Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα.

Αριστοτέλης.

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από χαρακτηριστικά φαίνεται μια χαρά. Τώρα δεν ξέρω για HP τι παίζει, αν μπορούν ας βοηθήσουν οι περισσότερο γνώστες σε αυτό το θέμα.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Φιλε seventh_heaven, ειμαι κατοχος του Α100-237 και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Βεβαια τον εχω αναβαθμισει σε 2gb ram οποτε δεν ξερω πως θα συμπεριφερεται στη βασικη συνθεση των 512k (τα οποια ακουγονται λιγα). Μεγαλη (θετικη) διαφορα στην ταχυτητα ειδα οταν απεγκατεστησα το Norton Antivirus και το αντικατεστησα με ενα ελαφρυτερο (AVG Free edition). Σε εφαρμογες γραφειου ειναι σφαιρα. Σε παιχνιδια παιζει απροβληματιστα το FEAR με υψηλα FPS με ολα τα settings στο medium. Σε συμπιεση video (απο dvd σε divx) ειναι σχεδον 2 φορες πιο γρηγορος απο το desktop pc (intel 2,8ghz, single core, 512mb ram).

Σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος, αλλα τον εχω χρησιμοποιησει λιγο. Γενικα η Toshiba εχει πολυ καλη φημη, ενω και η ελληνικη αντιπροσωπεια (Ideal) παρεχει ικανοποιητικη υποστηριξη.

Φιλικα,

Streethoop:)

Φίλε streethoop, δυο πραγματάκια ακόμα:

1) Από θερμοκρασίες πώς τα πάει? Ζεσταίνεται υπερβολικά μετά από πολύωρη χρήση?

2) Σχεδόν αμέσως μετά την αγορά θα προσθέσω έξτρα μνήμη. Τα 512 ΜΒ που έχει, είναι 1Χ512 ή 2Χ256? Η εγκατάσταση είναι εύκολη διαδικασία? Επίσης, επειδή θα έχει ήδη εγκατεστημένα 512 ΜΒ, είμαι υποχρεωμένος να βάλω οπωσδήποτε άλλα 512 ή μπορώ να προσθέσω 1024?

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Καλησπερα.απο σημερα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον φορητο.τον ανοιγω κανονικα,ανοιγω και το wi-fi και προσπαθω να συνδεθω με το ασυρματο δικτυο που εχω στο σπιτι μου(κανενα προβλημα μεχρι και χθες) και δεν βρισκει το δικτυο,πηγα στην συσκευη και μου λεει οτι το προγραμα δουλευει κανονικα,εψαξα παλι απο την αρχη και παλι δεν εβρισκε δικτυα.πηγα σε μια καφετερια που εχει ασυρματο ιντερνετ και παλι δεν μπορεσα να βρω το δικτυο.

στην δεξια πλευρα του λαπτοπ εχει ενα κουμπακι που το ενεργοποιεις,αυτο ανοιγει κανονικα αλλα παλι δεν δουλευει.

τι μπορει να φταει?:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε streethoop, δυο πραγματάκια ακόμα:

1) Από θερμοκρασίες πώς τα πάει? Ζεσταίνεται υπερβολικά μετά από πολύωρη χρήση?

2) Σχεδόν αμέσως μετά την αγορά θα προσθέσω έξτρα μνήμη. Τα 512 ΜΒ που έχει, είναι 1Χ512 ή 2Χ256? Η εγκατάσταση είναι εύκολη διαδικασία? Επίσης, επειδή θα έχει ήδη εγκατεστημένα 512 ΜΒ, είμαι υποχρεωμένος να βάλω οπωσδήποτε άλλα 512 ή μπορώ να προσθέσω 1024?

Φιλε seventh_heaven,

1) Ζεσταινεται αρκετα στο κατω μερος (κεντρο προς δεξια οπου μαλλον ειναι ο επεξεργαστης), αλλα απο επανω ειναι μια χαρα ακομα και μετα απο πολυωρη χρηση. Βεβαια τον εχω χρησιμοποιησει μονο τις τελευταιες εβδομαδες που λογω Αυγουστιατικου καυσωνα ειναι λογικο να ταλαιπωρειται παραπανω.

2) Νομιζω οτι τα 512 που εχει ειναι 1Χ512, αλλα για σιγουρια καλυτερα να ρωτησεις την Ideal (εγω τον ειχα προπαραγγειλει με 2Χ1024 αλλα να ξερεις οτι οι μνημες της αντιπροσωπειας ειναι κατα κανονα αρκετα ακριβοτερες απο του εμποριου). Ρωτα επισης την αντιπροσωπεια αν η τοποθετηση μνημης απο εσενα η τριτο παραβιαζει τους ορους της εγγυησης. Νομιζω επισης οτι μπορεις να προσθεσεις ελευθερα 1024 (δεν εινα απαραιτητο να βαλεις 512 επειδη ετσι ειναι η 1η μνημη), αρκει οι μνημες να ειναι συμβατες. Για τις συμβατες μνημες κατεβασε τον τιμοκαταλογο απο το site της ideal. Τα "ελληνικα" toshiba νομιζω φορανε "Kingston".

Για οτι αλλο χρειαζεσαι, μη διστασεις να ρωτησεις - οσο περναει ο καιρος, τοσα περισσοτερα μαθαινω για το νεο μου laptop:rolleyes:

Ερώτηση προς τους κατόχους M3438G και παρεμφερών notebooks με ισχυρές κάρτες γραφικών:

Μετά από πολύωρη χρήση του notebook σας, όταν το απενεργοποιείτε κλείνετε το «καπάκι» αμέσως ή αφήνετε να κρυώσει το κάτω τμήμα του notebook;

Επειδή το M3438G ζεσταίνεται αρκετά στο κάτω δεξί μέρος του (εκεί βρίσκεται η κάρτα γραφικών, αν δεν κάνω λάθος) φοβάμαι να το κλείσω αμέσως μόλις το απενεργοποιώ. Επειδή κάποιες φορές όμως δεν (θα) μπορώ να κάνω κι αλλιώς, υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος από τη θερμότητα στο σημείο εκείνο για την οθόνη; Μπορεί μελλοντικά να παρουσιαστεί το οποιοδήποτε πρόβλημα;

Ενδεικτικά αναφέρω πως οι θερμοκρασίες της κάρτας γραφικών παίζουν από 62C (απλή χρήση) έως και 77C (παιχνίδια), με τη δεύτερη τιμή να εμφανίζεται σπάνια μιας και δεν παίζω σχεδόν ποτέ παιχνίδια.

:shifty:

Φιλε seventh_heaven,

1) Ζεσταινεται αρκετα στο κατω μερος (κεντρο προς δεξια οπου μαλλον ειναι ο επεξεργαστης), αλλα απο επανω ειναι μια χαρα ακομα και μετα απο πολυωρη χρηση. Βεβαια τον εχω χρησιμοποιησει μονο τις τελευταιες εβδομαδες που λογω Αυγουστιατικου καυσωνα ειναι λογικο να ταλαιπωρειται παραπανω.

2) Νομιζω οτι τα 512 που εχει ειναι 1Χ512, αλλα για σιγουρια καλυτερα να ρωτησεις την Ideal (εγω τον ειχα προπαραγγειλει με 2Χ1024 αλλα να ξερεις οτι οι μνημες της αντιπροσωπειας ειναι κατα κανονα αρκετα ακριβοτερες απο του εμποριου). Ρωτα επισης την αντιπροσωπεια αν η τοποθετηση μνημης απο εσενα η τριτο παραβιαζει τους ορους της εγγυησης. Νομιζω επισης οτι μπορεις να προσθεσεις ελευθερα 1024 (δεν εινα απαραιτητο να βαλεις 512 επειδη ετσι ειναι η 1η μνημη), αρκει οι μνημες να ειναι συμβατες. Για τις συμβατες μνημες κατεβασε τον τιμοκαταλογο απο το site της ideal. Τα "ελληνικα" toshiba νομιζω φορανε "Kingston".

Για οτι αλλο χρειαζεσαι, μη διστασεις να ρωτησεις - οσο περναει ο καιρος, τοσα περισσοτερα μαθαινω για το νεο μου laptop:rolleyes:

Την αναβάθμιση στη μνήμη σκέφτομαι να την κάνω μεταγενέστερα της αγοράς του laptop και όχι να το προπαραγγείλω έτσι. Θα στείλω ένα mail στην Ideal να τους ρωτήσω περί παραβίασης ή όχι των όρων της εγγύησης σε τέτοια περίπτωση.

Πάντως, γενικά έχω ακούσει τα καλύτερα από όλους για τα συγκεκριμένα μηχανάκια και μάλλον εκεί θα καταλήξω (αν θα είναι το 237 ή το 192 θα το δούμε στο τέλος :p).

Σ' ευχαριστώ πάντως και αν τελικά το αγοράσω, θα επανέλθω με απορίες/ερωτήσεις. :)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Αυτός είναι καλός;

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/...0&category=475

Ευχαριστώ.

:-)

Οι HP γενικότερα έχουν τα εξής + και -

Στα συν:

Είναι μηχανήματα που δεν θα σε "προδώσουν" εύκολα.

Δεν έχουν κάποια standard bugs όπως άλλα.

ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, καλή αντιπροσωπεία.

Καλή μπαταρία (συνήθως, είναι πάνω κάτω όσο λένε πως κρατάει οι κατασκευαστές αντίθετα π.χ. με τα Vaio)

(Προσωπική άποψη) καλύτεροι στα low-end μοντέλα

Στα πλην:

Υπάρχει ένα πρόβλημα με την αντιπροσωπεία όσον αφορά την εγκατάσταση μνήμης RAM από κατάστημα λιανικής (δηλ. αν θες να πας στο μαγαζί από το οποίο ο πήρες και να βάλεις παραπάνω RAM)-ή τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πριν λίγο καιρό.

Δεν είναι τόσο "στοιβαρά" μηχανήματα όσο τα Toshiba ή τα IBM (δεν είναι για πολλά πεσίματα)

Δεν έχουν ωραίο design (δεν είναι Vaio :p )

Πιο συγκεκριμένα το μοντέλο που σε ενδιαφέρει είναι αρκετά καλό για την τιμή που έχει. 1024 Mb Ram (που όμως δεν μας διευκρινίζει αν "τρώει" και τα δύο slots...), Καλή κάρτα γραφικών, αρκετά ικανοποιητικός σκληρός, Dual Core...

Η συμβουλή μου: Αν έχεις καταλήξει οτι θες αυτό το μοντέλο, περίμενε λίγο καιρό (μέχρι τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη το πολύ) οπότε και θα έχουν μπει στην αγορά τα Core 2 Duo και θα πέσουν οι τιμές στα Core Duo (όπως έγινε και όταν κυκλοφόρησαν αυτά, με τις τιμές των "απλών" Centrino)

Πάντως ναι, ανάλογα πάντα με τη χρήση για την οποία το θες, είναι αρκετά καλό μηχάνημα. Πριν αγοράσεις κάτι όμως ρίξε και μια ματιά στα Toshiba τα οποία θεωρώ πολύ καλά επίσης. π.χ. τo A100-192

(αν και έχει λιγότερη μνήμη - έχει όμως μεγαλύτερο καλύτερη κάρτα γραφικών)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Θελω μα παρω για δωρο έναν φορητο γυρω στα χιλια ευρω, ο οποιος να εχει καπως καλουτσικη καρτα γραφικων και ας υπολοιπεται στα αλλα του χαρακτηριστικα. Δε με πειραζει αν ειναι και ανωνυμος. Αν εχει πεσει κατι στην αντιληψη σας πειτε μου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

γεια σας! Να σας πω τις εντυπώσεις μου από το λαπτοπ (f-siemens)! Πιστεύω πως με τη συγκεκριμένη τιμή ήταν η καλύτερη επιλογή! Από τη στιγμή που έχει 17αρα οθόνη, το ποσό ανεβαίνει και λογικό είναι, από τη στιγμή που το σημαντικό είναι η οθόνη σε 1 υπολογιστή. Κάρτα γραφικών τέλεια! Βάλαμε το need for speed2 και έπαιζε πααααρα πολύ καλά!

το μόνο πρόβλημα είναι ότι αργεί πολύ να ανοίξει... Ήξερα ότι οι centrino είναι αργοί επειδή κάνουν οικονομία στη μπαταρία αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται εκεί το πρόβλημα. Εγραψα msconfig στο run και έβαλα να ανοίγουν τα βασικά μόνο προγράμματα αλλά δεν γίνεται έτσι δουλεία, όποτε αναγκαστικά επιλέγεις να ανοίγουν όλα τα βασικά, με αποτέλεσμα μέχρι να ανοίξει το norton,ktl καθυστερεί πολύ. Σε εσάς ποση ώρα κάνει να ανοίξει?

Eirhnh, αν απεγκαταστήσεις το Norton και βάλεις κάποιο πιο ελαφρύ Antivirus (αν και η φράση πιο ελαφρύ από το Norton είναι άκυρη - ΌΛΑ είναι πιο ελαφριά από αυτό) θα δείς ΣΙΓΟΥΡΑ αποτέλεσμα...Δοκίμασέ το!

Μπαταρίες Dell:

"...Όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή Θανάσης Σκορδάς, η εταιρεία ανακαλεί εθελοντικά συγκεκριμένες μπαταρίες, που κατασκευάστηκαν από τη Sony στην Ιαπωνία και την Κίνα και πωλήθηκαν παγκόσμια από τις 1 Απριλίου 2004 έως τις 18 Ιουλίου 2006 για χρήση σε φορητούς υπολογιστές Dell.

Η Dell θα ειδοποιήσει τους πελάτες της μέσω προσωπικών επιστολών και θα τους προσφέρει δωρεάν αντικατάσταση της μπαταρίας. Οι καταναλωτές μπορούν να ελέγξουν αν η μπαταρία του υπολογιστή τους ανήκει στις υπό ανάκληση μπαταρίες και να παραγγείλουν μία νέα μέσω της ιστοσελίδας: http://www.dellbatteryprogram.com ή να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 210 8129800 ή 0036 18860034. Το πρόγραμμα ανάκλησης αφορά μόνο τις μπαταρίες..."

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=732330&lngDtrID=252

https://www.dellbatteryprogram.com/Default.aspx

Guest valeria
Κόντεψα να πάθω συγκοπή γιατί είδα τον κωδικό D5555 κι εγώ ευτυχώς έχω D5505 :heat: Όχι τίποτα άλλο,θα ήμουν σε δίλημμα να την βγάλω με ρίσκο να πάθει τίποτα το laptop,γιατί εδώ έχουμε συνεχώς πτώσεις της τάσης,ή να την αφήσω με κίνδυνο να γίνω ψητή; :p

Paidia PLZ HELP:!: exo sta xeria mou to laptop ths Toshiba Satellite 5000-204.. thelo na tou kano format kai den ksero pos na mpo sta Bios tou gia na to rythmhsw na kanei "boot from cd". exo prospathisei me to plhktro "del" - "Esc" - "F2" - "Ctrl+Alt+Enter" ma tpt:( kamia idea?? plz help;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

My Aprilia SXV 450

1. From the Windows Control Panel, launch the Toshiba HWSetup program. HWSetup provides a user-friendly graphical frontend for modifying BIOS settings. Please note that if you change some settings, you may be required to restart your computer. HWSetup comes preinstalled on your Toshiba portable PC, or it can be downloaded as part of the Toshiba Utilities package for your model.

ή

2. Press the [Esc] key while the system processes its Power On Self Test (POST). In order to use this method, the computer must be "off", meaning not in sleep/suspend or hibernate mode. Press the power button, then immediately press the [Esc] key (it doesn't hurt to hold the key down). When the POST finishes, you'll be prompted to press the F1 key to enter BIOS setup. Press the [F1] key to access the BIOS setup program.

http://askiris.toshiba.com/ToshibaSupportSite/search.do?cmd=displayKC&docType=ex&bbid=bb42&url=&dialogID=4812932&stateId=0%200%204814988

γεια σας! Να σας πω τις εντυπώσεις μου από το λαπτοπ (f-siemens)! Πιστεύω πως με τη συγκεκριμένη τιμή ήταν η καλύτερη επιλογή! Από τη στιγμή που έχει 17αρα οθόνη, το ποσό ανεβαίνει και λογικό είναι, από τη στιγμή που το σημαντικό είναι η οθόνη σε 1 υπολογιστή. Κάρτα γραφικών τέλεια! Βάλαμε το need for speed2 και έπαιζε πααααρα πολύ καλά!

το μόνο πρόβλημα είναι ότι αργεί πολύ να ανοίξει... Ήξερα ότι οι centrino είναι αργοί επειδή κάνουν οικονομία στη μπαταρία αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται εκεί το πρόβλημα. Εγραψα msconfig στο run και έβαλα να ανοίγουν τα βασικά μόνο προγράμματα αλλά δεν γίνεται έτσι δουλεία, όποτε αναγκαστικά επιλέγεις να ανοίγουν όλα τα βασικά, με αποτέλεσμα μέχρι να ανοίξει το norton,ktl καθυστερεί πολύ. Σε εσάς ποση ώρα κάνει να ανοίξει?

to norton einai oti pio axrhsto kykloforei... mpro na po oti exo kanei pano apo 50 pragmatikes fores format logo virus.. kathe fora dokimazontas kai ena allo.. telika katelhksa sto Zone alarm Suite.. pou einai firewall-antivirus-antispyware.. den exo kanena apolytos provlhma pleon..;)

PS.eixa agorasei Fujitsu-Siemens lapton gia 24 dwseis.. apotelesma: ston xrono den eixa lapton pleon.. den eixe meinei tpt!:wacko: kai oso douleue hthele kai enan anemhsthra apo dipla dioti anavaze ypervolikes thermokrasies pou den mporouses na to agghkseis:!: xalasa 2200E tsampa eno me tosa E mporousa na eixa parei enan HI-END desktop..

[sIGPIC][/sIGPIC]

My Aprilia SXV 450

1. From the Windows Control Panel, launch the Toshiba HWSetup program. HWSetup provides a user-friendly graphical frontend for modifying BIOS settings. Please note that if you change some settings, you may be required to restart your computer. HWSetup comes preinstalled on your Toshiba portable PC, or it can be downloaded as part of the Toshiba Utilities package for your model.

ή

2. Press the [Esc] key while the system processes its Power On Self Test (POST). In order to use this method, the computer must be "off", meaning not in sleep/suspend or hibernate mode. Press the power button, then immediately press the [Esc] key (it doesn't hurt to hold the key down). When the POST finishes, you'll be prompted to press the F1 key to enter BIOS setup. Press the [F1] key to access the BIOS setup program.

http://askiris.toshiba.com/ToshibaSupportSite/search.do?cmd=displayKC&docType=ex&bbid=bb42&url=&dialogID=4812932&stateId=0%200%204814988

thx;) tha to dokimaso amesos tora:!:;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

My Aprilia SXV 450

κοιταζα καποια λαπτοπς της ACER, και το ματι μου έπεσε σε 2 παρόμοια μοντέλα, που όμως έχουν αρκετη διαφορά στην τιμή. τα μοντέλα είναι τα ακόλουθα :

http://www.plaisio.gr/EC_CompareProducts.process?Nav_Section_Id=6&Catalogn_Id=1&Catalog_Id=1&Section_Id=54&Prod_Id=341913&Prod_Id=341899&x=42&y=43

Αν και το πιο φτηνό μοντέλο έχει 512ΜΒ κάρτα γραφικών, και το άλλο 256, αυτό με την 256 εχει +200 ευρώ πιο ακριβά. Μήπως η διαφορά τιμής έχει να κάνει με το TV Tuner και με την ενσωματωμένη κάμερα ? (πράγμα το οποιο δεν με ενδιαφερει).

Για τους γνώστες.... ποια κάρτα είναι καλύτερη για games? (παίζω μανιωδώς LineAge) :-P

Guest valeria
κοιταζα καποια λαπτοπς της ACER, και το ματι μου έπεσε σε 2 παρόμοια μοντέλα, που όμως έχουν αρκετη διαφορά στην τιμή. τα μοντέλα είναι τα ακόλουθα :

http://www.plaisio.gr/EC_CompareProducts.process?Nav_Section_Id=6&Catalogn_Id=1&Catalog_Id=1&Section_Id=54&Prod_Id=341913&Prod_Id=341899&x=42&y=43

Αν και το πιο φτηνό μοντέλο έχει 512ΜΒ κάρτα γραφικών, και το άλλο 256, αυτό με την 256 εχει +200 ευρώ πιο ακριβά. Μήπως η διαφορά τιμής έχει να κάνει με το TV Tuner και με την ενσωματωμένη κάμερα ? (πράγμα το οποιο δεν με ενδιαφερει).

Για τους γνώστες.... ποια κάρτα είναι καλύτερη για games? (παίζω μανιωδώς LineAge) :-P

Mα κάμερα έχουν και τα δύο :confused:

Welcome to the 3438 club! :yahoo:

Αν θέλεις το notebook να δουλεύει πάντα με πλήρη ισχύ, ακολούθησε τα εξής απλά βήματα:

1. Δεξί κλικ στην επιφ. εργασίας

2. Κλικ στις «Ιδιότητες»

3. Κλικ στην καρτέλα «Προφύλαξη οθόνης»

4. Κλικ στην «Ενέργεια...»

5. Επιλογή «Πάντα ενεργό» στους συνδυασμούς τροφοδοσίας

Οι υπόλοιπες επιλογές είναι στην κρίση σου. Εγώ πχ έχω θέσει το screensaver στα 5 λεπτά και το σβήσιμο της οθόνης στα 20 λεπτά. (Καλά, τόση ανάλυση ούτε σε παιδάκι της πρώτης δημοτικού :p)

Επίσης, αντικατάστησε οπωσδήποτε το Norton. Είναι βαρύ και αναποτελεσματικό. Ένα εκ των NOD32 και Kaspersky AntiVirus είναι πολύ καλές εναλλακτικές.

@protogeo: Τι εννοείς όταν λες «στον ένα χρόνο δεν έμεινε τίποτα»; Τον 3438 έχεις; Δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα με υπερβολικές θερμοκρασίες, ακόμη και σε συνθήκες μεγάλης ζέστης χωρίς A/C στο χώρο. Μάλλον έτυχες στο... λαχείο.

@jimpanourgias: Το μεν ακριβό έχει 256MB μνήμη (δεν αναφέρει όμως αν είναι shared και έχω φοβίες για την 7600 πως είναι Turbocache), το δε φτηνό έχει έως 512ΜΒ shared (Hypermemory, εάν πρόσεξες, το οποίο σημαίνει ό,τι και το Turbocache στις NVidia: shared). Θα πρότεινα πάντως την ATI, η οποία, αν δεν κάνω λάθος, προσφέρει 256MB αποκλειστικά και από κει και πέρα αν θέλεις τα κάνεις μέχρι 512MB «κλέβοντας» από τη RAM.

:shifty:

Paidia PLZ HELP:!: exo sta xeria mou to laptop ths Toshiba Satellite 5000-204.....
Ετσι όπως το διάβασα το ποστ αυτό μετά το ποστ της valeria λέω "Τί συμβαίνει, φοβάται μην του σκάσει στα χέρια?"

:lol:

No offence :)

Όλους τους πήρε στο λαιμό της αυτή η Sony. Μετά τη Dell, τώρα και η Apple ανακαλεί 1.800.000 μπαταρίες της Sony από 12άρια iBook και από 12άρια και 15άρια PowerBook.

http://www.cpsc.gov/cpscpub/prerel/prhtml06/06245.html

http://www.apple.com/support/batteryexchange/2006/faq/

https://support.apple.com/ibook_powerbook/batteryexchange/

(Σημ. Τα 2 πρώτα λινκς διαφωνούν στο εύρος κάποιων serials).

(Αλήθεια η Sony ποτέ δεν ανακαλεί δικών της μηχανημάτων; Τι κάνει, δίνει τις σκάρτες στους άλλους; :))

Όλους τους πήρε στο λαιμό της αυτή η Sony. Μετά τη Dell, τώρα και η Apple ανακαλεί 1.800.000 μπαταρίες της Sony από 12άρια iBook και από 12άρια και 15άρια PowerBook.

http://www.cpsc.gov/cpscpub/prerel/prhtml06/06245.html

http://www.apple.com/support/batteryexchange/2006/faq/

https://support.apple.com/ibook_powerbook/batteryexchange/

(Σημ. Τα 2 πρώτα λινκς διαφωνούν στο εύρος κάποιων serials).

(Αλήθεια η Sony ποτέ δεν ανακαλεί δικών της μηχανημάτων; Τι κάνει, δίνει τις σκάρτες στους άλλους; :))

Στο τελευταίο που αναρωτιέσαι έχω να κάνω μια ερώτηση: Θα σου έκανε εντύπωση αν όντως το έκανε αυτό; ;)

Πάντως πάλι καλά που iBook και PowerBook είναι End of Life και έχουν αντικατασταθεί με τα MacBook και MacBook pro αντίστοιχα...τουλάχιστον δεν θα έχουν άλλοι παρόμοια προβλήματα.

Στο τελευταίο που αναρωτιέσαι έχω να κάνω μια ερώτηση: Θα σου έκανε εντύπωση αν όντως το έκανε αυτό; ;)

Μα τι λες τώρα, το αντίθετο!!!!

:D

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...