greek_aeras Δημοσιεύτηκε March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 1, 2005 Θα ηθελα ενα προγραμμα οπου να μπορω να κανω μονταζ DVD. Επισης να μπορω να βαλω ηχο, γραφικα κτλ... Γενικα ενα πληρες προγραμμα επεξεργασιας ταινιας. Τι προτεινετε? Ποιο ειναι το καλυτερο? Ευχαριστω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. March 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Ειναι επειγον να βρω. Ευχαριστω κ παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Δοκίμασε το Sony Vegas 5.0 υπάρχει νομίζω και trial... Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. March 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Δοκίμασε το Sony Vegas 5.0 υπάρχει νομίζω και trial... Ευχαριστω. :) Αν βρω το κλειδακι θα το εχω για παντα? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Ναι βέβαια...και είναι και εύκολο να βρείς το κλειδάκι...;) Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts