Jump to content

lenovo_user1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lenovo_user1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

lenovo_user1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Το έκανα και αυτό μόλις αλλά τίποτα. Συνεχίζει να ζητάει pin χωρίς καμία κάρτα sim μέσα.:mad::mad::mad::mad:
  2. Το απενεργοποίησα το pin της κάρτας sim που έχω. σε αυτό δεν έχω πρόβλημα γατί μου την αναγνωρίζει αμέσως. Το θέμα είναι ότι για να πάω στο κύριο μενού μου ζητάει ένα άλλο pin. Δεν κλείδωσε η κάρτα sim αλλά το lenovo. Δοκίμασα και με τα puk1 & puk2 αλλά χωρίς αποτέλεσμα. :confused::mad: ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι δεν το έχω πειράξει το τ/φ καθόλου.Τώρα το αγόρασα και δεν μπορώ να μπω καν στο κυρίως μενού.
  3. Μήπως ξέρει κανείς να μου πει πως να κάνω hard reset ? Μήπως με την επαναφορά εργ. ρυθμίσεων ξεκλειδώσει ?
  4. Μόλις το έκανα από την παλιά συσκευή. Απενεργοποίησα εντελώς το pin και ξαναέβαλα τη sim. Δεν μου ζητάει το pin της sim αλλά αυτό "το άγνωστο pin". Άλλαξα και το σλοτ και μου το αναγνώρισε αλλά ξανά ζητάει "το άγνωστο pin". Τι μπορεί να είναι ???? :confused::confused:
  5. Στην οθόνη αναγράφεται η εταιρία κινητής τ/φ της πρώτης sim αλλά μετά μου ζητάει ξανά pin, το ξαναπατάω και μου λέει λάθος pin !!!
  6. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω αγοράσει το lenovo A7010 (dual sim) και θέλω να το έχω μόνο με μια sim card. Επειδή το εγχερίδιο του δεν το αναγράφει μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να το κάνω ? Ήδη έχω βάλει τη μια και μου την αναγνώρισε αλλά μου ζητάει το pin της δεύτερης για να μου ανοίξει.
×
×
  • Create New...