Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το μόνο αρνητικό με το dual boot(για μένα) είναι το ότι πρέπει να κάνεις restart για να αλλάζεις λειτουργικό...

η λύση είναι το virtual pc 2007. με έχει σώσει :)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975850&product=951358

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975850&product=962228

ποιό απ' τα δύο;

Αν εξαιρέσουμε το lightscribe και το remote control του hp, το lg σε features τον σκίζει. Το θέμα είναι ότι είναι lg. Πώς το βλέπετε;

Το θέμα είναι ότι είναι lg.

ακριβώς, όταν κάνεις σύγκριση hp (πρώτη παγκοσμιώς) με την lg... κάτι δεν πάει καλά :!:

2048MB DDR2

(νόμος για το την εποχή μας και για τα vista)

1 HDMI-out port

το πιο killer feature. στα λεφτά του άριστο :)

αν ήταν και santa rosa θα ήταν ακόμα καλύτερο (και ακριβότερο...)

Alex = the best!

Σωστός.. Τα ίδια έλεγα και εγώ.....

Μέχρι που έμαθα ότι το μοντέλο είναι discontinued, και απ' τον πρώτο προμηθευτή που κοίταξα, δεν το έχει. Ίσως το βρώ σε άλλον, αλλα χλωμό το κόβω. Γι αυτό κοιτάω το lg..

Από ποιότητα τι λένε;

ΥΓ: και το lg με 2gb ram θα είναι. και έχει support μέχρι 4 ενώ το hp σταματούσε στα 2.

Αν κάποιος έχει εμπειρία σχετικά με το service της Asus στους φορητούς και θέλει ας

αναφέρει την αποψή του σχετικά γιατί σκοπεύω να αγοράσω να αγοράσω ένα laptop της Asus

και θα με ενδειέφερε πολύ να γνωρίζω για την ποιότητα του service της εταιρίας..

Thanx m8

Τι να δώ εκεί;

Ξέρω ότι υπάρχει εκεί. (Αν λές αυτό). Δεν θα τον αγοράσω από μαγαζί. Θα τον πάρω απ' την εταιρεία που δουλεύω για να μην πληρώσω φπα κλπ κλπ. Γι αυτό και πρίν είπα προμηθευτή και όχι μαγαζί :)

Συμπλήρωση:

Είμαι σε δίλημμα ****το.. Θέλω και καλά γραφικά..

Απ' όλο αυτο: http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Catalog=1&Category=69975842&Products=974374%2c980455%2c963496%2c973351%2c962228%2c951358

είμαι των άκρων.. Η το hp δεξιά ή το toshiba αριστερά :)

Τι λέτε;

ωρά τότε θα έχει φέρει τη σειρά dv9500 που είναι με santa rosa. δεν γίνεται να ακύρωσαν μοντέλο χωρίς να βάλουν άλλο στη θέση του.

ψάξε το καλά.

Alex = the best!

Το πλαίσιο δεν έχει άλλον hp, το e-shop ούτε, και ο σκρούτζ δεν ξέρει τι είναι καν :p

Συνεπώς μάλλον δεν έχουν φέρει santa rosa :(

Τελικά αν δεν καταφέρω να βρώ τον hp, κλίνω πρός αυτόν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905081 (toshiba) με 2/3 gb ram για να έχει και 527 η κάρτα γραφικών.

Πώς τον βλέπεις;

Στην αρχή κοίταζα τον lg γιατί είχε 17, αλλά ο μόνος της προκοπής τελικά με 17άρα είναι ο hp.

Άρα λέω ή τον hp ή τον toshiba, αλλιώς τίποτα. Πώς το βλέπεις; Είναι σκυλιά τα toshiba απ' ότι ακούω :D

απαγορευτική cpu (γιαυτό και είναι τζάμπα το λαπ):

Επεξεργαστής: Intel Core Duo Processor T2350 (2 MB Cache, 1.86 GHz, 533MHz FSB). :down:

Alex = the best!

ουυυυυ μια χαρά είναι :p

τώρα είμαι με athlion xp 3200+ και το freebsd μου bootarei σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα :D

φαντάσου στον core 2 έστω και gtp έκδοση πόσο θα πιάνει ;)

δεν χρειάζομαι πολύ computing power..

μόνο καλή κάρτα για να σηκώνει beryl και οθόνη ήθελα μεγάλη λόγο συνήθειας αλλά δε γα*** αφου δεν έχει δε πειραζει :)

ΧΜΜ ΕΔΙΤ:

Ε βασικά μιας και το λές..

Το ίδιο με 7200 cpu http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.9050770 . άρα καταλήγω σε αυτό προς το παρόν..

Εχω το HP DV6356ea και θελω να του προσθεσω 1GB μνημη. Απο ο,τι εχω δει πρεπει να εχει 2x512ΜΒ ηδη, οποτε οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:

1) θα εχει διαφορα αν βαλω αλλα 2x512MB ή 1x1GB; (στην αποδοση εννοω)

2) Πως μπορω να διαπιστωσω ποια ακριβως μνημη εχει το δικο μου μοντελο ωστε να αγορασω πανομοιοτυπη; Ή εστω τα ακριβη χαρακτηριστικα της; Στο site της HP δεν βρηκα καπου να τα αναφερει!

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Μια μικρή διαφορά θα την έχει, αν ωστόσο παίζει dual channel θα είναι πολύυυυ μικρή αυτή η διαφορά. Γενικά είναι καλύτερα οι "μονοκόμματες".

Δεν νομίζω ούτως ή αλλως να έχει 4 slots :)

Σχετικά με το 2: Θές να το αναβαθμίσεις εσύ; Γιατί αλλίως αν το δώσεις εκεί που το πήρες (πχ Πλαίσιο), θα κάτσουν να τα βρούν αυτοί αυτά και εσύ δεν χρειάζεται να ασχοληθείς :)

ουυυυυ μια χαρά είναι :p

τώρα είμαι με athlion xp 3200+ και το freebsd μου bootarei σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα :D

φαντάσου στον core 2 έστω και gtp έκδοση πόσο θα πιάνει ;)

δεν χρειάζομαι πολύ computing power..

μόνο καλή κάρτα για να σηκώνει beryl και οθόνη ήθελα μεγάλη λόγο συνήθειας αλλά δε γα*** αφου δεν έχει δε πειραζει :)

ΧΜΜ ΕΔΙΤ:

Ε βασικά μιας και το λές..

Το ίδιο με 7200 cpu http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.9050770 . άρα καταλήγω σε αυτό προς το παρόν..

Εξαντλημένο. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αγορά

Alex = the best!

αρκετά καλός (είδες ένας καλός επεξεργαστής πόσο παραπάνω κοστίζει?) :p

αλλά αν θέλει να δουλεύει (δλδ να μπορείς να ανοίξεις 2-3 παράθυρα χωρίς να κολλάει το σύστημα) με τα vista +aero πρέπει να του αγοράσεις άλλο ένα GB ram (80ευρώ το πολύ).

πάντως δεν έχει HDMI έξοδο.

για τα λεφτά του βέβαια είναι καλός.

Alex = the best!

Αααααααααααααα :p

2gb ram θα βάλω ούτως ή άλλως, μόνο που θα τα αξιοποιεί το freebsd. Τα vista θα τα βάλω στο pc του σαλονιού που παίζει μόνο ταινίες :)

Δε θέλω hdmi έξοδο. Θέλω όταν δεν είμαι σπίτι να μπαίνω σπίτι και να κάνω την δουλειά μου. Μια χαρά είναι δηλαδή :)

btw, έχω φάει όλα τα μαγαζιά κλπ, santa rosa υπάρχει μόνο ενα custom του multirama, αλλά όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω :p

παιδια τελικα το vaio μου δενκαταφέρανε να τον φτιάξουνε στα multirama και μου ειπαν οτι αν θελω να γινει τιποτα πρεπει να σταλει εξωτερικο!!!!!!

τι λετε να τον στειλω η υπαρχει αλλος τροπος ????

αν μου κανουν μια απλη αντικατασταση αντιγραφικουDVD/RW ποσο μπορει να στοιχισει απο τα multirama μου ειπαν γύρο στα 150 αλλα φοβαμαι μετα μηπως μου πουν κανα τρελο νουμερο!!εχει κανενας σας καμοια παρομοια εμποιρεια να μου πει με αποστολη στο εξωτερικο ???

αξιζει λετε να το παω ....ο υπολογιστης για τη χρηση που τον θελω (εκει που θα τον δοσω βασικα )ειναι μιαχαρα οποτε αν παει γυρο στα 150 δν εχω προβλημα!!!

παιδια τελικα το vaio μου δενκαταφέρανε να τον φτιάξουνε στα multirama και μου ειπαν οτι αν θελω να γινει τιποτα πρεπει να σταλει εξωτερικο!!!!!!

τι λετε να τον στειλω η υπαρχει αλλος τροπος ????

αν μου κανουν μια απλη αντικατασταση αντιγραφικουDVD/RW ποσο μπορει να στοιχισει απο τα multirama μου ειπαν γύρο στα 150 αλλα φοβαμαι μετα μηπως μου πουν κανα τρελο νουμερο!!εχει κανενας σας καμοια παρομοια εμποιρεια να μου πει με αποστολη στο εξωτερικο ???

αξιζει λετε να το παω ....ο υπολογιστης για τη χρηση που τον θελω (εκει που θα τον δοσω βασικα )ειναι μιαχαρα οποτε αν παει γυρο στα 150 δν εχω προβλημα!!!

Και ποσο καιρο θα κανει να γυρισει πισω :blink:

Εγω στην θεση σου θα το αλλαζα το αντιγραφικο εδω.λιγο τσιμπημενη τη :worry: την τιμη...εχω διαβασει οτι στα 100 ευρο μαζι με εργατικα κοστιζει ενα καινουργιο αντιγραφικο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

to pote 8a gyrisei einai agnosto logo kai avgoustou alla moueipan prin to septemvri...

pou mporeis na allakseis antigrafiko xoris na exeis perisotera provlimata omos meta???

by the way(nomizo ta stelnoun ispania)

παιδια

να ρωτησω

αναμεσα σε

pentium m 725 1.6 GHz

και

athlon 2400+ 1.8 GHz

ποιος ειναι πιο γρηγορος;..

Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Ωραία, τώρα με την έλευση των νέων Macbook Pro γεννάται το εξής δίλλημα:

Dell Precision Μ90 ή Macbook Pro 17inch;

Precision M90

Core2Duo 2.0GHz (εξτρά)

2GB RAM (εξτρά)

80GB HDD 7200rpm

NVIDIA Quadro FX2500M 512MB

17" WUXGA anti-glare (εξτρά)

[...]

α. Το προφίλ μου: 25 χρονών, Industrial Designer, τρέχω Rhinoceros, 3dmax, Pro/ENGINEER κλπ συναφή σχεδιαστικά - παραμετρικά (πχ I-DEAS, Unigraphics, CATIA), ενίοτε και προγράμματα της Adobe, όπου πηγαίνω το laptop με ακολουθεί, τώρα έχω το M3438G.

[...]

γ. Καλέ μου άνθρωπε Alexkass, οι επαγγελματικές σειρές notebook, όπως πχ τα Tecra και τα Latitude, ΔΕΝ είναι για εμένα, καθώς δεν μπορούν να μου προσφέρουν αυτά που ζητάω (advanced graphics).

[...]

Όσο περισσότερο το ψάχνω τόσο περισσότερο μπερδεύομαι. Από το παιχνίδι έχει βγει πλέον το Macbook Pro και στη θέση του μπήκαν...

...δύο 15άρια κι ένα 14άρι, όλα της Dell. :whistle:

Αναφέρομαι στους Precision M4300 (όχι στον παλιό M65), Latitude D830 και Latitude D630 αντίστοιχα, όλοι εξοπλισμένοι με τη νέα γενιά επεξεργαστών της Intel.

Latitude D830 ----------------------------- Latitude D630 ------------------------ Precision M4300

Core2Duo T7500 --------------------------- Core2Duo T7500 ----------------------- Core2Duo T7500

RAM 2x1024MB 667MHz ---------------- RAM 2x1024MB 667MHz ------------- RAM 2x1024MB 667MHz

VGA nVidia Quadro NVS 140M ------ VGA nVidia Quadro NVS 135M ------- VGA nVidia Quadro FX 360M

HDD 80GB 7200rpm ---------------------- HDD 80GB 7200rpm -------------------- HDD 80GB 7200rpm

οθόνη 15.4 1680x1050 ----------------- οθόνη 14.1 1440x900 -------------- οθόνη 15.4 1680x1050

DVDRW 8x --------------------------------------- DVD/CDRW ----------------------------- DVDRW 8x

9cell 85WHr battery ---------------------- 9cell 85WHr battery ---------------- 9cell 85WHr battery

Οι τιμές είναι περίπου ίδιες και κυμαίνονται λίγο περισσότερο από το «ψυχολογικό» για κάποιους όριο των 2000 ευρώ. Εκ πρώτης όψεως τα laptop φαντάζουν ίδια. Η μεγάλη διαφορά όμως είναι στις κάρτες γραφικών. Η μεν σειρά FX είναι η πλέον επαγγελματική για 3D εφαρμογές (με την 360Μ να αποτελεί μεν entry-level πρόταση της nVidia αλλά να υποστηρίζει OGL 2.1, PowerMizer 7.0, ShaderModel 4.0 και DirectX 10 - τα αντίστοιχα της 2500M, με την οποία εξοπλίζεται ο M90 στο αρχικό post είναι OGL 2.0, PowerMizer 6.0, ShaderModel 3.0 και DirectX 9c), η δε NVS δε φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο, προσανατολιζόμενη σαφώς σε πιο απλές λύσεις, όπως αναφέρεται και στο επίσημο site.

Ο ιδανικός συνδυασμός θα ήταν το D630 με DVDRW και την FX 360M. Το βαρέθηκα το μεγάλο laptop με τη 17άρα (ούτως ή άλλως αυτό που έχω τώρα θα πάρει τη θέση του στο γραφείο σαν desktop), ενώ τα 15.4 τα θεωρώ λίγο κοροϊδία (αφού παίρνεις που παίρνεις 15άρι για CADing, πάρε 17άρι). Το 14άρι μου αρέσει γιατί θα μπορώ να το βάζω σε οποιαδήποτε τσάντα έχω μαζί με μόνο μειονέκτημα το ότι θα βγάζω τα μάτια μου για να εργαστώ εκτός σπιτιού/γραφείου...

Απόψεις;

ΥΓ: Εννοείται ότι μιλάμε πάντα για λειτουργικό WinXP Professional.

:shifty:

@kotetsi, ασχετο, γιατι ΧΡ;

καταλαβαινω οτι μπορει να μη θες vista, αλλα θα χανεις σε ταχυτητα, πιστεψε με. με αρκετη ram τα Vista ειναι αισθητα πιο γρηγορα και ανετα απο τα ΧΡ :)

Τα Vista αφενός δεν είναι 100% συμβατά με τα προγράμματα που δουλεύω και αφετέρου καταναλώνουν περισσότερους πόρους συστήματος ενώ η υποστήριξή τους είναι ακόμη μικρή. ;) :(

Edit: Στην κουβέντα θα ήθελα να μπουν και τα κάτωθι:

- Lenovo ThinkPad T61p (15άρι, Santarosa CPU, Quadro FX 570M)

- Compaq 8510w (15άρι, Santarosa CPU, Quadro FX 570M)

- Compaq 8710w (17άρι, Santarosa CPU, Quadro FX 1600M)

- Compaq nw9440 (17άρι, Quadro FX 1500M)

:shifty:

to pote 8a gyrisei einai agnosto logo kai avgoustou alla moueipan prin to septemvri...

pou mporeis na allakseis antigrafiko xoris na exeis perisotera provlimata omos meta???

by the way(nomizo ta stelnoun ispania)

μηπως ξέρει κανενας?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...