Jump to content

Samsung SGH-D600


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δε ξερω αν εχει ηδη αναφερθει καποιος αλλα οταν στελνω sms το κινητο αρχικα μου διαθετει 160 χαρακτηρες οπως ολα τα κινητα και στη συνεχεια πατωντας 2 κουμπια(2 γραμματα) ¨πεφτει¨ αυτοματα στους 68 διαθεσημους χαρακτηρες.γνωριζει καποιος κατι:διορθωνεται με καποιο τροπο η θελει αναβαθμιση:

Θα πρέπει να αλλάξεις την κωδικοποίηση των χαρακτήρων απο το unicode, σε GSM αλφάβητο. Αυτό θα το κάνεις απο τις ρυθμίσεις των sms μηνυμάτων!;)

CR electronics
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα. Μπορώ να κάνω μια ερώτηση; Πήρα κι εγώ σήμερα το κινητό και θέλω να μάθω αν γίνεται να εμφανίζονται μόνο οι επαφές απο τη μνήμη του τηλεφώνου και όχι και της sim ή το αντίθετο.
Billakos
Link to comment
Share on other sites

av23gr den ginete prepei na svhseis tis epafes apo thn sim h apo to thl alliws 8a emfanizonte kai oi 2 mono proepilogi mporeis na kaneis pou 8a tis apo8hkeuei xwris na se rwtaei

http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679

 

 

Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία

Link to comment
Share on other sites

Χτες πήρα και έχω το κινητό και το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι super, τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει ως τώρα!

Βασικά θετικά του στοιχεία που μου έκανα εντύπωση είναι:

 

Η οθόνη του!!!! Η καλύτερη που έχω δει σε κινητό!

Η ποιότητα κατασκευής του (με εξαίρεση το γεγονός ότι το πάνω μέρος του κινητού κάνει απειροελάχιστα τζόγο δεξιά αριστερά με το κάτω μέρος)

Το πληκτρολόγιό του! Πιο λειτουργικό δεν ξαναείχα!

Η γρήγορη ανταπόκριση του μενού! Δεν καθυστερεί σχεδόν ποτέ! Σε λειτουργίες τηλεφώνου είναι αστραπή, στα multimedia (άνοιγμα κάμερας βίντεο και εφαρμογών άντε να κάνει κανά δευτερόλεπτο!)

Τα βίντεό του! Το πρόβαλα και στη τηλεόραση και είναι πολύ καλό! (Στη κορυφαία ανάλυση του πάντα) Το Tv-out δίνει ρέστα πάντως αφού μπορέις να κάνεις τα πάντα χρησιμοποιώντας για οθόνη τη τηλεόραση! Π.χ. να τραβήξεις βίντεο φώτο, να ακούσεις μουσική, τα πάντα!

Οι πολλές δυνατότητες και ρυθμίσεις στη κάμερα σε κατάσταση κυρίως φώτο! Εδώ θα ήθελα να πω ότι το κινητό εστιάζει και έχει ρυθμίσεις γι' αυτό! Το λέω γιατί διάβασα σε πολλά review ότι δεν έχει! Κάνει ζουμ και στα βίντεο.

Το πολύ καλό ακουστικό του. Ακούς πραγματικά καθαρά το συνομιλητή σου ακόμα και όταν το σήμα σου δεν είναι και πολύ καλό! Έχει και μια επιλογή που αναλαμβάνει το κινητό να απομονώσει τους περιβάλλον ήχους όταν είσαι σε θορυβώδες περιβάλλον για να ακούς καλύτερα το συνομιλητή σου.

Το μενού του έχει πολλές δυνατότητες να το ρυθμίσεις και να το φέρεις στα μέτρα σου και στα γούστα σου!

Η δυνατότητα να κάνεις blacklist στα μηνύματα(Με τα Symbian κινητά που είχα, είχα ξοδέψει πολλές ώρες για να βρω εφαρμογή και έκδοση εφαρμογής που να δουλεύει σωστά χωρίς κολλήματα!

Τα τρομερά ενσωματωμένα ηχεία του! Ότι καλύτερο έχω ακούσει σε κινητό!

Ο media player του! Πολλές ρυθμίσεις ωραία skin(μόνο που θα ήθελα το visualization να γινότανε και full screen)Πολλοί μπορεί να πουν μα μόνο 30 κομμάτια ανά playlist, αυτό δεν το θεωρώ αρνητικό γιατί 30 κομμάτια σημαίνει τουλάχιστον 90 λεπτά μουσική!

 

Αρνητικά που παρατήρησα:

 

Ο τηλεφωνικός του κατάλογος στα ονόματα βγάζει μόνο ένα από τους αριθμούς που μπορεί να έχεις αποθηκεύσει σε κάποια επαφή με αποτέλεσμα να πρέπει να ανοίξεις την επαφή για να δεις και τα υπόλοιπα τηλέφωνα(στα sony ericsson για παράδειγμα αρκεί να κάνεις δεξιά και αριστερά το joystick)

Όταν σου στείλουν μήνυμα και θέλεις να αποθηκεύσεις τον αριθμό ή κάποιο αριθμό που περιέχει το κινητό σε πάει για καινούργια καταχώρηση και δε σου δίνει τη δυνατότητα να ενημερώσεις κάποια που υπάρχει ήδη! (βέβαια ίσως να γίνετε και να μην το ανακάλυψα ακόμα, γιατί 1 μέρα το έχω)

Επίσης στο τηλεφώνικό κατάλογο δε μπορέις να κάνεις κάποιο αριθμό προεπιλογή σε μια επάφη για να μην χρέιάζεται να διαλέγεις κάθε φορά σε πιο νούμερο της επαφής θέλεις να καλέσεις!

Τις φώτο στη παρουσίαση δεν μπορείς να τις δεις full screen στην οθόνη του κινητού! Μπορείς να τις επεξεργαστείς και μάλιστα εδώ θέλω να πω ότι το photo editor του κινητού είναι πλήρης, μπορείς να ζουμάρεις αλλά όχι σε όλη την οθόνη! Αντιθέτως στα βίντεο το κάνει και πολύ καλά μάλιστα!

Τέλος, το γεγονός ότι δεν μπορείς να κάνεις πολλές δουλειές ταυτόχρονα! Για παράδειγμα όταν ακούς τραγούδια δεν μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις τρέχοντας μια εφαρμογή είναι όταν σε πάρουν τηλ να μιλήσεις και όταν ολοκληρωθεί η κλήση σου σε ρωτάει αν θέλεις να συνεχίσεις από κει που σταμάτησες. Αν σου στείλουν όμως μήνυμα σου δείχνει ότι ήρθε μήνυμα με ένα εικονίδιο δίπλα στα ρολόι αλλά δεν μπορείς να το δεις και να απαντήσεις αν δεν κλείσεις πρώτα την εφαρμογή!

 

Αυτά μέχρι στιγμής. Το κινητό το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον σκέφτεται να πάρει μια συσκευή σʼ αυτή τη κατηγορία τιμής! Αποκλείεται να μην μείνει ευχαριστημένος! Ακούω για ανόητες συγκρίσεις με το νόκια 6270 και w800 w900 καμία σχέση! Τα δύο πρώτα τα δούλεψα για λίγες μέρες και…..χάλια! Το τελευταίο ήταν και το αντίπαλο δέος έναντι του d600 αλλά τελικά πολύ μεγάλο πολύ βαρύ άβολος τρόπος ανοίγματος, από λειτουργικότητα μενού δεν ξέρω αλλά από ταχύτητα σε κάτι βιντεάκια παρουσίασης από review που είδα πιο αργό του d600 σίγουρα! Έκτος βέβαια αν κάποιο τον ενδιαφέρει το 3G.

Link to comment
Share on other sites

Για οποιους ενδιαφέρονται κοιτάξτε εδώ

Βγαίνει στα 68.5791 EUR χωρίς τα μεταφορικά!

Link to comment
Share on other sites

μετα απο την επιτυχια του d-500 η samsung πεταει και το d-600 στη σκηνη,εδω θα συλλεξουμε οτι νεο <<κυκλοφορει>> για το νεο διαμαντι της samsung που εχει βαλθει να μας τρελανει με τις νεες τις προτασεις,και καλα κανει :)

kati kenourgio?????????:worry:

:lol:
Link to comment
Share on other sites

παιδια γεια σας κι απο μενα.

εχω μερικες ερωτησεις :

-μπορεις να βαλεις ως ηχο κλησης κ ως ηχο μηνυματος,αρχεια amr?

-Επισης παιζει γενικως mp4,aac,wav,wma?

-τραβαει βιντεο σε μορφη mp4?

-τελικα εχει 2 ηχεια στερεο?

-κανει προσθηκη αριθμου σε μια ηδη αποθηκευμενη επαφη?

σας ευχαριστω προκαταβολικα

Link to comment
Share on other sites

παιδια γεια σας κι απο μενα.

εχω μερικες ερωτησεις :

-μπορεις να βαλεις ως ηχο κλησης κ ως ηχο μηνυματος,αρχεια amr?

-Επισης παιζει γενικως mp4,aac,wav,wma?

-τραβαει βιντεο σε μορφη mp4?

-τελικα εχει 2 ηχεια στερεο?

-κανει προσθηκη αριθμου σε μια ηδη αποθηκευμενη επαφη?

σας ευχαριστω προκαταβολικα

 

1η ερώτηση= Σίγουρα όχι για τα μηνυματα, για κλήσεις μόνο midi και mp3.

2η=ναι σε όλα εκτός wma

3η=ναι! Γι' αύτο είναι όλη η φασαρία!

4η=ναι!!!!Πολύ καλά μάλιστα.

5η=από όσα δοκίμασα προσθήκη γενικώς γίνετε αλλά μόνο με την εξής διαδικασια: διαλέγεις επαφή - προβολή-επεξεργασία και βάζεις ότι θες από σημείωση τηλέφωνο e-mail ήχο κλήσης επιλογή ομάδασ φώτο τα πάντα!΄

 

Το πρόβλημα είναι αν θέλεις να αποθηκεύσεις τον αριθμό από μια αναπάντητη ή ένα μήνυμα, το κάνεις αλλά δεν σου δίνει τη δυνατότητα να τον κάνεις προσθήκη σε μια ήδη υπάρχουσα! Μόνο σε νέα επαφή! Το κινητό το έχω μια μέρα και το πολυ έψαξα το ζήτημα! Αν γίνετε με κάποιο τρόπο που δεν πρόσεξα ας πει κάποιος να ξέρουμε

Link to comment
Share on other sites

Μέσα στη μουσική έχει ένα κατάλογο που τον λέει ηχιτικές καταστάσεις! Μπορούμε να προσθέσουμε κι άλλες δικές μας? Μπορώ κατεβάσω κι άλλες από κάπου? Επίσης μπορώ να τις χρησιμοποιήσω σε κάποιο βίντεο? Ξέρει κάποιος να πει?
Link to comment
Share on other sites

καλοριζικο το κινητακι στους νεους του κατοχους,φοβερο ετσι?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδια ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να εμφανιζονται οι φωτογραφιες,σε ολη την οθονη του d600;

Γιατι τωρα οταν τραβαω ή οταν δεχομαι μια φωτογραφια,τη βγαζει σε ενα μαυρο πλαισιο,μονο οταν τη βαζω φοντο εμφανιζεται κανονικα.

Για βοηθηστε οποιος γνωριζει,ευχαριστω

Ζεις μονάχα μια φορά..
Link to comment
Share on other sites

Paidia...mou xalasan ta akoustika tou D600 (sugekrimena to ena stamatise na akougetai..) pou itan mesa sto kouti otan to agorasa..:confused:

Kserei kaneis poso exoun?Kai pou tha ta vro??Thelo auta pou eixe to kouti tou ta stereofonika..oposdipote...:cry: :cry:

Link to comment
Share on other sites

και εγω εχω προβλημα με τα αρχεια pps κλπ.Οταν τα περναω στο κινητο,δεν μου τα ανοιγει,γνωριζει κανεις το λογο
Ζεις μονάχα μια φορά..
Link to comment
Share on other sites

οι φωτο του d600 δεν εμφανιζονται σε πληρη οθονη,ουτε αυτες που τραβαμε και μας στελνουν αλλα ουτε να ζουμαρεις μπορεις μετα τη ληψη.

Εμφανιζονται με ενα μαυρο πλαισιο και μονο αν τις ορισουμε ως φοντο,τοτε μονο ειναι σε πληρη σχεδον οθονη.

Ξερετε τι μπορει να γινει με αυτο;

Επιπλεον τα αρχεια pps που μεταφερω απο τον υπολογιστη δεν μου τα ανοιγει,τα εμφανιζει με αμυδρα απαγορευτικο....!

Υπαρχουν τιποτα ρυθμισεις;αμα γνωριζετε βοηθηστε με

Ζεις μονάχα μια φορά..
Link to comment
Share on other sites

Το πήρα και εγώ.Τι να πω για αυτό το κινητό.Αν απο μακριά μου άρεσε 1 φορά τώρα που το γνώρισα απο κοντά και είδα τις λειτουργίες του μου αρέσει 10 φορές.Πραγματικά όποιος σκέφτεται να το πάρει μην το σκέφτεται θα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.Τόσο μικρό και ελαφρύ και κάνει τόσα πολλά!!Μερικές λειτουργίες του δεν τις έχω δει σε κανένα άλλο κινητό.

Πχ μπορείς να ανοίξεις ενα κείμενο word ή pdf και να το βλέπεις στην τηλεόραση.Ή να βαλεις σε μία κάρτα 512mb μια ταινία και να την δεις στη τηλεόραση με ήχο:).Και στα παιχνίδια το ίδιο.Επίσης μπορείς να βάλεις αντί για ήχο κλήσης κανονικό video αυτού που σε καλεί.Μου έκανε εντύπωση η ποιότητα της εγγραφής video αλλά και η καθαρότητα του ήχου όταν κάνει εγγραφή video.Γράφει και τον παραμικρό θόρυβο.

Τα ηχεία του και ο ήχος του είναι εκπληκτικά.Δεν είχα ξανακούσει 3d ήχο mp3 σε κινητό πραγματικά αξίζει!!Σου δίνει την εντύπωση πως ο ήχος έρχεται απο διαφορετικές μεριές.Κάτι σαν dolby δηλαδη.

Έχει πολύ δυνατή και καθαρή ανοιχτή συνομιλία.Δεν δυσκολεύεσε να ακούσεις ακόμα και αν δίπλα σου περνάνε φορτηγά :)

Όταν κάνεις μεταφορά του καταλόγου της sim στο κινητό μετα εμφανίζει διπλά τα ονόματα που υπάρχουν στη sim και στο κινητό.Για αυτό πάντως μόνο 2 πράγματα μπορούν να γίνουν.1ον αν το θελήσει η samsung λύνεται με αναβάθμιση του firmware αφού είναι θέμα software και όχι hardware.

2ον η samsung όπως φένεται υπολόγισε οτι δεν έχει νόημα να έχεις τον ίδιο κατάλογο και στην sim και στο κινητό.Και έτσι έβαλε την λειτουργία αυτή (αντιγραφή της sim στο κινητό ) απλά για να μπορούμε να κάνουμε backup της sim στο κινητό για να μην χασουμε τα τηλέφωνα σε περίπτωση που η sim αυτή δε θα χρησιμοποιηθεί ξανά.

Επομένως απλά δε χρησιμοποιούμε αυτή την εντολή αφού τα τηλέφωνα υπάρχουν ήδη στη sim.

Πάντως αξίζει ενα μπράβο στη samsung έχει κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά σε αυτό το μοντέλο.Το τηλέφωνο ανταποκρίνεται στην τιμή του και απο άποψη ποιότητας κατασκευής και απο άποψη δυνατοτήτων και λειτουργικότητας.

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδειά είναι φυσιολογικό που η μπαταρία με κρατάει 1,5 μέρα περίπου? Βέβαια δεν το αφήνω και σε ησυχία το κινητακι! Όταν το πήρατε τι κάνατε τις πρώτες φορτίσεις? Ρωτάω γιατί όταν το αγόρασα η μπαταρία ήταν αρκετά φορτισμένη.Το δούλεψα μέχρι να εξεντληθεί και μετα το φόρτισα για 8 ώρες. Το ίδιο έκανα και στη 2 φόρτιση για 6 ώρες όμως.
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα.Μήπως ξέρετε πως μπορούμε να ενεργοποιησοθμε την απόκρυψη?????

καλημερα σου λοιπον θα πας ρυθμισεις-υπηρεσιες δικτυου-ταυτοτητα καλουντος κι επιλεγεις την ρυθμιση που εσυ θελεις:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδειά είναι φυσιολογικό που η μπαταρία με κρατάει 1,5 μέρα περίπου? Βέβαια δεν το αφήνω και σε ησυχία το κινητακι! Όταν το πήρατε τι κάνατε τις πρώτες φορτίσεις? Ρωτάω γιατί όταν το αγόρασα η μπαταρία ήταν αρκετά φορτισμένη.Το δούλεψα μέχρι να εξεντληθεί και μετα το φόρτισα για 8 ώρες. Το ίδιο έκανα και στη 2 φόρτιση για 6 ώρες όμως.

φιλε μου λογικο ειναι να σου κραταει τοσο η μπαταρια του κινητου σου και ειδικα απο τη στιγμη που δεν το αφηνεις και καθολου,κι εμενα το ιδιο κραταει να μη σου πω οτι και καποιες φορες κραταει και λιγοτερο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

αληθευει οτι οντως εχει black list ενός αριθμού για σμς?

 

βάζεις ποιος αριθμός σε ενοχλεί και ξεχνάς ότι υπάρχει?

αν ναι παω να το παρω γιατί εχω προβλημα τωρα τελευταια με καποιο νουμερο που με ενοχλει διαρκως...

:X
Link to comment
Share on other sites

αληθευει οτι οντως εχει black list ενός αριθμού για σμς?

 

βάζεις ποιος αριθμός σε ενοχλεί και ξεχνάς ότι υπάρχει?

αν ναι παω να το παρω γιατί εχω προβλημα τωρα τελευταια με καποιο νουμερο που με ενοχλει διαρκως...

εννοειται οτι εχει:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Samsung SGH-D600

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...