Giorgosk80 Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 ante na doume poso 8a exei otan vgei mazika ki edw Ε αφου ο γερμανος το εχει 458 καπου εκει λογικα θα εχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Φίλοι μου, το κινητό έφυγε... Ο Γερμανός το έβγαλε από το site του, προφανώς καταλαβαίνοντας την βλακεία που έχει κάνει για ένα κινητό που διαφημίζεται αλλά δεν πρόκειται να έρθει πριν το 2006 στην χώρα μας... :mad: Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Φίλοι μου, το κινητό έφυγε... Ο Γερμανός το έβγαλε από το site του, προφανώς καταλαβαίνοντας την βλακεία που έχει κάνει για ένα κινητό που διαφημίζεται αλλά δεν πρόκειται να έρθει πριν το 2006 στην χώρα μας... :mad: Ε μαλλον φαγανε πολυ κραξιμο.. Να ερθει ιανουαριο?θα χασει πολλα εκατομμυρια η Σαμσουνγκ..Οι διαφημισεις στην τηλεοραση...πχ στο ημιχρονο του champions league ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ.Ποιος ο λογος που τις κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Στα one way έβγαλαν τιμή. Μου είπαν 444 ευρώ. Το έχουν και στο τελευταίο φιλάδιο του Κωτσόβολου σαν αναμενόμενο. Μου είπαν ότι το περιμένουν σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionast Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Arghle, sto review sou eipes pws exei fwnitiki klisi. Eisai sigouros? Giati to diko mou to pira apo agglia prin kanena mina kai den exei. To lew mipws ebgalan kainouria ekdosi Firmware... Παράθεση -------------- Dr. Tasos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arghles Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Arghle, sto review sou eipes pws exei fwnitiki klisi. Eisai sigouros? Giati to diko mou to pira apo agglia prin kanena mina kai den exei. To lew mipws ebgalan kainouria ekdosi Firmware... οχι λαθος εκανα δεν εχει φωνητικη κληση συγγνωμη κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arghles Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 πως βλεπεις την εκδοση τοy software? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Δεν θέλω να απογοητεύσω του υποψήφιους αγοραστές του συγκεκριμένου μοντέλου....Απλώς να συστίσω υπομονή και να υπενθυμίσω πως πριν δύο χρόνια το θαυμάσιο Ε700 είχε γεμίσει η χριστουγεννιάτικη Αθήνα με γιγαντοαφίσσες του, για να σκάσει μύτη προς το Πάσχα....Υπομονή, η ελληνικη αντιπροσωπεία "ποντιοκρατείται".... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 ταξιδιωτης22 ποτε σου ειπαν για τα ελληνικα γιατι με ενδιαφερει και εμενα? φιλε μου ο ανθρωπος μου ειπε να επικοινωνησω μαζι του την παρασκευη,θα τον παρω τηλ και μετα θα σου πω αν υπαρχει κατι. :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Δεν θέλω να απογοητεύσω του υποψήφιους αγοραστές του συγκεκριμένου μοντέλου....Απλώς να συστίσω υπομονή και να υπενθυμίσω πως πριν δύο χρόνια το θαυμάσιο Ε700 είχε γεμίσει η χριστουγεννιάτικη Αθήνα με γιγαντοαφίσσες του, για να σκάσει μύτη προς το Πάσχα....Υπομονή, η ελληνικη αντιπροσωπεία "ποντιοκρατείται".... :rolleyes: Επειδη το θυμαμε αυτο γιατι το περιμενα και δεν αντεξα και πηγα και πηρα αλλο..ελπιζω να μην γινει παλι το ιδιο.. παντωε αν μας βλεπει κανενας υππαλληλος απο την σαμσουνγκ να πει σε αυτους που τα αποφαζιζουν αυτα οτι ειναι ΜΑ@@@ες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Παιδια μην τα παραλεμε τωρα το κινητο θα ειναι κανονικα εδω αυτο το μηνα κι οχι αργοτερα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Μακάρι να τα παραλέγαμε φίλε ταξιδιώτη αλλά αυτή η SAMSUNG μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες καθυστερήσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 λοιπον και 3 φωτογραφιες που τραβηξα,βασικα εχει συννεφια,εγω τις βρισκω ικανοποιητικες :) http://img480.imageshack.us/img480/4203/photo00042fe.th.jpg http://img480.imageshack.us/img480/1497/photo00054qm.th.jpg http://img480.imageshack.us/img480/97/photo00064zq.th.jpg Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 λοιπον και 3 φωτογραφιες που τραβηξα,βασικα εχει συννεφια,εγω τις βρισκω ικανοποιητικες :) http://img480.imageshack.us/img480/4203/photo00042fe.th.jpg http://img480.imageshack.us/img480/1497/photo00054qm.th.jpg http://img480.imageshack.us/img480/97/photo00064zq.th.jpg Ευχαριστουμε,δεν γινεται να τις δουμε στην μεγαλυτερη αναλυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 βασικα σε αυτη την αναλυση τις τραβηξα τις φωτογραφιες Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 :) πολύ όμορφο :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 καλησπέρα!!!! Το κινητό θα βρίσκεται διαθέσιμο απο άυριο στα καταστήματα Πλαίσιο!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 καλησπέρα!!!! Το κινητό θα βρίσκεται διαθέσιμο απο άυριο στα καταστήματα Πλαίσιο!!!!!! Με τι τιμή;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 βασικα σε αυτη την αναλυση τις τραβηξα τις φωτογραφιες file mu to pires hdh?!!??!ean nai kaloriziko!!!!poso su bgike k apo pu ean epeitrepetai Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Με τι τιμή;;;;; k ean xereis k posa kommatia 8a ferei ean k efoson.... thnx Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 file mu to pires hdh?!!??!ean nai kaloriziko!!!!poso su bgike k apo pu ean epeitrepetai ναι φιλε μου το πηρα,470 απο telephone-market. αλλα απο οτι λεει ο losif κοιταξε να το παρεις απο πλαισιο. :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 wowwww!!!470 e...arketa 8a elega!giait les gia to plaisio patrida, exeis paratirisei kati pu se xalaei h exei tpt ligotero sto kouti as pume?!?!?!giati ean einia mono gia ta ellhnika sto menu den me polypeirazei (sorry prokatavolika ean exeis apantisei hdh se autes tis erotiseis alla exo pa8ei plaka me to kinitaki k anypomono na to xtypiso!!...bataria telika toso kalh oso elagan/anamenotan??!?!?!;-) Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 καλησπέρα!!!! Το κινητό θα βρίσκεται διαθέσιμο απο άυριο στα καταστήματα Πλαίσιο!!!!!! Με ελληνικά υποθέτω. λοιπον και 3 φωτογραφιες που τραβηξα,βασικα εχει συννεφια,εγω τις βρισκω ικανοποιητικες :) Ικανοποιητικές; Δεν μου φαίνονται και τόσο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 wowwww!!!470 e...arketa 8a elega!giait les gia to plaisio patrida, exeis paratirisei kati pu se xalaei h exei tpt ligotero sto kouti as pume?!?!?!giati ean einia mono gia ta ellhnika sto menu den me polypeirazei (sorry prokatavolika ean exeis apantisei hdh se autes tis erotiseis alla exo pa8ei plaka me to kinitaki k anypomono na to xtypiso!!...bataria telika toso kalh oso elagan/anamenotan??!?!?!;-) ακριβως γι αυτο.το δικο μου δεν εχει ελληνικα φιλε μου αν και θα μπορω να του περασω λογικα απο βδομαδα. φιλε μου οταν το πιασεις στα χερια σου θα παθεις πραγματικα πλακα. :D επισης να σημειωσω οτι ακομα δεν μου χει παρουσιασει κανενα bug,παραξενο ετσι?κι ομως δουλευει ρολοι οσο κι αν το χω φορτωσει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Φίλε ταξιδιώτη αν μπορείς απάντησε σε 2 ερωτησούλες... Από χρωματικα skins έχει μόνο 2 (μπλε και κόκκινο); Δοκίμασες να κάνεις sync με outlook ή γενικά είδες καθόλου πως συμπεριφέρεται σε συνεργασία με το pc (pc studio, κλπ); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts