primus Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Γειά σας και απο εμένα..(Το πρώτο πόστ!) Πήρα το κ300 κάνα μήνα τώρα Δέν ψάχτηκα για κινητό πρίν το πάρω γιατί δεν με πολυένοιαζε.. Ωστόσο Η οθόνη είναι απάτη όπως είπε και κάποιος σύνωμοσ παραπάνω... Μνήμη +μπλεδόντι δεν έχει Η φωτογραφίες που τραβάει όμως εγώ τις βρίσκω αρκετά καλές ειδικά στη μεγάλη ανάλυση και το βίντεο επίσης Πολύ καλή αυτονομία Όταν γεμίσει η μνήμη τρώει κάτι κολληματάκια στην εξερέυνηση Τώρα για το σήμα..δεν παίρνω όρκο Επίσης κάτω απο τον ήλιο,τουλάχιστον όσο έχω τη ζελατίνα πάνω,δυσκολέυομαι Έχει equaliser στο media player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Καλύτερη ανάλυση το Κ500, όλα κι όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funfun Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Ti ennoeis equalizer sto media player???????? poio media player? pou akribos einai auto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Πηγαινε στο μενου και πατα το 1ο "κουμπί" πάνω αριστερά.... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Δε νομίζω να αξίζει να προτιμήσει κάποιος το Κ300 έναντι του Κ500. Σίγουρα χειρότερη οθόνη (το Κ500 δεν έχει TFT αν δεν κάνω λάθος), και ακριβότερο από το Κ500 (τουλάχιστον την τελευταία φορά που το έψαξα). Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Τα κουμπια ομως του Κ500 δειχνουν ποιο ψευτικα... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spibants Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Kalispera k apo mena..Eprepe apo NOKIA na allaksw se sony_ericsson gia n agrapsw k gw kati se auto to forum... Me to k300i eimai poly ikanoppoihmenos sumfwna (panta) me thn aksia agoras tou. Ekana k gw to la8os k agorasa USB cable k perimenw 2 wres na katebasw to software (anti autou proteinw irda cable pou parexei k to software k me to nokia me eixe bolepsei mia xara me 5 euro parapanw diafora..) Omologw pws kuriws logw agoras toy USB cable htan gia na katebasw kanena themes. (proteinete kapoio site giauto??) Kai telos oso afora enan prohgoumeno xrhsth 'ase file k gw den phra dwro to hands-free giati mou eipan htan gia periorismeno ari8mw syskeywn...' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spibants Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Dipla apo to eikonidio shmatos sthn o8onh , mou emfanizei ena belaki me kateu8hnsh pros ta panw...gnwrizei kaneis ti shmainei auto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 μπορεις να κατεβασεις Themes του κ700... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popeye Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Η οθόνη του Κ500 ειναι μακραν καλυτερη απο το Κ300 και ο επεξεργαστης του επισης. το Κ300 στα παιχνιδια σερνεται. Γενικα πιστευω οτι ριξανε πολυ το κοστος κατασκευης στο Κ300. Παράθεση The Sailor Man! ;-P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Ο επεξεργαστης ειναι μακρα καλυτερος του Τ610 που ειχα πριν, παρολα αυτα το κ300 ειναι οντως μια κλαση κατω του κ500. Το θεμα ομως ειναι γιατι στα μαγαζια μας λενε οτι σταματησε η παραγωγη του κ500 και γιατι οι τιμες ειναι παρομοιες...γενικα αυτα τα κολπα των εταιρειων ειναι λιγο σπαστικα οπως και η συνεχη παραγωγη νεων μοντελων... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popeye Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 To βασικοτερο προβλημα του κ300 ειναι η οθονη του και απο θεμα ποιοτητας κι απο θεμα μεγεθους. εχει την ιδια αναλυση με το κ500 αλλα παρολαυτα ειναι χειροτερη, οσο για το μεγεθος μπορω να πω οτι τα περισσοτερα παιχνιδια δεν την υποστιριζουν. παντως καποια που τρεχουνε δεν πανε και ασχημα τελικα οποτε τουλαχιστον δεν ειναι τελειως ψοφιο απο CPU :) Παράθεση The Sailor Man! ;-P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 "και δινει δωρο ενα hands free -radio " ???????????????????? :mad: ε οχι, εμενα δε μου δωσανε τιποτα, απλα ενα ανοικτο κουτι και ενα ανοικτο φακελακι CU !!! :mad: μπορω να κανω κατι λετε ?????????????????? :( τελικα περνω πισω ολες τις κακες κουβεντες που ειπα για την βοντα μετα απο συνεχεις επικοινωνιες 15 ημερων καταφερα να παρω πισω το hands free !!!!!! :) :) thank you Vodafone ! :) Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler93 Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Ρίξε μια ματιά και εδώ:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k300-pictures-983.php ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Θέματα για το Κ300 έχει κανείς? Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodsuker Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 ξερει κανεις γιατι σε κατασταση αναμονης μαυριζει η οθονη και δεν μου βγαζει ρολογακι? δεν υπαρχει τετοια επιλογη για να μην φαινεται σαν να ειναι κλειστο το κινητο? Γιατί πρέπει να πας ρυθμίσεις - οπτικές - φωτισμός και από Εξοικον. ενέργ. να βάλεις αυτόματο. Παράθεση Ξέρει κανείς πώς βάζω υπογραφή; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Θέματα για το Κ300 έχει κανείς? nai psaxnw kai egw apo to k750 den kanoun Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AL65 Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι το Κ300ι δεν μετραει τους χαρακτηρες στα μηνυματα?(παρα μονο οταν φτασω στους τελευταιους 20). Το τηλεφωνο ειναι καλο γενικα.Στο θεμα των μηνυματων δεν με βολευει ομως.Δεν μετραει τους χαρακτηρες,τα γραμματα ειναι καπως μικρα σε μεγεθος.Επισης τα πληκτρα ακουγονται οταν πληκτρολογεις. Αυτα σε συνδυασμο με το οτι γραφω πολλα μηνυματα ισως με κανουν να παρω αλλη συσκευη. Μηπως υπαρχει κατι που να με διευκολυνει στη συνταξη μηνυματων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 Στο μέτρημα των χαρακτήρων έτσι κάνουν όλα τα Sony Ericsson πλην αυτά της σειράς P Τον ήχο των πλήκτρων μπορείς να τον αλλάξεις σε τόνους, κλικ, ή τίποτα από το μενού των ρυθμίσεων. Επίσης νομίζω ότι μπορείς να επιλέξεις και μεγάλου μεγέθους γραμματοσειρά. (Σκάλισέ το λιγάκι) Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Tιμή του εν λόγο; Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Tιμή του εν λόγο; 140e sto http://www.9volto.gr Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodsuker Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Θέματα και πολλά άλλα μπορείτε να βρείτε στο http://gallery.mobile9.com/c/sony-ericsson-k300k300i-themes/1/ ;) Παράθεση Ξέρει κανείς πώς βάζω υπογραφή; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 γιατί αυτό το τηλεφωνάκι δεν έχει τελικό σιγμα και έχω κουφαθεί? δηλαδή τις επαφές μου πως θα τις γράφω? κώστασ μήτσοσ λάκησ ??????????? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Komis Drakulas Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Gia teliko "s" prepei na bazeis to aggliko keimeno grafhs kai afou valeis to s na epistrefeis sto Ellhniko.. Παράθεση Just donate some blood !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Επίσης μπορείς να έχεις ενεργό το Τ9 για να μην έχεις τέτοιο πρόβλημα... Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να δω τα βίντεο που έχω στο κινητό μου απότον υπολογιστή; Τα μεταφέρω με υπέρυθρες αλλά ειναι σε μορφή .3gp και δεν μπορώ να τα δω. Μήπως υπάρχει κανένα πρόγραμμα για να τα κάνει .avi ή κατι τέτοιο; Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts