_DiMoN_ Δημοσιεύτηκε March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 1, 2005 Πολλοί γνωρίζου την υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας της Broadvoice όπου με περίπου 19€ μπορείς να έχεις απεριόσριστε κλήσεις σε σταθερά δίκτυα συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας. Έτσι κι εγώ φρόντισα να πάρω έναν VoIP αντάπτορα (sipura 3000) ώστε να συνδέσω το ήδη υπάρχον τηλέφωνο ώστε να δέχομαι κλήσεις από ΟΤΕ και να κάνω κλήσεις μέσω VoIP... Εγώ όμως σκέφτηκα το εξής και θέλω να με βοηθήσουν αυτοί που πιθανός θα ξέρουν. Αντί κάποιος να πάρει αυτό που πλήρωσα εγώ 100€, να πάρει ένα μικρόφωνο ακουστικό σαν αυτά που έχουν τα BT των κινητών, και να το βάλει ώς mic και speaker στο PC και να μιλάει απ' αυτό στο τηλέφωνο;;; Γίνεται; Υπάρχουν BT μικρόφωνα και ακουστικά που δουλεύουν στο PC? Μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει το μικρόφωνο και το ακουστικό που είναι στο BT κινητό του;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Το ΒΤ υποστηριζει voice gateway αλλα εχω δει μονο δρομολογηση απο το κινητο στον υπολογιστη και οχι το αντιθετο διοτι δε μπορεις να δεις τα ΒΤ προφιλ αυτα στο κινητο.... Εξαλλου αν υποστηριζοταν αυτο θα ζηταγαμε συνεχεια να συνδεθουμε με αλλα ΒΤ κινητα εξω ωστε να ακουμε πχ απο το ακουστικο μας τις κλησεις του αλλου....Δε μου φαινεται και πολυ ασφαλες οποτε δυσκολο να εχει ενσωματωθει σε καποιο κινητο.... :shifty: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. March 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Το ΒΤ υποστηριζει voice gateway Αυτό μπορείς να μου το εξηγήσεις.. Αν καταλαβαίνω καλά μπορείς να πάρεις ένα handsfree BT και να το χρησιμοποιήσεις από τον υπολογιστή σαν μικρόφωνο και ακουστικά.. Τα λέω σωστά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisco10 Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Ναι, γίνεται αυτό που λες! Παράθεση Who cares?... It won't work anyway!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. March 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Ναι, γίνεται αυτό που λες! Και το BT φαντάζομαι μπορεί να λειτουργήσει άνετα μέσα σ' ένα σπίτι;;; Αν είναι έτσι είναι μια τέλεια λύση για VoIP!!! Ελπίζω να έδωσα ιδέες σε αρκετους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisco10 Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Εκτός κι αν επικρατούν εξαιρετικά απίθανες συνθήκες μπορεί να λειτουργήσει μια χαρά. Εγώ το χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό για το σκοπό που λες! ;) Παράθεση Who cares?... It won't work anyway!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. March 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Εκτός κι αν επικρατούν εξαιρετικά απίθανες συνθήκες μπορεί να λειτουργήσει μια χαρά. Εγώ το χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό για το σκοπό που λες! ;) Δηλαδή Bluetooth+Broadvoice? Πως πάει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Εκτός κι αν επικρατούν εξαιρετικά απίθανες συνθήκες μπορεί να λειτουργήσει μια χαρά. Εγώ το χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό για το σκοπό που λες! ;) Για δωσε μας μερικες λεπτομερειες Αλέξη...... Με καποιο προγραμμα το χρησιμοποιεις η με απλο pairing του BT hands free και του BT dongle οποτε καλεις απο Voip και μιλας μεσω του hands free??? :w00t: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisco10 Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Έχω πολύ καιρό (από τότε που ήταν δωρεάν το babble) να το χρησιμοποιήσω βέβαια και δε θυμάμαι λεπτομέρειες, αλλά σίγουρα δε χρησιμοποιούσα κάποιο ειδικό πρόγραμμα. Απλό pairing του handsfree με το dongle (με τη χρήση των drivers φυσικά) Παράθεση Who cares?... It won't work anyway!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. March 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Σήμερα αύριο θα δοκιμάσω με κανονική συσκευή και σε λίγες μέρες με Bluetooth. Πήρα ένα bluetooth handsfree με 32€ και ο πωλητής μου είπε ότι δουλεύει και στον υπολογιστή και μάλιστα στην συσκευασία είχε τα εξής Bluetooth headset (ear-loop included) Battery Charger: AC/DC Travel Charger Car charger User manual Two earplugs USB Cable Two color pieces of sheet metal Να και φωτογραφία: http://www.gadgethouse.net/24_10.GIF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisco10 Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Με γειά σου και καλές συνομιλίες! Παράθεση Who cares?... It won't work anyway!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. March 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Την υπηρεσία την χρησιμοποιώ δύο μέρες (με το τηλέφωνο όχι με το BT, αυτό σε λίγες ημέρες) κι έχω πάθει πλάκα, είναι τέλεια, αν δεν πεις στον άλλον ότι τον παίρνεις με VoIP δεν το καταλαβαίνει... Σας το λέω ότι είναι τέλεια η αίσθηση να ξέρεις ότι όσο και να μιλήσεις τζάμπα είναι... Πήρα συγγενείς στην Γερμανία και μίλαγα με τις ώρες, πήρα υπεραστικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Την υπηρεσία την χρησιμοποιώ δύο μέρες (με το τηλέφωνο όχι με το BT, αυτό σε λίγες ημέρες) κι έχω πάθει πλάκα, είναι τέλεια, αν δεν πεις στον άλλον ότι τον παίρνεις με VoIP δεν το καταλαβαίνει... Σας το λέω ότι είναι τέλεια η αίσθηση να ξέρεις ότι όσο και να μιλήσεις τζάμπα είναι... Πήρα συγγενείς στην Γερμανία και μίλαγα με τις ώρες, πήρα υπεραστικά.... Αλήθεια φίλε τί σύνδεση έχεις στο internet; Τι ping έχεις με τους proxy της broadvoice? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. March 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Δεν παίζει ρόλο τελικά το Ping εκτός αν έχεις τραγικά μεγάλο.. Εγώ με Ping και 180-280 παίζω μια χαρά.. Έχω DSL384/128 Forthnet και έχω πρόβλημα τα μεσημέρια, το βράδι και το πρωΐ μιλάω μια χαρά. Όταν λέω πρόβλημα, το Ping είναι πάντα καλό, αλλά αυτές τις ώρες δεν μπορώ να μιλήσω, με ακούνε μετά από ώρα, εγώ τους ακούω κατευθείαν.. Το bandwidth Που χρησιμοποιείται είναι ακριβώς 83kbps download 80kbps upload Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Δεν παίζει ρόλο τελικά το Ping εκτός αν έχεις τραγικά μεγάλο.. Εγώ με Ping και 180-280 παίζω μια χαρά.. Έχω DSL384/128 Forthnet και έχω πρόβλημα τα μεσημέρια, το βράδι και το πρωΐ μιλάω μια χαρά. Όταν λέω πρόβλημα, το Ping είναι πάντα καλό, αλλά αυτές τις ώρες δεν μπορώ να μιλήσω, με ακούνε μετά από ώρα, εγώ τους ακούω κατευθείαν.. Το bandwidth Που χρησιμοποιείται είναι ακριβώς 83kbps download 80kbps upload Τι να πω.. εγώ που έχω το ίδιο περίπου ping με babble βέβαια έχω πολλές διακοπές τα μεσημέρια και γενικά όποτε έχει κίνηση στο dslam μου ... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. March 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Ναι αυτό λέω, κι εγώ ενώ έχω καλό ping όταν έχει κίνηση δηλαδή τα μεσημέρια, δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά βράδι που μιλάω δουλεύει πάρα μα πάρα πολύ καλά.Τέλεια Πως μπορούμε να δούμε πότε έχει κίνηση το DSLAM μας;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Κάνε tracert μία διεύθυνση π.χ. το http://www.myphone.gr και μετά κάνε ping στο ip της δεύτερης γραμμής των αποτελεσμάτων του tracert. Αυτό το ip είναι το dslam σου... Αν το ping είναι μεγάλο τότε είναι φορτωμένο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts