Panosgep Δημοσιεύτηκε March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 6, 2005 Εχω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο software. Το εγκατεστησα σε ενα Η/Υ pentium III 1000, intel mobo , hercules 3d card και δουλευε μια χαρα. Οταν το εγκατεστησα στο δικο μου, pentium 4 2.4 ,ati 9500 , intel 845 mobo , δεν δουλευε, ενω το μικροφωνο δουλευει μια χαρα. Απεγκατεστησα και το sp2 απο τα xp και παλι τπτ. Ρωτησα και καποιον αλλο και μου ειπε οτι ουτε στο δικο του amd δουλευε. Καμια βοηθεια;;; Παράθεση P@niS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Εχω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο software. Το εγκατεστησα σε ενα Η/Υ pentium III 1000, intel mobo , hercules 3d card και δουλευε μια χαρα. Οταν το εγκατεστησα στο δικο μου, pentium 4 2.4 ,ati 9500 , intel 845 mobo , δεν δουλευε, ενω το μικροφωνο δουλευει μια χαρα. Απεγκατεστησα και το sp2 απο τα xp και παλι τπτ. Ρωτησα και καποιον αλλο και μου ειπε οτι ουτε στο δικο του amd δουλευε. Καμια βοηθεια;;; υποθέτω οτι το έχεις σπασμένο. Έτσι συμβαίνει με το συγκεκριμένο (μη γνήσιο) προγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosgep Δημ. March 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Ναι το ξερω.Αλλα γιατι στο αλλο pc δουλευει κανονικα; Ειναι θεμα software(sp1) ή hardware ; Παράθεση P@niS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letterman Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 εχει βγει αναβαθμιση (greek.logografos.update v1.1) γυρω στα 100 μβ (ολο το προγραμμα) η οποια λυνει το προβλημα :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosgep Δημ. March 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Ξερεις κανενα link να το κατεβασω; Παράθεση P@niS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranda Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 http://www.greek-torrents.com Παράθεση Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts