siciliano Δημοσιεύτηκε February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 10, 2017 Πέρα από τον πάροχό μου, είμαι συνδεδεμένος και σε ένα δεύτερο δίκτυο, μη αναγνωρισμένο και χωρίς πρόσβαση στο δίκτυο. Στον πίνακα ελέγχου, στην προβολή ενεργών δικτύων, μου το εμφανίζει ως Εxams virtual network connection. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό και αν πρέπει να υπάρχει; http://i423.photobucket.com/albums/pp311/myphone123/diktio_zpshyq5xwsb.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Στο σπίτι σου ή σε κάποια σχολή φροντιστήριο ? Πιθανόν να έχεις εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα εξετάσεων που να δημιουργεί Virtual network για λειτουργικούς λόγους Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. February 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Σ' ευχαριστώ George_Kont. :) Πράγματι, έχω εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα πέρσι, όταν ήταν να δώσω για ecdl. :O Επηρεάζει καθόλου την ταχύτητα του ίντερνετ μου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Σ' ευχαριστώ George_Kont. :) Πράγματι, έχω εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα πέρσι, όταν ήταν να δώσω για ecdl. :O Επηρεάζει καθόλου την ταχύτητα του ίντερνετ μου; Καθόλου. Θα σου πρότεινα να το αφήσεις Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts