binidis Δημοσιεύτηκε December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 10, 2016 Ανάμεσα στο Huawei P9Lite των 2 GB RAM και του Samsung Galaxy S5 ποιό υπερτερεί σε θέματα: α) οθόνης β) κάμερας γ) ταχύτητας δ) μπαταριας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 απο θεμα οθονης σιγουρα το s5. Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AggTheGamer Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Α)P9 LITE φυσικα Β)Καμερα επισης p9lite Γ)Ξανα p9 lite lol δ)Το s5 με λιγη διαφορα Αυτη ειναι η γνωμη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Θεωρώ καλύτερη επιλογή το π9. Ειδικά αν μπορείς να πας στα 3γβ ραμ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
binidis Δημ. December 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Νόμιζα ότι μόνο σε ταχύτητα υπερτερεί το P9 lite! Πάω για αυτό λοιπόν... Αν και σκεφτόμουν και το S6。。。。 το οποίο όμως δεν δέχεται SD card και με κλειδώνει στα 32gb rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
binidis Δημ. December 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Είδα από κοντά Samsung A5, Samsung S6 και Huawei P9 Lite και πιστεύω ότι οι οθόνες των Samsung είναι πολύ καλύτερες. Λιγότερες αντανακλάσεις και πιο ζωντανά χρώματα. Tου A5 λίγο καλύτερη απ' του S6. Γενικά Samsung, Apple και Sony έχουν τις καλύτερες οθόνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Ποιο S5 ρε φιλε;;Που το θυμηθηκες ;; :P Αν θες κινητο του 2014 πας καρφι για Ζ3 η HTC m8 ..Μην μπλεκεις με Touchwiz του παλιου κακου καιρου. Ποσα χρηματα διαθετεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 S6 γράφει... Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 (edited) S6 γράφει... Στην αρχη ρωταει για το s5 :) Edited December 12, 2016 by mikele123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
binidis Δημ. December 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Στην αρχη ρωταει για το s5 :) Γιατί η αγορά θα γίνει από Γερμανό που δεν έχει μεγάλη ποικιλία. Είμαι μεταξύ Sony Z5 που υστερεί σε κάμερα, Samsung A5 που υστερεί σε επιδόσεις και δεν έχει infrared και Samsung S6 32G που δεν παίρνει επέκταση μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 (edited) Το Ζ5 υστερει σε καμερα;; Απο ποτε;;Eγω και στο νημα εδω μεσα εχω δει πολυ καλες φωτο απο τα παιδια (θα ψαξω μηπως βρω κατι καλες που ειχε βγαλει ενα παλικαρι σε νυχτερινο κεντρο)..Μεχρι ποσα χρηματα δινεις;;Επισης επειδη εψαχνα και εγω να παρω απο Γερμανο (απο το e shop) δεν ειχε μεγαλη ποικιλια και δεν εβρισκα ουτε το Ζ5 αλλα ουτε και το s6(δεν τα εχει διαθεσιμα και ας τα δειχνει στο site του).Εσυ τα βρισκεις απο καποιο καταστημα;;Επισης καλο θα ηταν να μας πεις και ποσα δινεις Edited December 12, 2016 by mikele123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Το Ζ5 υστερει σε καμερα;; Απο ποτε;;Eγω και στο νημα εδω μεσα εχω δει πολυ καλες φωτο απο τα παιδια (θα ψαξω μηπως βρω κατι καλες που ειχε βγαλει ενα παλικαρι σε νυχτερινο κεντρο)..Μεχρι ποσα χρηματα δινεις;;Επισης επειδη εψαχνα και εγω να παρω απο Γερμανο (απο το e shop) δεν ειχε μεγαλη ποικιλια και δεν εβρισκα ουτε το Ζ5 αλλα ουτε και το s6(δεν τα εχει διαθεσιμα και ας τα δειχνει στο site του).Εσυ τα βρισκεις απο καποιο καταστημα;;Επισης καλο θα ηταν να μας πεις και ποσα δινεις Βράδυ χάνει άσχημα ειδικά στο θέμα noise management Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Βράδυ χάνει άσχημα ειδικά στο θέμα noise management Mπορει να εχεις και δικιο,δεν ειμαι και ειδικος αλλα και σε youtube και απο reviews διαβαζω και βλεπω καλα πραγματα..Επισης σε αυτες τις δυσκολες φωτο που ανεβασε ο φιλος εγω βλεπω πολυ καλα αποτελεσματα. ποστ 6195 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430812&page=413 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
binidis Δημ. December 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 (edited) Στο νήμα του Ζ5 εδώ κάποιοι είχαν παράπονα από την κάμερα. Δίνω όχι παραπάνω από 400 ευρώ. Κατά προτίμηση λιγότερα. Τώρα είδα ότι λέει μη διαθέσιμο. Για κλείσιμο το πάνε το μαγαζί; Τίποτα δεν έχει. Edited December 12, 2016 by binidis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Μια χαρα ειναι η καμερα του Ζ5,σιγουρα οχι η καλυτερη αλλα ειναι καλη.Παιζει ρολο και ο φωτογραφος φυσικα και το κατα ποσο ξερει να τραβαει. Ναι οπως σου ειπα δεν εχει πολλα κινητα στο e-shop,δυστυχως !! Εγω το xperia x compact πηρα. αλλα εγω ειχα και μια δωροεπιταγη και μου στοιχισε ενα 200αρικο σχεδον.Στα 420 που εχει δεν ξερω αν αξιζει.Εσυ γιατι θες οπωσδηποτε απο Γερμανο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
binidis Δημ. December 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Είμαι ανάμεσα σε LG G3 και Samsung A5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts