mplou723 Δημοσιεύτηκε February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 22, 2017 Είμαι μεταξύ των Xiaomi Redmi Note 4 3/32 ή 64 gb & Huawei Honor 8. Ποιό θεωρείτε καλύτερη επιλογή για αγορά αν και οικονομικά υπάρχει πολλή μεγάλη διαφορά που νομίζω ότι δικαιολογεί κάποια πράγματα. Θα εκτιμούσα & προσωπικές εμπειρίες απο τα συγκεκριμένα τηλέφωνα ή αν υπάρχει και κάποια άλλη επιλογή να προτείνετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Το honor έχει καλύτερη κάμερα αν σε ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Το honor..καλύτερη κάμερα και σερβις εδω..συν καλυτερη ποιότητα(εσωτερικα).. Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplou723 Δημ. February 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Δηλαδή με βάση τις απαντήσεις σας το Xiaomi υστερεί αρκετά σε camera. Έχει όμως αξιόλογα χαρακτηριστικά σε σχέση με την τιμή του, όπως επεξεργαστή, μπαταρία μεγάλης αυτονομίας, και άλλα πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Το σιαομι ειναι πιο οικονομικο και με μεγαλυτερη μπαταρια. Σε ολα τα αλλα το χονορ ειναι ανωτερο. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Honor 8 και απο μενα. Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Για καποιο λογο εχω κολλησει και εγω αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα αν και εχουν αρκετη διαφορα στην τιμη. Δεν καιγομαι να αγορασω αμεσα,αλλα αν βγει το Redmi Note 4 με Snapdragon και με υποστηριξη της 800αρας τοτε θα παω προς τα εκει. Αυτο που με προβληματιζει με το Honor ειναι η αυτονομια του σε σχεση με το Xiaomi. Οι καμερες απο οτι εχω καταλαβει εχουν τεραστια διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplou723 Δημ. February 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Η 800άρα είναι μόνο για Wind έτσι δεν είναι? Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το θέμα της αυτονομίας απ' ότι ξέρω δεν έχει σχέση μόνο με την μπαταρία! Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Για ολες ειναι, όμως πιο πολυ μας ενδιαφέρει η wind που παιζει με 800 σε επαρχια Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Στο Honor με τρομοκρατεί η Αρβάτο:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Και αν δε την χρειαστεις ποτε? ;) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Αν ηταν ετσι παιρνουμε απο Κινα. Το μοναδικο προσόν των εδώ καταστημάτων είναι η εγγύηση. Αν πέσει στην Αρβατο 30% θα φτιαχτει και όχι γρήγορα και 70% πας για άλλη συσκευη. Έχει ρεκορ καταγγελιών απο κόσμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts