Avadonmod Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Ακριβώς, Έχει τα βολτ της μπαταρίας πόσο ρεύμα καταναλώνει το τηλέφωνο, θερμοκρασία. Και πόσους κύκλους φόρτισης έχεις κάνει, εγώ από τον Απρίλιο έχω κάνει 58 κύκλους π.χ. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk ποια ένδειξη είναι οι κύκλοι φόρτισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 ποια ένδειξη είναι οι κύκλοι φόρτισης?POWER_SUPPLY_CYCLE_COUNT=58 Τόσο δύσκολο ήταν;; Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 POWER_SUPPLY_CYCLE_COUNT=58 Τόσο δύσκολο ήταν;; Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk haha, όχι, το λέει και το ίδιο το όνομα. Σε εμένα δεν έχει αυτήν την ένδειξη όμως, γι'αυτό! Thanks.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Για πιο λόγο δεν την έχει;; μήπως φοράς άλλη ρομ;; Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Ναι, την τελευταία flyme 6! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Γιαυτό δεν σου το δείχνει, εγώ έχω τελευταία flyme 7. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Ξέρει κανείς αν μπορούμε να κλονοποιησουμε εφαρμογές όπως σε άλλα δικαρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Στην flyme 7 που έχω μπορείς, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ βέβαια για να δω πως λειτουργεί. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Από τότε που έκανε την αναβάθμιση στην Flyme 7.0.1.0 g, η μπαταρία πέφτει πολύ πιο σύντομα από ότι πριν... Το παρατήρησε κανείς άλλος; Διορθώνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Από τότε που έκανε την αναβάθμιση στην Flyme 7.0.1.0 g, η μπαταρία πέφτει πολύ πιο σύντομα από ότι πριν... Το παρατήρησε κανείς άλλος; Διορθώνεται αυτό; Ναι, έχει παρατηρηθεί και από άλλους που έκαναν αναβάθμιση, όχι όμως από όλους. Διάβασε πιο πίσω μερικές σελίδες, το είχε συμφορουμίτης, έκανε ξανά εγκατάσταση -όπως λένε οτι λύνει το πρόβλημα-, αλλά ξαναγύρισε στην 6.3.0.0G γιατι δε λύθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Λοιπόν, εγώ πέρασα την 7 κατευθείαν όταν μου έβγαλε ειδοποίηση, χωρίς να κάνω εκκαθάριση ή backup. Έχω πρόβλημα με την μπαταρία που εξαντλείται γρήγορα... Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω ξανά σωστά την 7 χωρίς μάλιστα να χάσω δεδομένα, εφαρμογές, φώτος κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Λοιπόν, εγώ πέρασα την 7 κατευθείαν όταν μου έβγαλε ειδοποίηση, χωρίς να κάνω εκκαθάριση ή backup. Έχω πρόβλημα με την μπαταρία που εξαντλείται γρήγορα... Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω ξανά σωστά την 7 χωρίς μάλιστα να χάσω δεδομένα, εφαρμογές, φώτος κλπ Αρχεία δικά σου δεν χάνεις. Εφαρμογές όμως, αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση, θα πρέπει να ξαναπεράσεις. ΑΝ θέλεις τις παίρνεις backup και μετά τις επαναφέρεις. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Και πως ακριβώς θα περάσω ξανά την 7 με εκκαθάριση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Βάζεις την Ρομ (update.zip) στη μνήμη του κινητού, χύμα, όχι σε κάποιο φάκελο και πας με τον file manager τον μαμά, όχι με άλλον, βρίσκεις το update.zip, πατάς επάνω του και θα σου ανοίξει παράθυρο όπου θα έχει να τικαρεις το "Καθαρισμός δεδομένων". Λένε ότι καλύτερα είναι να μπεις σε recovery mode και να κάνεις από εκεί την διαδικασία. Εγώ πιστεύω ότι και με τον file manager την ίδια δουλεια κάνει.Και πως ακριβώς θα περάσω ξανά την 7 με εκκαθάριση;; Στάλθηκε από το unknown μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Οκκ... Μια τελευταία ερώτηση κ σορυ αν πρήζω. Έχουμε κάποιο λινκ για κατεβάσω την update.zip?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=46&type=1 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=46&type=1 Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έλα ρε Σωκράτη με πρόλαβες. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Ωραία... Όταν πατάω άνοιγμα της update.zip Βγαζει μια επιλογή που λέει 'Διαγραφή επαφών και δεδομένων εφαρμογών'. Αυτό τικαρω; Κ έπειτα ξεκινάει η διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Ναι Στάλθηκε από το unknown μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplerix Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 (edited) Είχα αναφερει ξανά ότι με τη χρήση που του κάνω δε μου έβγαζε μέρα η μπαταρία. Μετά την 7αρα το φορτίζω δυο φορές τη μέρα. Το προηγούμενο το άλλαξα επειδή το φόρτιζα 3... IPhone 5s από το 2014 στα χέρια μου. Πέφτεις για ύπνο με μπαταρία στο 100% ξυπνάς και είναι στο 98 %...Καλα λόγω ηλικίας μπαταρίας με το που ασχολήθεις πέφτει τραγικά. Λογικό... Στο meizu πέφτει γύρω στο 90 % χωρίς να το ανοίξεις. Εκτός αν φταίει ότι έχω δυο SIM... Όσον αφορά το θέμα της καμερας... Το φτιάξανε!!! Όλε! Πώς; Απλά ανέβασαν το όριο θερμοκρασίας! Δε σβήνει στους 37 -38 αλλά παραπάνω Edited September 2, 2018 by aplerix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Εγώ όλο το βράδυ χάνω 1-2% σε flyme 7 είμαι, παίζει ρόλο τι έχεις και συγχρονίζει όλο το βράδυ, εγώ από 2300-0700 πέφτει αυτόματα σε εξοικονόμηση ενέργειας. Γενικά όμως η 7αρα δεν είναι πολύ καλή με την μπαταρία, η καλύτερη ειν η 5.2.7.0. Όσους μήνες έχω το τηλέφωνο ποτέ δεν το έχω φόρτιση 2 φορές την μέρα, τώρα για παράδειγμα από χθες το βράδυ που το έβγαλα από την φόρτιση έχω ακόμα 52%. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplerix Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Κάθε φορά που γράφεις βλέπω υπογραφή στο tapatalk με άλλη συσκευή. Εκτός αν ειναι ιδέα μου. Εγώ έχω ThinkPad + iPhone της δουλειάς, desktop , tablet και το meizu και σχεδόν όλα τα περί ίντερνετ τα κάνω με αυτό Οπότε λογικό να μου τελειώνει η μπαταρία. Δε διαμαρτύρομαι απλά το αναφερω ως γεγονός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Λοιπόν, εγώ μάγκες έκανα ξανά εγκατασταση από recovery mode , με wipe data την 7.0.1.0 και πέρα του ότι έχει χαθεί η λειτουργία του home button που το πατούσες μια απαλή κ πήγαινε πίσω, δεν μου βγαζει και τις επαφές από το Google ενώ ο λογαριασμός έχει συγχρονιστει κανονικα!! Προσπάθησα να επαναφέρω την 6.3, την κατέβασα στο PC, συνέδεσα το κινητό, προσπάθησα να το κάνω με την ίδια διαδικασία κ μου βγάζει ότι η τον δεν βρέθηκε! Καμία συμβουλή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 παιδες στο flyme 7 o αισθητηρας εγγυτητας σας δουλευει σωστα; θελω να πω οταν κανετε τηλεφωνικη κληση κ απομακρυνετε το τηλεφωνο απο το αυτι σας ,αναβει ξανα η οθονη κ σας δειχνει την τρεχουσα κληση; Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Λοιπόν, εγώ μάγκες έκανα ξανά εγκατασταση από recovery mode , με wipe data την 7.0.1.0 και πέρα του ότι έχει χαθεί η λειτουργία του home button που το πατούσες μια απαλή κ πήγαινε πίσω, δεν μου βγαζει και τις επαφές από το Google ενώ ο λογαριασμός έχει συγχρονιστει κανονικα!! Προσπάθησα να επαναφέρω την 6.3, την κατέβασα στο PC, συνέδεσα το κινητό, προσπάθησα να το κάνω με την ίδια διαδικασία κ μου βγάζει ότι η τον δεν βρέθηκε! Καμία συμβουλή;http://forum.flymeos.com/thread-43469-1-1.html Κάνε αυτά για να δουλέψουν σωστά τα Google services παιδες στο flyme 7 o αισθητηρας εγγυτητας σας δουλευει σωστα; θελω να πω οταν κανετε τηλεφωνικη κληση κ απομακρυνετε το τηλεφωνο απο το αυτι σας ,αναβει ξανα η οθονη κ σας δειχνει την τρεχουσα κληση;Ναι δουλεύει, κάνε του βαθμονόμηση. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts