stavros11 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά ?? Στο www.kithara.vu, έχει πολλά ελληνικά, αλλά έχει μόνο συγχωρδίες. Εγώ παίζω βιολί, και δεν μπορώ να παίξω 3 νότες μαζί όπως στην κιθάρα, για να βγάλω συγχωρδία... (με το δοξάρι, το μέγιστο που μπορείς να παίξεις ταυτόχρονα είναι 2 και πρέπει να είναι σε διπλανή χορδή). Αν από τη συγχωρδία, πιάσω το γράμμα, δηλαδή πχ. από την συγχωρδία Am, να πιάσω το Α και να το παίξω σαν ΛΑ, και αυτό να το κάνω με όλες τις συγχωρδιές, θα μου βγει λέτε το κομμάτι ?? Τα γράμματα νομίζω είναι: C = ΝΤΟ D = ΡΕ E = ΜΙ F = ΦΑ G = ΣΟΛ Α = ΛΑ Β = ΣΙ Θα το δοκιμάσω με κάποια τραγούδια που ξέρω, να δω αν βγένει σωστά και θα ποστάρω... Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Το βιολί δεν είναι όργανο που παίζει συγχορδίες είναι όργανο που παίζει μελωδίες.Τα πλήκτρα παίζουν ταυτόχρονα και τα δύο ενώ η κιθάρα μπορούν να παίζουν και τα δύο αλλά συνήθως παίζουν μόνο το ένα.Συνεπώς εσύ θα πρέπει να παίζεις την μελωδία,αλλιώς θα ακούγεται πολύ μονότονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marilena_p Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Παρτιτουρες με νοτες (μελωδια, εισαγωγες, solo, αριστερο χερι πιανο και δεξι χερι κλπ) θα βρειτε στο www.partitoura.gr. Εχω κατεβασει ως τωρα το Παρτυ και τον Κεμαλ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catmusic Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Καλό το site αλλά ψιλοδύσκολη η εκτέλεση. θές 3 χερια ή κάποιον να τραγουδάει και κάποιον να παιζει με τα2 χερια στο πιάνο! Ακόμα και στις παρτιτούρες είμαστε τελικά ακριβή χώρα, 5 ευρώ και οι ξένες κάτω από 4. έχω αγοράσει απο ΄ξένα site μερικές αλλά μου έπεσαν "βαριές". Ωραίες είναι κάτι που βρήκα στη σελ. του υπουργείου παιδείας "Μουσικό Ανθολόγιο" το λένε αλλά είναι αρχαίες! Επίσης πέτυχα ένα άλλο ελληνικό που πουλούσε φθηνότερα αλλά εκεί που χάζευα σταμάτησαν όλα και έγραψε υπο κατασκευή. Τι να πώ μάλλον πρέπει να βελτιώσουμε το αυτάκι μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catmusic Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Παιδιά άνοιξε ένα νέο site με Ελληνικές προς το παρών παρτιτούρες και μάλιστα δωρεάν τώρα στην αρχή για γνωριμία σε κάθε νέο μέλος του αλλά δεν ξέρω αν κάνει να το γράψω!!! Εγώ διάλεξα μια δωρεάν παρτιτούρα και μετά 3.85ε η κάθε μία. Παίζουν και άλλες προσφορές αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 catmusic αν θες να προσθέσεις το λινκ μπορείς να το κάνεις στην ενότητα mylinks thanks...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catmusic Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 catmusic αν θες να προσθέσεις το λινκ μπορείς να το κάνεις στην ενότητα mylinks thanks...:) κατι δεν έκανα καλά γιατί το link δεν το βλέπω πουθενά!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 catmusic την επόμενη φορά που θα σπαμάρεις το φόρουμ θα σου απαγορευτεί η είσοδος σε αυτό... συνεχίζουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catmusic Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Ψάχνω την πρωτότυπη όχι τη σημερινή διασκευή από την παρτιτούρα είσαι εσυ ο άνθρωπός μου. Αυτό που παίζει στο Νησί. Τη σημερινή τη βρήκα αλλά δεν έχει σχέση με το πρωτότυπο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Παιδιά συγγνώμη που αναστένω το θέμα πάλι! Έχετε καθόλου άλλα νέα με σελίδες; Ένας φίλος μου έχει συστήσει και το mousourgos.gr φένεται να είναι καινούριο όμως, αλλά το φοβερό είναι πως έχει και παρτιτούρες πχ http://mousourgos.gr/songs/3207-Μου-πες-θα-φύγω Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akateha Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Ψάχνω την πρωτότυπη όχι τη σημερινή διασκευή από την παρτιτούρα είσαι εσυ ο άνθρωπός μου. Αυτό που παίζει στο Νησί. Τη σημερινή τη βρήκα αλλά δεν έχει σχέση με το πρωτότυπο! catmusic δεν ξερω για το πρωτότυπο αλλα τη διασκευη που τη βρηκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catmusic Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 catmusic δεν ξερω για το πρωτότυπο αλλα τη διασκευη που τη βρηκες; googlαρέτο κάτι θα βρείς! Σου έστειλα και μνμα για τη διεύθυνση που το βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freespir Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 μπειτε εδω ... Ακορντα συνχωρδιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catmusic Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 μπειτε εδω ... Ακορντα συνχωρδιες Καλό, δε λέω , αλλά θα προτιμούσα κάτι με πεντάγραμμο! Έχω βρει 3 αλλά είναι με πληρωμή. Από δωρεάν υπάρχει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts