Jump to content

[Επίσημο] Qtek 2020i

fnwokke
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι στυλ θελεις;αλουμινιο η δερματινη;εγω προσωπικα εχω αλουμινενια που ειναι φανταστικη

για ριξε μια φωτο να την δουμε

Sudamerica Grace-Tchen Tchen

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αυτη που ειναι για 2020i ειναι η πιο ποιοτικη που εχω δει,τρομερο φινιρισμα http://pda4u.gr/index.php

η αληθεια ειναι οτι εκ πρωτης οψεως ειναι πολυ "δογκανεϊκη", θα την δω και απο κοντα και θα αποφασισω. thanks lagoudakis

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδες μια βοηθεια. Καπου ειχε παρει το ματι μου ενα προγραμμα ή κολπακι στην registry για να σου συνεχιζει το qtek να σου βλεπει την storage card και κατω απο το 10% μπαταριας. Ξερει κανεις κατι σχετικο?

Mια ανάμνηση παλιά τα άσπρα μου πανιά φουσκώνει

http://images6.theimagehosting.com/6790.7db.jpg

xtes apekthsa ki ego to 2020i !! omologo oti exo entuposiastei !!shmera phga kai sto suntagma kai serfara gia kmia ora sto net kai einai polu grigoro !! kata ta alla den eixa pote kapoio allo winows mobile kai to mono pou exo na po einai oti einai korufaia !!

Μηπως μπορεις να πεις και τιμη γιατι ενδιαφερομαι και εγω να παρω το 2020i και δεν το βρισκω καινουργιο!!!Εχω φαει ολο τον κοσμο...!!!

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

duskola na to vreis kainourio !! kai den pisteuo oti axizei na doseis 700+ euro na to pareis afou mporeis me ta misa kai pio liga na to vreis aristo metaxeirismeno !! an thes leptomeries apo pou kai pos to phra steile mou pm !!

ego exo trelathei apo tote pou to phra !! eixa parei prin sxedon ola ta symbian pou eixan vgei mexri to n70 kai tora me auto exo meinei !! einai polu mprosta!!

Να ρωτησω κατι παιδια σχετικα με το 2020i???

Μπορω να αλλαξω προσοψη???Ειναι αυτο δυνατον???Και την μπροστινη και την πισω!!!

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Guest lagoudakis
Να ρωτησω κατι παιδια σχετικα με το 2020i???

Μπορω να αλλαξω προσοψη???Ειναι αυτο δυνατον???Και την μπροστινη και την πισω!!!

φυσικα!!!για μονος σου λιγο δυσκολο αν δεν το εχεις ξανακανει,το στελνεις στο σερβις και αφου εχουν ολα οκ;)

οντως με εχει βολεψει αφανταστα

εγω ειχα παντα σονυ ερικσον την σειρα p900 κτλ

ενα εχω να πω και εγω, δεν μπορω να φανταστω τιποτα διαφορετικο πλεον απο ppc, εχει οτι θελω και χρειαζομαι και ακομα περισσοτερα, τωρα πλεον τα υπολοιπα φανταζουν σε μενα "αρχαια". το qtek 2020i μου με εχει βγαλει ασπροπροσωπο! μαλλον ειχα να πω παραπανω απο ενα:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]