Jump to content

Lumia 930 ή Lumia 640 Xl

uncle_nontas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκέφτομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο ένα από τα δύο κινητά που αναφέρω. Το τηλέφωνο θα χρησιμοποιηθεί ως βασικό κινητό, με τη χρήση του να επικεντρώνεται στα εξής: Browsing, emails, gps και κατά τελευταίο λόγο φωτογραφική μηχανή. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το gaming. Ποιό από τα δύο πιστεύετε πως πρέπει να προτιμήσω, και γιατί; Edited by uncle_nontas

Δηλαδή για το 640 XL που είναι πιο οικονομικό και με μεγαλύτερη οθόνη ε; Από την άλλη, με δελεάζει η camera και τα specs του 930...Thanks anyway!

Δηλαδή για το 640 XL που είναι πιο οικονομικό και με μεγαλύτερη οθόνη ε; Από την άλλη, με δελεάζει η camera και τα specs του 930...Thanks anyway!

και του 640 XL καμερα είναι πολύ καλη για κινητο. Αφου δεν εισαι πολυυυυ φανατικος με καμερα εισαι καλυμενος. Εγω με το 640 το 5αρι το μικρο είμαι οκ

Ε δεν συγκρινετε σε καμια περιπτωση ρε παιδια ..τι λέτε τώρα...!!Μόνο μεγαλή οθόνη ειναι το 640..Απο εκεί και πέρα το χάος...!!!
KTLK

Για την χρήση που θέλει, τον καλύπτει το οικονομικό 640

Εννοείται σαν σύνολο το 930 υπερεχει

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Σκέφτομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο ένα από τα δύο κινητά που αναφέρω. Το τηλέφωνο θα χρησιμοποιηθεί ως βασικό κινητό, με τη χρήση του να επικεντρώνεται στα εξής: Browsing, emails, gps και κατά τελευταίο λόγο φωτογραφική μηχανή. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το gaming. Ποιό από τα δύο πιστεύετε πως πρέπει να προτιμήσω, και γιατί;

Αν θες να αποφύγεις τα προβλήματα των WM10 πας μόνο σε 930. Λόγω 2gb ram και πολύ καλύτερου επεξεργαστή είναι αρκετά καλύτερο. Και πίστεψέ με, το 1gb ram του 640xl του δημιουργεί ένα σωρό προβλήματα.

Επίσης, το 930 έχει AMOLED fhd οθόνη και θεωρώ ανώτερη κάμερα.

Μόνο και μόνο για τη ram πας 930.

Sent from mTalk

Δεν θεωρώ απαραίτητο το να αποφύγω τα wm10. Στο 535 ds μου είναι υποφερτά.

Μα δεν είπα να αποφύγεις τα 10αρια. Απλά αν θες να αναβαθμιστείς από το L535, η λογική λέει να πας έστω στο 930. Πολύ βασικός λόγος τα 2gb ram. Μπορεί να μην είσαι απαιτητικός χρήστης, σκέψου πως με 1gb ram αν έχεις ανοιχτή πλοήγηση στους χάρτες, αν σε πάρει κάποιος τηλέφωνο θα κλείσει η πλοήγηση. Αυτό είναι θέμα ram καθαρά. Δεν θέλω να σου πω την περίπτωση που θέλεις να έχεις κάτι μουσική ανοιχτή παράλληλα!

Για μένα αναβάθμιση είναι μόνο το 930 ή τα 950. Αλλιώς android. Τα 535/640/640xl/730/735/830 κατά βάση συμπεριφέρονται το ίδιο (άθλια) στα wm10. Πάνω κάτω τα ίδια προβλήματα και μόνο υπομονή.

Από τη άλλη αν κοιτούσες να ανέβεις κάνα 100αρικο ακόμη (γιατί πιστεύω πως κάτω από 130-150€ δε θα βρεις μτχ 930) θα πήγαινες σε κάνα L950xl, με τα όποια θα γεμίσουν οι αγγελίες λόγω της black Friday και μάλιστα ειναι ολοκαίνουρια! Σίγουρα ένα τέτοιο θα σε κάλυπτε για αρκετό καιρό, ενω έχει native τα 10αρια, με πολύ λιγότερα bugs... Αλλά εσύ έχεις το μαχαίρι

Δεν έχω τόσα λεφτά, αλλιώς εννοείται πως θα κοιτούσα τα 950..

Πάντως γενικά το 930 δε παίζει και πολύ μτχ... Φαίνεται αραιά και που σε κάτι αγγελίες, αλλά σε υψηλές τιμές (130€ το χαμηλότερο που έχω δει). Δεν ξέρω πόσα διαθέτεις, αλλά σίγουρα το 640xl είναι πιο value for money, καθώς μπορεί να βρεις και με 70€...

Sent from mTalk

! Σίγουρα ένα τέτοιο θα σε κάλυπτε για αρκετό καιρό, ενω έχει native τα 10αρια, με πολύ λιγότερα bugs... Αλλά εσύ έχεις το μαχαίρι

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

! Σίγουρα ένα τέτοιο θα σε κάλυπτε για αρκετό καιρό, ενω έχει native τα 10αρια, με πολύ λιγότερα bugs... Αλλά εσύ έχεις το μαχαίρι

ναι τα ειδαμε και τα 10ργια και φυγαμε τρεχοντασ πισω για 8.1 / τουλάχιστον είχαμε επιλογή.

Τα μαμα 10ργια τελεφωνα τα παντρεύεσαι χωρις επιλογες

Το 950 το ανέφερα στον φίλο ως πιο συμφέρουσα επιλογή από το 930. Αλλά από τη στιγμή που ο συμφορουμιτης μας δε μπορεί να ανέβει σε 950, τότε θα έχει την επιλογή για τα 8.1 ή 10αρια. Αν και όπως λέει ο ίδιος δεν έχει θέμα με τα 10αρια..

Sent from mTalk

Δεν έχω τόσα λεφτά, αλλιώς εννοείται πως θα κοιτούσα τα 950..

Νομίζω πως το 930 υπάρχει μόνο σε μεταχειρισμένο. Το πολύ με +50€ παίρνεις το 950 (μεταχειρισμένο) και έχεις αλλάξει επίπεδο. Θα σε ενθουσιάσει. Όλα τα άλλα τα θεωρώ ημίμετρα εκεί που παίζει η τιμή του 950. Εδώ υπάρχουν αγγελίες του 950xl ημερών στα 200€...... Μη πάρεις κάτι και αύριο θα σκέφτεσαι ότι με ελάχιστα €€€ παραπάνω θα έπαιρνες το απόλυτο.-

Γνώμη μου πάντα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Νομίζω πως το 930 υπάρχει μόνο σε μεταχειρισμένο. Το πολύ με +50€ παίρνεις το 950 (μεταχειρισμένο) και έχεις αλλάξει επίπεδο. Θα σε ενθουσιάσει. Όλα τα άλλα τα θεωρώ ημίμετρα εκεί που παίζει η τιμή του 950. Εδώ υπάρχουν αγγελίες του 950xl ημερών στα 200€...... Μη πάρεις κάτι και αύριο θα σκέφτεσαι ότι με ελάχιστα €€€ παραπάνω θα έπαιρνες το απόλυτο.-

Γνώμη μου πάντα.

Σωστός! Συμφωνώ απόλυτα με αυτή την άποψη. Καλό το 930, αλλά την στιγμή που παίζει σε τιμές 150-170 δεν αξίζει. Θα μου πεις πόσο πιο κάτω να πάει ένα κινητό με τέτοια specs; Η αγορά όμως έτσι είναι και έγινε ακόμα χειρότερη με τα 950xl της Black Friday που παίζουν στα 200€. Μπορεί να μην είναι android, αλλά σε αυτά τα λεφτά το 950xl δεν έχει αντίπαλο.

Sent from mTalk