Katath Δημοσιεύτηκε December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 3, 2016 Καλημέρα! Έχω αποφασίσει να μεταπηδήσω σε android από BlackBerry os, μετά από πολλά χρόνια, αλλά δυσκολεύομαι στην επιλογή συσκευής. Το οικονομικό ταβάνι το ορίζω γύρω στα 500 ευρώ, άντε 530 που ζητάει το samsung galaxy S7 edge. Η μόνη android εμπειρία μου ήταν το htc desire HD το μακρινό 2010 και πάλι το είχα σαν 2η συσκευή και σαν 1η είχα ένα BB, οπότε ουσιαστικά θα μάθω το λειτουργικό από την αρχή. Σαν 1η επιλογή έχω το htc 10, αλλά τελευταία έχουν μπει στο μυαλό μου και το samsung galaxy S7 edge , το nexus 6P, το huawei mate 8 (θα ήθελα το 9, αλλά όταν βγει θα κοστίζει πολύ παραπάνω από 500 ευρώ. Η αυτονομία με ενδιαφέρει, αλλά πρωτίστως η απροβλημάτιστη, δίχως lag λειτουργία του λειτουργικού. Θέλω μία σταθερότατη συσκευή, η οποία να είναι εκεί συνέχεια, χωρίς να με προβληματίζει κάτι στην λειτουργία της κτλ. Να κάνει απλά την δουλειά της. Όχι bugs, όχι κολλήματα, όχι battery drain και φυσικά να μην χρειάζεται αλλαγή πάνω στον χρόνο. Από samsung δεν σκέφτομαι κανένα άλλο. Ούτε καν το S7 το απλό. Από htc μου άρεσε εξωτερικά πολύ και το desire 10 pro, το οποίο δεν έχει διαθέσιμη τιμή αυτή την στιγμή και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο βάση των χαρακτηριστικών του, που ανήκει στην μεσαία κατηγορία. Αν γνωρίζει κάποιος θα με ενδιέφερε η γνώμη του. Από LG και sony μην μου προτείνετε τίποτα, επειδή απλά δεν μου κάνει κάποιο το κλικ και θέλω να μου αρέσει η συσκευή που θα πάρω. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τις κιζένικες συσκευές, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να στραφώ προς τα εκεί. Οπότε κάθε πρόταση καλοδεχούμενη εννοείται. Και δεν υπάρχει και ιδιαίτερος περιορισμός με το μέγεθος της οθόνης. Σίγουρα όχι κάτω από 5 ίντσες και όχι πάνω από 6. Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου παιχνίδια κτλ και αν η κάμερα θα είναι η καλύτερη της αγοράς (μετά τα BlackBerry θα μου φανεί σαν dslr η διαφορά), αλλά σε ότι αφορά το τηλεφωνικό μέρος της συσκευής (σήμα, ποιότητα ήχου κλήσης κτλ) δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μετανιώσω που φεύγω από το BB os 10. Οπότε συνοψίζοντας έχουμε htc 10 htc desire 10 pro samsung galaxy s7 edge Oneplus 3, η όπως λέγεται τέλος πάντων το τελευταίο που ανακοίνωσαν Nexus 6P Huawei mate 8 Από xiaomi, meizu και άλλες εταιρίες και συσκευές από Κίνα δεν έχω πραγματικά ιδέα, οπότε αν υπάρχει κάτι εξίσου καλό με τις παραπάνω που αναφέρω πείτε μου για να τις δω και αυτές σαν επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Για μένα κοίτα τα oneplus 3t και htc 10. τα samsung ποτέ δεν τα συμπάθισα. το op3t αξίζει αν θες να παίζεις με το κινητό σου (root, rom κτλ) επίσης έχει μεγαλύτερη οθόνη. Το htc 10 είναι ένα από τα καλύτερα android κινητά αυτή τη στιγμή και είναι και πιο compact σε μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. December 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Για μένα κοίτα τα oneplus 3t και htc 10. τα samsung ποτέ δεν τα συμπάθισα. το op3t αξίζει αν θες να παίζεις με το κινητό σου (root, rom κτλ) επίσης έχει μεγαλύτερη οθόνη. Το htc 10 είναι ένα από τα καλύτερα android κινητά αυτή τη στιγμή και είναι και πιο compact σε μέγεθος. Η αλήθεια είναι πως με root, rom κτλ δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Όπως βγει από το κουτί θα μείνει. Τα Samsung ούτε εγώ τα συμπάθησα ποτέ. Λάτρης του sense από εποχές htc HD2. Απλά διαβάζω τα καλύτερα για την συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarcDS Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 HTC 10 χωρίς 2η σκέψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Το 3t και p9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 (edited) Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τις κιζένικες συσκευές, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να στραφώ προς τα εκεί. Οπότε κάθε πρόταση καλοδεχούμενη εννοείται. Και δεν υπάρχει και ιδιαίτερος περιορισμός με το μέγεθος της οθόνης. Σίγουρα όχι κάτω από 5 ίντσες και όχι πάνω από 6. Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου παιχνίδια κτλ και αν η κάμερα θα είναι η καλύτερη της αγοράς (μετά τα BlackBerry θα μου φανεί σαν dslr η διαφορά), αλλά σε ότι αφορά το τηλεφωνικό μέρος της συσκευής (σήμα, ποιότητα ήχου κλήσης κτλ) δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μετανιώσω που φεύγω από το BB os 10. Από xiaomi, meizu και άλλες εταιρίες και συσκευές από Κίνα δεν έχω πραγματικά ιδέα, οπότε αν υπάρχει κάτι εξίσου καλό με τις παραπάνω που αναφέρω πείτε μου για να τις δω και αυτές σαν επιλογή. €550... δυσεπιλυτο προβλημα. κατοπιν ωριμου σκεψεως προτεινω τα κατωθι: παρε 3 συσκευες (μαυρογκρι, λευκοασημι, χρυσομπεζ) redmi note 4 (εκδοση 3ram/64rom), για να αλλαζεις παραστασεις βρε αδερφε. τι ειναι ο αθρωπος, ενα τιποτα. δεν υποστηριζει 800mhz. διαλεξε official global stable rom. LINK1, LINK2. πληρωμη paypal, $0 αποστολη (ΟΧΙ κουριερ), παραλαβη 15-20 μερες, εγγυηση 1 ετος. τωρα ξερεις :D καλο 2017. Edited December 4, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. December 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 €550... δυσεπιλυτο προβλημα. κατοπιν ωριμου σκεψεως προτεινω τα κατωθι: παρε 3 συσκευες (μαυρογκρι, λευκοασημι, χρυσομπεζ) redmi note 4 (εκδοση 3ram/64rom), για να αλλαζεις παραστασεις βρε αδερφε. τι ειναι ο αθρωπος, ενα τιποτα. δεν υποστηριζει 800mhz. διαλεξε official global stable rom. LINK1, LINK2. πληρωμη paypal, $0 αποστολη (ΟΧΙ κουριερ), παραλαβη 15-20 μερες, εγγυηση 1 ετος. τωρα ξερεις :D καλο 2017. Αν και δεν ξέρω αν είναι ειρωνική η απάντηση σου, ή όχι, ευχαριστώ για την άποψη σου και επίσης καλό 2017. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το 3t και p9 Το P9 και όχι το mate 9; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Από πλευράς ταχύτητας και απροβληματιστου software: HTC 10, OP3t, Nexus 6p. HTC 10: άψογο hardware, ποιότητα κατασκευής, ηχεία και software. OP3t: καλή τιμή, amoled οθόνη, απίστευτα γρήγορο και αξιόπιστο. Nexus 6p: καθαρό android, άμεσα updates, γρήγορο και HDR+ στις φωτογραφίες για εξαιρετικά αποτελέσματα. Το Meizu pro6plus που ανακοινώθηκε αναμένεται τούμπανο αλλά στο Flyme αν και τελείως smooth, όλο και κάποιο bug θα βρεις. Επίσης από Huawei, μην κοιτάς περσινά μοντέλα. Η εταιρεία μετά από ένα χρόνο τα αφήνει στη μοίρα τους όπως φάνηκε με την πρόσφατη ανακοίνωση της. Τα mate είναι άψογα πάντως από πλευράς hardware, μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Το P9 και όχι το mate 9; προφανος και το mate 9 το οποιο οταν βγει ομος θα το βαρεσουν στην ελλαδα 799 τημη εκκίνησης..... so.. δεν παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 (edited) Ότι και να πάρεις η υποστήριξη που θα λάβεις είναι για 1 χρόνο επιπλέον από σήμερα μετρώντας σε επίπεδο software. Τώρα εφόσον κρατήσεις τη συσκευή για πάνω από 2 έτη θεωρώ το S7 edge ότι έχει το περαιτέρω πλεονέκτημα για το ότι αν χρειαστείς κάτι σε service πχ μια αντικατάσταση μπαταρίας δεν θα δυσκολευτείς καθόλου. Σε Oneplus θα πρέπει να το στείλεις εξωτερικό minimum 2 εβδομάδες χωρίς κινητό θα μείνεις. Πέρα που από διαθεσιμότητα για τα πανηγύρια είναι. Έβγαλε συσκευή τώρα και διαθέσιμο σε 5 εβδομάδες. Γελάει ο κόσμος δηλαδή.. Στο HTC 10 η Huawei να έχεις να κανεις με την δύστροπη Arvato και ειδικά HTC αν επιλέξεις αμφιβάλλω θα βρεις σε 2 έτη από τώρα μπαταρία να σου αλλάξουν. Επίσης Huawei και HTC branded συσκευές τις στέλνουν εξωτερικό για service που σημαίνει αρκετές εβδομάδες αναμονή έως παραλάβεις. Επίσης Huawei branded σε software υποστήριξη είναι μάπα. Μονο unbranded version αξίζει σε Huawei και για software και service. Και γενικά μιλώντας το 7 edge είναι ότι πιο ολοκληρωμένο και πλήρες smartphone στην αγορά. Επίσης σαν συσκευή με πολλαπλάσιες πωλήσεις έχεις πολλαπλάσια αξεσουάρ να επιλέξεις πέρα από το πλεονέκτημα του άμεσου service με δικό της αποκλειστικό κέντρο εξυπηρέτησης για Samsung κινητα. http://www.smartec.gr/el/ Από εμένα s7 edge λοιπόν. Huawei,HTC,OnePlus τις απορρίπτω κατηγορηματικά. Sent from my iPad using Tapatalk Edited December 4, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Σαν χρηστης p9 plus θα σου προτεινα το S7 edge. Οχι γιατι το P9 Plus δεν ειναι καλο αλλα δεν ξερω αν θα πληρωνα για να το εχω. Θεωρω οτι εφοσον θα δωσεις τα μετρητα σου το S7 edge ειναι overall πιο καλο,καμερα,ισως αυτονομια, κρατημα στο χερι , service και τελος μια λεπτομερεια , το οτι ο αισθητηρας για το αποτυπωμα ειναι μπροστα και το κινητο ξυπναει ευκολα οταν το εχεις ακουμπησει καπου. Τα μονα μειον που εχω για το S7 Edge ειναι οτι εμενα η κυρτη οθονη με κουραζει που γυαλιζει οταν εισαι σε εσωτερικο χωρο με φως και οτι θελει οπωσδηποτε θηκη γιατι αν σου πεσει ενα γυαλι θα σπασει (ειτε μπρος ειτε πισω). Υ.Γ. ενα ακομα υπερ ειναι οτι το S7 εχει τα κουμπια εκτος οθονης και δεν χανεις ουτε χιλιοστο απο την οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Πιστεύω το s7 edge είναι μονόδρομος. Ότι καλύτερο υπάρχει για το 2016 και η τιμή του είναι πολυ καλη. Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 S7 edge είναι νομίζω το καλύτερο πακέτο για φέτος ειδικά οσο πέφτει η τιμή. Συσκευαρα με τα ολα του και αφου θες απροβληματιστη λειτουργία out of the box νομίζω είναι μονόδρομος. Στα πολυ θετικά το αμεσο σέρβις αν χρειαστεί. Με nougat beta είναι ακόμα πιο smooth το κινητό και το καθιστά για μένα συνολικά την καλύτερη πρόταση της αγοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 (edited) Αν και δεν ξέρω αν είναι ειρωνική η απάντηση σου, ή όχι, ευχαριστώ για την άποψη σου και επίσης καλό 2017. το μονο ειρωνικο ειναι να δωσεις €550 για να καλυψεις αναγκες που οπως τις περιγραφεις θεωρω οτι καλυπτονται ανετοτατα με μια αξιοπιστη συσκευη των €180 :rolleyes: ομως δικα σου ειναι τα χρηματα, εσυ αποφασιζεις τον τροπο που θα τα απαλλαγεις :p Edited December 4, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. December 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 το μονο ειρωνικο ειναι να δωσεις €550 για να καλυψεις αναγκες που οπως τις περιγραφεις θεωρω οτι καλυπτονται ανετοτατα με μια αξιοπιστη συσκευη των €180 :rolleyes: ομως δικα σου ειναι τα χρηματα, εσυ αποφασιζεις τον τροπο που θα τα απαλλαγεις :p Οι ανάγκες μου καλύπτονται (σχεδόν) και με το BlackBerry Q10 το οποίο έχω ακόμα στην κατοχή μου εδώ και 3 χρόνια, αν εξαιρέσεις την απουσία εφαρμογών φτιαγμένες για bb os 10. Το οποίο καινούριο κοστίζει 140 ευρώ αυτή την στιγμή. Ειρωνικό ίσως να ήταν, αν έψαχνα συσκευή για τα απολύτως απαραίτητα και πίστευα πως θα με κάλυπταν μόνο συσκευές των 500+ ευρώ. Και επειδή όπως είπες και εσύ, κουμάντο στην τσέπη μου και στο τι θα υπάρχει μέσα στην τσέπη μου κάνω μόνο εγώ, τότε το αρχικό σου σχόλιο ήταν αχρείαστο εντελώς και δεν είχε να προσφέρει τίποτα στην συζήτηση. Αν θα χρειαστώ κάποιον να κάνει κουμάντο στα οικονομικά μου, τότε θα σε έχω στα υπόψιν μου σίγουρα. :p Το μόνο ειρωνικό όπως είπες και εσύ, ίσως να είναι μόνο η πρόταση από πάνω. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 (edited) Οι ανάγκες μου καλύπτονται (σχεδόν) και με το BlackBerry Q10 το οποίο έχω ακόμα στην κατοχή μου εδώ και 3 χρόνια, αν εξαιρέσεις την απουσία εφαρμογών φτιαγμένες για bb os 10. Το οποίο καινούριο κοστίζει 140 ευρώ αυτή την στιγμή. Ειρωνικό ίσως να ήταν, αν έψαχνα συσκευή για τα απολύτως απαραίτητα και πίστευα πως θα με κάλυπταν μόνο συσκευές των 500+ ευρώ. Και επειδή όπως είπες και εσύ, κουμάντο στην τσέπη μου και στο τι θα υπάρχει μέσα στην τσέπη μου κάνω μόνο εγώ, τότε το αρχικό σου σχόλιο ήταν αχρείαστο εντελώς και δεν είχε να προσφέρει τίποτα στην συζήτηση. Αν θα χρειαστώ κάποιον να κάνει κουμάντο στα οικονομικά μου, τότε θα σε έχω στα υπόψιν μου σίγουρα. :p Το μόνο ειρωνικό όπως είπες και εσύ, ίσως να είναι μόνο η πρόταση από πάνω. :lol: μπορεις να με εχεις υποψη αλλα να ξερεις υπαρχει ουρα αναμονης :lol: εγραψες οτι "πραγματικα δεν εχεις ιδεα" για συσκευες απο κινα, εγραψες τις αναγκες σου και σου προτεινα κινητο. επειδη σου φαινεται φθηνο σε αυτα που εχεις συνηθισει να πληρωνεις το υποτιμας και θεωρεις οτι ηταν αχρειαστη προταση. το πιθανοτερο να μην το εχεις ψαξει καν. οκ, να κινειται το χρημα :p Edited December 4, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. December 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 μπορεις να με εχεις υποψη αλλα να ξερεις υπαρχει ουρα αναμονης :lol: εγραψες οτι "πραγματικα δεν εχεις ιδεα" για συσκευες απο κινα, εγραψες τις αναγκες σου και σου προτεινα κινητο. επειδη σου φαινεται φθηνο σε αυτα που εχεις συνηθισει να πληρωνεις το υποτιμας και θεωρεις οτι ηταν αχρειαστη προταση. το πιθανοτερο να μην το εχεις ψαξει καν. οκ, να κινειται το χρημα :p Δεν με κατάλαβες. Σε ρώτησα αν ήταν ειρωνικό, επειδή μου πρότεινες να πάρω 3 ίδιες συσκευές σε διαφορετικό χρώμα. Προφανώς με την απάντηση σου τώρα, δεν ήταν και εννοούσες ότι αξίζει και με το παραπάνω σαν συσκευή και ειδικά στην τιμή που είναι. Τώρα καταλαβαινόμαστε. Στο ξαναλέω το τι έχω συνηθίσει να πληρώνω δεν το γνωρίζεις και δεν σε αφορά. Προφανώς όταν έχω στα χέρια μου 3 χρόνια συνεχόμενα το Q10, ενώ μπορώ κάθε 6μηνο να έχω την εκάστοτε νέα ναυαρχία όποιας εταιρίας επιθυμώ, τότε προφανώς δεν είμαι "πρόβατο"¨κανενός. Αλλά ακόμα και να ήμουν, δεν σου ζήτησα την συμβουλή σου. Κάθε επιλογή θα εκτιμηθεί και θα προσπαθήσω να καταλήξω σε αυτό που θεωρώ καλύτερο για τα γούστα μου. Ευχαριστώ λοιπόν για τον χρόνο που αφιέρωσες για να με βοηθήσεις να επιλέξω συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 (edited) Δεν με κατάλαβες. Σε ρώτησα αν ήταν ειρωνικό, επειδή μου πρότεινες να πάρω 3 ίδιες συσκευές σε διαφορετικό χρώμα. Προφανώς με την απάντηση σου τώρα, δεν ήταν και εννοούσες ότι αξίζει και με το παραπάνω σαν συσκευή και ειδικά στην τιμή που είναι. Τώρα καταλαβαινόμαστε. Στο ξαναλέω το τι έχω συνηθίσει να πληρώνω δεν το γνωρίζεις και δεν σε αφορά. Προφανώς όταν έχω στα χέρια μου 3 χρόνια συνεχόμενα το Q10, ενώ μπορώ κάθε 6μηνο να έχω την εκάστοτε νέα ναυαρχία όποιας εταιρίας επιθυμώ, τότε προφανώς δεν είμαι "πρόβατο"¨κανενός. Αλλά ακόμα και να ήμουν, δεν σου ζήτησα την συμβουλή σου. Κάθε επιλογή θα εκτιμηθεί και θα προσπαθήσω να καταλήξω σε αυτό που θεωρώ καλύτερο για τα γούστα μου. Ευχαριστώ λοιπόν για τον χρόνο που αφιέρωσες για να με βοηθήσεις να επιλέξω συσκευή. παντως δε σε ειπα προβατο ουτε υπονοησα οτι εισαι :blink: μονος το υπεθεσες, μονος απαντησες :blink: οποτε μαλλον δεν καταλαβαινομαστε αλλα πασο :sorry: παρε htc 10 που εχεις πρωτη επιλογη :yawn: Edited December 4, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Το s7 edge είναι μονόδρομος... όταν στο σκρουτζ τα μόνα σχόλια με 1 αστεράκι είναι του στυλ παιδιά μου έπεσε απτο τραπέζι χωρίς θήκη και έσπασε η οθόνη.. και όλοι οι υπόλοιποι λένε τα καλύτερα καταλαβαίνεις ότι υπάρχει κάτι δυνατό εκεί έξω.. θεωρώ θα βγει εύκολα κινητό του 2016 εύκολα. Οθόνη μπαταρία ταχύτητα φωτογραφική κάρτα μνήμης και γενικά χωρο αδιαβροχοποιηση . Ομορφιά. Τα σπάει πέρα απτη προσοχή που θέλει με κάποια θήκη Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Καταλαβαίνω τον φίλο γιατί είμαι σε αντίστοιχο πρόβλημα και εγώ. Η λήψη σήματος και η ποιότητα κλήσης στο bb είναι φανταστική όπως και το hub και ψάχνουμε κάτι αντίστοιχο. Και εγώ έχω σαν πρώτο το htc 10 καθώς δεν είμαι σίγουρος για το s7 πως είναι στα παραπάνω. Στάλθηκε από το Z30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. December 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Το s7 edge είναι μονόδρομος... όταν στο σκρουτζ τα μόνα σχόλια με 1 αστεράκι είναι του στυλ παιδιά μου έπεσε απτο τραπέζι χωρίς θήκη και έσπασε η οθόνη.. και όλοι οι υπόλοιποι λένε τα καλύτερα καταλαβαίνεις ότι υπάρχει κάτι δυνατό εκεί έξω.. θεωρώ θα βγει εύκολα κινητό του 2016 εύκολα. Οθόνη μπαταρία ταχύτητα φωτογραφική κάρτα μνήμης και γενικά χωρο αδιαβροχοποιηση . Ομορφιά. Τα σπάει πέρα απτη προσοχή που θέλει με κάποια θήκη Μόνο τα καλύτερα έχω διαβάσει για το S7 edge. Το μόνο ας πούμε αρνητικό για μένα είναι το touchwiz, που ποτέ δεν μου άρεσε, σε αντίθεση με το sense, που το προτιμώ με διαφορά από το "γυμνό" android. Με σκληρή θήκη spigen και προστασία οθόνης ελαχιστοποιώ τις πιθανότητες σε περίπτωση πτώσης, εε; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καταλαβαίνω τον φίλο γιατί είμαι σε αντίστοιχο πρόβλημα και εγώ. Η λήψη σήματος και η ποιότητα κλήσης στο bb είναι φανταστική όπως και το hub και ψάχνουμε κάτι αντίστοιχο. Και εγώ έχω σαν πρώτο το htc 10 καθώς δεν είμαι σίγουρος για το s7 πως είναι στα παραπάνω. Στάλθηκε από το Z30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν και θα προτιμούσα σε έναν ιδανικό κόσμο να μην ασχοληθώ ποτέ με άλλο λειτουργικό πέρα από το BB os10, σίγουρα από τις android επιλογές πάντοτε είχα μία ιδιαίτερη αδυναμία στην htc. Και το 10 μου αρέσει πάρα πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts