Jump to content

Ποια είναι η καλύτερη «πλατφόρμα» για παιχνίδια;

MsK
 Κοινοποίηση

Ποια είναι/ήταν η καλύτερη «πλατφόρμα» για παιχνίδια;  

274 members have voted

1. 1. Ποια είναι/ήταν η καλύτερη «πλατφόρμα» για παιχνίδια;

• Amiga
    • Atari Jaguar
    • Commodore 64
    • Sega (Saturn, Genesis, Dreamcast...)
    • Nintendo (NES, Super, 64, GameCube...)
    • Gameboy (Original, Pocket, Color, Adv., SP, DS...)
    • PC
    • Playstation (PS1, PS2, PSP...)
    • Xbox
    • Άλλη (προσδιορίστε με μήνυμα...)

Recommended Posts

Ποια είναι κατά την άποψή σας η καλύτερη «πλατφόρμα» για παιχνίδια; Ποιο είναι το σύστημα που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες ενός απαιτητικού gamer; Στη δημοσκόπηση έχουν συγκεντρωθεί οι πιο δημοφιλείς υπολογιστές και παιχνιδομηχανές για παιχνίδια. Επιλέξτε το αγαπημένο σας σύστημα και δικαιολογήστε την άποψή σας.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 58
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατά την άποψη μου ο υπολογιστής,μιας και μπορείς να βάλεις και gamepad και τιμονιέρα αν θές,και μπορείς να απολάυσεις πολύ καλή εικόνα και πολύ καλό ήχο,αν έχεις φυσικά τα απαιτούμενα.(εκτός άν έχεις μια κονόλα που είναι συνδεδεμένη σε home cinema) :p .

Βέβαια και το Atari,και το Nintendo έχουν άλλη γλύκα,μιας και θυμίζουν παλαιότερες λατρεμένες εποχές.

Αλλά επιμένω στον υπολογιστή

:)

Ο υπολογιστης χαλαρα.Ουτε βαλε βαλε καλωδια ουτε εχει τα γρφικα που δεν μπορουν να ξεπερασουν το ωριο της κονσολας.Αγοραζεις καινουρια καρτα και καθαρισες.Εχεισ για 6-9 μηνες τουλαχιστων μια πολυ καλη καρτα γραφικων.Εχει και online παιχιμο κατι το οπιο πετυχενετε μονο με μια κονσολα και πρεπει να πληρωνεις 9 και με τον υπολογιστη πληρωνεις αλλα οχι για ολα τα παιχνιδια) και ειναι πιο γρηγορο σε φορτομα κτλ. και πολλα αλλα που βαριεμε να τα γραφω

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΝΣΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΠΑΝΤΟΥ (ΓΡΑΦΙΚΑ ΗΧΟ)ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.......ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ

Το PC, αν και οι εταιρίες συνήθως βγάζουν παιχνίδια για "υπολογιστές που δεν υπάρχουν". Στις παιχνιδομηχανές δεν έχουν περιθώριο να αυξήσουν τις γραφικές απαιτήσεις των παιχνιδιών, αλλά αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι. Εξαίρεση είναι το XBOX, που αποτελεί σημείο σύγκρισης με τις υπόλοιπες κονσόλες (PS2 και GameCube δηλαδή). Πάρα πολύ καλά γραφικά και φυσικά σκληρός δίσκος. Memory cards suck!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγώ πιστεύω το pc.

Δεν περιορίζετε μόνο στα fps και λοιπά τέτοιου είδους αλλά έχει και την κατηγορία των strategy παιχνιδιών που δεν υπάρχουν για τις κονσόλες (εκτός απο ελλάχιστε περιπτώσεις...)

Αν έχεις την απαραίτητη οικονομική άνεση και να ακολουθείς την τεχνολογία τότε το pc θα είναι ένας μοναδικός συντροφος στις μοναχικές μέρες :)

Φιλικά Δημήτρης

Θα συμφωνησω κι εγω με ολους τους αλλους...

To PC υπερεχει παντου...

PC Rules!

Αναβαθμίσεις, προσθήκες (βλέπε Couter-strike / Day of Defeat), τροποποιήσεις, expansion packs κλπ κλπ κλπ.

Και όσο για μεγάλες οθόνες υπάρχει πάντα το TV out στις καινούριες κάρτες.

Και το πιο βασικό; Τα παιχνίδια είναι σαφώς φθηνότερα και σε πολλές περιπτώσεις 3-4 μήνες μετά την αρχική κυκλοφορία οι τιμές πέφτουν απο τα 40-50 ευρω στα 15-20....

Οι υπογραφές κειμένου δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 5 γραμμές ή τους 750 χαρακτήρες.

PC!!Αμα χοσεις και γερο χρημα για να το χτισεις,πετας και 5-6 emulators xbox,ps2+++ ΚΑΙ ΣΚΩΤΟΝΕΙΙΙΙΙΙΣΣΣΣΣΣ!!!!!
blah..

Το Ν64.

Αυτή η κονσόλα είχε πραγματικές παιχνιδάρες.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εαν παιζεις ραλλακια και fightings το PC ειναι για σουβενιρ!Καποιο λετε και για emulators για PS2 και ΧΒΟΧ...ρε παιδια...τα χετε ψαξει αυτα που λετε η ετσι τα πετατε?Ελεος δλδ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ EMULATOR ΓΙΑ PS2 H ΓΙΑ XBOX!!Oσοι υπαρχουν παιζουν κατι demos και απο κει και περα αντε γεια...αντε να παιζουν 2-3 παιχνιδια κι αυτα χαλια!Ελεος δλδ!
:)

• 3 weeks later...
Μόνο και μόνο για τη σειρά Zelda(αλλά και άλλα πολλά αποκλειστικά) NINTENDO rules.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

• 2 weeks later...
Μόνο και μόνο για τη σειρά Zelda(αλλά και άλλα πολλά αποκλειστικά) NINTENDO rules.

Αγόρι μου!

Πες τα! :D

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...
Έτσι έτσι! Βέβαια τώρα κατά τη γνώμη μου κορυφή θα είναι το ps3!!!

« Everyone has a dark side,

some are just darker than others... »

BiZ zzzzzzz z z z zzzzz

Αν δεν αποκτήσει zelda και metroid στις καρδιές μας καμία άλλη κονσόλα εκτός από της nintendo δε θα είναι ποτέ πρώτη. A και το καινούριο zelda μαμεί και δέρνει....

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Καλλίτερη πλατφόρμα για games μια και έτσι λέει το poll είναι οι consoles..και οτιδήποτε μηχάνημα είναι εξειδικευμένο για gaming,Αν μίλαγε για την χειρότερη θα έλεγα το PC ότι κάνει πολλά συνήθως αν όχι πάντα τα κάνει μέτρια.και το καλύτερο pc να πάρεις τα games είτε θα υποφέρουν από framerate είτε από εκατοντάδες bugs..ktlp εκτος και αν κάποια στιγμή βγάλει κάρτες που είναι ανεξαρτητοποιημένες από την CPU ΠΛΉΡΩΣ και βγάλουν όλοι την δύναμη που έχουν τότε το συζητάμε...αυτό θα το δείτε τώρα που θα βγούν οι νέες consoles πως θα δείχνουν αυτές και πως το pc με hardware παρόμοιο τουλάχιστον σε κάρτα γραφικών.γιατί έχει πολλές παιδικές ασθένειες το pc που δεν ξεπερνιόνται εύκολα.

PS:αν και ψήφισα amiga που για την εποχή τις ήταν το κάτι άλλο..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

• 2 weeks later...
καλύτερη πλατφόρμα από αντικειμενική σκοπιά είναι το p.c. λόγω των απεριόριστων δυνατοτήτων του. Εγώ ως οπαδός της SEGA (κάτοχος genesis και dreamcast) και ως νοσταλγός των παλιών εποχών ψήφισα την εν λόγω εταιρεία.

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

• 2 weeks later...
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ PS3 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ΚΑΘΑΡΟ-ΑΙΜΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗΣ.Ο PC EXEI ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ 1 ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΟ PS3 ΚΑΙ ΤΟ ΧΒΟΧ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ!! :X

Τα PC θα είναι πάντα ανώτερα τεχνολογικά. Το ότι το PS3 έχει ψευδοπαραλληλία 8x επεξεργαστών δε σημαίνει τίποτα. Ή τουλάχιστον, δε θα σημαίνει πολλά όταν βγει, και θα 'χουμε κι εμείς ανάλογα θαύματα.

Και επιτέλους, 1st person με gamepad γίνεται; Δε γίνεται!

Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...