saroy1982 Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 παιδια η ερωτηση αφορα ενα φιλο, ενω ειχε τη συσκευη στη φορτιση 2020i οταν πηγε να το παρει ειδε ασπρη οθονη, η συσκευη δεν εκανε τιποτα το εκανε μερικα soft reset και στη συνεχεια η συσκευη επανηλθε στις εργοστασιακες ρυθμισεις αφου πρωτα εχασε ολα τα προγραμματα, τι μπορει να φταιει? Μήπως έκανε κάποιο συγχρονισμό και το διέκοψε βγάζοντάς από τη βάση? Δεν το έχω ξανακούσει ούτε μου έχει τύχει κάτι τέτοιο.. Πάντα backup να είσαι οκ αν συμβεί κάτι τέτοιο... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 παιδια η ερωτηση αφορα ενα φιλο, ενω ειχε τη συσκευη στη φορτιση 2020i οταν πηγε να το παρει ειδε ασπρη οθονη, η συσκευη δεν εκανε τιποτα το εκανε μερικα soft reset και στη συνεχεια η συσκευη επανηλθε στις εργοστασιακες ρυθμισεις αφου πρωτα εχασε ολα τα προγραμματα, τι μπορει να φταιει? μπορει να συμβει απο συνεχη υπερφορτιση της μπαταρίας αυτα συμβίανουν και στις καλυτερες οικογενειες:lol: παντα ενημερωμενο backup πρεπει να εχουμε Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 μπορει να συμβει απο συνεχη υπερφορτιση της μπαταρίας αυτα συμβίανουν και στις καλυτερες οικογενειες:lol: παντα ενημερωμενο backup πρεπει να εχουμε panta ena backup mporei na se sosei apo duskoles katastaseis !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 uparxei kapoio programma na mporeis na elegxeis to pc apo to kinito? gia winamp ktl? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 uparxei kapoio programma na mporeis na elegxeis to pc apo to kinito? gia winamp ktl? ti ennoeis akribos ? apo to kinito na pezi tragoydia to pc ? Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 μπα, μάλλον κάτι σαν το salling clicker εννοεί. εγώ αυτό χρησιμοποιώ για media player και winamp και συνδέεται και με bt και με wifi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 nai auto ennoo !!:) thnkssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 ξερει να μου πει κανεις με σιγουρια αν η οθονη του 2020i ειναι ιδια με του 2020 η κ ποιανου αλλου μοντελου ειναι ιδιες?σαν part εννοω οχι σαν χαρακτηριστικα. Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 logika me to 2020 einai oloidies !! sou espase? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 exo rom version 1.11.oo wwe kai radio 1.02.00 brika Upgrade v1.11.169 kai Radio v1.04 na thn egkatastiso? thn exei balei kaneis ? fobame mhn exo problem me ta settings ths ACE Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taiwan Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 exo rom version 1.11.oo wwe kai radio 1.02.00 brika Upgrade v1.11.169 kai Radio v1.04 na thn egkatastiso? thn exei balei kaneis ? fobame mhn exo problem me ta settings ths ACE γεια σας παιδια θελω να παρω και εγω ενα τηλεφωνο μου εχουν πει οτι το qtek 202oi ειναι καλο αλλα δεν το βρισκω στα καταστηματα ειναι καλο? να το παρω? η να παρω αλλο αλλα τι ειναι αυτα που λες εξοριστε δεν καταλαβα λεξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 loipon prota ap ola kalosorises sto forum!! to 2020i duskola tha to vreis se magazia mporeis omos na to vreis metaxeirismeno sto emarket !! nomizo oti kai kapoia melh ap edo poulane 2020i !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 γεια σας παιδια θελω να παρω και εγω ενα τηλεφωνο μου εχουν πει οτι το qtek 202oi ειναι καλο αλλα δεν το βρισκω στα καταστηματα ειναι καλο? να το παρω? η να παρω αλλο αλλα τι ειναι αυτα που λες εξοριστε δεν καταλαβα λεξη kalos ton taiwa nezo :lol: to 2020i kala soy eipan oti einai to kalytero alla den bgainei pia des sta metaxeirismena mipos bris h rotise ton lagoudakis -ean den to edose- pou xero oti einai se aristi katastasi auta poy egrapsa einai h ensomatomenes rom toy mhxanimatos NEOS EISE UA MA8IS :lol: Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 loipon prota ap ola kalosorises sto forum!! to 2020i duskola tha to vreis se magazia mporeis omos na to vreis metaxeirismeno sto emarket !! nomizo oti kai kapoia melh ap edo poulane 2020i !!ακριβως;) αλλα το 1 θα το κρατησω τασο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 ante vale kai thn rom na kaneis mia dokimh na mas peis an douleuei !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 ante vale kai thn rom na kaneis mia dokimh na mas peis an douleuei !!:) DIKIO EXI O TASOS BALE THN ROM NA DOYME POS PAEI H POYLISE TO 2020I STON TAIWAN NA THN BALI AYTOS :lol: :lol: Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 DIKIO EXI O TASOS BALE THN ROM NA DOYME POS PAEI H POYLISE TO 2020I STON TAIWAN NA THN BALI AYTOS :lol: :lol:εγω προσωπικα δεν κανω τιποτα!!!!τα τρεμω αυτα τα πραγματα:cry: :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 ki ego den to exo anavathmisei pote !! ta fovamai giati olo provlimata akougontai !! kala einai etsi !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taiwan Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 DIKIO EXI O TASOS BALE THN ROM NA DOYME POS PAEI H POYLISE TO 2020I STON TAIWAN NA THN BALI AYTOS :lol: :lol: ποσο κανει το μεταχειρισμενο? πως θα βρω το λαγουδακη ? δεν καταλαβα τιποτα τι να βαλω εγω ? ετοιμο το θελω να παιζω παιχνιδια και για το σχολειο να το δείξω στους φιλους μου και να βγαλω φωτογραφιες απο την εκδρομη που θα παμε τα κανει αυτα ? αα ξεχασα να σας πω εχω 365 ευρω απο τα χριστουγεννα και θελω και τα προγραμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 ποσο κανει το μεταχειρισμενο? πως θα βρω το λαγουδακη ? δεν καταλαβα τιποτα τι να βαλω εγω ? ετοιμο το θελω να παιζω παιχνιδια και για το σχολειο να το δείξω στους φιλους μου και να βγαλω φωτογραφιες απο την εκδρομη που θα παμε τα κανει αυτα ? αα ξεχασα να σας πω εχω 365 ευρω απο τα χριστουγεννα και θελω και τα προγραμματαμε ψαχνει κανεις;;;;;;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 με ψαχνει κανεις;;;;;;:D ela re gianni edo kanoyme proxenia kai leipei o gambros :lol: :lol: alla ueli paixnidia exeis ? kai kanena skonaki sthn geometria:lol: Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 εδω ειναι ο γαμπρος!!!!!κατι θα κανουμε:happy: :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 :) γεια σας κυριοι και κυριες η ερωτηση αφορα ενα φιλο με 2020i , τι χρειαζεται για να συνδεθει με wi.fi? υπαρχει καπου γραμενο τιποτα αν ειναι δυνατον με λεπτομεριες? αν οχι μπορει καποιος να μου γραψει μερικες πληροφοριες? ευχαριστω. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 ti akrivos ennoeis ? an thelei apla na sundethei kapou pou uparxei eleuthero asurmato diktuo den xreiazetai tpt !! apla na energopoihsei to wi-fi apo to kinito tou !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 ti akrivos ennoeis ? an thelei apla na sundethei kapou pou uparxei eleuthero asurmato diktuo den xreiazetai tpt !! apla na energopoihsei to wi-fi apo to kinito tou !! φιλε ευχαριστω για την απαντηση, προσωπικα δεν γνωριζω τιποτα για το wi fi, αλλα ο φιλος μου με ειπε πως ζηταει καποιες ρυθμισεις. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts