Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να έχουν πρόβλημα με την τεχνική υποστήριξη κ τα ανταλλακτικά σημαίνει ότι τα πήγαν εκεί λόγω κάποιας βλάβης...απλή λογική!
Ι need a six month vacation, twice a year.

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για να έχουν πρόβλημα με την τεχνική υποστήριξη κ τα ανταλλακτικά σημαίνει ότι τα πήγαν εκεί λόγω κάποιας βλάβης...απλή λογική!
Εννοεί (φαντάζομαι) ότι το πρόβλημα είναι ο χρόνος επισκευής των λίγων κατά τ'άλλα μηχανημάτων που φτάνουν σε αυτή. Το περί λίγων δεν το γνωρίζω, αλλά για την απαράδεκτη κατάσταση με τα ανταλλακτικά είμαι σίγουρος...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

πιο πολύ πρόβλημα με την τεχνική υποστήριξη κ με τα ανταλλάκτικά έχουν, παρά με τα μηχανάκια!!. Σου είπα εγώ είχα 2 laptops Acer, και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

ως παλαιότερος χρήστης δύο (2) Acer.

το ιστορικό 291lmi και το tablet 302xmi μπορώ να πω τα παρακάτω:

1. το σέρβις είναι απλά Ο,ΤΙ χειρότερο. αν είχα το χρόνο θα το είχα καταγγείλει στο ΙΝΚΑ.

2. τα παλαιότερα μοντέλα (που δεν είχαν σχεδόν κανένα software της Acer πάνω) ήταν απλά άριστα (το 291 μου έβγαλε 2.5 χρόνια σκληρής δουλειάς)

3. τα πιο σύνθετα μοντέλα είναι απλά χάλια. υποτίθεται ότι αν δώσεις τα ίδια λεφτά με ένα HP ή ένα IBM περιμένεις κάτι καλύτερο (για το tablet μιλάω). ήταν ό,τι χειρότερο έχω αγοράσει ποτέ και δυστυχώς αυτό συνεχίζεται και στα επόμενα tablet @ Acer μοντέλα όπως διαβάζω στο νετ.

συμπέρασμα: η Acer είναι καλή για "ψιλικά-χαρτικά". πολύ φτηνά ΜΗ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ λαπτοπ. αυτό μόνο.

οι επόμενες συσκευές που πήραμε στο γραφείο αλλά και τα νέα λάπτοπ δουλειάς απλά ΔΕΝ ήταν acer και δουλεύουν μια χαρά.

στο κάτω κάτω τι να το κάμεις ένα Laptop (που ΠΡΟΣΟΧΗ! το θες για δουλειά και όχι για $@#%) όταν χαλάει... (και δεν στο αντικαθιστούν ή για να στο "φτιάξουν" κάμουν παραπάνω από μήνα...) ή τα software @ Acer χαλάνε κάθε τι που υπάρχει στο OS.

αυτά.

φιλικά πάντα.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

στο κάτω κάτω τι να το κάμεις ένα Laptop (που ΠΡΟΣΟΧΗ! το θες για δουλειά και όχι για $@#%) όταν χαλάει... (και δεν στο αντικαθιστούν ή για να στο "φτιάξουν" κάμουν παραπάνω από μήνα...) ή τα software @ Acer χαλάνε κάθε τι που υπάρχει στο OS.

αυτά.

φιλικά πάντα.

Τι εννοείς "το θές για δουλειά"? Για ό,τι κ αν το θέλει ο καθένας, καλά κάνει και πέρνει laptop...είτε αυτής ή άλλης εταιρίας.

Στο κάτω κάτω, εγώ σαν Δημήτρης, που είμαι home user και έχω ενα "ταδε" λάπτοπ της "χ" εταιρείας, κάνω πολύ περισσότερη και πιο σκληρή δουλειά, απο κάποιον που το θέλει "για τη δουλειά του". Σάμπως τι δουλειά κάνεις? Σκάβς (που λέει και ο Χάρρυ Κλύν) και το έχεις δίπλα? Προφανώς όχι.

Ενας home user θα παίξει games που σημαίνει θα βάλει την κάρτα γραφικών του και τον σκληρό του δίσκο σε λειτουργία για πολλές ώρες, θα κάνει κανένα dvd ripping και divx, θα χρησιμοποιήσει πάρα πολλές φορές το DVD-Rw, θα περάσει 80 διαφορετικά προγράμματα, 12 διαφορετικούς codecs και players, και 7 διαφορετικούς browsers και ό,τι άλλο του αρέσει. Αρα θα το γονατίσει και θα το ξεσκίσει το μηχάνιμα.

Ενώ κάποιος που το θέλει για δουλειά (σε 3 εταιρείες έχω δουλέψει) θα μπεί στο ίντερνετ με τον explorer και άιντε στο τσακιρ κέφι με κανέναν firefox, θα στείλει κανα μαιλ "απο web εφαρμογή", θα πάει στο youtube να δεί κανενα βιντεάκι, αντε και ίσως να παίξει κανενα φλιπεράκι!!!! Α ξέχασα, word, excel, ppoint!!. Αυτή είναι η χρησιμότητα του λαπτοπ στις εταιρείες!.

Επειδή όμως καταλαβαίνω οτι εισαι κ κάποιας ηλικίας, θα ήθελα καποιες διευκρινήσεις σχετικά με το θέμα (2) και (3).

Δλδ... Τι σχέση έχουν τα προγράμματα της ACER με το ίδιο το λαπτοπ. Εγώ με το που πήρα το μηχανάκι, έφαγε φορμάτ, πέρασα τα δικά μου Windows κι μόνο τους drivers κατέβασα απο το site της εταιρείας. Τιποτα παραπάνω. Αρα το (2) θέμα σου καταρρίπτεται.

Για το (3) αυτό το "χαλια" που λές... μου ακούγεται πολύ αόριστο και γενικό. Οκ βγαίνω και εγώ σε ένα forum και λέω "Tα BMW είναι χάλια"!!!! και λοιπον? Τι σχεση έχω να το πώ εγώ, αν δεν δώσω και κάποιες πληροφορίες επιπλέον, κάποια στοιχεία, κάποια συμβάντα που με έκαναν να σκεφτώ έτσι?

προφανως.. φιλικά.

Τι εννοείς "το θές για δουλειά"? Για ό,τι κ αν το θέλει ο καθένας, καλά κάνει και πέρνει laptop...είτε αυτής ή άλλης εταιρίας.

Στο κάτω κάτω, εγώ σαν Δημήτρης, που είμαι home user και έχω ενα "ταδε" λάπτοπ της "χ" εταιρείας, κάνω πολύ περισσότερη και πιο σκληρή δουλειά, απο κάποιον που το θέλει "για τη δουλειά του". Σάμπως τι δουλειά κάνεις? Σκάβς (που λέει και ο Χάρρυ Κλύν) και το έχεις δίπλα? Προφανώς όχι.

Ενας home user θα παίξει games που σημαίνει θα βάλει την κάρτα γραφικών του και τον σκληρό του δίσκο σε λειτουργία για πολλές ώρες, θα κάνει κανένα dvd ripping και divx, θα χρησιμοποιήσει πάρα πολλές φορές το DVD-Rw, θα περάσει 80 διαφορετικά προγράμματα, 12 διαφορετικούς codecs και players, και 7 διαφορετικούς browsers και ό,τι άλλο του αρέσει. Αρα θα το γονατίσει και θα το ξεσκίσει το μηχάνιμα.

Ενώ κάποιος που το θέλει για δουλειά (σε 3 εταιρείες έχω δουλέψει) θα μπεί στο ίντερνετ με τον explorer και άιντε στο τσακιρ κέφι με κανέναν firefox, θα στείλει κανα μαιλ "απο web εφαρμογή", θα πάει στο youtube να δεί κανενα βιντεάκι, αντε και ίσως να παίξει κανενα φλιπεράκι!!!! Α ξέχασα, word, excel, ppoint!!. Αυτή είναι η χρησιμότητα του λαπτοπ στις εταιρείες!.

Επειδή όμως καταλαβαίνω οτι εισαι κ κάποιας ηλικίας, θα ήθελα καποιες διευκρινήσεις σχετικά με το θέμα (2) και (3).

Δλδ... Τι σχέση έχουν τα προγράμματα της ACER με το ίδιο το λαπτοπ. Εγώ με το που πήρα το μηχανάκι, έφαγε φορμάτ, πέρασα τα δικά μου Windows κι μόνο τους drivers κατέβασα απο το site της εταιρείας. Τιποτα παραπάνω. Αρα το (2) θέμα σου καταρρίπτεται.

Για το (3) αυτό το "χαλια" που λές... μου ακούγεται πολύ αόριστο και γενικό. Οκ βγαίνω και εγώ σε ένα forum και λέω "Tα BMW είναι χάλια"!!!! και λοιπον? Τι σχεση έχω να το πώ εγώ, αν δεν δώσω και κάποιες πληροφορίες επιπλέον, κάποια στοιχεία, κάποια συμβάντα που με έκαναν να σκεφτώ έτσι?

προφανως.. φιλικά.

Το εννοεί από πλευράς αξιοπιστίας. Άλλο business user και άλλο power user. Το π.χ. encoding του Prison Break μπορεί να περιμένει και 1-2 βδομάδες, η παρουσίαση στη δουλειά ή το δικόγραφο ή δεν ξέρω τί άλλο έχουν συγκεκριμένες προθεσμίες και σοβαρές επιπτώσεις αν δεν γίνουν στην ώρα τους.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Eγω τελικα θα παρω τον Acer 5633WLMi 2GB 120GB 15.4'' με 1142€

και μαλλον εξτρα την επεκταση εγγυησης Advantage Plus ****dental Damage με 166€.

Το acer θα τον εχω μαλλον αυριο θα σας πω αν ειμαι απο τους ''τυχερους''που εχουν προβληματα!

Για την εγγυηση θελω να δω πρωτα τα ''ψιλα γραμματα'' αλλα ψαχνω κανεναν γνωστο να με κανει μεταφραση! (επειδη δεν ειμαι καλος στα αγγλικα) και αυτο το πακετο περιλαμβανει και σπασιμο οθονης αλλα δεν ξερω με τη προυποθεση!

Eγω τελικα θα παρω τον Acer 5633WLMi 2GB 120GB 15.4'' με 1142€

και μαλλον εξτρα την επεκταση εγγυησης Advantage Plus ****dental Damage με 166€.

Το acer θα τον εχω μαλλον αυριο θα σας πω αν ειμαι απο τους ''τυχερους''που εχουν προβληματα!

Για την εγγυηση θελω να δω πρωτα τα ''ψιλα γραμματα'' αλλα ψαχνω κανεναν γνωστο να με κανει μεταφραση! (επειδη δεν ειμαι καλος στα αγγλικα) και αυτο το πακετο περιλαμβανει και σπασιμο οθονης αλλα δεν ξερω με τη προυποθεση!

kaloriziko na einai !!:) kai mhn agxonesai !! egguhsh na uparxei kai ola lunontai !!:)

Το εννοεί από πλευράς αξιοπιστίας. Άλλο business user και άλλο power user. Το π.χ. encoding του Prison Break μπορεί να περιμένει και 1-2 βδομάδες, η παρουσίαση στη δουλειά ή το δικόγραφο ή δεν ξέρω τί άλλο έχουν συγκεκριμένες προθεσμίες και σοβαρές επιπτώσεις αν δεν γίνουν στην ώρα τους.

ακριβώς.

όταν λέμε δουλειά εννοούμε κάτι το οποίο ΔΕΝ παίρνει αναβολή και αν δεν το κάμεις στην ώρα του τώρα έρχονται έμμεσες ή άμεσες κυρώσεις!

όσο για την απάντηση του αγαπητού jimpanourgias.

θέλω να του πω, ότι ΔΕΝ μπορεί ο καθένας να περνά δικό του OS. εκτός και αν εννοείς πειρατικό που δεν το βάζω στη συζήτηση (προφανές).

οι εφαρμογές που έχει η Acer (e-managment) δημιουργούν αρκετά conflict με προγράμματα και drivers και ΔΕΝ έχει άλλες χρήσημες εφαρμογές όπως backup κλπ (έλεος... ποιος κάμει backup από cd στις μέρες μας όταν είναι ταξίδι και όχι από τον δεύτερο hdd).

τέλος τρέξε σε κάποιος ξένο φόρουμ (είναι πολλά) για να δεις τι όμορφα παράπονα που υπάρχουν για τα νέα Acer.

Υ.Γ. έχεις πάει ποτέ στο service τους? μην πας γιατί θα αλλάξεις γνώμη.

Υ.Γ.2) αν θες να παίζεις παιχνίδια και να βλέπεις ταινίες στο σπίτι σου υπάρχουν όμορφα και φτηνά deskop pcs...τα laptop βγήκαν ως επαγγελματικές συσκευές και ώς τέτοιες τις αντιμετωπίζουν οι σοβαρές εταιρίες. χαρακτηριστικά αναθέρω ότι πέρα από ΧΠ ιδρύματα οι περισσότερες εταιρίες που δεν έχουν άμεση επαφή με ιδιώτες χρησιμοποιούν Laptops που τα δίδουν στους υπαλλήλους.

φιλικά ;) (επίσης να αναφέρεσε με παραδείγματα: πχ, αν και τι μάρκες έχεις αλλάξει... δεν μπορείς να μιλάς με λόγια αέρα).

αναφέρω κάποια παραδείγματα

link: http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=91368 (για τα bloat)

http://forum.tabletpcreview.com/showthread.php?t=2281 (που είναι ο εφιάλτης κάθε χρήστη acer tablet. είναι ό,τι πιο κακό μπορεί να σου συμβεί σε μια παρουσίαση ή όταν κρατάσης σημειώσεις... και δεν φτιάχνει με τπτ. το έχουν όλα τα μοντέλα της και απλά ΔΕΝ το διορθώνει. τους έστειλα γράμμα για αυτό και δεν μου απάντησαν ποτέ).

Υ.Γ. 3) επειδή μου συνέβει, κατάλαβα ότι δεν υπάρχουν τελικά θιασώτες μια εταιρίας και κάποιοι που είναι ελεύθεροι στην αγορά... αλλά ξεροκέφαλοι Μ%@#^ και επαγγελματίες) συνήθως πρέπει να σου τύχει κάτι κακό για να αλλάξεις άποψη για κάτι...

Alex = the best!

Παιδιά διάβασα πολλά περι επεκταση εγγυησης.

Το καλοκαίρι αγόρασα τον sony vaio fe21m,είμαι πολυ ικανοποιημένος και φαίνεται πολύ καλος.Εγγυηση έχει ένα χρόνο.Επέκταση δεν έκανα.

επειδη εχουν περάσει 5 μήνες,τώρα γίνεται να κάνω επέκταση?ποσο κοστίζει?

Αξίζει?τι λέτε?

Παιδια αυτος τι λεει;

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4407

Ειναι καλη αγορα;

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

έχει παρεί κανεις macbook?

ειναι τρομερα ,και μαζευω χρήματα για να πάρω τα xmas!

Θα σου αρέσει πάρα πολύ (να είσαι σίγουρος μόνο ότι θα πάρεις το νέο με τον Core 2 Duo και με το 1 Gb μνήμη - είναι και ελαφρώς φθηνότερο από το μοντέλο που αντικατέστησε). Εκτός του ότι πλέον μπορείς να τρέχεις windows εφαρμογές κάθε μια στο δικό της παράθυρο μέσα από το X, μόλις συνηθίσεις λίγο το Χ θα καταλάβεις τι έχανες τόσο καιρό :)

ακριβώς.

όταν λέμε δουλειά εννοούμε κάτι το οποίο ΔΕΝ παίρνει αναβολή και αν δεν το κάμεις στην ώρα του τώρα έρχονται έμμεσες ή άμεσες κυρώσεις!

όσο για την απάντηση του αγαπητού jimpanourgias.

θέλω να του πω, ότι ΔΕΝ μπορεί ο καθένας να περνά δικό του OS. εκτός και αν εννοείς πειρατικό που δεν το βάζω στη συζήτηση (προφανές)....

καλημέρα και πάλι :-)

διάβασα με μεγάλη προσοχή το κείμενό σου....

Αρχικά να σου πώ οτι ΦΥΣΙΚΑ και ο καθένας βάζει ό,τι λειτουργικό θέλει. Κανένας δεν τον περιορίζει. Αλλος βάζει Windows XP άλλος 98, άλλος Linux άλλος DOS. Δεν λέει πουθενά στην εγγύηση οτι είσαι υποχρεωμένος να πορευτείς με τα ελληνικά Windows Home που σου δίνει το πακέτο.

οι εφαρμογές που έχει η Acer (e-managment) δημιουργούν αρκετά conflict με προγράμματα και drivers και ΔΕΝ έχει άλλες χρήσημες εφαρμογές όπως backup κλπ (έλεος... ποιος κάμει backup από cd στις μέρες μας όταν είναι ταξίδι και όχι από τον δεύτερο hdd)....

Δώσε μου κάποιο παράδειγμα σε παρακαλώ. Ποια εφαρμογή του e-managment σου δημιούργησε conflict? Εγώ ευτυχώς δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Ισα ίσα όποτε χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω τις εφαρμογές αυτές εκαναν αυτό ακριβώς που ρύθμισα. πχ ήθελα να κλείνω το καπάκι τελείως, αλλα το μηχάνημα να μην είναι σε stand by mode, να δουλέυει κανονικά, και σε μαι δεύτερη περίπτωση ΄ρύθμισα τις επιδόσεις του υπολογιστή όταν λειτουργεί με μπαταρία. Να είναι όλα στο full. Δεν είχα κανένα πρόβλημα.

τέλος τρέξε σε κάποιος ξένο φόρουμ (είναι πολλά) για να δεις τι όμορφα παράπονα που υπάρχουν για τα νέα Acer.

Υ.Γ. έχεις πάει ποτέ στο service τους? μην πας γιατί θα αλλάξεις γνώμη....

Αυτό καθόλου δεν με απασχολεί. Ο καθένας κρίνει και πράττει αναλογα με τα δικά του κριτίρια και τα προσωπικά του βιώματα. Επειδή το λένε δλδ κάποιοι δεν σημαίνει οτι είναι έτσι. Ούτε ποτέ μου υποστήριξα οτι αυτό που λέει η μάζα είναι πάντα το σωστό. Πρόβατα δεν είμαστε, κρίση έχουμε δόξα το θεό. Και πνεύμα ελέυθερο να σκεφτόμαστε και να αποφασίζουμε.

Υ.Γ.2) αν θες να παίζεις παιχνίδια και να βλέπεις ταινίες στο σπίτι σου υπάρχουν όμορφα και φτηνά deskop pcs...τα laptop βγήκαν ως επαγγελματικές συσκευές και ώς τέτοιες τις αντιμετωπίζουν οι σοβαρές εταιρίες. χαρακτηριστικά αναθέρω ότι πέρα από ΧΠ ιδρύματα οι περισσότερες εταιρίες που δεν έχουν άμεση επαφή με ιδιώτες χρησιμοποιούν Laptops που τα δίδουν στους υπαλλήλους....

Κάνεις μεγάλο, τεράστιο, λάθος. Τα laptops πια είναι desktop replacements. Αυτό σημαίνει οτι είναι το ίδιο δυνατά ή ακόμα και καλύτερα απο πολλά desktop συστήματα που χρησιμοποιεί ο κόσμος. Πάνε οι εποχές οπου το λαπτοπ ήταν για τους "επαγγελματίες" που έπρεπε να δουλέυουν απο το αεροδρόμιο, απο τον χώρο του πελάτη, απο το τρένο, απο τις διακοπές.

Τώρα το άν κάποια εταιρεία έχει φτιάξει και λαπτοπ για "εργαζομένους" σε εταιρείες (όπως η ΙΒΜ) αυτό είναι σωστό, και 1000 μπράβο, και την προσκυνούμε όλοι.

φιλικά ;) (επίσης να αναφέρεσε με παραδείγματα: πχ, αν και τι μάρκες έχεις αλλάξει... δεν μπορείς να μιλάς με λόγια αέρα).

αναφέρω κάποια παραδείγματα

link: http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=91368 (για τα bloat)

http://forum.tabletpcreview.com/showthread.php?t=2281 (που είναι ο εφιάλτης κάθε χρήστη acer tablet. είναι ό,τι πιο κακό μπορεί να σου συμβεί σε μια παρουσίαση ή όταν κρατάσης σημειώσεις... και δεν φτιάχνει με τπτ. το έχουν όλα τα μοντέλα της και απλά ΔΕΝ το διορθώνει. τους έστειλα γράμμα για αυτό και δεν μου απάντησαν ποτέ)....

Δεν έχω γνώμη για τα tablet pc γενικότερα. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω tablet καμια εταιρείας. Προφανώς για να το αναφέρεις θα έχεις δίκιο.

QUOTE]

Γενικά, τα tablet pc ποτέ δεν ήταν κριτήριo. Είναι μια μικρή μερίδα της αγοράς και παλιότερα είχαν και προβλήματα. Μην επεκτείνετε τις εμπειρίες που είχατε με αυτά, στα κανονικά laptops.

Παιδιά διάβασα πολλά περι επεκταση εγγυησης.

Το καλοκαίρι αγόρασα τον sony vaio fe21m,είμαι πολυ ικανοποιημένος και φαίνεται πολύ καλος.Εγγυηση έχει ένα χρόνο.Επέκταση δεν έκανα.

επειδη εχουν περάσει 5 μήνες,τώρα γίνεται να κάνω επέκταση?ποσο κοστίζει?

Αξίζει?τι λέτε?

Όσο είσαι μέσα στην εγγύηση (δηλαδή για ένα χρόνο από την αγορά του προϊόντος) μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να κάνεις επέκταση της εγγύσης...

Η τιμή της είναι γύρω στα 230€ και επεκτείνει την υπάρχουσα (που είναι ένα έτος) σε τρία έτη.

Άποψή μου;; Όποιος παίρνει Vaio πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να παίρνει και επέκταση... Αν σου χαλάσει εκτός εγγύησης μαύρο φίδι που σε έφαγε από τη Sony...

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Θα σου αρέσει πάρα πολύ (να είσαι σίγουρος μόνο ότι θα πάρεις το νέο με τον Core 2 Duo και με το 1 Gb μνήμη - είναι και ελαφρώς φθηνότερο από το μοντέλο που αντικατέστησε). Εκτός του ότι πλέον μπορείς να τρέχεις windows εφαρμογές κάθε μια στο δικό της παράθυρο μέσα από το X, μόλις συνηθίσεις λίγο το Χ θα καταλάβεις τι έχανες τόσο καιρό :)

akrivws to sigekrimeno modelo skeftomouna na parw ,pistevw oti to mixanima einai tromero:)

genika exw ena kolima me apple-edaxi oxi toso oso tou stereo se kamia periptwsh :lol: - kai genika vgazei mamata proioda:)

to provlima twra einai to ouranio toxo(rainbow)pou diskola tha exei ferei ta kainourgia mixanakia prin ta xmas:(

Όσο είσαι μέσα στην εγγύηση (δηλαδή για ένα χρόνο από την αγορά του προϊόντος) μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να κάνεις επέκταση της εγγύσης...

Η τιμή της είναι γύρω στα 230€ και επεκτείνει την υπάρχουσα (που είναι ένα έτος) σε τρία έτη.

Άποψή μου;; Όποιος παίρνει Vaio πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να παίρνει και επέκταση... Αν σου χαλάσει εκτός εγγύησης μαύρο φίδι που σε έφαγε από τη Sony...

Ωχ γιατί το λες αυτό?γενικά όμως αξιοπιστοι είναι οι vaio ε?εχουν και καλη ποιοτητα κατασκευης.

Υπάρχει πιθανότητα να χαλάσει και να κοστίζει τοσο πολύ οσο την επέκταση?

Δλδ να κάνω για καλο και για κακο ε?

Εγώ τελικά θα πάρω αυτό.

Acer Aspire 5684WLMi

Windows® XP Home Edition, Intel Core 2 Duo Merom T5600 (1,83Ghz), 15.4" WXGA Acer CrystalBrite, Ram 2048MB(2X1024MB), NVIDIA 7600 128MB, 120GB 5400rpm , DVD-Super-Multi(slot), Wireless 802.11a/b/g, , 1.3MP Camera, 8 cell battery, Mirror bezel, Media Keys, S-Video, Expresscard, 5-in-1 card reader, QuicCharge, IEEE 1394.

:love:

Εγώ τελικά θα πάρω αυτό.

Acer Aspire 5684WLMi

Windows® XP Home Edition, Intel Core 2 Duo Merom T5600 (1,83Ghz), 15.4" WXGA Acer CrystalBrite, Ram 2048MB(2X1024MB), NVIDIA 7600 128MB, 120GB 5400rpm , DVD-Super-Multi(slot), Wireless 802.11a/b/g, , 1.3MP Camera, 8 cell battery, Mirror bezel, Media Keys, S-Video, Expresscard, 5-in-1 card reader, QuicCharge, IEEE 1394.

Στα χρήματα αυτά καλύτερα θα ήταν να κοιτάξεις και άλλα μοντέλα όμως το Toshiba A100-906. Πολύ καλύτερο απο ποιότητα κατασκευής και απο design (αυτό είναι υποκειμενικό). Αν δεν κάνω λάθος, το συγκεκριμένο "παίζει" στα 1100 ευρώ, οπότε βάζοντας ακόμα 1GB μνήμη, φτάνεις στα λεφτά του Acer.

Phantom Of The Opera

Γενικά, τα tablet pc ποτέ δεν ήταν κριτήριo. Είναι μια μικρή μερίδα της αγοράς και παλιότερα είχαν και προβλήματα. Μην επεκτείνετε τις εμπειρίες που είχατε με αυτά, στα κανονικά laptops.

μιλάς για την ελληνική αγορά.

δεν ξέρω πολλούς φοιτητές στο UoC που να μην έχουν tablet.

νόμιζα ότι δεν είναι μόνο ελλαδιστανικό το φόρουμ. και ΔΕΝ είναι!

όταν αναφέρω για τα tablet pc αναφέρω για "μηχανήματα άκρως επαγγελματικά" που ΔΕΝ επιτρέπεται να έχουν bugs.

γιαυτό και έχουν ελάχιστα προβλήματα σε σχέση με ένα κανονικό λαπτοπ. όχι επειδή είναι πιο εύκολο να κατασκευαστούν αλλά γιατί ΔΕΝ επιτρέπεται να έχουν Bugs.

όταν μια εταιρία ΔΕΝ το σέβεται αυτό... χάνει. και όπως δείχνει και η αγοραστική πίτα, αυτό συμβαίνει και εδώ.

όσο για τις "εμπειρίες", αν έχεις tablet pc θα καταλάβεις ότι δεν είναι υποσύνολο των Notebooks. vice versa! τα laptops είναι γνήσιο υποσύνολο των tablet pcs, όπως και τα UMPCs.

Υ.Γ. αν αγαπητέ jimpanourgias δεν σε απασχολεί τι γράφεται στα ξένα φόρουμ τότε έχεις χάσει από χέρι τη μάχη του καταναλωτή.

τελικά είναι ολόσωστο αυτό που είπε εκπρόσωπος του υπ.Ανάπτυξης... ότι για να υπάρχει [λειτουργεί] ο ΙΝΚΑ πρέπει να υπάρχουν και "σκεπτώμενοι" καταναλωτές... κρίμα

Alex = the best!

Θεωρείς τα tablet pcs mainstream κατηγορία προϊόντων. Δεν ήταν ποτέ και είναι δύσκολο να γίνουν στο μέλλον.

Δεν είχα ποτέ μου Acer, δεν έχω προσωπικές εμπειρίες αλλά μπορεί να μου πει κάποιος γιατί ακούγονται τα περισότερα προβλήματα για αυτά τα μηχανάκια? Μάλιστα υπάρχει και ένα thread εδώ μέσα το οποίο είναι αφιερομένο μόνο και μόνο σε προβλήματα που βγάζουν οι Acer.. Εμένα αυτός ήταν ο κυριότερος παράγοντας που με απέτρεψε απο την αγορά Acer φορητού..

ειχα παρει acer 2 φορες,το πρωτο που ηταν πριν 2 χρονια αν θυμαμαι καλα,μπορει και περισσοτερο και πραγματικα μου βγηκε πολυ καλο,το δευτερο που πηρα μου εκοψε η βαση οθονης απο πισω κι επισης μου ειχε τραβηξει και μια γραμμη με pixels στην οθονη,το τι τραβηξα για να μου το καλυψουν δεν λεγεται πραγματικα,η ποιοτητα κατασκευης ειναι λειαν απαραδεκτη και να σκεφτεις οτι το προσεχα παρα πολυ,δεν πειραζει απλα θα παρει πολυ καιρο για να προτιμησω ξανα στην συγκεκριμενη εταιρεια,αν την προτιμησω ξανα βεβαια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ειχα παρει acer 2 φορες,το πρωτο που ηταν πριν 2 χρονια αν θυμαμαι καλα,μπορει και περισσοτερο και πραγματικα μου βγηκε πολυ καλο,το δευτερο που πηρα μου εκοψε η βαση οθονης απο πισω κι επισης μου ειχε τραβηξει και μια γραμμη με pixels στην οθονη,το τι τραβηξα για να μου το καλυψουν δεν λεγεται πραγματικα,η ποιοτητα κατασκευης ειναι λειαν απαραδεκτη και να σκεφτεις οτι το προσεχα παρα πολυ,δεν πειραζει απλα θα παρει πολυ καιρο για να προτιμησω ξανα στην συγκεκριμενη εταιρεια,αν την προτιμησω ξανα βεβαια.

Περασαν απο τα χερια μου 3 ACER τον τελευταιο χρονο και τωρα εχω ενα (5673) εδω και 6 μηνες.Αψογα μηχανακια και δεν εβγαλαν κανενα προβλημα.

Ολες οι εταιριες εχουν τα προβληματα τους,τις αστοχιες και τα καλα και ασχημα μοντελα τους.

Και μη ξεχναμε οτι υπαρχουν και ανθρωποι που δεν μπορουν να δωσουν 300-400 € και ισως και παραπανω που ζητανε οι αλλες εταιριες για αναλογων ή τις περισσοτερες φορες ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ προδιαγραφων μηχανακια απο την ACER.

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Καλημέρες, ας ξεφύγουμε λίγο από την Acer! :P

Είμαι κάτοχος ενός Multirama Mobilo Z500-A170 (Centrino 1.7GHz, 1GB DDR Ram, 80GB HDD, Ati Mobility Radeon 9600) εδώ και ~2.5 χρόνια. Διάλεξα λάπτοπ με Centrino επεξεργαστή τότε γιατί η αυτονομία για εμένα έχει το μεγαλύτερο ρόλο.

Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο ρόδινα όσο τα περιμένα. Από την πρώτη μέρα αγοράς η μπαταρία δε μπορεί ν'αντέξει με τίποτα πάνω από 1h & 15min, κι αυτό χωρίς να τον ζωρίζω, σερφάροντας στο ίντερνετ και το office ανοιχτό.

Για να δω ταινία ούτε λόγος, είναι 100% σίγουρο ότι δεν θα προλάβει να ολοκληρωθεί η ταινία γιατί θα έχει κλείσει το laptop λόγω της μπαταρίας.

Το μόνο που έχω "πειράξει" για να πεις ότι καταναλώνει μπαταρία είναι η φωτεινότητα της οθόνης την οποία την έχω ορίσει στο μέγιστο. Κι αυτό γιατί αν την χαμηλώσεις γίνεται μουντή η οθόνη και είναι δυσδιάκριτη.

Θα μου πείτε και καλά ρε φίλε, μετά από 2 χρόνια το θυμήθηκες; Η απάντηση είναι όχι, αλλά τόσο καιρό είχα συμβιβαστεί. Πλέον όμως δεν πάει άλλο..ένα μηχάνημα το οποίο το έχεις πληρώσει 1750€ είναι κρίμα να μην μπορεί να κάνει αυτά που λέει.

Κι ερωτώ υπάρχει κάτι που δεν κάνω σωστά; Υπάρχουν τίποτα "hidden" options για την αυτονομία του Centrino; Έχω φάει ατέλειωτες ώρες ψαξίματος αλλά μάταια.

Κατιτίς τέλος πάντων για να βελτιωθεί η αυτονομία του!

ΤΙΑ :)

129026.png?1640591734

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...