rainboy1981 Δημοσιεύτηκε December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 1, 2016 Γεια σας! Έφτιαξα ένα απλό ραδιόφωνο για τα windows phone όταν αποφάσισε η microsoft να αφαιρέσει το ραδιόφωνο στα windows 10 και είπα να το ανεβάσω στο store. Είναι δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις. Όποιος ενδιαφέρεται θα το βρει εδώ https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/%CE%A1%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BF/9nblggh4t57f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Γεια σας! Έφτιαξα ένα απλό ραδιόφωνο για τα windows phone όταν αποφάσισε η microsoft να αφαιρέσει το ραδιόφωνο στα windows 10 και είπα να το ανεβάσω στο store. Είναι δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις. Όποιος ενδιαφέρεται θα το βρει εδώ https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/%CE%A1%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BF/9nblggh4t57f Μπράβο μόνο και μόνο για την προσπάθεια! Θα το δοκιμάσω μόλις πάρω το 950xl στα χέρια μου. Αυτό που μου λείπει σε όποιο ράδιο δοκίμασα μετά την symbian εποχή είναι όταν πατάω 2 φορές το πλήκτρο του hands free να μην πηγαίνει στον αμέσως κοντινό επόμενο ραδιοφωνικό σταθμό με βάση την συχνότητα αλλά στον επομενο αποθηκευμένο σταθμό που έχω στα αγαπημένα μου. Δεν ξέρω αν λειτουργεί έτσι η εφαρμογή σου αλλά αν δεν λειτουργεί θα ήθελα να προστεθεί σε περίπτωση που είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 την έχουμε ήδη πολλά άτομα την εφαρμογή σου. Πάρα πολύ καλή. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Να εισαι καλα φιλε μου ,καλη εφαρμογη και οπως λεει ο Χρυσσοστομος την εχουμε ηδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 η εφαρμογή σου τα σπάει, δεν ήξερα οτι είσαι εδώ μέσα, φοβερή επιτυχία. Μπράβο σου Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Έχει καιρό να αναβαθμιστεί νομίζω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Tην χρησιμοποιώ συχνά. Είναι πάρα πολύ καλή. Εχω κανει donate γιατί αξίζει τον κόπο. Θα είχε ενδιαφέρον αναβάθμιση για windows 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts