elteo Δημοσιεύτηκε March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 3, 2005 Υπάρχει πρόγραμμα που να μου προσθέτει ήχο κάθε φορά που πληκτρολογώ όπως στα κινητά τηλέφωνα; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Άλλο καταλαβαίνω από τον τίτλο. Ηχητική πληκτρολόγηση είναι να μιλάς, να αναγνωρίζει το πρόγραμμα την φωνή σου και να γίνεται αυτόματη πληκτρολόγηση. Αυτό ναι υπάρχει και το έχω και είναι αρκετά καλό. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΓΡΑΦΟΣ λέγεται. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 file dose site gia na to katebasoume. Prepei na leei poli... Thx in advance... Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 file dose site gia na to katebasoume. Prepei na leei poli... Thx in advance... Το πρόγραμμα είναι το παρακάτω. Δεν έχει site να το κατεβάσεις. Είναι 101 ΜΒ. http://briefcase.pathfinder.gr/download/pharm13/32175/393120/0/logografos.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 MLS Talk & Write Ελληνικός φωνητικός κειμενογράφος http://talkwrite.mls.gr/ Ηλεκτρονικός Λογογράφος 2.0 http://www.logografos.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Αλλο ζητησε και αλλο του προσφερετε.... :w00t: :X Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Αλλο ζητησε και αλλο του προσφερετε.... :w00t: :X Ηχητική πληκτρολόγηση είναι αυτό που του είπαμε. Τώρα στο κείμενο γράφει ότι θέλει το πληκτρολογημένο κείμενο να βγάζει φωνή, δηλαδή να το κάνουμε ρομπότ το pc. :D Άλλο αναφέρει ο τίτλος του θέματος άλλο το κείμενο. Ας διευκρινήσει τι θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 εγω νομίζω οτι ζητάει ενα προγραμματάκι που όταν πληκτρολογεί να ακούγεται απο τα ηχεία π.χ ήχος γραφομηχανής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Ακριβώς ρε Χρήστο, τόσο δύσκολο είναι; Αφού λέω όπως στα κινητά, έχουν τα κινητά ηλεκτρονικό λογογράφο; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Ακριβώς ρε Χρήστο, τόσο δύσκολο είναι; Αφού λέω όπως στα κινητά, έχουν τα κινητά ηλεκτρονικό λογογράφο; Έλεος ρε φίλε, αυτό ζητούσες; :blink: Αυτό δε λέγεται ηχητική πληκτρολόγηση, αλλά παλμική ή και τονική πληκτρολόγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Έλεος ρε φίλε, αυτό ζητούσες; :blink: Αυτό δε λέγεται ηχητική πληκτρολόγηση, αλλά παλμική ή και τονική πληκτρολόγηση. Eλεος από μένα, μόνο τον τίτλο διαβάζεις...;;; :confused: Για δες τι γράφω: :!: Υπάρχει πρόγραμμα που να μου προσθέτει ήχο κάθε φορά που πληκτρολογώ όπως στα κινητά τηλέφωνα; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 δικιο εχει ο ανθροπος βρε παιδια.Δεν ηχερε πως το λενε αλλα σας εγραψε ακριβος τι ηθελε.Δυστιχος εγω φιλε μου δεν ξερω να σου απαντισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Ηχητική πληκτρολόγηση είναι αυτό που του είπαμε. Ε και η φωνητική πληκτρολόγηση τι είναι τότε? :devil: :devil: Τώρα στο κείμενο γράφει ότι θέλει το πληκτρολογημένο κείμενο να βγάζει φωνή, δηλαδή να το κάνουμε ρομπότ το pc. :D Το λες σαν να είναι κάτι απίθανο, και καλά ότι δεν έχει βγει τέτοια εφαρμογή... Άλλο αναφέρει ο τίτλος του θέματος άλλο το κείμενο. Ας διευκρινήσει τι θέλει. Νομίζω ότι το αναφέρει στο πρώτο του post τι θέλει. Εσύ δηλαδή απαντάς στους τίτλους μόνο, όχι στα post? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Try This... http://www.colorpilot.com/sound.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosgep Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Ηχητική πληκτρολόγηση είναι αυτό που του είπαμε. Τώρα στο κείμενο γράφει ότι θέλει το πληκτρολογημένο κείμενο να βγάζει φωνή, δηλαδή να το κάνουμε ρομπότ το pc. :D Άλλο αναφέρει ο τίτλος του θέματος άλλο το κείμενο. Ας διευκρινήσει τι θέλει. Και αυτο υπαρχει: ΑΙΣΩΠΟΣ (TEXT TO SPEECH) Παράθεση P@niS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Για System Information ειναι καλο και το SisSoftware Sandra νομίζω :alien: :p Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Try This... http://www.colorpilot.com/sound.html Ακριβώς αυτό σε ευχαριστώ! :) edit: Μου προσθεσε ήχο από γραφομηχανή, καταπληκτικό! :D Να 'σαι καλά Nik :yahoo: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts