Jump to content

Samsung SGH-D600


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κολλησε λιγο το θεμα,δεν εχουμε νεοτερα ε? Αντε απο Δευτερα ισως μπορω να σας φερνω φρεσκα νεα σχετικα με τα κινητα,πιανω δουλεια σε μια εταιρεια κινητης! Πειτε μου συγχαρητηρια!!! :D
Link to comment
Share on other sites

συγχαρητηρια φιλε μου αντε να μας φερνεις φρεσκα φρεσκα τα νεα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

kai sto expansys.com.gr mesa se liges meres to eriksan apo 590 se 475euro...

perimenete liges meres... einai ta prota komatia... o antagonismos tha to riksei kato apo ta 450 se ligo...

molis to amazon to ferei sta 405euro pou to exei timologisei tha paroun ola ta internet shop tin katrakila...

sti germania ola ta mobile internet shop to eriksan kato apo 430... kai 3 megala shop to exoun diathesimo kai kato apo 390!!!

ipomoni...

Link to comment
Share on other sites

αληθεια για να το παρω απο το Pixmania μετα με τα ελληνικα τι γινεται?και σε ποσο καιρο θα μπορω να τα βαλω?υπαρχει καμια πειρπτωση να τα χει μεσα οπως συνεβη με το E-720?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

to 8ema einai energy pws allo ekei sto ekswteriko kai allo ellada file mou.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679

 

 

Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία

Link to comment
Share on other sites

εφαγα την ξενερα μου πρωι,πρωι,πηρα τηλ το πρωι στο service της samsung για να δω αν παρω το d-600 τι θα γινει με τα ελληνικα,η απαντηση τους ηταν οτι δυστυχως δεν γινεται να μπουν ελληνικα και τους λεω γιατι δεν μπαινουν,μηπως επειδη δεν θα προτιμησω την ελληνικη αντιπροσωπεια?και τους το εκλεισα.

οι ξενερωτοι,λες και ειμαι υποχρεωμενος να τους δωσω τα λεφτα μου η λες και ειναι κατι τοσο δυσκολο το να περασουν τα ελληνικα μεσα στο κινητο.

μπορουν αλλα δεν θελουν.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Καλα τους ειπες ..δεν φτανει που βγαζει η Σαμσουνγκ 50 κινητα και φερνουν τα 10 το παιζουν και δυσκολοι...
Link to comment
Share on other sites

Αρα αμα θελουμε ελληνικο μονου θα πρεπει να περιμενουμε την εδω αντιπροσωπεια για το ποτε θα δεησει να το φερει.. :mad: :mad: Παραλογο νομιζω ρε παιδια.... :O :O
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg
Link to comment
Share on other sites

Den me endiaferi to kinito na exi elliniko menou kai elinikous xaraktires. auto pou thelo einai pos otan tha mou stelnoun minimata sta elinika na bgenoun kanonika. Pantos ego bazo panta agglika se olla.

an paro apo pixmania px. Tha exo kanena provlima gia na to xrisimopio edo?

sorry an h erotisi einai xazh. apla an einai etsi, tote me simferi na to paro apo kanena internet site. sosta?

 

thanx.

Link to comment
Share on other sites

se siemens pantos pu exo ego k xrisimopoio mono agglika se menu k sta panta..otan mu stelnun msg sta ellinika mu bgainun ola kanonika...to ido k se ena nokia...opote den brisko to logo na mhn isxyei to idio gia thn samsung
:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:
Link to comment
Share on other sites

ολα τα εμφανιζουν κανονικα τα ελληνικα,ομως δυστυχως δεν γραφουν ελληνικα,επειτα οταν θελησω να το δωσω ποιος θα δεχτει να το παρει με ξενο μενου,πολυ δυσκολο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Έχεις απόλυτο δίκιο. Είπα κι εγώ να πάρω ένα Samsung να δω πώς είναι (μιας κι έχω επιδότηση μέχρι 14-11), αλλά χλωμό το βλέπω και θα καταλήξω πάλι σε κανά ΝΟΚΙΑ. Ανακοινώνουν τηλέφωνο το Φλεβάρη και μετά από 8 μήνες είναι κινητό-φάντασμα. Και σου λένε ότι δεν σου βάζουν κι ελληνικά. Αν είναι δυνατόν.
Link to comment
Share on other sites

to oti anakoinonoume edo kinito... de paei na pei oti to anakoinonei i samsung...

proti fora sto internet i samsung to prosthese septemvri... kai i arxiki tou anakinosi sto press release (prin to kalokairi) itan gia 4Q2005... diladi oktovri-dekemvri 2005...

 

an nomizeis oti to parapano se thigei os katanaloti kai krivei psemata... pare nokia... :)

Link to comment
Share on other sites

Εννοείται ότι ο καθένας θα πάρει αυτό που θέλει. Απόψεις εκφράζουμε.

Παρεπιπτόντως η τιμή στο pix πήγε στα 430.

Link to comment
Share on other sites

teacher auto sto pix exei ellhniko menu?

 

Δυστυχώς όχι.

 

Γλώσσες Γαλλικά, Αγγλικά, Γερμανικά

Εγχειρίδιο Γαλλικά

Link to comment
Share on other sites

Επειδη εζησα την αγωνία σας για το πότε επιτελους θα ερθει αυτο το κινητο στην αγορα μας βλεπω με λυπη οτι η samsung παιζει το βιολί της στην Ελλαδα.

Καποιος Αγγλομαθής και ισως ενα e-mail στα καντρικα της samsung στο εξωτερικο να εβαζε μυαλό σε κάποιους ανεγκεφαλους.

Harry_65
Link to comment
Share on other sites

etsi swsth kinhsh leei o mixahlid3

mas exoun edw kai sthn agwnia kai 8a mas to feroun kamia 500aria euro ta ellhnika korakia.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679

 

 

Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία

Link to comment
Share on other sites

Το πήρα με επιδότηση απο την εταιρία μου στην Αγγλία, σαν πρώτη εντύπωση είναι ένα πολύ όμορφο κινητό με κορυφαίο design πολύ καλή εργονομία.

 

Και Ξεκινάμε! Πιέζοντας ελαφρά προς τα πάνω την οθόνη ο μηχανισμός Sliding αναλαμβάνει να εμφανίσει το πληκτρολόγιο το οποίο πρέπει να πω οτι είναι απίστευτα εργονομικό καθώς και όλα τα πλήκτρα του κινητού.

 

Στην οθόνη αναμονής, στο κάτω μέρος εμφανίζεται το Μενού αριστερά, οι Επαφες δεξιά και ο παροχέας δικτύου ακριβώς απο επάνω τον οποίο δεν έχω βρει τρόπο να τον "σβήσω" ή αλλάξω. Στο πάνω μέρος είναι η ποιότητα σήματος, η μπαταρία (η οποία πρέπει να πω πως είναι πάλι 3 γραμμούλες -κλασσικό samsung- και δεν είναι καθόλου βολική στο να υπολογιζεις πόση μπαταρία σου έχει μείνει), η ημερομηνία και η ώρα (που δεν μπορείς να τις βγάλεις) και βέβαια το wallpaper της επιλογής σας το οποίο η οθόνη του με τα 256Κ χρώματα αναλαμβάνει να το απεικονίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επίσης υπάρχει δυνατότητα απεικόνησης ημερολογίου πάνω απο το wallpaper!

 

Μπαίνοντας στο μενού ξενικάει με το αρχείο κλήσεων το οποίο έχει μνήμη των 20 τελευταίων κλήσεων (20 εισερχόμενες, 20 εξερχόμενες, κλπ...).

 

Δίπλα είναι ο τηλεφωνικός κατάλογος στον οποίο μπορείς να αποθηκεύσεις μέχρι και 1000 ονόματα. Επίσης υποστηρίζει την λειτουργία Image Caller ID και μπορεί κάποιος να βάλει σε μια επαφή μια εικόνα να εμφανίζεται οταν καλεί ή ακομα και βίντεο (Videotone). Αυτό που με δυσαρέστησε σε αυτόν τον τομέα είναι η απουσία πεδίου για διεύθυνση της κάθε επαφής. βέβαια υπάρχει ένας χώρος για Notes αλλά θα ήταν καλύτερο να υπήρχε ξεχωριστό πεδίο για αυτό. Επίσης ένα αρνητικό ακόμα είναι οτι δεν μπορείς να αποθηκεύσεις ημερομηνία γέννησης ταυτόχρονα με την έπαφη και πρέπει να το κάνεις μετά απο το ημερολόγιο (Siemens Function :O ) , και τέλος όσον αφορά τον τηλεφωνικό κατάλογο, το τηλέφωνο δεν έχει φωνητική κλήση ή φωνητικές εντολές, πράγμα πολύ σημαντικό για αυτούς που χρησιμοποιούν handsfree all the time! :!:

 

Έπειτα είναι τα Applications (εφαρμογές) Που περιλαμβανουν τα εξής :

- ΜP3 Player - Με πολύ καλό visualization και χειρισμό άλλα όταν λειτουργεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο στο κινητό (παρά μόνο να δεχτείς κλήσεις :p ) Μπορείς να ακούσεις μουσική από τα speakers κινητού (στερεοφωνικά) ή απο το στερεοφωνικό handfree που παρέχεται στο κουτί μαζί με το κινητό. Επίσης υπάρχει η λειτουργία 3D Sound η οποία είναι μάλλον αποτυχία της Samsung αφού το μόνο που κάνει είναι να αυξάνει το Treble του ήχου με αποτέλεσμα μερικές φορές να παραμορφώνει τα τραγούδια! Επίσης έχει preset equalizers και λειτουργίες όπως Shuffle και Repeat. Μπορεί κάποιος να φτιάξει διάφορες playlists της οποίες μπορεί να επιλέγει και να ακούει πολύ εύκολα. Το κινητό έχει 80 MB Shared Memory και πέρνει και εξωτερική μνήμη T-Flash η οποία ΔΕΝ περιλαμβάνεται στην συσκευασία (εγώ πήρα μια 256αρα με 20 λίρες Αγγλίας - Περίπου 30 Ευρώ).

- Voice Recorder - Νομίζω δεν χρειάζονται συστάσεις

- Image Editor - Ένα εργαλείο για επεξεργασία εικόνων

- Java World - Παιχνίδια και εφαρμογές Java, στην μαμίσια έκδοση έχει 3 παιχνίδια τα οποία έχουν πολύ καλη ποιότητα εικόνας και ήχου.

- World Time - Παγκόσμια ώρα, ανάλογα με την τοποθεσία

- Alarm - 3 Αλάρμ με custom ή prefix sounds

- Calculator -

- Convertor -

- Timer -

- Stopwatch -

 

Browser - Αν και δεν τον έχω χρησιμοποίησει ακόμα χρησιμοποιεί τον Openwave Browser, ίδιο με αυτόν των Siemens x65 - x75, επίσης υποστηρίζει την τεχνολογία EDGE (δηλαδή exchange δεδομένων μέχρι και 236.8 kbps σε κατάλληλο δίκτυο βέβαια).

 

Messages – Το κινητό έχει μια μνήμη 200ων μηνυμάτων η οποία είναι περιορισμένη σε αυτόν τον αριθμό καθώς η συσκευή δεν έχει Dynamic Memory άλλα Shared Memory, επίσης αυτό που πρέπει να τονίσω εδώ είναι πως καθε φορά που στέλνει κάποιος ένα απλό μήνυμα πρέπει να επιλέξει αν θέλει να αποθηκευτεί ή όχι, κάτι που θα μπορούσε να υπάρχει σαν προεπιλογή στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων. To T9 δεν ξέρω πόσο βολικό είναι αφού δεν έχει ελληνικό (το δικό μου) και συνεπώς δεν το έχω χρησιμοποιήσει.

 

File Manager (Διαχειριστής Αρχείων) – Απο εδώ μπορεί ο κάτοχος του τηλεφώνου να ελέγξει όλα τα αρχεία του κινητού, να προσθέσει ή να αφαιρέσει προστασία και γενικότερα να επεξεργαστεί τα αρχεία.

 

Calendar (Ημερολόγιο) – Διαθέτει 3 views - Μηνιαία, Εβδομαδιαία ή Ημερίσια απεικόνηση και μπορούν να αποθηκευτούν υπενθυμίσεις για γεννέθλια, γιορτές, επετείους ραντεβού και κλήσεις.

 

Camera – Ισως να είναι το δυνατότερο σημείο του D600!!! Η ενσωματωμένη κάμερα των 2 ΜΡ μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες ισάξιες ψηφιακής μηχανής κάτω απο αντίξοες συνθήκες. Υποστηρίζει αναλύσεις 1600x1200, 1152x864, 800x600, 640x480, 320x240, 240x320, 240x180 και ποιότητες Economy, Normal, Fine, Super Fine. Επίσης υποστηρίζει ΙSO 100, 200,400 και μπορεί ο χρήστης να ορισει εκείνος το κέντρο εστίασης! Βεβαία αν κάποιος δεν είναι εξοικιωμένος με όλα αυτα υπάρχουν και οι ρυθμίσεις AUTO. Σε συνθήκες όπου ο φωτισμός είναι χαμηλός και άλλα κινητά κάνουν πίσω, το ενσωματομένο flash σε συνδιασμό με το Night Mode του κινητού αναλαμβάνουν να τραβήξουν τις καλύτερες φωτογραφίες. Υπάρχουν λειτουργίες για διάφορα εφέ τα οποία είναι Black & White, Negative, Sepia, Emboss, Sketch, Antique, Moonlight, Fog ή μπορείτε να βάλετε τα δικά σας frames στις φωτογραφίες. Κάτι που με ενθουσίασε ήταν η λειτουργία Multishot την οποία την είχα δεί μόνο σε ψηφιακές μηχανές μέχρι τώρα. Με αυτήν την λειτουργία μπορείτε να ρυθμίσετε το κινητο, έτσι ωστε με ένα πάτημα να αρχίσει να τραβαέι απο 3 έως 15 φωτογραφίε συνεχόμενα!! Όσον αφορά τα video υποστηρίζει .3gp και .mp4 σε αναλύσεις 352x288, 320x240, 176x144, 128x96 και αντίστοιχα ποιότητες Economy, Normal, Fine, Super Fine.

 

Συμπέρασμα:

Η Samsung κατάφερε να φτιά3ει ένα κινητό το οποία μπορεί και ανταποκρίνεται και στους ποιο απαιτητικούς απο όλες τις απόψεις, το εξόπλισε με μια κορυφαία κάμερα και οθόνη αλλά κατα την γνώμη μου δεν εδωσε τον καλύτερο της εαυτό στο θέμα του ήχου. Κάτι που ξέχασα να τονίσω ειναι το bluetooth το οποίο είναι εξαιρετικά χρησιμο για exchange δεδομένων ειτε με άλλα κινητά είτε με υπολογιστή. Επίσης είναι το πρώτο κινητό που πιάνω στα χέρια μου και έχει λειτουργίες όπως σύνδεση με τηλεόραση και ασύρματη ή ενσύρματη εκτύπωση φωτογραφιών (Υποστηρίζει και PictBridge) και πιστέυω πως είναι ένα σημαντικό βήμα στην πλήρη ένσωμάτωση της ψηφιακής φψτογραφίας στον χώρο των κινητών...

 

Αν έχετε οποιαδήποτε απορεία μην διστάσετε να με ρωτήσετε οτιδήποτε!Σύντομα θα ανεβάσω και φωτογραφίες... :)

 

Συσκευασία:

 

Stereo Handsfree

CD με το Samsung PC Studio 3 και τους drivers του USB καλωδίου

Manual

USB Καλώδιο

Καλώδιο σύνδεσης με τηλεόραση

Φορτιστής

--------------

Dr. Tasos

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Samsung SGH-D600

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...