Jump to content

Samsung SGH-D600

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ante na doume poso 8a exei otan vgei mazika ki edw

Ε αφου ο γερμανος το εχει 458 καπου εκει λογικα θα εχει!

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλοι μου, το κινητό έφυγε...

Ο Γερμανός το έβγαλε από το site του, προφανώς καταλαβαίνοντας την βλακεία που έχει κάνει για ένα κινητό που διαφημίζεται αλλά δεν πρόκειται να έρθει πριν το 2006 στην χώρα μας... :mad:

Ο επιμένων νικά...

Φίλοι μου, το κινητό έφυγε...

Ο Γερμανός το έβγαλε από το site του, προφανώς καταλαβαίνοντας την βλακεία που έχει κάνει για ένα κινητό που διαφημίζεται αλλά δεν πρόκειται να έρθει πριν το 2006 στην χώρα μας... :mad:

Ε μαλλον φαγανε πολυ κραξιμο..

Να ερθει ιανουαριο?θα χασει πολλα εκατομμυρια η Σαμσουνγκ..Οι διαφημισεις στην τηλεοραση...πχ στο ημιχρονο του champions league ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ.Ποιος ο λογος που τις κανει?

Στα one way έβγαλαν τιμή. Μου είπαν 444 ευρώ. Το έχουν και στο τελευταίο φιλάδιο του Κωτσόβολου σαν αναμενόμενο. Μου είπαν ότι το περιμένουν σύντομα.

Arghle, sto review sou eipes pws exei fwnitiki klisi. Eisai sigouros? Giati to diko mou to pira apo agglia prin kanena mina kai den exei. To lew mipws ebgalan kainouria ekdosi Firmware...

οχι λαθος εκανα δεν εχει φωνητικη κληση συγγνωμη κιολας

Δεν θέλω να απογοητεύσω του υποψήφιους αγοραστές του συγκεκριμένου μοντέλου....Απλώς να συστίσω υπομονή και να υπενθυμίσω πως πριν δύο χρόνια το θαυμάσιο Ε700 είχε γεμίσει η χριστουγεννιάτικη Αθήνα με γιγαντοαφίσσες του, για να σκάσει μύτη προς το Πάσχα....Υπομονή, η ελληνικη αντιπροσωπεία "ποντιοκρατείται".... :rolleyes:

ταξιδιωτης22 ποτε σου ειπαν για τα ελληνικα γιατι με ενδιαφερει και εμενα?

φιλε μου ο ανθρωπος μου ειπε να επικοινωνησω μαζι του την παρασκευη,θα τον παρω τηλ και μετα θα σου πω αν υπαρχει κατι. :)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Δεν θέλω να απογοητεύσω του υποψήφιους αγοραστές του συγκεκριμένου μοντέλου....Απλώς να συστίσω υπομονή και να υπενθυμίσω πως πριν δύο χρόνια το θαυμάσιο Ε700 είχε γεμίσει η χριστουγεννιάτικη Αθήνα με γιγαντοαφίσσες του, για να σκάσει μύτη προς το Πάσχα....Υπομονή, η ελληνικη αντιπροσωπεία "ποντιοκρατείται".... :rolleyes:

Επειδη το θυμαμε αυτο γιατι το περιμενα και δεν αντεξα και πηγα και πηρα αλλο..ελπιζω να μην γινει παλι το ιδιο.. παντωε αν μας βλεπει κανενας υππαλληλος απο την σαμσουνγκ να πει σε αυτους που τα αποφαζιζουν αυτα οτι ειναι ΜΑ@@@ες :D

Παιδια μην τα παραλεμε τωρα το κινητο θα ειναι κανονικα εδω αυτο το μηνα κι οχι αργοτερα.

Μακάρι να τα παραλέγαμε φίλε ταξιδιώτη αλλά αυτή η SAMSUNG μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες καθυστερήσεις
[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπον και 3 φωτογραφιες που τραβηξα,βασικα εχει συννεφια,εγω τις βρισκω ικανοποιητικες :)

http://img480.imageshack.us/img480/4203/photo00042fe.th.jpg

http://img480.imageshack.us/img480/1497/photo00054qm.th.jpg

http://img480.imageshack.us/img480/97/photo00064zq.th.jpg

λοιπον και 3 φωτογραφιες που τραβηξα,βασικα εχει συννεφια,εγω τις βρισκω ικανοποιητικες :)

http://img480.imageshack.us/img480/4203/photo00042fe.th.jpg

http://img480.imageshack.us/img480/1497/photo00054qm.th.jpg

http://img480.imageshack.us/img480/97/photo00064zq.th.jpg

Ευχαριστουμε,δεν γινεται να τις δουμε στην μεγαλυτερη αναλυση?

βασικα σε αυτη την αναλυση τις τραβηξα τις φωτογραφιες

καλησπέρα!!!! Το κινητό θα βρίσκεται διαθέσιμο απο άυριο στα καταστήματα Πλαίσιο!!!!!!

Με τι τιμή;;;;;

βασικα σε αυτη την αναλυση τις τραβηξα τις φωτογραφιες

file mu to pires hdh?!!??!ean nai kaloriziko!!!!poso su bgike k apo pu ean epeitrepetai

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

file mu to pires hdh?!!??!ean nai kaloriziko!!!!poso su bgike k apo pu ean epeitrepetai

ναι φιλε μου το πηρα,470 απο telephone-market.

αλλα απο οτι λεει ο losif κοιταξε να το παρεις απο πλαισιο. :)

wowwww!!!470 e...arketa 8a elega!giait les gia to plaisio patrida, exeis paratirisei kati pu se xalaei h exei tpt ligotero sto kouti as pume?!?!?!giati ean einia mono gia ta ellhnika sto menu den me polypeirazei

(sorry prokatavolika ean exeis apantisei hdh se autes tis erotiseis alla exo pa8ei plaka me to kinitaki k anypomono na to xtypiso!!...bataria telika toso kalh oso elagan/anamenotan??!?!?!;-)

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

καλησπέρα!!!! Το κινητό θα βρίσκεται διαθέσιμο απο άυριο στα καταστήματα Πλαίσιο!!!!!!

Με ελληνικά υποθέτω.

Ικανοποιητικές; Δεν μου φαίνονται και τόσο...

wowwww!!!470 e...arketa 8a elega!giait les gia to plaisio patrida, exeis paratirisei kati pu se xalaei h exei tpt ligotero sto kouti as pume?!?!?!giati ean einia mono gia ta ellhnika sto menu den me polypeirazei

(sorry prokatavolika ean exeis apantisei hdh se autes tis erotiseis alla exo pa8ei plaka me to kinitaki k anypomono na to xtypiso!!...bataria telika toso kalh oso elagan/anamenotan??!?!?!;-)

ακριβως γι αυτο.το δικο μου δεν εχει ελληνικα φιλε μου αν και θα μπορω να του περασω λογικα απο βδομαδα.

φιλε μου οταν το πιασεις στα χερια σου θα παθεις πραγματικα πλακα. :D

επισης να σημειωσω οτι ακομα δεν μου χει παρουσιασει κανενα bug,παραξενο ετσι?κι ομως δουλευει ρολοι οσο κι αν το χω φορτωσει.

Φίλε ταξιδιώτη αν μπορείς απάντησε σε 2 ερωτησούλες... Από χρωματικα skins έχει μόνο 2 (μπλε και κόκκινο); Δοκίμασες να κάνεις sync με outlook ή γενικά είδες καθόλου πως συμπεριφέρεται σε συνεργασία με το pc (pc studio, κλπ);

• The title was changed to Samsung SGH-D600