jlamprou Δημοσιεύτηκε January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 25, 2017 Μετά από έρευνα κατέληξα σε Sony Xperia X και Lumia 950 Xl, να πω ότι δεν θέλω κινεζο για λόγους εγγύησης και δεν θέλω LG γιατί έχω άσχημες εμπειρίες. Κάποια πρόταση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Για Samsung Galaxy A5 2016 τι λες; http://www.skroutz.gr/s/8221632/Samsung-Galaxy-A5-2016-16GB.html Πάει ελάχιστα παραπάνω αλλά πιστεύω αξίζει! Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafman307 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Ανάμεσα στα δύο.... Sony Xperia X κυρίως λόγω λειτουργικού android. Εαν μπορείς ομως μάζεψε ένα 50αρικο ακόμα και χτύπα το Χ perfomance. δεν θα χάσεις..... ;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlamprou Δημ. January 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Για Samsung Galaxy A5 2016 τι λες; http://www.skroutz.gr/s/8221632/Samsung-Galaxy-A5-2016-16GB.html Πάει ελάχιστα παραπάνω αλλά πιστεύω αξίζει! Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Ρε φίλε.. Ποιο A5? Touchwiz σε mid-range? δεν θέλω να μου γαμιεται σε ένα χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Καθόλου touchwiz το Α5.Έχει κάνει καλη δουλειά η samsung σε ολες τις σειρες της..Αν δεν τα έχετε δουλέψει μην κρίνετε,στο κατω κατω μια γνωμη σου ειπαν ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΉΣΟΥΝ..Απο εμένα εφόσον δεν εχεις θεμα με το λειτουργικό Windows,το 950 xl δεν έχει αντίπαλο σε αυτή την τιμή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Καθόλου touchwiz το Α5.Έχει κάνει καλη δουλειά η samsung σε ολες τις σειρες της..Αν δεν τα έχετε δουλέψει μην κρίνετε,στο κατω κατω μια γνωμη σου ειπαν ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΉΣΟΥΝ..Απο εμένα εφόσον δεν εχεις θεμα με το λειτουργικό Windows,το 950 xl δεν έχει αντίπαλο σε αυτή την τιμή.. Δουλεύω καθημερινά το s6 edge μπορώ να κρίνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 (edited) Ρε φίλε.. Ποιο A5? Touchwiz σε mid-range? δεν θέλω να μου γαμιεται σε ένα χρόνο Είμαι κοπέλα καταρχήν και όχι φίλος :p Είναι πολύ καλό το κινητό γι αυτό και το προτείνω!!!! Μη φάμε και ξύλο.... :D Να πούμε την γνώμη μας προσπαθούμε και να σε βοηθήσουμε μιας και μας ρωτάς για προτάσεις :p Όπως και να έχει όμως εσύ επιλέγεις τι σου αρέσει και τι οχι! Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited January 26, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlamprou Δημ. January 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Συγνώμη αν φάνηκα αγενής δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου, σας ευχαριστώ όλους για τίς προτάσεις σας αλλά μάλλον θα μαζέψω κι άλλα χρήματα ως το καλοκαίρι για να πάρω κάποια ναυαρχίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Συγνώμη αν φάνηκα αγενής δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου, σας ευχαριστώ όλους για τίς προτάσεις σας αλλά μάλλον θα μαζέψω κι άλλα χρήματα ως το καλοκαίρι για να πάρω κάποια ναυαρχίδα Κανένα πρόβλημα! Μέχρι το καλοκαίρι θα έχεις περισσότερες επιλογές ! Όλο και κάτι νεότερο και καλύτερο θα κυκλοφορήσει μέχρι τοτε στα λεφτά που θες να διαθέσεις ! Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Κανενα μοτορολα δε σε εμπνεει? Κοιταξε σε 4 στυλε/πλαυ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Δουλεύω καθημερινά το s6 edge μπορώ να κρίνω? Δηλαδή τι θες να μου πεις ότι το s6 edge εχει τόσο bloatware Όσο το s4 και το s5 ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts