amanitis Δημοσιεύτηκε December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 11, 2016 Καλησπέρα, Είμαι σε αναζήτηση νέας συσκευής. ΤΟ budget μου είναι μέχρι 300 ευρώ +- 50 και αναζητώ Smartphone dual sim αναξάρτητου μεγέθους οθόνης (όσο το δυνατό καλύτερα αναλογία βέβαια) καλή camera και από RAM πιστεύω από 4GB Και πάνω είναι ότι πρέπει. Έχετε να προτείνεται κάτι; Ευχαριστώ btw για το LG G5 δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Honor 8 σε αυτά τα λεφτά Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Huawei nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Moto 4G plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Honor 8 σε αυτά τα λεφτά Το συγκεκριμένο εμφανισιακά είναι ότι πρέπει για εμένα αλλά με φοβίζει πολύ ο επεξεργαστής του. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Huawei nova Πολύ καλή επιλογή μπορώ να πω. Αξίζει; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Το συγκεκριμένο εμφανισιακά είναι ότι πρέπει για εμένα αλλά με φοβίζει πολύ ο επεξεργαστής του. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ καλή επιλογή μπορώ να πω. Αξίζει; Και τα δύο αξίζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Και τα δύο αξίζουν είναι καλόςδλδ ο Kirin? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σκεφτόμον και το Xiaomi Mi Max Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 είναι καλόςδλδ ο Kirin? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σκεφτόμον και το Xiaomi Mi Max O επεξεργαστης του honor 8 ειναι πολυ πιο δυνατος απο του nova..Μην τους φοβασαι τους kirin, μια χαρα επεξεργαστες ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 είναι καλόςδλδ ο Kirin? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σκεφτόμον και το Xiaomi Mi Max απο τα ποιο αξιόπιστα στον χώρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Το Mi Msc έννοιες ή το Honor? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Το Mi Msc έννοιες ή το Honor? kirin cpu :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Το Nova είναι πολύ κατώτερο από το Honor 8, δεν καταλαβαίνω καν γιατί κυκλοφόρησε αφού μπορείς να τα βρεις σε παρόμοια τιμή. Αν μπορείς να δώσεις πάνω από 300, δηλαδή 330-340 που θέλει το honor 8, να πας σε αυτό. Αν έχεις hard limit τα 300 ευρώ, όπως εγώ πριν από μια εβδομάδα, πήγα και πήρα το Moto X Style. Ο Kirin 950 του Honor 8 είναι τέρας παρεμπτιπτόντως. Μόνο στα gpu δεν είναι τόσο καλός οπότε αν είσαι τρελός γκέιμερ ίσως να μη σου κάνει, αλλά από επεξεργαστικής άποψης είναι ισάξιος του snapdragon 820. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Το Nova είναι πολύ κατώτερο από το Honor 8, δεν καταλαβαίνω καν γιατί κυκλοφόρησε αφού μπορείς να τα βρεις σε παρόμοια τιμή. Αν μπορείς να δώσεις πάνω από 300, δηλαδή 330-340 που θέλει το honor 8, να πας σε αυτό. Αν έχεις hard limit τα 300 ευρώ, όπως εγώ πριν από μια εβδομάδα, πήγα και πήρα το Moto X Style. Ο Kirin 950 του Honor 8 είναι τέρας παρεμπτιπτόντως. Μόνο στα gpu δεν είναι τόσο καλός οπότε αν είσαι τρελός γκέιμερ ίσως να μη σου κάνει, αλλά από επεξεργαστικής άποψης είναι ισάξιος του snapdragon 820. Δεν έχω βάλει σαν όριο τα 300. Μπορώ να δώσω λίγο παραπάνω ΟΚ με αυτό. Επίσης δεν παίζω ποτέ games στο κινητό, τουλάχιστον όχι τόσο απαιτητικά! απλά τύπου λεξομαχίες οκ! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Απλά να ξέρεις το Honor 8 επειδή είναι φτιαγμένο από γυαλί είναι πολύ γλιστερό και πολύ εύθραυστο και γρατζουνιέται εύκολα οπότε θα πρέπει must για μένα κανά 15-20 ευρώ ακόμα για θήκη και προστασία οθόνης. Από real life αποδόσεις δες speed test συγκρίνεται και είναι ισάξιο με flagship killers στο range 400 ευρώ όπως Oneplus 3 και Axon 7 και θα έχει υποστήριξη επίσημη 2 χρόνια δηλαδή ενάμιση χρόνο ακόμα θα λαμβάνεις και το τελευταίο security update ενώ τα άλλα το πιο πιθανό είναι το καλοκαίρι του 2018 να έχουν ήδη εδώ και καιρό σταματήσει. Ωστόσο δεν το είχα το κινητό ο ίδιος όλα από reviews και βίντεο τα είδα, αν θες μπες στο θέμα του κινητού όπου το έχουν πάρει πολλά παιδιά και ρώτα τους λεπτομέρειες θα δώσουν πιο αξιόπιστες απαντήσεις από εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Δεν έχω βάλει σαν όριο τα 300. Μπορώ να δώσω λίγο παραπάνω ΟΚ με αυτό. Επίσης δεν παίζω ποτέ games στο κινητό, τουλάχιστον όχι τόσο απαιτητικά! απλά τύπου λεξομαχίες οκ! Αν πας παραπάνω πάρε p9 να τελειώνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts