tarirs Δημοσιεύτηκε January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 8, 2017 Καλησπέρα,ειμαι σε αναζητηση κινητου,με γνωμονα την φωτογραφια και το χαμηλο sar λογω προβλήματος υγειας που εχω... Ειμαι αναμεσα σε sony xa sony M5 (αρνητικο δεν θα παρει Ν ) Δεν ξερω καποια άλλη επιλογή,αγορα από σκρουτζομαγαζο,και μεχρι ταβανι τα 220 ευρω Σας παρακαλω βοηθήστε διοτι κολλησαμε....:O Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Galaxy a5 2016 Απο τα χαμηλότερα Sar,στα 250€ περίπου.Galaxy j7 2016 222€,galaxy j5 2016 170€.Διαλέγεις και παίρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Galaxy a5 2016 Απο τα χαμηλότερα Sar,στα 250€ περίπου.Galaxy j7 2016 222€,galaxy j5 2016 170€.Διαλέγεις και παίρνεις. 250 δεν μπορω να φτασω με τιποτα,αλλιως θα κοιταγα και το L950 ,220-230 είναι το ταβανι..... Το asus zenfone 3 max...??? Φωτογραφικη ποιο εχει καλυτερη από αυτά που μου ειπες και που αναφερω....??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 250 δεν μπορω να φτασω με τιποτα,αλλιως θα κοιταγα και το L950 ,220-230 είναι το ταβανι..... Το asus zenfone 3 max...??? Φωτογραφικη ποιο εχει καλυτερη από αυτά που μου ειπες και που αναφερω....??? οπως ειπε και το παιδι απο πανω, δες το j7 2016. ειναι στα 222. Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Huawei p8 lite? Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 οπως ειπε και το παιδι απο πανω, δες το j7 2016. ειναι στα 222. 200 ευρω το εχουν οι αλθσιδες,λογω εκπτωσεων....υποψηφιο φουλ,λογω σαρ,σε συγκριση με το sony xa ? Huawei p8 lite? Τα κινεζικα εχουν υψιλο σαρ.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 κοιτα γενικα ειναι κοντα. εγω θα πηγαινα στο j7 2016 λογω μεγαλυτερης οθονης, amoled και μεγαλυτερης μπαταριας. Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 κοιτα γενικα ειναι κοντα. εγω θα πηγαινα στο j7 2016 λογω μεγαλυτερης οθονης, amoled και μεγαλυτερης μπαταριας. Το sony είναι πιο φρεσκο.....με τις αναβαθμίσεις με το j7 τι γινετε με το πλανο της σαμμυ...?? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Naturas Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 200 ευρω το εχουν οι αλθσιδες,λογω εκπτωσεων... ? .... Δώσε κανένα λινκ ρε μεγάλε ...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Σήμερα ήρθε δώρο ένα Samsung j7 2016,με το που το άνοιξα ήρθε αναβάθμιση. Τώρα για το πόσο καλή κάμερα έχει δεν το κοίταξα ακόμη γιατί το έβαλα να φορτίσει. Πάντως φαίνεται κάλο και γρήγορο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Δώσε κανένα λινκ ρε μεγάλε ...:cool: http://www.public.gr/cat/sales/smartphone/ Σήμερα ήρθε δώρο ένα Samsung j7 2016,με το που το άνοιξα ήρθε αναβάθμιση. Τώρα για το πόσο καλή κάμερα έχει δεν το κοίταξα ακόμη γιατί το έβαλα να φορτίσει. Πάντως φαίνεται κάλο και γρήγορο τηλέφωνο. Για δε ςτις φωτο,και πες μου εντυπώσεις....αναμενω με ανυπομονεσια.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Naturas Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 http://www.public.gr/cat/sales/smartphone/ .... με τίποτα, το J7 κοντα στα 200 ευρω, απο αλυσιδες. θα μπερδεψες το 5 με το 7 :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Για δε ςτις φωτο,και πες μου εντυπώσεις....αναμενω με ανυπομονεσια.... Φαίνονται καλές έτσι όπως τις είδα θα με καλύψουν . Μέχρι να μου το φέρουν κοίταζα το 950 (μιας και δεν έχω πρόβλημα με τις εφαρμογές και τα Windows)τώρα θα το δοκιμάσω λίγο και αν οι φωτογραφίες είναι καλές θα μείνω εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 παιδια τι λετε για το Samsung j7 και για το Motorola moto G4 plus ...??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 παιδια τι λετε για το Samsung j7 και για το Motorola moto G4 plus ...??? Το j7 2016 το εχει φιλαρακι μου.Ειναι φοβερό κινητο,με τρομερη αυτονομία.Αν δεν ειχα το g3 θα το χτυπουσα και εγω.Αν ιες περίμενε βγαινει σειρα 2017 και λογικα θα πεσουν κιαλο οι τιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts