Jump to content

Samsung SGH-D600

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ωχ :cry: :cry:

καλά και πωλείται online???πως γίνεται αυτό??? :X :X

ο Γερμανός το πουλάει online αλλά όχι στα συμβατικά του καταστήματα??? :X :X

μπερδεμένη είναι η κατάσταση :confused:

Ο επιμένων νικά...

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ωχ :cry: :cry:

καλά και πωλείται online???πως γίνεται αυτό??? :X :X

ο Γερμανός το πουλάει online αλλά όχι στα συμβατικά του καταστήματα??? :X :X

μπερδεμένη είναι η κατάσταση :confused:

Δεν ξερω τι γινεται..πηρα στο ...Γραμμή πληροφοριών Δικτύου Γερμανός 800 -11- 40000 να ρωτησω και το μονο που μου ειπαν ειναι οτι δεν εχουν καποια πληροφοριση..απλα ξερουν οτι το αναμενουν..

και γω αφού απηύδησα με τη samsung πήρα τελικά το 8800...πάντως το ότι το διαφημίζει από τώρα δεν μ αρέσει καθόλου...συνήθως στα premium κινητά περιμένουν να επέλθει ο πρώτος κύκλος (3-4 μήνες συνήθως) και μετά ρίχνουν σε διαφήμιση λεφτά...τι να πω εκεί στη sdamsung τα χουν κάνει...τεσπά, καλή αναμονή και καλά χριστούγεννα!!!

o germanos kanei apla diafimisi sta katasthmata tou den exoun kan idea poio einai to kinhto fantastite poso kseroun times kai an uparxei.

akoma mia fora pane na mas piasoun koroida

http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679

Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία

Το θέμα είναι αν θα έρθει στην Ελλάδα και πότε, γιατί σίγουρα ο Γερμανός δεν το έχει, δεν ξέρει πότε θα έρθει και το μόνο που κάνει για πολλοστή φορά είναι να μας κοροϊδεύει.

Όσοι το έχουν παραγγείλει online και βρίσκονται στην Ελλάδα τους έχει έρθει;Και αν ναι πόσο (τιμή) και σε πόσο καιρό?

Ο επιμένων νικά...

Το θέμα είναι αν θα έρθει στην Ελλάδα και πότε, γιατί σίγουρα ο Γερμανός δεν το έχει, δεν ξέρει πότε θα έρθει και το μόνο που κάνει για πολλοστή φορά είναι να μας κοροϊδεύει.

Όσοι το έχουν παραγγείλει online και βρίσκονται στην Ελλάδα τους έχει έρθει;Και αν ναι πόσο (τιμή) και σε πόσο καιρό?

Αρχιζω να φοβαμαι οτι δεν θα ερθει αυτη την εβδομαδα στον Γερμανο.Γιατι ο Γερμανος στο καταστημα που ξερω κανει παραλαβες Δευτερα τεταρτη και Σαββατο..η Δευτερα εφυγε.. Τεταρτη λιγο χλωμο..εκτος αν γινει κατι αυριο(θαυμα) ωστε να κανουν παραγγελια.. η το Σαββατο....

Μήπως έκαναν παραλαβές σήμερα λίγο πριν κλείσουν και αύριο το έχουν στα ράφια, κάνοντας την έκπληξη...??? :cool:
Ο επιμένων νικά...

Μήπως έκαναν παραλαβές σήμερα λίγο πριν κλείσουν και αύριο το έχουν στα ράφια, κάνοντας την έκπληξη...??? :cool:

Μπααα ρωτησα..ειχαν πολλα νοκια 6111... και δειχνουν και την διαφημιση τωρα στην τηλεοραση και μου σπανε τα νευρα..

http://www.e-germanos.gr/preorder/open/showProduct?product=27602&category=93

Το εχει και εκει..αλλα δεν λεει σε ποσες μερες ερχετε.. :(

Και εγώ την ξαναείδα την διαφήμιση σήμερα το βράδυ.

Ωστόσο ακόμα και το http://gr.samsungmobile.com/ δεν το αναφέρει το D600 στα μοντέλα της samsung, που προφανώς κυκλοφορούν στην Ελλάδα, άρα τι το διαφημίζουν για να μας εκνευρίσουν ακόμα περισσότερο...??? :mad: :mad:

Ο επιμένων νικά...

Και εγώ την ξαναείδα την διαφήμιση σήμερα το βράδυ.

Ωστόσο ακόμα και το http://gr.samsungmobile.com/ δεν το αναφέρει το D600 στα μοντέλα της samsung, που προφανώς κυκλοφορούν στην Ελλάδα, άρα τι το διαφημίζουν για να μας εκνευρίσουν ακόμα περισσότερο...??? :mad: :mad:

Μάλλον κρύο ντούς μας κάνουν....

[sIGPIC][/sIGPIC]

ανακαλυψα κατι εχθες και σας το λεω οταν ειναι ανοικτη η καμερα μπορεις να ρυθμισεις τα παντα με τα πληκτρα απο κατω το ενα ειναι για το φλας το αλλο για το ζοομ το αλλο για την φωτεινοτητα να βαλεις κορνιζες και αλλα να αλλαξεις την αναλυση κατι πολυ βολικο.αυτο που ειναι σπαστικο ειναι οτι οταν παιζει τραγουδια δεν μπορεις να κανεις τιποτε αλλο μονο να δεχτεις κλησεις και επισης δεν μπορει η καθε λιστα να παιξει πανω απο 30 τραγουδια δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει αυτος ο περιορισμος.δεν μου εχει κανει κανενα κολλημα μεχρι τωρα και εχθες μου επεσε κατω απο το τραπεζι 80 εκ. και δεν επαθε τιποτα ουτε γρατζουνια,το πατωμα ειναι πλακακι.

σημερα παρελαβα κι εγω το μικρο αλλα θαυματουργο d-600.

τελικα το πηρα απο το telephone-market στα 470 ευρω.

πρωτες εντυπωσεις,αξιος αντικαταστατης του d-500,πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και πολυ στιβαρο στο χερι.

το χρωμα που του χει δωσει ο κατασκευαστης ειναι παρα πολυ ομορφο και δενει αρμονικα με το υπολοιπο συνολο της συσκευης.

ανοιγωντας το πραγματικα εμεινα εκπληκτος απο την φανταστικη και ζωντανη οθονη του μικρου d-600.τελεια απεικονηση των χρωματων σε σημειο που πιστευω οτι συναγωνιζεται ακομα και οθονη sharp.

το πληκτρολογιο του δεν θελει και πολλες συστασεις,αψογη αισθηση τοσο απλα.

τπ μενου του εχει ανανεωμενα εικονιδια κι επισης δινεται και η δυνατοτητα αλλης μιας ρυθμισης που εμφανιζει καπως διαφορετικα το μενου της συσκευης.

θα ηθελα παντως να υποστηριζει και θεματα.

το μενου του στα υπολοιπα ειναι κλασσικο samsung με λιγες λειτουργιες παραπανω απο το d-500.

περναω τωρα στα Mp3,αρκετα ικανοποιητικος ο ηχος που βγαζει απο το δεξι και αριστερο ηχειο της συσκευης,δεν νομιζω οτι θα δυσαρεστησει κανεναν.οπως επισης και η ενταση του.

απο κατασταση αναμονης δεν μπορω να γραψω ακομα γνωμη,πιστευω παντως οτι θα ειναι καλη.

επισης να πω οτι στη συνδεσιμοτητα με bluetooth δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα.

σε γενικες γραμμες φαινεται και ειναι μια πολυ καλη συσκευη που εντυπωση θετικη σιγουρα θα προκαλεσει η οθοναρα του,δεν εννοω στο μεγεθος αλλα στην απεικονηση.

το δικο μου d-600 εχει αγγλικο μενου ομως θα μπορω να του περασω ελληνικα στο μαγαζι που το πηρα,απλα δεν υπαρχει ακομα αναβαθμιση.απο οτι μου ειπε ομως συντομα θα υπαρχει.

αυτα τα λιγα για τωρα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

more taksidioti... kai to pires me aglika kai edoses kai 470??? giati de to epairnes apo germania na glitoseis kamia 150aria kai na pigenes sto magazi na tous doseis alla 10-15 na sou valoun to elliniko software!

φιλε energy απλα βιαζομουν να το παρω.

φωτογραφιες τραβαει αρκετα ικανοποιητικα θα ελεγα φιλε giorgosk80.

μολις βρω χρονο θα ανεβασω φωτος.

;) Απο υπεριθρες τι λεει?Εχω ακουσει οτι στα samsung κινητα,δεν δουλευουν οι υπεριθρες!!! :worry:

δεν εχει υπερυθρες :) καλα μιλαμε ειναι φοβερο αλλο στη διαφημιση κι αλλο να το δεις απο κοντα,θα σου αρεσει πολυ.οσοι το ειδαν εχουν τρελαθει :)

Eπαφές τηλεφώνου και sim, πάντα μαζί;;; :whistle:

Όταν βάζεις πλαίσια στη φωτό, το μεγεθός της παραμένει αμετάβλητο ή γίνεται μικροσκοπικό; :whistle:

:) Κι εγω ειδα στην τηλεοραση το samsung d600!!Και χτες και σημερα!!! :D Μαλλον θα ερθει τα Χριστουγεννα!! :wacko:

Χριστούγεννα??? :cry: :cry: :wacko: :wacko: :mad: :mad: :blink:

Ο επιμένων νικά...

Καλορίζικο ταξιδιωτης22.

Ευτυχώς που το αγοράζει ένας την εβδομάδα και αναζοπυρώνεται το ενδιαφέρον. Χριστούγεννα καλά θα 'ναι, μην έρθει αργότερα φοβάμαι.

φιλε energy απλα βιαζομουν να το παρω.

φωτογραφιες τραβαει αρκετα ικανοποιητικα θα ελεγα φιλε giorgosk80.

μολις βρω χρονο θα ανεβασω φωτος.

Συγκρινονται με τις φωτος σε σχεση με το κ750?

• The title was changed to Samsung SGH-D600