Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

π.χ ena hp pavilion με 2,4gh 2g ram 250hdd εχει 1300ευρω

το macbook pro με 2,2gh 2g ram 120hdd εχει 2000ευρω

και το πιο ακριβο mac που πλησιαζει το hp εχει 2500

δεν θελω να υπονοησω τιποτα για τα mac, απλα θα παρουμε macbook και θα το δω στην πραξη.

αλλα τωρα αναρωτιεμαι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδία την οθόνη του λάπτοπ πως την καθαρίζετε; Στο dell έχει αυτή τη γυαλιστερή επίστρωση και φοβάμαι μην την καταστρέψω... Βάζετε νερό ή κάτι παραπάνω;

Παιδία την οθόνη του λάπτοπ πως την καθαρίζετε; Στο dell έχει αυτή τη γυαλιστερή επίστρωση και φοβάμαι μην την καταστρέψω... Βάζετε νερό ή κάτι παραπάνω;

υπαρχουν ειδικα πανακια στο εμποριο.εγω εχω παρει ενα αντιστατικο απο μουλτιραμα.ειναι και vileda :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το αντιστατικό είναι όμως για τις σκόνες μόνο ή κάνω λάθος; καθαρίζει και δακτυλιές σταγονίτσες κλπ κλπ; Έχει και σπρέυ αυτό που πήρες;

Εχει καταντησει αηδια με τα turbo-x, innovator και τις αλλες σαχλαμαρες που πουλανε τα καταστηματα.

Σκεφτειτε σαν ωριμοι καταναλωτες.

:worry:- σκεψου ομως και τον απλο χρηστη που δεν ειναι επαγγελματιας ή gamer και θελει ενα laptop για προσωπικη χρηση ,δεν ειμαστε ολοι εξπερ σε θεματα Η/Υ και για ελα στην θεση ενος: προβλημα σε λειτουργικο/κολλησε καποιο κουμπι/χρειαζεται back up/θελω να βαλω αλλη μνημη κ.ο.κ τι γινεται ? στο Πλαισιο αυθημερον θα σε εξυπηρετησουν και θα τον παρεις οπως εχω ακουσει οτι σε 24 ωρες στελνει τεχνικο και η Dell σπιτι σου αλλα με καποια αλλη μαρκα τι γινεται ? μπορεις να τον πας στην αντιπροσωπεια πχ Sony και να περιμενεις μια βδομαδα τουλαχιστον ?

δεν ειπε κανεις οτι ειναι ισαξιοι φυσικα και οχι (!) υπαρχουν μακραν ποιοτικοτερα προϊοντα αλλα ο Η/Υ δεν ειναι αμαξι να πεις αντε κανω υπομονη μερικες μερες να το παρω απο το συνεργειο ,επαναλαμβανω μην κρινεται απο εσας που μπορειτε να επεμβειτε στον Η/Υ ή εχετε καποιον γωνστο να σας βοηθησει για ρωτηστε και καποιον που το κουβαλαει στα χερια το desctop για μια επισκευη να δειτε πως νοιωθει και αν θα ηθελε να ειχε ενα laptop επισκευασμενο σε 4 ωρες

φυσικα και δεν εχω καμια μα καμια σχεση με το Πλαισιο [πχ δεν θα αγοραζα απο εκει κινητο γιατι εχω δει τι γινεται μολις τα πανε για service τουε λενε θα τα παμε στην εταιρια και απο βδομαδα ισως...] απλα αυτο το να μου τον επισκευαζουν ειναι για εμενα που δεν ειμαι αριστος χρηστης ενα μεγαλο συν (+) οχι βεβαια κριτηριο αγορας

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

:worry:- σκεψου ομως και τον απλο χρηστη που δεν ειναι επαγγελματιας ή gamer και θελει ενα laptop για προσωπικη χρηση ,δεν ειμαστε ολοι εξπερ σε θεματα Η/Υ και για ελα στην θεση ενος: προβλημα σε λειτουργικο/κολλησε καποιο κουμπι/χρειαζεται back up/θελω να βαλω αλλη μνημη κ.ο.κ τι γινεται ? στο Πλαισιο αυθημερον θα σε εξυπηρετησουν και θα τον παρεις οπως εχω ακουσει οτι σε 24 ωρες στελνει τεχνικο και η Dell σπιτι σου αλλα με καποια αλλη μαρκα τι γινεται ? μπορεις να τον πας στην αντιπροσωπεια πχ Sony και να περιμενεις μια βδομαδα τουλαχιστον ?

δεν ειπε κανεις οτι ειναι ισαξιοι φυσικα και οχι (!) υπαρχουν μακραν ποιοτικοτερα προϊοντα αλλα ο Η/Υ δεν ειναι αμαξι να πεις αντε κανω υπομονη μερικες μερες να το παρω απο το συνεργειο ,επαναλαμβανω μην κρινεται απο εσας που μπορειτε να επεμβειτε στον Η/Υ ή εχετε καποιον γωνστο να σας βοηθησει για ρωτηστε και καποιον που το κουβαλαει στα χερια το desctop για μια επισκευη να δειτε πως νοιωθει και αν θα ηθελε να ειχε ενα laptop επισκευασμενο σε 4 ωρες

φυσικα και δεν εχω καμια μα καμια σχεση με το Πλαισιο [πχ δεν θα αγοραζα απο εκει κινητο γιατι εχω δει τι γινεται μολις τα πανε για service τουε λενε θα τα παμε στην εταιρια και απο βδομαδα ισως...] απλα αυτο το να μου τον επισκευαζουν ειναι για εμενα που δεν ειμαι αριστος χρηστης ενα μεγαλο συν (+) οχι βεβαια κριτηριο αγορας

Προσεξε τι λεω: Δεν λεω μην ψωνιζετε απο το Πλαισιο που οντως εχει καλη εξυπηρετηση, η καποιο αλλο παρομοιο καταστημα. Λεω οχι στα δικα τους προιοντα και ειδικοτερα με αυτες τις τιμες. Πανε να πατροναρουν την αγορα και θα χασουμε ωραια επωνυμα μηχανακια σε καλες τιμες. Οπου δημιουργουνται νταβατζηδες, ο καταναλωτης βγαινει χαμενος. Ναι τα Βαιο εχουν μαπα υποστηριξη, αλλα τα αλλα δεν ειναι ετσι. Και αν ο αλλος ειναι ασχετος, ας το παρει απο το pc store της γειτονιας του που θα τον φροντισει περισσοτερο απο τις μεγαλες αλυσιδες. Ναι η dell στο φτιαχνει σπιτι σου, 2 φορες χρειαστηκα και επαθα πλακα. Η καλυτερη υποστηριξη με διαφορα.

Το αντιστατικό είναι όμως για τις σκόνες μόνο ή κάνω λάθος; καθαρίζει και δακτυλιές σταγονίτσες κλπ κλπ; Έχει και σπρέυ αυτό που πήρες;

εχω κατι πανακια μαρκας connect απο πλαισιο, βρεγμενα και στεγνα και τα καθαριζουν ολα, γυαλιζει μετα η οθονη. γυαλιστερη οθονη ειναι.

Αγόρασα τον HP Pavilion dv6386eu με Windows Vista Home Premium από Γερμανό το καλοκαίρι αλλά μου κάνει κάποια "νερά". Όταν πάω να κάνω εγκατάσταση ότι βρίσκει με το Windows update συνήθως "χτυπάει". Το office γενικά κάποια στιγμή κόλλησε και απο τότε τζίφος. Το απεγκατέστησα και το εγκατέστησα ξανά αλλά τίποτα. Προσπαθεί να ανοίξει αλλά τίποτα. Μήπως γνωρίζει κανείς το μοντέλο ή μπορεί να μου πει τι να κάνω;

Υπόψιν δεν έχω κάνει εγκατάσταση κανένα πρόγραμμα παρα μόνο Mozilla, AVG.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε ...

Αγόρασα τον HP Pavilion dv6386eu με Windows Vista Home Premium από Γερμανό το καλοκαίρι αλλά μου κάνει κάποια "νερά". Όταν πάω να κάνω εγκατάσταση ότι βρίσκει με το Windows update συνήθως "χτυπάει". Το office γενικά κάποια στιγμή κόλλησε και απο τότε τζίφος. Το απεγκατέστησα και το εγκατέστησα ξανά αλλά τίποτα. Προσπαθεί να ανοίξει αλλά τίποτα. Μήπως γνωρίζει κανείς το μοντέλο ή μπορεί να μου πει τι να κάνω;

Υπόψιν δεν έχω κάνει εγκατάσταση κανένα πρόγραμμα παρα μόνο Mozilla, AVG.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε ...

δλδ αμέσως μετά από το recovery (με τα dvd της hp) κολλάει? μη βάλεις κανένα μα κανένα πρόγραμμα (το avg ελπίζω να το έχεις στην τελική έκδοση αλλιώς προτίμησε το Avast Home Edition 4.7.1098. τρέξε το windows update και βάλε μόνο το αναγκαία updates και όχι τα optional.

πήγαινε στο http://www.hp.com και δες αν είναι έχει νεώτερους οδηγούς για τα προγράμματα του laptop.

αν ακόμα συναντήσεις προβλήματα επικοινώνησε με την hp για να στο φτιάξουν.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Έσπασε ένα πλήκτρο στο λάπτοπ μου, κι ενώ χρειάζονταν μόνο ένα-δύο μικρά ανταλλακτικά, στα Multirama μού είπαν πως δεν υπάρχουν πουθενά. Η μόνη λύση ήταν να παραγγείλω ένα πλήρες πληκτρολόγιο με κόστος 24 ευρώ.

Περίμενα καλύτερη υποστήριξη από το κατάστημα στο οποίο αγόρασα τον φορητό υπολογιστή.

παρελαβα εδω και λιγες ημερες το fujitsu siemens lifebook 12 που ειχα βαλει λιγες σελιδες πιο πριν απο το play247,ειμαι ενθουσιασμενος,ενα μονο λειπει,webcam αλλα ok.υπεροχη οθονη και στην απεικονηση και σφαιρα παει και μικρο ειναι,οσο για το βαρος?δεν με ενοχλει.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Έσπασε ένα πλήκτρο στο λάπτοπ μου, κι ενώ χρειάζονταν μόνο ένα-δύο μικρά ανταλλακτικά, στα Multirama μού είπαν πως δεν υπάρχουν πουθενά. Η μόνη λύση ήταν να παραγγείλω ένα πλήρες πληκτρολόγιο με κόστος 24 ευρώ.

Περίμενα καλύτερη υποστήριξη από το κατάστημα στο οποίο αγόρασα τον φορητό υπολογιστή.

τι υπολογιστής?

λογικά έχουν δίκαιο. δεν υπάρχει μοναδιαίο πλήκτρο για ανταλλακτικό ή τουλάχιστον είναι δύσκολο.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Ένα λάπτοπ της Multirama. Δε χρειαζόμουν το πλήκτρο, αλλά δυο ανταλλακτικά που το συνδέουν με το πληκτρολόγιο.

Ένα λάπτοπ της Multirama. Δε χρειαζόμουν το πλήκτρο, αλλά δυο ανταλλακτικά που το συνδέουν με το πληκτρολόγιο.

Έτσι είναι και είναι λογικό. Το πληκτρολογιο είναι ένα ανταλλακτικό. Αν έδιναν κάθε κουμπί χωριστά δε θα έκαναν άλλη δουλειά. Άλλαξα κι εγώ την προηγούμενη βδομάδα πληκτρολόγιο στο Multirama και κρατησα το παλιό για ανταλλακτικά. Ποιό laptop έχεις μήπως μπορώ να βοηθήσω ? Λογικά οι πλαστικές βάσει στο κουμπί θα έιναι ίδιες σε όλα τα πληκτρολόγια της εταιρίας.

Δηλαδή για να μου προσθέσουν ένα πλήκτρο, θα χρειαστεί να αλλαχθεί όλο το πληκτρολόγιο; Ή απλώς είναι απαραίτητη η παραγγελία ενός καινούριου πληκτρολογίου, αφού δεν υπάρχουν ανταλλακτικά;

Dis, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Δυστυχώς όμως έχω ήδη κάνει την παραγγελία. Τα πλήκτρο θα μου το συνδέσουν στο service;

Δηλαδή για να μου προσθέσουν ένα πλήκτρο, θα χρειαστεί να αλλαχθεί όλο το πληκτρολόγιο; Ή απλώς είναι απαραίτητη η παραγγελία ενός καινούριου πληκτρολογίου, αφού δεν υπάρχουν ανταλλακτικά;

Dis, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Δυστυχώς όμως έχω ήδη κάνει την παραγγελία. Τα πλήκτρο θα μου το συνδέσουν στο service;

Απο την στιγμη που δεν μπορουν να αντικαταστησουν μεμονωμενα πληκτρα και σου λενε να παραγγειλεις ενα νεο πληκτρολογιο δεν θα κατσουν να το ψηρισουν και βγαλουν το πληκτρο που σου λειπει απο το νεο για να στο τοποθετησουν στο παλιο...δεν εχει και νοημα!

Αφου πηρες νεο πληκτρολογιο θα σου το αλλαξουν και θα σου το τοποθετησουν ολοκληρο το νεο πληκτρολογιο 5 λεπτα υποθεση ειναι!! :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Όπως τα λέει ο φίλος από πάνω είναι. Δεν υπάρχει κωδικός για κάθε πλήκρο ξεχωριστά οπότε πάει ολόκληρο το πληκτρολόγιο μαζί. Οπότε δεν έχει νόημα να αλλάξεις μόνο το σπασμένο κουμπί. Άλλαξε το πληκτρολόγιο και κράτησε το παλιό για ανταλλακτικά. Κι εμένα πλήκτρο χάλασε και το άλλαξα ολόκληρο.

Να ρωτήσεις κι αν σε χρεώνουν για την τοποθέτηση μην το κάνεις εκεί. Κάπου γράφουν ότι η ελάχιστη χρέωση για τον τεχνικό είναι 15ευρώ. Η τοποθέτηση του πληκτρολογίου στο laptop δεν είναι ούτε μισό λεπτό δουλειά. Από πάνω βγαίνει. Έχει δύο σιδεράκια που το κρατάνε, και βγαίνει πολύ εύκολα. Το ίδιο εύκολο με το να αλλάζεις πληκτρολόγιο σε σταθερό υπολογιστή.

Αν σου πουν ότι θα χρεωθείς, κάντο μόνος σου. Αν χρειαστείς βοήθεια μπορώ να βγάλω και φωτογραφίες για το DIY.

Προσπάθησα μόνος μου να κουμπώσω το πλήκτρο, αλλά δεν τα κατάφερα επειδή ένα ανταλλακτικό είχε σπάσει. Δε θα μπορούσαν να προσπαθήσουν και στα Multirama να κάνουν το ίδιο με το νέο ανταλλακτικό;

Αφού όμως χρειάζονται μόνο 5 λεπτά για να γίνει η αλλαγή, δε με πειράζει καθόλου. Υπέθεσα πως θα απαιτείτο πολύ περισσότερος χρόνος.

Προσπάθησα μόνος μου να κουμπώσω το πλήκτρο, αλλά δεν τα κατάφερα επειδή ένα ανταλλακτικό είχε σπάσει. Δε θα μπορούσαν να προσπαθήσουν και στα Multirama να κάνουν το ίδιο με το νέο ανταλλακτικό;

Αφού όμως χρειάζονται μόνο 5 λεπτά για να γίνει η αλλαγή, δε με πειράζει καθόλου. Υπέθεσα πως θα απαιτείτο πολύ περισσότερος χρόνος.

Κάπως έτσι βγαίνει και στο Multirama. Όχι 5 λεπτά, ούτε 1.

http://www.wikihow.com/Image:Wikihow1.jpg

http://www.laptoplifestyle.net/guides_and_how_to_articles/replacing_a_laptop_keyboard_-_asus_a8j_series_2.html

Γεια σας..Θα ηθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την κάρτα γραφικών.Έχω το λαπτοπ για το οποίο μιλάτε σχετικά,το hp 6520ea.Αρχικά είχα vista τα οποία όμως έβγαλα κ έβαλα τα xp.Βάζω λοιπόν την καρτα γραφικών που αναφέρετε αλλα υπαρχει ενα πρόβλημα.Όταν τρέχω το lineage μου βγαγει ενα μήνυμα σε μπλε οθόνη που λεει οτι ο υπολογιστής κινδυνεύει κ κλεινει το παιχνίδι.Δοκίμασα κ άλλες κάρτες γραφικών αλλα τίποτα.Μήπως πρέπει να έχω vista για τη σωστή λειτουργία της κάρτας γραφικών;Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με το πρόβλημά μου ας μου απαντήσει..Ευχαριστώω :)

δλδ αμέσως μετά από το recovery (με τα dvd της hp) κολλάει? μη βάλεις κανένα μα κανένα πρόγραμμα (το avg ελπίζω να το έχεις στην τελική έκδοση αλλιώς προτίμησε το Avast Home Edition 4.7.1098. τρέξε το windows update και βάλε μόνο το αναγκαία updates και όχι τα optional.

πήγαινε στο http://www.hp.com και δες αν είναι έχει νεώτερους οδηγούς για τα προγράμματα του laptop.

αν ακόμα συναντήσεις προβλήματα επικοινώνησε με την hp για να στο φτιάξουν.

Έκανα επαναφορά από το dvd της hp αλλά μόλις πήγε να εγκατάστησει τα update των vista απέτυχε η εγκατάσταση και έκανα επαναφορά σε προηγούμενο σημείο και απενεργοποίσα την αυτόματη εγκατάσταση των ενημερώσεων.

Από ότι έχω δει ψάχνοντας γενικά, πολλές ενημερώσεις των vista μπορεί να αποτύχουν στην εγκατάσταση. Είναι γενικό το πρόβλημα με τα vista; Η μήπως είναι πρόβλημα του κατασκευαστή;

Μήπως ξέρει κανείς αν πρόκειται να βγει κανένα service pack ώστε να λυθούν όλα αυτά;

Τα Asus γενικά είναι ποιοτικά μηχανήματα και τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου είναι μια χαρά. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να σκεφτώ έιναι η κάρτα γραφικών, ωστόσο αν δεν τον ενδιαφέρουν τα παιχνίδια είναι επαρκέστατη.

Τα Asus γενικά είναι ποιοτικά μηχανήματα και τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου είναι μια χαρά. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να σκεφτώ έιναι η κάρτα γραφικών, ωστόσο αν δεν τον ενδιαφέρουν τα παιχνίδια είναι επαρκέστατη.

Λες να προτιμήσω αυτό??

http://www.grammi.gr/eidos.aspx?kvd=55554927

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον! :D

this is how we do...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...