71SPYROS Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 τι στυλ θελεις;αλουμινιο η δερματινη;εγω προσωπικα εχω αλουμινενια που ειναι φανταστικη για ριξε μια φωτο να την δουμε Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 αυτη που ειναι για 2020i ειναι η πιο ποιοτικη που εχω δει,τρομερο φινιρισμα http://pda4u.gr/index.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 αυτη που ειναι για 2020i ειναι η πιο ποιοτικη που εχω δει,τρομερο φινιρισμα http://pda4u.gr/index.php η αληθεια ειναι οτι εκ πρωτης οψεως ειναι πολυ "δογκανεϊκη", θα την δω και απο κοντα και θα αποφασισω. thanks lagoudakis Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 εχω δει και αλλες αλουμινενιες αλλα αυτη ειναι αλλο πραγμα!!!πχ εχω και μια για το s100 απο brando αλλα καμμια σχεση με αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 tha protimousa mia dermatini !! san auth peripou pou eixe mazi!!akoma kai thn idia pou eixe mazi !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbantikos Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Παιδες μια βοηθεια. Καπου ειχε παρει το ματι μου ενα προγραμμα ή κολπακι στην registry για να σου συνεχιζει το qtek να σου βλεπει την storage card και κατω απο το 10% μπαταριας. Ξερει κανεις κατι σχετικο? Παράθεση Mια ανάμνηση παλιά τα άσπρα μου πανιά φουσκώνει http://images6.theimagehosting.com/6790.7db.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 xtes apekthsa ki ego to 2020i !! omologo oti exo entuposiastei !!shmera phga kai sto suntagma kai serfara gia kmia ora sto net kai einai polu grigoro !! kata ta alla den eixa pote kapoio allo winows mobile kai to mono pou exo na po einai oti einai korufaia !! Μηπως μπορεις να πεις και τιμη γιατι ενδιαφερομαι και εγω να παρω το 2020i και δεν το βρισκω καινουργιο!!!Εχω φαει ολο τον κοσμο...!!! Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 καινουργιο το ειχε η ace πριν 1 μηνα,κανε ενα τηλεφωνο στα κεντρικα στην α.παρασκευη,νομιζω οτι το εχουν ακομα γιατι ειχαν αρκετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 duskola na to vreis kainourio !! kai den pisteuo oti axizei na doseis 700+ euro na to pareis afou mporeis me ta misa kai pio liga na to vreis aristo metaxeirismeno !! an thes leptomeries apo pou kai pos to phra steile mou pm !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 dn kanei 700+ pleon exei pesei arketa alla dn thimame poso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 vasika ego den to exo dei kai pouthena na kukloforei !! mono to 9100 exo dei se kapoia magazia !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 αυτη την στιγμη εχει 2 ο γερμανος στην κηφισια τηλ 210-8081166,και η ace εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 se ti timoula peripou ta exoun kainouria? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 ακριβα,700 ευρω,η ace δεν ξερω,γιατι εγω το πηρα απο ace μεσω γνωστου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 polu akriva !!:) alla einai kai polu kalo pda kinito !!pantos ego oute ta misa apo ta 700 den edosa gia na to paro !!xexe!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 οντως με εχει βολεψει αφανταστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 ego exo trelathei apo tote pou to phra !! eixa parei prin sxedon ola ta symbian pou eixan vgei mexri to n70 kai tora me auto exo meinei !! einai polu mprosta!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 ειδικα στο θεμα ταχυτητας ειναι απλα τερας!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Να ρωτησω κατι παιδια σχετικα με το 2020i??? Μπορω να αλλαξω προσοψη???Ειναι αυτο δυνατον???Και την μπροστινη και την πισω!!! Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Να ρωτησω κατι παιδια σχετικα με το 2020i??? Μπορω να αλλαξω προσοψη???Ειναι αυτο δυνατον???Και την μπροστινη και την πισω!!!φυσικα!!!για μονος σου λιγο δυσκολο αν δεν το εχεις ξανακανει,το στελνεις στο σερβις και αφου εχουν ολα οκ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 se ti timoula peripou ta exoun kainouria? 729 στον Κωτσοβολο στην Πατησιων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 emena h prosopsh einai o2 den einai qtek !! an to pao so service tha mou allaxoun prosopsh? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 ουτε με σφαιρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 οντως με εχει βολεψει αφανταστα εγω ειχα παντα σονυ ερικσον την σειρα p900 κτλ ενα εχω να πω και εγω, δεν μπορω να φανταστω τιποτα διαφορετικο πλεον απο ppc, εχει οτι θελω και χρειαζομαι και ακομα περισσοτερα, τωρα πλεον τα υπολοιπα φανταζουν σε μενα "αρχαια". το qtek 2020i μου με εχει βγαλει ασπροπροσωπο! μαλλον ειχα να πω παραπανω απο ενα:lol: Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 και εγω απο την σειρα Ρ ειμαι,αλλα εδω και 15 μηνες δεν αλλαζω τα ppc με τιποτα,πρωτη φορα εχω συσκευες και δεν τις εχω βαρεθει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts