gil_aok Δημοσιεύτηκε December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 28, 2016 Παίδες καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ήρθε η ώρα να αλλάξω συσκευή.. Σκέφτομαι το s6 όπως είπα όμως επειδή απέχω αρκετό καιρό από τον χώρο, υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι τα 370; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση http://www.photoin.gr | all about design! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdianos Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Huawey P9. Ειδικά τώρα που οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων το έχουν 399 €. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Oχι s6,για τηλεφωνο διετιας με κακη μπαταρια δεν θα εδινα 370.Αν το ειχαν παει 300 ισως να σκεφτομουν. Το Ρ9 θεωρω και εγω την καλυτερη επιλογη και αν μπορεις παραπανω πηγαινε στο s7. Αν θες να βαλεις και κανα ευρω τσεπη δες και το nexus 5x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Στην θεση σου θα εψαχνα κανα S7 μεταχειρα σε αριστη κατασταση.Πολυ καλυτερο απο ενα S6 και θα λαμβανεις ενημερωσεις για παραπανω διαστημα,αλλα παντα τελευταιος σε σχεση με αλλους κατασκευαστες :lol: Καλο και το S6,το ειχα,αλλα μετρια μπαταρια και δεν παιρνει καρτα sd.Κατα τα αλλα πολυ καλη καμερα,ταχυτατο,καλη κατασκευη και οθοναρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gil_aok Δημ. December 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.. Δύσκολο για P9 γιατί θα ξεφύγω αρκετά μετά.. Η μπαταρία μία μέρα δε τη βγάζει;; Για sd δεν καίγομαι νομίζω, αφού έχει 32gb.. Επίσης, έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια όπως λέει και ο panosfx για κάμερα ταχύτητα οθόνη κλπ.. Το P9 τα χει όλα αυτά; Η κάμερα του τελικά πως είναι; Παράθεση http://www.photoin.gr | all about design! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 400e στον Κωτσοβολο φιλε! Αξίζει πιστεύω! Καλές γιορτές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gil_aok Δημ. December 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 400e στον Κωτσοβολο φιλε! Αξίζει πιστεύω! Καλές γιορτές! το p9 υπερτερεί του s6 δηλαδή; και αξίζει τα παραπάνω χρήματα;; Παράθεση http://www.photoin.gr | all about design! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 το p9 υπερτερεί του s6 δηλαδή; και αξίζει τα παραπάνω χρήματα;; Πρέπει να βαζουμε σαν κριτήριο και την ακτινοβολία,που στο P9 Είναι 1.49 head.Να τα λεμε και αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Έχω το s6 edge (ξέμεινα με αυτό αφού έκλεψαν το p9 plus) καλό κινιτακι αλλά μπαταρία ότι χειρότερο υπάρχει (μαζί με το g4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Έχω το s6 edge (ξέμεινα με αυτό αφού έκλεψαν το p9 plus) καλό κινιτακι αλλά μπαταρία ότι χειρότερο υπάρχει (μαζί με το g4) Αν θες μπαταρία, κοίτα το moto z play και με ευχαριστείς μετά ;) Στάλθηκε από το PRO 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gil_aok Δημ. December 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Πρέπει να βαζουμε σαν κριτήριο και την ακτινοβολία,που στο P9 Είναι 1.49 head.Να τα λεμε και αυτά. Σοβαρά;; Αυτό δε το περίμενα..Μάλλον για s6 με κόβω αν κ είχα αρχίσει να το σκέφτομαι να κάνω την υπέρβαση για το Ρ9. Έχω το s6 edge (ξέμεινα με αυτό αφού έκλεψαν το p9 plus) καλό κινιτακι αλλά μπαταρία ότι χειρότερο υπάρχει (μαζί με το g4) Είναι ανάλογα και με τη χρήση που το κάνει ο καθένας νομίζω.. Μια ολόκληρη μέρα δεν στην έβγαζε άνετα δηλαδή με μέτρια χρήση; Παράθεση http://www.photoin.gr | all about design! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα,ειδα το 950 xl στα 260 ευρώ.Σίγουρα φοβερή τιμη για αυτα που προσφέρει αλλα είναι windows.Το s6 ειναι καλη επιλογή αλλα μου τη σπάει που είναι τόσο καιρό στα 370. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Σοβαρά;; Αυτό δε το περίμενα..Μάλλον για s6 με κόβω αν κ είχα αρχίσει να το σκέφτομαι να κάνω την υπέρβαση για το Ρ9. Είναι ανάλογα και με τη χρήση που το κάνει ο καθένας νομίζω.. Μια ολόκληρη μέρα δεν στην έβγαζε άνετα δηλαδή με μέτρια χρήση; 20% φως, κλειστό 4g και να το ανοίγεις ανά τόσο, το ίδιο και wifi ναι θα βγάλει την μέρα αν βάλεις ψιλά το φως και 4g,wifi μόνιμα asta LA Vista καλά αν έχεις και κάνα fb και messenger κλαις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gil_aok Δημ. December 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 20% φως, κλειστό 4g και να το ανοίγεις ανά τόσο, το ίδιο και wifi ναι θα βγάλει την μέρα αν βάλεις ψιλά το φως και 4g,wifi μόνιμα asta LA Vista καλά αν έχεις και κάνα fb και messenger κλαις χαχαχα τόσο χάλι;; ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα,ειδα το 950 xl στα 260 ευρώ.Σίγουρα φοβερή τιμη για αυτα που προσφέρει αλλα είναι windows.Το s6 ειναι καλη επιλογή αλλα μου τη σπάει που είναι τόσο καιρό στα 370. Κολλάω σ'αυτό που λες κι εσύ για το 950.. Είναι windows.. Παράθεση http://www.photoin.gr | all about design! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 χαχαχα τόσο χάλι;; ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κολλάω σ'αυτό που λες κι εσύ για το 950.. Είναι windows.. Κοίτα αν δεν είσαι τύπος που δουλεύει 100 Εφαρμογές,δεν θα εχεις θέμα.Αν μπορείς πανε σε καποια αλυσίδα και δες το.Έχει πολυ καλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gil_aok Δημ. December 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Κοίτα αν δεν είσαι τύπος που δουλεύει 100 Εφαρμογές,δεν θα εχεις θέμα.Αν μπορείς πανε σε καποια αλυσίδα και δες το.Έχει πολυ καλή τιμή. Έγινε, θα το κοιτάξω.. Αλλιώς με βλέπω στο s6 που σκέφτομαι.. Παράθεση http://www.photoin.gr | all about design! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts