Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια χρειαζομαι βοηθεια...dv6750ev(830e) η dv6661ev(860e)...εκλινα προσ το πρωτο αλλα μετα ειδα το αλλο και μ φανηκε καλυτερος και σε καρτα γραφικων και σε cpu..αλλα αναρωτομαι εγω...μηπως ειναι πιο παλιο μοντελο?...γιατι το ενα ειναι 6700 σειρα και το αλλο 6600???εκτος αυτου με τα καμενα pixel στους hp τι ξερετε...?τυχαινει συχνα?...θα παω αυριο να το παρω και θα σπαστω ασχημα αν εχει... :blink: ελπιζω να ειναι 1 στους 100...τουλαχιστον..thanks

Υ.Γ. το εχει κανενας το dv6661? τι εντυπωσεις εχει...? μηπως γνωριζετε αν εχει HDMI?

ξερω οτι ρωταω πολλα και sorry απλα θα παω αυριο και εχω αγχωθειιιιιιιι... :)

( για HP μιλαω παντα... )

[sIGPIC][/sIGPIC]"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν"

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλες και Φίλοι γειά σας!

Βραχυκύκλωσα το vaio μου...............................

Δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα..

Πήρα τηλέφωνο στο Πλαίσιο απόπου και το είχα αγοράσει αλλά μου είπαν ότι εφόσον έχει λήξει η εγγύηση δέν το αναλαμβάνουν αυτοί για επισκευή και να πάρω τηλέφωνο τη Sony. Πήρα τηλέφωνο και μου είπανε ότι θέλει 197 ευρώ για να το στείλουν στη Γερμανία να δούνε τί πρόβλημα έχει και μετά να το επισκευάσουν αλλά λέει μπορεί τα έξοδα να φτάσουν μέχρι και 800 ευρώ... Τώρα δέν κατάλαβα άν εννοούσε σύνολο ή σκέτη την επισκευή..

Ο μπαμπάς μου υποστηρίζει οτι έχει χαλάσει ή καεί το τροφοδοτικό.

Και ρωτάω τώρα, ποιές είναι οι πιθανές λύσεις, εκτός από την λύση της Γερμανίας και των 1000 ευρώ....

Βοήθεια? :cry::cry:

βασικά δέν έπεσε πολύ νερό πάνω στο λάπτοπ, μια κουταλιά το πολύ και αμέσως το γύρισα ανάποδα αυτό είχε παγώσει, έβγαλα την μπαταρία το φύσαγα με πιστολάκια κλπ κλπ κ μετά απο ώρα επιχείρησα να το ανοίξω και τίποτα, το έβαλα να δώ άν φορτίζει πάλι τίποτα..... επιχείρησα κ σήμερα το πρωί αλλά δέν ανταποκρίνεται..... :cry:

ναί αλλά 800 ευρώ??? :cry: να πάω να πάρω άλλο αν είναι, πιό πολύ συμφέρει...

μπορώ να το πάω κάπου για επισκευή εκτός απο την sony? και άμα χρειάζεται ανταλλακτικά πωλούνται αυτά ή πρέπει οπωσδήποτε να πάει Γερμανία? και άμα το δώσω αλλού θα βγεί λιγότερο? :cry:

βοήθεια.... :(

Αφού έτσι κι αλλιώς η εγγύηση δεν καλύπτεται και όπως καταλαβαίνω αν είναι υψηλό το κόστος θα προχωρήσεις σε αγορά καινούριου, πάρτο σε ένα μαγαζί εγχώριο να στο κοιτάξει και αποφασίζεις αφού σου πουνε κόστος επισκευής. Αλλιώς πάρε ένα καινούριο.

παιδια χρειαζομαι βοηθεια...dv6750ev(830e) η dv6661ev(860e)...εκλινα προσ το πρωτο αλλα μετα ειδα το αλλο και μ φανηκε καλυτερος και σε καρτα γραφικων και σε cpu..αλλα αναρωτομαι εγω...μηπως ειναι πιο παλιο μοντελο?...γιατι το ενα ειναι 6700 σειρα και το αλλο 6600???εκτος αυτου με τα καμενα pixel στους hp τι ξερετε...?τυχαινει συχνα?...θα παω αυριο να το παρω και θα σπαστω ασχημα αν εχει... :blink: ελπιζω να ειναι 1 στους 100...τουλαχιστον..thanks

Υ.Γ. το εχει κανενας το dv6661? τι εντυπωσεις εχει...? μηπως γνωριζετε αν εχει HDMI?

ξερω οτι ρωταω πολλα και sorry απλα θα παω αυριο και εχω αγχωθειιιιιιιι... :)

( για HP μιλαω παντα... )

thanks

[sIGPIC][/sIGPIC]"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν"

παιδια χρειαζομαι βοηθεια...dv6750ev(830e) η dv6661ev(860e)...εκλινα προσ το πρωτο αλλα μετα ειδα το αλλο και μ φανηκε καλυτερος και σε καρτα γραφικων και σε cpu..αλλα αναρωτομαι εγω...μηπως ειναι πιο παλιο μοντελο?...γιατι το ενα ειναι 6700 σειρα και το αλλο 6600??

To 6661 είναι παλαιότερο μοντέλο κ πιθανόν να μην το βρεις.Το 6750 ήρθε αυτή τη βδομάδα..

βασικά δέν έπεσε πολύ νερό πάνω στο λάπτοπ, μια κουταλιά το πολύ και αμέσως το γύρισα ανάποδα αυτό είχε παγώσει, έβγαλα την μπαταρία το φύσαγα με πιστολάκια κλπ κλπ κ μετά απο ώρα επιχείρησα να το ανοίξω και τίποτα, το έβαλα να δώ άν φορτίζει πάλι τίποτα..... επιχείρησα κ σήμερα το πρωί αλλά δέν ανταποκρίνεται..... :cry:

Κακώς το γύρισες ανάποδα! Άφησέ το κανονικά, σε θερμό σχετικά περιβάλλον δωματίου για κανά δυό-τρεις ημέρες, έτσι ώστε οι υδρατμοί να ανεβαίνουν προς τα ΠΑΝΩ! Μέχρι τότε, ΜΗΝ κάνεις απολύτως τίποτα...:)

Linux myphone υπογραφή.jpeg

Δεν το έχει. Εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής δίνει την Καθαρή Δευτέρα, 10/3 (αφού την έχει αλλάξει ήδη δύο φορές).

ACER VS HP...?

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΙ SERVICE...?

για τα ACER εχω ακουσει τα χειροτερα στο service αλλα για HP οτι χαλανε μετα απο κανενα δυο χρονια...ξερετε τπτ?

ποιο θα προτειμουσατε???

Δεν το έχει. Εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής δίνει την Καθαρή Δευτέρα, 10/3 (αφού την έχει αλλάξει ήδη δύο φορές).

http://www.cyberport.de

http://www.applestore.gr

και αρκετά άλλα ελληνικά.

ένα ψάξιμο στο google θα σας λύσει τις απορίες (μα είναι απορίες :p)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

ACER VS HP...?

για τα ACER εχω ακουσει τα χειροτερα στο service αλλα για HP οτι χαλανε μετα απο κανενα δυο χρονια...ξερετε τπτ?

ποιο θα προτειμουσατε???

φυσικά και το hp.

τα acer είναι από τα χειρότερα σε ποιότητα κατασκευής και υλοποϊηση laptops.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον φορητό Fujitsu Siemens AMILO Xi 2528.

Τον φόρτησα και προσπαθώ να τον ανοίξω αλλά ανάβει τα τρια λαμπάκια (Caps Lock, Num Lock και Scrool Lock) και δεν ξεκινάει.

Όλα αυτά κατά την πρώτη εκκίνηση μετά την αγορά.

Τι με συμβουλεύετε?

ACER VS HP...?

ποιο θα προτειμουσατε???

:!::!::!::X Μα καλα ειναι δυνατον να τα βαζεις αυτα διπλα διπλα?

το να παρει καποιος Acer ειναι μια αποψη (χαρακτηριστικα, τιμη,...) αλλα οχι και ψαχνουμε ποιο ειναι καλυτερο?:cry:

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον φορητό Fujitsu Siemens AMILO Xi 2528.

Τον φόρτησα και προσπαθώ να τον ανοίξω αλλά ανάβει τα τρια λαμπάκια (Caps Lock, Num Lock και Scrool Lock) και δεν ξεκινάει.

Όλα αυτά κατά την πρώτη εκκίνηση μετά την αγορά.

Τι με συμβουλεύετε?

Μπιπ ακουγονται καθολου; Η οθονη αναβει;

Αφου αναψουν τα λαμπακια τι γινεται;

Το ειχες φορτισει πριν το ανοιξεις; :)

Αφού ανάψουν τα λαμπάκια σταματάει εκεί.

Μπιπ ακούγεται ένα πολύ χαμηλό, η οθόνη δεν ανάβει και έχω φορτήσει την μπαταρία.

Σημείωση:

Το άνοιξα και χωρίς την μπαταρία, μόνο με την παροχή αλλά πάλι τίποτα.

Μπιπ ακούγεται ένα πολύ χαμηλό, η οθόνη δεν ανάβει και έχω φορτήσει την μπαταρία.

Σημείωση:

Προσπάθησε να μπεις στο BIOS και να δεις τις ρυθμίσεις...:worry:

Linux myphone υπογραφή.jpeg

Σημείωση:

Η οθόνη δεν δείχνει τίποτα ? Δοκίμασε να πατήσεις πολύ ώρα το κουμπί να κλείσει εντελώς και άνοιξε το πάλι. Βγάλε την μπαταρία και το ρεύμα, άστο για λίγο και δοκίμασε πάλι.

y4

Σημείωση:

Το λαμπακι του σκληρου αναβοσβηνει;

Γυρνα το πισω και ζητα καινουριο...ελλατωματικο μου μυριζει!

Παιδιά γεια σας,

είμαι ανάμεσα σε Vaio VGNAR61 & LG R700 (καινούργιο μοντέλο).

Σε επι μέρους χαρακτηριστικά το LG σκίζει. Αλλά σε θέματα αξιοπιστίας & υποστήριξης έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία;

Η μήπως να περιμένω Dell XPS ή AllienWare? Ρωτάω γιατί στο site της Allienware ένα κορυφαίο laptop κοστίζει 1700€. Τα φέρνει κάποιος Ελλάδα ξέρετε;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...