axolotl Δημοσιεύτηκε December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 25, 2016 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μόλις εχτές η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τις υπηρεσίες της και τα nightly builds από τις 31 Δεκεμβρίου. Κρίμα και για διάφορα project τα οποία δεν ευδοκίμησαν όπως αυτό του ZUK Z1 http://www.androidpolice.com/2016/12/24/cyanogen-shutting-service-nightly-builds-december-31-2016/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Πολύ κρίμα... το διάβασα κι εγω στις ειδήσεις και χαλάστηκα. Ηταν το κάτι διαφορετικό στο ανδροιντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Τελος δηλαδη? Τωρα τελευταία δε βγηκε μια είδηση οτι μεταφέρονται τα γραφεια??? Μηοως συνεχισει με αλλη ονομασια??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Κυματώδης και κάποιες φορές κ αστεία η πορεία της cyanogen. Τη μία διαβάζαμε για ανοίγματα που κάνει κ τους στόχους που έχει κ λίγο μετά διαβάζαμε το σχόλιο του CEO πως θα φυτέψει μια σφαίρα στο κεφάλι της Google.. Και η Google κάπως έτσι ξεκίνησε αλλά δεν πετυχαίνει με όλους η συνταγή. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά γιατί από ένα σημείο κ μετά ήμουν εντελώς εκτός κ δεν μάθαινα καν νέα. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Κρίμα πραγματικά γιατί η Cyanogen έχει κρατήσει ζωντανές πολλές συσκευές,στα s3 mini(γιός) 6.0.1 και s4(σύζυγος) 7.1.1 τα τηλέφωνα λειτουργούν καλύτερα από καινούρια Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Υπάρχει επίσημο θέμα συζήτησης στα Νέα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts