαναλυψη!!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]