Jump to content

Κάπνισμα! Η άποψή σας;

DrGus
 Κοινοποίηση

Καπνίζετε?  

393 members have voted

1. 1. Καπνίζετε?

• Ναι, καπνίζω
      149
    • Όχι, δεν καπνίζω
      244

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (15 Σεπ. 2004 , 19:14)

ok καλά λες ας το χειροτερέψουμε τότε εγώ λέω να καθίσουμε και να ρουφάμε ότι καπνό βρούμε από φωτιά ως σύννεφο :p εξ αλλου όπως το είχες πει και εσύ είμαι δυναμικός δεν μπορώ να κάνω αλλιώς..όσο για το πιο ευάερο καφέ να μου το βρείς και να πάω,όπως και κανένα ευάερο club παρακαλώ,ευχάριστο.Ok δεν μπορώ άλλο να γράψω off topic γιατί θα τα κόψουν :)

Για την ώρα, εγώ ψάχνω να βρώ ένα τρόπο να μετακινηθώ στην επαρχία μήπως και αναπνεύσω πραγματικό οξυγόνο (τουλάχιστον όταν δεν καπνίζω!).

Δεν βρίσκεις ένα ευάερο cafe;

Υπάρχει λύση, πάρε ένα μυδράλιο και ρίχνε σε όποιον καπνίζει!

Έλεος ρε arfi...

@ miaow + porcupine

μετά από 8ετή χρήση τσιγάρου, το έκοψα πρίν 2 χρόνια + και νιώθω σαφώς ποιό υγιής και ξεκούραστος

Δεν είμαι υπέρ του καπνίσματος.

Υπέρ των δικαιωμάτων των καπνιστών είμαι.

Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε...

• Απαντήσεις 649
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

xm μάλλον καλή ιδέα μου δίνεις!!! αρχίστε να κρύβεστε :lol:
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (15 Σεπ. 2004 , 19:46)

xm μάλλον καλή ιδέα μου δίνεις!!! αρχίστε να κρύβεστε :lol:

δημοκρατικες διαδικασιες, προωθηση του διαλογου και παντελης ελλειψη ρατσισμου!!! :whistle:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Εντάξει ο arfi κάνει χαβαλέ,

αλλά εγώ γνωρίζω άτομο που αν τον δώ στα κανάλια για τον λόγο αυτό,

δεν θα εκπλαγώ καθόλου!!!

Κινδυνεύουμε αδέλφιααααααα

Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε...

κινδυνεύετε αδέλφιααααααα,μονο που η πριγκίπισσα μας κινδυνεύει πιο πολύ τώρα τώρα θα έρθω 1a σε εσένα :p και για να μην βγαίνω off topic

ΤΟ ΤΣΙΓAΡΟ ΚAΝΕΙ ΚΑΚΌ σε εσάς και τους γύρω σας,σεβαστείτε τον πλησίον ;)

τελικα εγω δε τη γλιτωνω.. αν δεν παω απο το καπνισμα θα παω απο τον arfi.... και παλι χωρις δυνατοτητα επιλογης (βρε θα αφησω σκυλι ορφανο και χηρο καρδερινο!)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Ok θα το σκεφτώ.... :o

αρκεί να σκεφτείς και εσύ (για την υγεία σου ) να κόψεις το κάπνισμα και να χαρείς το σκυλάκι και τον καρδερινο σου :)

arfi,μήπως στην πραγματικότητα είσαι ο Παπανικόλας απο το Τηλεφως;

[sIGPIC][/sIGPIC]

...Barcelona,such a beautiful horizon

Barcelona,like a jewel in the sun

Por ti sere gaviota de tu bella mar...

my blog

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tiverius (16 Σεπ. 2004 , 00:40)

arfi,μήπως στην πραγματικότητα είσαι ο Παπανικόλας απο το Τηλεφως;

o papanikolas einai kamia 70xronwn..mia xara ezise,xarike oti xarike ktl...to thema einai na doume emeis ti tha kanume pou ton koroideuoume me ola ta sintiritika ,ximika,metalagmena pou trome..Vale + to tsigaro..Eimaste katadikasmenoi ektos kai an apofasisoume nwris na allaksoume ton tropo zwhs mas..mizero akougetai alla etsi einai.
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

όχι είμαι ο γιος του!!!

ίσως όμως να με και ο λεβέντης και κάθε φωνή που μιλάει σε κουφούς,δεν θα ήταν προτιμότερο,αντί να προσπαθείτε να κοροϊδέψετε να κοιτάξει ο καθένας την (καμπούρα) του,μήπως και ισιώσει;εδώ είναι το θέμα :)

PS:βλέπεις θείε;προσπαθώ να αγιάσω και δεν m αφήνουν :p

Πάει ενας τύπος να παρει τσιγάρα απο ένα περίπτερο:

-Μου δίνετε ενα Μάλμπορο παρακαλώ;

Ο περιπτεράς του δίνει ενα πακετο το οποίο έγραφε απάνω: "το κάπνισμα προκαλεί μείωση του σπέρματος και της ανδρικής γονιμότητας".

Το διαβάζει ο τύπος και δίνει πίσω το πακέτο: "Πάρ' το και δώσε μου ένα που να γράφει για τον καρκίνο!"

αχ ρε παιδια το συγκεκριμενο πακετο το πετυχαινα συνεχεια μια εποχη.... Αυτο και κεινο που λεει για την αναπτυξη του εμβρυου... Λες και τα δινανε ειδικα για μενα (διοτι σκασιλα μου για το εμβρυο αφου δεν υπαρχει, τωρα αν δε μου ξανα... και εχω μειωμενο σπερμα η γυναικα τι να πω... θα κανουμε τεχνητη γονιμοποιηση;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (16 Σεπ. 2004 , 19:49)

όχι είμαι ο γιος του!!!

ίσως όμως να με και ο λεβέντης και κάθε φωνή που μιλάει σε κουφούς,δεν θα ήταν προτιμότερο,αντί να προσπαθείτε να κοροϊδέψετε να κοιτάξει ο καθένας την (καμπούρα) του,μήπως και ισιώσει;εδώ είναι το θέμα :)

Απαντώ λέγοντας με κάθε ειλικρίνεια,πως μετά απο 7 χρόνια,7μέρες,7 λεπτά ακριβώς-υπολογισμένες και οι μέρες των δίσεκτών,έκανα το τελευταίο μου τσιγαρο!

wish me luck! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

my blog

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tiverius (17 Σεπ. 2004 , 00:17)

Απαντώ λέγοντας με κάθε ειλικρίνεια,πως μετά απο 7 χρόνια,7μέρες,7 λεπτά ακριβώς-υπολογισμένες και οι μέρες των δίσεκτών,έκανα το τελευταίο μου τσιγαρο!

kalh tyxh.tha einai duskola stin arxh kai ekei tha fanei o xarakthras sou.

Symvoulh : Vres ena swsto stirigma..

Αγόρασα γλυφιτζούρια και τσίχλες!έχω και κομπολόι. :)

Τι άλλο προτείνετε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

my blog

μετα απο 7 χρονια tiverious θα ειναι σα να το ξαναρχιζεις απο την αρχη... μονο που τωρα ξερεις κατι παρα πανω και δεν θα το κανεις.... Βλεπω τον αντρα μου... ειναι ακομα στους μηνες, αλλα τα παει μια χαρα.... δεν βλεπω να του λειπει πια ιδιαιτερα... και νομιζω οτι αφου εχει αντεξει τοσο καιρο (και με καποιον να καπνιζει μεσα στο σπιτι) δεν θα το ξαναρχισει ποτε!!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tiverius (17 Σεπ. 2004 , 00:37)

Τι άλλο προτείνετε;

to vasikotero einai na siniditopoiiseis ti pas na kaneis kai gia poion logo to kaneis.Valto kala sto mualo sou.Isxyropoiise tin thelisi sou kai ellatwse tis prokliseis ton proto kairo.kalo einai px na min bgaineis poli gia kafe se klistous xorous..i na les stous filous sou na min kapnizoun spiti sou kai genikws na min fisane ton kapno mprosta sou,an niazontai tha katalavoun.

kai to vasikotero opws eipa kai prin,vres ena swsto stirigma.Kobologia tsixles kai tetoia den kanoun tipota.

Good Luck ;)

απο συμβουλες αλλο τιποτα:

μετα το φαγητο βρες κατι αλλο να κανεις (πλυνε τα πιατα, μαζεψε το τραπεζι, κατι)

καθε φορα που θες να καπνισεις πινε νερο!

ριξε και μια ματια εδω

http://www.stop-tabac.ch/en/welcome2.html

ισως βρεις καποια υποστηριξη και βοηθεια!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tiverius (16 Σεπ. 2004 , 22:17)

Καλή τύχη φιλε μου,αν θες να το κόψεις πραγματικά δοκίμασε και τις μεθόδους που υπάρχουν ίσως βοηθήσουν,δεν θυμάμαι που είδα κάτι που το ρουφάς και μετά το τσιγάρο σου φαίνεται αηδία,επίσης αυτό με τα αυτιά που κάνουν,δεν θυμάμαι τώρα πως λέγεται :) προσπάθησε να μην παρασυρθείς και πετα όλα τα τσιγάρα από το σπίτι :p σου είπαν και τα παιδιά κάποιες ιδέες,αλλα καλο θα ήταν να ακούσεις κάποιον ειδικό.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tiverius (17 Σεπ. 2004 , 00:37)

Τι άλλο προτείνετε;

Το κομπολόι, για τον πρώτο καιρό, είναι ό,τι πρέπει.

Πιστεύω ότι μετά από 3 μήνες, δεν θα το θες...αντιθέτως, ίσως "εθιστείς" στο κομπολόι ως...συλλέκτης :D (και να μην γίνει αυτό, σίγουρα θα αποκτήσεις 3-4 κομπολόγια σ΄αυτό το διάστημα).

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

• 1 month later...
Oloi oi kapnistes pou gnorizo exoun provlimata igeias.To kapnisma oxi mono katastrefei tous pneumones,alla kai apodinamonei ton organismo.Oi kapnistes einai poli pio epirrepeis se ioseis kai asthenies.Fisika opos oloi gnorizoume exoun poli megaliteres pithanotites na arrostisoun apo karkino.An to kapnisma den eixe ethistiki drasi,elaxistoi anthropoi tha htan sistimatikoi kapnistes.Einai pragmatika poli diskolo gia enan xronio kapnisti na kopsei to kapnisma...Sinithos mono meta apo ena sovaro provlima igeias stamatoun na kapnizoun...

Το έχω κόψει κι εγώ εδώ κι ΕΦΤΑ χρόνια. Και δεν είχα κανένα πρόβλημα υγείας. Ακόμα το βλέπω στον ύπνο μου. Μια φορά το μήνα, οπωσδήποτε, θα δω ότι καπνίζω και είναι το "τελευταίο" τσιγάρο που κάνω. Μου λείπει π ά ρ α πολύ αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το ξαναρχίσω. ;)

Αυτό που θεωρώ απαράδεκτο είναι η συμπεριφορά των καπνιστών. Μέσα στο ταξί, πηγαίνοντας στο παίδων και με την κόρη μου 6 χρονών, να καίγεται από τον πυρετό, ο ταξιτζής άναψε ΔΥΟ φορές τσιγάρο. Οταν τη δεύτερη φορά τον παρακάλεσα να το σβύσει, με πληροφόρησε πως το ταξί ήταν δικό του, κι αν δε μου άρεσε να κατεβώ κάτω, που είχα το θράσος και του έκανα παρατήρηση. :(

Στο ίδιο το νοσοκομείο, βγαίνω στον προθάλαμο με τη μικρή και εκεί βρίσκονται δυό άντρες οι οποίοι καπνίζουν. Τους παρακαλώ να το σβύσουν για το παιδί, μου απαντούν αν ενοχλούμαι να βγω έξω στην αυλή. Σημειωτέον, ήταν χειμώνας με βαρύ κρύο και βρισκόμαστε στο νοσοκομείο παίδων. :mad:

Είπατε τίποτα? :wacko:

Υπήρξα καπνίστρια και μάλιστα φανατική, αλλά αυτό τον φασισμό, να επιβάλλουν στον άλλον θέλει - δε θέλει τον καπνό τους, δε μπορώ να τον καταλαβω. Και καλά, αν έχεις επιλογή να την κάνεις από τον χώρο... αν βρίσκεσαι σ' ένα ταξί, σ' ένα καράβι, σε μια δημόσια υπηρεσία, τι γίνεται? Ασε που αν διαμαρτυρηθείς σε κοιτάζουν όλοι λες κι είσαι φρικιό! :alien:

αν και φανατικη καπνιστρια, πρεπει να σου πω οτι και στο ταξι και στο νοσοκομειο μπορουσες μια χαρα να απαιτησεις να σβησουν το τσιγαρο. Ειτε αρεσει ειτε οχι στους ταριφες, το καπνισμα απαγορευεται αποσο θυμαμαι (εκτος αν ισχυε μονο στους ολυμπιακους που προσπαθουσαμε να δειξουμε οτι εχουμε ευρωπαικα ταξι!), και βεβαια σε ολους τους χωρους του νοσοκομειου απαγορευεται δια ροπαλου και τιμωρειτε και με καραμπινατο προστιμο! Το ιδιο ισχυει και για τις δημοσιες υπηρεσιες, με νομο... Οσο για τα καραβια εκει υπαρχουν ξεχωριστοι χωροι οποτε αν εισαι σε χωρο καπνιστων απλα μετακινεισαι...

Όντως...αυτό είναι σκέτη γαϊδουριά

τεσπα, καπνίζω εδώ και 6 χρόνια περίπου, τα τελευταία πολύ :(

Έχω προσπαθήσει 2-3 φορές να το κόψω (μαχαίρι), χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα έχω αρχίσει να το ελαττώνω σιγά σιγά, για να δούμε που θα πάει...

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...