DALI_13 Δημοσιεύτηκε March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 8, 2005 ενας φιλος ειχε αγορασει ενα ωραιο ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ του οποιου τα πληκτρα εναι σαν ενος laptop και ειναι πολυ *αματο.. ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ αυτο τον ΠΑΡΑΚΑΛΩ να ξαναδημοσιευσει την εικονα του και απο ΠΟΥ το αγορασε η να μου πει στο: demo_osama@hotmail.com EYXAΡIΣTΩ Παράθεση IT WAS PAINFULL.. BUT.. :geek: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 ενας φιλος ειχε αγορασει ενα ωραιο ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ του οποιου τα πληκτρα εναι σαν ενος laptop και ειναι πολυ *αματο.. ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ αυτο τον ΠΑΡΑΚΑΛΩ να ξαναδημοσιευσει την εικονα του και απο ΠΟΥ το αγορασε η να μου πει στο: demo_osama@hotmail.com EYXAΡIΣTΩ Μήπως εννοείς AYTO το thread; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALI_13 Δημ. March 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 αυτο ακριβως περα απο αυτο νομιζω εχει κυκλοφορισει και ενα αλλο οχι της logitech που εχει πληκτρα ακριβως σαν laptop ενσυρματο.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ρε συ.. Παράθεση IT WAS PAINFULL.. BUT.. :geek: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Δεν ξέρω για άλλο. Πάντως κι αυτό ενσύρματο είναι... Αν κοιτάξεις σε κάποιο παρακάτω post υπάρχει και εικόνα από ένα ασύρματο και επίσης πιο κάτω έχω δώσει και link για αυτό της logitech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts