lenovo_user1 Δημοσιεύτηκε December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 26, 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω αγοράσει το lenovo A7010 (dual sim) και θέλω να το έχω μόνο με μια sim card. Επειδή το εγχερίδιο του δεν το αναγράφει μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να το κάνω ? Ήδη έχω βάλει τη μια και μου την αναγνώρισε αλλά μου ζητάει το pin της δεύτερης για να μου ανοίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Πως μπορεί να ζητάει πιν απο κάρτα που δεν υπάρχει;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo_user1 Δημ. December 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Στην οθόνη αναγράφεται η εταιρία κινητής τ/φ της πρώτης sim αλλά μετά μου ζητάει ξανά pin, το ξαναπατάω και μου λέει λάθος pin !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Κάποιο άλλο πιν είναι αυτό τότε.Βάλε την κάρτα σε άλλη συσκευή και βγάλε τελειώς το πιν και μετά ξαναβάλε την στο λενοβο.Τι θα σου βγάλει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo_user1 Δημ. December 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Κάποιο άλλο πιν είναι αυτό τότε.Βάλε την κάρτα σε άλλη συσκευή και βγάλε τελειώς το πιν και μετά ξαναβάλε την στο λενοβο.Τι θα σου βγάλει ; Μόλις το έκανα από την παλιά συσκευή. Απενεργοποίησα εντελώς το pin και ξαναέβαλα τη sim. Δεν μου ζητάει το pin της sim αλλά αυτό "το άγνωστο pin". Άλλαξα και το σλοτ και μου το αναγνώρισε αλλά ξανά ζητάει "το άγνωστο pin". Τι μπορεί να είναι ???? :confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo_user1 Δημ. December 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Μήπως ξέρει κανείς να μου πει πως να κάνω hard reset ? Μήπως με την επαναφορά εργ. ρυθμίσεων ξεκλειδώσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vendeta Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 βαλε την σιμ σε αλλο κινητο και απενεργοποιηασε την επιλογη να σου ζηταει πιν και ξαναδοκιμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 μήπως έβαλες εσύ κοδικό για την συσκευή από της ρυθμίσεις ασφαλείας; Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo_user1 Δημ. December 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Το απενεργοποίησα το pin της κάρτας sim που έχω. σε αυτό δεν έχω πρόβλημα γατί μου την αναγνωρίζει αμέσως. Το θέμα είναι ότι για να πάω στο κύριο μενού μου ζητάει ένα άλλο pin. Δεν κλείδωσε η κάρτα sim αλλά το lenovo. Δοκίμασα και με τα puk1 & puk2 αλλά χωρίς αποτέλεσμα. :confused::mad: ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μήπως έβαλες εσύ κοδικό για την συσκευή από της ρυθμίσεις ασφαλείας; Όχι δεν το έχω πειράξει το τ/φ καθόλου.Τώρα το αγόρασα και δεν μπορώ να μπω καν στο κυρίως μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Δοκίμασε το εξής . Βγάλε την sim .Με κλειστή την συσκευή πάτα και τα δύο κουμπιά της έντασης φωνής και το κουμπί ενεργοποίησης Θα σου ανοίξει ένα μενού εκεί μία επιλογή θα είναι η διαγραφή δεδομένων χρήστη την πατάς μετά θα επιλέξεις την επανεκκίνηση άστο να ανοίξει χωρίς καμίαsim μέσα ,αν ανοίξει και δε ζήτηση κανένα κοδικό κλειστό και βάλε την sim στην θέση 1 της συσκευής και ξανά άνοιξε το Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo_user1 Δημ. December 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Δοκίμασε το εξής . Βγάλε την sim .Με κλειστή την συσκευή πάτα και τα δύο κουμπιά της έντασης φωνής και το κουμπί ενεργοποίησης Θα σου ανοίξει ένα μενού εκεί μία επιλογή θα είναι η διαγραφή δεδομένων χρήστη την πατάς μετά θα επιλέξεις την επανεκκίνηση άστο να ανοίξει χωρίς καμίαsim μέσα ,αν ανοίξει και δε ζήτηση κανένα κοδικό κλειστό και βάλε την sim στην θέση 1 της συσκευής και ξανά άνοιξε το Το έκανα και αυτό μόλις αλλά τίποτα. Συνεχίζει να ζητάει pin χωρίς καμία κάρτα sim μέσα.:mad::mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Οπότε δεν είναι πιν για κάρτα αλλά για το κινητό ως συσκευή.Τα puk κλπ είναι για τις σιμ. Μήπως έχει κάποιο κωδικό για να κλειδώνει την πρόσβαση στις εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Αν με επαναφορά δεν έγινε τότε πήγαινε το εκεί που το αγόρασες να σου το φτιάξουν, βέβαια το πιο πιθανό είναι να μην έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά κάτι άλλο Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts