Techfreak Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Και ομως ναι ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ........ ΠΛΑΙΣΙΟ!!.. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Και ομως ναι ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ........ ΠΛΑΙΣΙΟ!!.. . sorry αλλα αυτο εχει αναφερθει εδω και με αρκετα post :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Μετά από επικοινωνία που είχα μαζί τους, η vodafone δηλώνει πως το προιον είναι άμεσα διαθέσιμο με τιμή πώλησης 455€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Καλησπερα παιδες.Απο το Σαββατο εχω κι εγω το μαυρο μας διαμαντι και το λατρευω!!! 444 ευρω απο τον megaΚοτσοβολο απεναντι απ'τα ΙΚΕΑ. Βασικα ειμαι λιγο απογοητευμενος απο την καμερα του,αλλα οκ,το συγχωρω.Να σας ρωτησω 2-3 πραγματα..Πως φτιαχνεις μια εικονα στο pc studio ετσι ωστε οταν την περασεις στο τηλ και τη βαλεισ ταπετσαρια να πιανει ολη την οθονη? Τι μεγεθος πρεπει να'χει? / Και που ειναι η ρυθμιση για το αν θ'αποθηκευονται τα σταλμενα μνμτ? καπου την ειδα αλλα δε θυμαμαι που... Τhanx! Από το suite επιλέγεις περικοπή στις διαστάσεις 240Χ320 ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΨΕΙΣ την εικόνα. Αφού επιλέξεις το σημείο της εικόνας που θέλεις (μπορείς να κάνεις το ανάλογο ζουμ) κάνεις διπλό κλικ έξω από την εικόνα για να περικοπεί. Μετά ξαναπεριστρέφεις την εικόνα για να έρθει σωστά και την στέλνεις στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Καλησπέρα από χτες είμαι και εγώ κάτοχος του D600 από τον Γερμανό με 458 ε . Καλό τηλέφωνο μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη από το D500 που είχα και έχω ακόμη αλλά έχω και κάποιες απορίες και ζητώ ταπεινά την βοήθεια σας . πρώτη απορία στο D500 όταν έσβηνε το φως στην οθόνη εμφανιζόταν το ρολόι σαν προστασία οθόνης στο D 600 δεν το εμφανίζει ,μήπως δεν κάνω κάτι . Στον PC μου έχω το Bluetooth IVT BLUESOLEIL για ανταλλαγή αρχείων με το τηλέφωνο με το D500 δεν είχα πρόβλημα το έβρισκε πάντα τώρα όμως το D600 δεν το βρίσκει με τίποτα ,πρέπει να αλλάξω και Bluetooth τώρα που πείρα το D600 .Και όσων αφορά την σουίτα τις Samsung για το D600 πολύπλοκη για αυτό και μου λείπει η ανταλλαγή αρχείων μέσο του pc πάντως προς το παρόν τα περνάω PC>D500 και μετά D500>D600 . Με το bluetooth windcomm που έχω το suite λειτουργεί κανονικά. Ανταλαγή αρχείων γίνεται ευκολα από το suite και την επιλογη 'διαχείρηση αρχείων'. Επίσης με δεξί κλίκ σε μια εικόνα στον υπολογιστή επιλέγω 'αποστολή σε' , 'bluetooth' και στέλνω αμέσως στο κινητό. Το ίδιο και από το κινητό στον υπολογιστή. Το BLUESOLEIL δεν είναι συμβατό με όλα τα pc suite (με το ΝΟΚΙΑ είναι). Δοκίμασε την αναβάθμηση που σου πρότηναν πιο πάνω και αν δεν κάνεις δουλειά πάρε ένα stick με drivers widcomm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Το pc suite τι λειτουργίες έχει; Sync με outlook έκανε κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Το pc suite τι λειτουργίες έχει; Sync με outlook έκανε κανένας; Συγχρονίζει τις επαφές, τις εργασίες και το ημερολόγιο. Οχι τις σημειώσεις. Αν έχεις σε κάποια επαφή, στο πεδίο 'σημειώσεις' πολλά γράμματα, δεν θα τα πάρει όλα. Κατα τα άλλα λειτουγεί πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Ok thanks. Υποθέτω λειτουργία να αποθηκεύονται τα sms στον υπολογιστή δε παιζει εε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Ok thanks. Υποθέτω λειτουργία να αποθηκεύονται τα sms στον υπολογιστή δε παιζει εε; 'Παίζει'!!! Στο pc sute υπάρχει επιλογή για διαχείρηση μηνυμάτων! Το pc sute του 600 είναι πολύ καλύτερο από ότι έχει μέχρι τώρα η samsung. Θυμίζει αρκετά το pc suite της nokia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bredinio Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 το ξανα εβαλε ο γερμανος στο site του με τιμη 458€ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Σοβαρά;;;; Αυτά κι αν είναι καλά νέα! Αν μπορείς και δε σου κάνει μεγάλο κόπο, επιβεβαιώσε το και πες μου. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παντως! Από ότι φαίνεται το τηλεφωνάκι μετράει... Περιμένω την επιδότηση μου τον Ιανουάριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris969 Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Kalispera paidia!!! Mipws xerete an to D600 anoigei arxeia (.doc) kai (.pdf)??? Παράθεση p.k. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Βάλτε φόντο αυτή την εικόνα και απολαύστε τη χρωματική πανδαισία στην οθόνη του μικρού μαύρου διαμαντιού, κοινώς Naomi. Kalispera paidia!!! Mipws xerete an to D600 anoigei arxeia (.doc) kai (.pdf)??? PicselViewer (Excel, Word, Powerpoint, HTML docs) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Βάλτε φόντο αυτή την εικόνα και απολαύστε τη χρωματική πανδαισία στην οθόνη του μικρού μαύρου διαμαντιού, κοινώς Naomi. PicselViewer (Excel, Word, Powerpoint, HTML docs) Καταπληκτική φωτογραφία! Στην οθόνη δείχνει υπέροχα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Σοβαρά;;;; Αυτά κι αν είναι καλά νέα! Αν μπορείς και δε σου κάνει μεγάλο κόπο, επιβεβαιώσε το και πες μου. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παντως! Από ότι φαίνεται το τηλεφωνάκι μετράει... Περιμένω την επιδότηση μου τον Ιανουάριο! Σου έχει και δυνατότητα εκτύπωσης. Μαλιστα σε αντίθεση με το πρόγραμμα της ΝΟΚΙΑ, εμφανίζει τα Ελληνικά του μηνύματος σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Βάλτε φόντο αυτή την εικόνα και απολαύστε τη χρωματική πανδαισία στην οθόνη του μικρού μαύρου διαμαντιού, κοινώς Naomi. PicselViewer (Excel, Word, Powerpoint, HTML docs) :w00t: ΟΥΑΟΥ! :w00t: Αυτή δείχει τέλεια και στο D500, φαντάζομαι στο D600! Πολύ καλή! :up: Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Παιδια το πηρα και εγω χθες απο Γερμανο!Πολυ καλο!το πολυπληκτρο λιγο σκληρο και κανει θορυβο ...ελπιζω να μαλακωσει..δεν μπορω να πω πολλα γιατι δεν το εχω δει καλα ακομα!! ψαχνω να βρω το video caller id :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Παιδια το πηρα και εγω χθες απο Γερμανο!Πολυ καλο!το πολυπληκτρο λιγο σκληρο και κανει θορυβο ...ελπιζω να μαλακωσει..δεν μπορω να πω πολλα γιατι δεν το εχω δει καλα ακομα!! ψαχνω να βρω το video caller id :( καλοριζικο φιλε μου,το πολυπληκτρο ετσι ειναι και δεν νομιζω να βελτιωνεται.οσο για το video caller id,απλα του βαζεις ενα βιντεακι και μετα πας στις ρυθμισεις του βιντεο και το βαζεις αποθηκευση ως caller id. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 καλοριζικο φιλε μου,το πολυπληκτρο ετσι ειναι και δεν νομιζω να βελτιωνεται.οσο για το video caller id,απλα του βαζεις ενα βιντεακι και μετα πας στις ρυθμισεις του βιντεο και το βαζεις αποθηκευση ως caller id. Ευχαριστω..!εννοεις τις ρυθμισεις του βιντεο που θελω την εμφανιζει αυτη την επιλογη?η γενικα τις ριθμισεις ολων των βιντεο?Μηπως δεν το βγαζει γιατι εχω βαλει την πιο υψηλη αναλυση?η κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Ευχαριστω..!εννοεις τις ρυθμισεις του βιντεο που θελω την εμφανιζει αυτη την επιλογη?η γενικα τις ριθμισεις ολων των βιντεο?Μηπως δεν το βγαζει γιατι εχω βαλει την πιο υψηλη αναλυση?η κατι τετοιο? περιμενε για να καταλαβω ακομα καλυτερα εννοεις οτι θελεις να αντιστοιχησεις ενα βιντεο να παιζει οταν καποιος σε καλει? αυτο γινεται αλλα πρεπει να επιλεξεις καποια επαφη του καταλογου σου για να γινει αυτο. πας στο βιντεο που θες πατας επιλογη και αμεσως μετα <<ορισμος ως ταυτοτητα...>> και σου βγαζει τις επαφες τηλεφωνου που θελεις να αποθηκευσεις το συγκεκριμενο βιντεακι που θελεις να παιζει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Παιδια, επειδή με ενδιαφέρει να το αγοράσω, θα ήθελα να μου πείτε κάτι το οποίο έχει πολύ μεγάλη σημασία για μένα. Οι ήχοι κλήσης είναι αρκετά δυνατοί? Εννοώ και στα πολυφωνικά αλλά και στα Mp3. Μπορείς δηλαδή σε ένα πολυσύχναστο μέρος να το ακούσεις όταν χτυπάει? Είναι δυνατότερο από το Κ750, σε αυτά τα επίπεδα ή χαμηλότερο σε ένταση? Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων. Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Παιδια, επειδή με ενδιαφέρει να το αγοράσω, θα ήθελα να μου πείτε κάτι το οποίο έχει πολύ μεγάλη σημασία για μένα. Οι ήχοι κλήσης είναι αρκετά δυνατοί? Εννοώ και στα πολυφωνικά αλλά και στα Mp3. Μπορείς δηλαδή σε ένα πολυσύχναστο μέρος να το ακούσεις όταν χτυπάει? Είναι δυνατότερο από το Κ750, σε αυτά τα επίπεδα ή χαμηλότερο σε ένταση? Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων. φιλε μου η ενταση του ειναι χαμηλοτερη απο του k-750.αλλα πιστευω οτι μπορεις να το ακουσεις σε μερος που εχει λιγο φασαρια,ειναι φυσικα αναλογα και με τι ενταση εχει ο ηχος που χτυπαει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 περιμενε για να καταλαβω ακομα καλυτερα εννοεις οτι θελεις να αντιστοιχησεις ενα βιντεο να παιζει οταν καποιος σε καλει? αυτο γινεται αλλα πρεπει να επιλεξεις καποια επαφη του καταλογου σου για να γινει αυτο. πας στο βιντεο που θες πατας επιλογη και αμεσως μετα <<ορισμος ως ταυτοτητα...>> και σου βγαζει τις επαφες τηλεφωνου που θελεις να αποθηκευσεις το συγκεκριμενο βιντεακι που θελεις να παιζει. Α οκ ευχαριστω..απλα πατουσα αυτο που μου ειπες..αλλα εγω δεν ειχα αντιγραψει τις επαφες στο κινητο και μου εβγαζε κενο.! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Πως μεταφέρονται τα ελληνικα ονόματα τηλ. καταλόγου (400 ονόματα) με γρήγορο τρόπο δηλ. όχι ένα ένα ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Πως μεταφέρονται τα ελληνικα ονόματα τηλ. καταλόγου (400 ονόματα) με γρήγορο τρόπο δηλ. όχι ένα ένα ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ λοιπον πας μενου,ευρετηριο-διαχειρηση και μετα επιλεγεις να αντιγραφουν ολες οι καταχωρησεις σου στην μνημη του κινητου. μετα ομως θα στα εμφανιζει διπλα γιατι δεν εχει την δυνατοτητα να εμφανιζει ας πουμε μονο την μνημη της συσκευης. :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts