jiannisk Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Οπως φαινεται η φωνες μας πιασανε τοπο. Μολις ελαβα email απο την QTEK οτι βγηκε νεο firmware που διορθωνει το WIFI και το phonepad. Μηπως το εβαλε ηδη κανεις? Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosD Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 ... Αλλιώς κάτι που εγκατέστησες εσύ φταίει... Όντως έτσι είναι. Αλλά γιατί με την εγκατάσταση οποιουδήποτε άλλου input method αρχίζει να κάνει νερά; Δοκίμασα να εγκαταστήσω το Pocket Hack Master (PHM) το οποίο μεταξύ των άλλων έχει clipboard, character map και external keyboard. Μετά αρχίσαν τα προβλήματα. Με το Decuma Onspot Latin το ίδιο. Με το Resco Full Screen Keyboard ξανά. Με το Diopen, και με το Interkey αν δεν κάνω λάθως. Το πρόβλημα δεν εμφανίζεται αμέσως πάντα, αλλά μετά από μερικές εναλλαγές input method, το Phonepad εξαφανίζεται. Και δεν μιλάω για warez, τα demo τους δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navigator Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Εχω μπερδευτει ... τελικα εχει προβλημα το phonepad και το wifi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis77 Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 ti eixes Giannh... ti eixa panta... :lol: :shifty: Παράθεση "Ολυμπιακός τε και αιγάλεω αεί νικάν, έτεροι δε γαμησθώσιν" :D Μητροπουλέων ο Παράγκιος 330 BC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skonsta Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΟΥ Siga min eixes diafora.... :D re paidia oi an8ropoi ekei einai ston kosmo tous. Kala kanate kai steilate email sthn Qtek sto eksoteriko mpas kai tous baloun mualo. Ektos kai an h Qtek h idia sas apantise oti sto kainourgio firmware ths ACE exoun dior8o8ei ta provlimata opote antistoixa prepei na enimero8oun oti ta provlimata sinexizontai kai oti mallon oi ACE hellas tous enimerose la8os h psemata. Episis otan 8a mas dosoun mia egkuri apantisi sxetika me thn epilusi ton bugs na mas enimerosoun eggrafos sta ellinika kai agglika gia to Firmware to opoio lunei ta provlimata kai to onoma tou texnikou pou to isxurizetai auto oste an uparksei kai pali provlima antistoixa na paei to email auto sthn Qtek. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Αλλος κανεις εκανε upadate? Δηλαδη μας δουλευουν? Καλα κανανε update firmaware χωρις test? Δεν εχω χρονο για backup αλλιως θα το δοκιμαζα. Στο site της Ace παντως αναφερει οτι η αναβαθμιση διορθωνει το WIFI και Phonepad. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosD Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Έκανα και εγώ update, και τί καταλαβα; Εγκατέστησα το Pocket Plus 3 και το Decuma OnSpot Latin. Μόνο αυτά τα δύο. Πάπαλα το PhonePad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Παιδια αγορασα και εγω το 2020ι και αν εξερεσουμε τα προβληματα τησ ελληνικησ version το τηλεφωνο ειναι απιθανο.Το προβλημα μου ειναι το εξεισ συνδεομαι με ασυρματο δυκτιο που εχει ο αδερφοσ μου σαυτο το δυκτιο συνδεονται lap top και ετσι μπαινει στο ιντερνετ και στουσ δυο οροφουσ του σπιτιου του ενω το2020ι αναγνωριζει το δυκτιο οταν παω να μπω με τον internet explore δεν συνδεομαι μηπωσ πρεπει να δημιουργησω κατι/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Ξερει κανεις σε ποιο file ειναι τα sms ωστε αν κανω back up να μην τα χασω? Θελω να επαναφερω τον φακελο οπως ειναι σε περιπτωση hard reset ή δεν γινεται? Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Παιδια θελω την βοηθεια σας. Αυτο ειναι το email που ελαβα απο την QTEK. To problhma poy anaferate oti meta apo hard reset den doyleyei to phonepad kai to wi-fi, bre0hkan kai elegx0hkan me thn ekdosh poy yparxei ayth th stigmh sto web site oti doyleyoyn. Den exoyme labei kanena allo email poy na afora problhma me to 2020i, peran toy dikoy sas opote kai gia emas den ifistatai allo problhma. Kalo einai oi 2 gnwstoi sas na epikoinwnhsoyn mazi mas na doyme to problhma poy antimetwpizoyn. Opws eseis boithisate na broyme to problhma sas kai na to lysoyme etsi kai aytoi tha prepei na epikoinwnhsoyn mazi mas gia na lysoyme kai to diko toys problhma efoson einai dynaton. Me ektimhsh, Qtek Support Team Μου φαινεται απιστευτο οτι δεν εχει αναφερει αλλος το προβλημα. Παρακαλω τους φιλους που εχουν να κανουν το κοπο να στειλουν ενα email για να μην με βγαλουν τρελο. Ευχαριστω Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdeme Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Και γιατι δεν ανεβαζετε εδω το μαιλ ή σε συννμενο και να κανουμε ολοι μας μια αποστολη ενος mail. Νομιζω δεν ειναι σωστο να περιμενουμε απο 1 -2-3 ατομα να κανουν την δουλεια για ολους μας. Εισηγουμε να ανεβει το mail και να γινει αποστολη του ιδιου mail απο ολους (ΟΛΟΥΣ!) Να γραφει φυσικα οτι το 1 μαιλ συνταχθηκε και σταλθηκε με την συμφωνη γνωμη ολων μας,αλλα θεωρησαμε περιττο να το στειλουμε ολοι (το ιδιο),αλλα αφου το ζητησατε, .... Κατω απο το mail καλο θα ηταν να βαζαμε ο καθενας τα αληθινα προσωπικα του στοιχεια. Παράθεση Spearfishing with greekdivers.com Join us :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skonsta Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Tous eixa anaferei to provlima gia to Wifi tilefonikos kai me email opos kai tous eksigisa oti lunetai mono me software reset otan to wifi einai anoixto. Ti allo 8eloun gia na peis8oun mipos na tous dior8oname kai ta bugs sto software? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosD Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Τους έχω ενημερώσει και εγώ στην φόρμα στο site τους, αλλά δεν έχω πάρει απάντηση. Προσωρινή λύση για το phonepad: (έχω ξανακάνει αντίστοιχο post σε διάφορα forum, αλλά δεν βλάπτει να υπάρχει ξανά): Μετά από soft reset, ανοίγουμε κατευθείαν το word (πρίν χρησιμοποιήσουμε κάτι άλλο που θέλει γράψιμο,ώστε να μην έχει ανοίξει ξανά κάποιο SIP), ανοίγουμε ένα αρχείο word (το test.doc νομίζω το έχουν οι περισσότεροι, κάνει την δουλειά), και δοκιμάζουμε να ενεργοποιήσουμε το phonepad. Αν δεν πιάσει, απενεργοποιούμε το pocket plus και ότι έχουμε στο today screen, soft reset και ξανά word->test.doc-> δοκιμάζουμε κάποιο input method όπως το transcriber, και μετά phonepad. Δεν πιάνει πάντα, αλλά παίζοντας με αυτό τον τρόπο κάποια στιγμή λειτουργεί. Στην συνέχεια λειτουργεί άψογα, αρκεί να μην επιλεχθεί ξανά κάποιο άλλο SIP γιατί θα ξανακολλήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Τους έχω ενημερώσει και εγώ στην φόρμα στο site τους, αλλά δεν έχω πάρει απάντηση. Προσωρινή λύση για το phonepad: (έχω ξανακάνει αντίστοιχο post σε διάφορα forum, αλλά δεν βλάπτει να υπάρχει ξανά): Μετά από soft reset, ανοίγουμε κατευθείαν το word (πρίν χρησιμοποιήσουμε κάτι άλλο που θέλει γράψιμο,ώστε να μην έχει ανοίξει ξανά κάποιο SIP), ανοίγουμε ένα αρχείο word (το test.doc νομίζω το έχουν οι περισσότεροι, κάνει την δουλειά), και δοκιμάζουμε να ενεργοποιήσουμε το phonepad. Αν δεν πιάσει, απενεργοποιούμε το pocket plus και ότι έχουμε στο today screen, soft reset και ξανά word->test.doc-> δοκιμάζουμε κάποιο input method όπως το transcriber, και μετά phonepad. Δεν πιάνει πάντα, αλλά παίζοντας με αυτό τον τρόπο κάποια στιγμή λειτουργεί. Στην συνέχεια λειτουργεί άψογα, αρκεί να μην επιλεχθεί ξανά κάποιο άλλο SIP γιατί θα ξανακολλήσει. Sorry φιλε Stavros. αυτη δεν ειναι λυση. Αυτα ειναι ελληνικες πατεντες. Γιατι δηλαδη πρεπει να κανω soft reset. Θελω τη συσκευη μου αψογη. Παιδια παρακαλω επειδη δεν βλεπω να γινετε δουλεια οποιος ενδιαφερεται να στειλουμε ενα email ας μου κανει ενα pm και παρακαλω τα παιδια που εκαναν αναβαθμιση να μου κανουν και αυτοι ενα pm με το email τους να δουμε πως θα γινει. Οι ανθρωποι ειναι φανερο οτι μας δουλευουν και παρακαλω το φιλο Mythozz που πηρε σε προηγουμενα post θεση να βοηθησει αν ειναι με το μερος μας.Δηλαδη το μερος των καταναλωτων που θελουν το δικιο τους! Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Tο εστειλα για το προβλημα με το wifi αφου το αναβαθμησα αλλα δεν ειδα προκοπη.Αντε ολοι μαζι να τουσ στειλουμε e-mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skonsta Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Tous esteila gia deuteri fora email gia to provlima me to WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis77 Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Έκανα και εγώ update, και τί καταλαβα; Εγκατέστησα το Pocket Plus 3 και το Decuma OnSpot Latin. Μόνο αυτά τα δύο. Πάπαλα το PhonePad. Stavro mporeis na mou peis poia h leitourgia tou programmatos Decuma OnSpot Latin ?? Παράθεση "Ολυμπιακός τε και αιγάλεω αεί νικάν, έτεροι δε γαμησθώσιν" :D Μητροπουλέων ο Παράγκιος 330 BC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis77 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Αγαπητοί Κύριοι, Είμαι μέλος σε ένα από τα μεγαλύτερα forums στην Ελλάδα (http://www.myphone.gr) , του οποίου το αντικείμενο είναι οι κινητές επικοινωνίες, previews και reviews κινητών τηλεφώνων, οι υπολογιστές παλάμης και οι τηλεπικοινωνίες γενικότερα. Το φόρουμ έχει πολλές κατηγορίες, μια εκ των οποίων είναι αποκλειστικά για συσκευές QTek. Ως εκπρόσωπος των πολυάριθμων μελών αυτής της κατηγορίας, αποφάσισα να σας γράψω σχετικά με μερικά αλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τις QTek2020ι συσκευές μας. Έχουμε κάποια σοβαρά bugs με το ελληνικό firmware. Έχουμε επικοινωνήσει με το τεχνικό τμήμα της ελληνικής αντιπροσωπείας (ACE-HELLAS), άπειρες φορές ζητώντας λύσεις στα προβλήματά μας ή πιθανόν κάποια firmware updates που να διορθώνουν αυτά τα bugs. Τηλεφωνικά, εάν απαντηθεί η κλήση και αναφερθεί το πρόβλημα στον τεχνικό, η απάντηση που παίρνουμε πάντα είναι "αφήστε μας κάποιο όνομα και τηλέφωνο και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας", πράγμα που ποτέ δε συμβαίνει. Στα emails που στέλνουμε στις περιπτώσεις που απαντήθηκαν (πράγμα επίσης σπάνιο), οι απαντήσεις που λάβαμε ήταν εντελώς άσχετες με τις απορίες- προβλήματά μας. Τα προβλήματα αφορούν κυρίως τη λειτουργία του Wi-Fi, του Bluetooth και του Phonepad, τα οποία σύμφωνα με την ACE-HELLAS, στο τελευταίο Firmware update που βγάλανε (και φυσικά όλοι μας το εγκαταστήσαμε χάνοντας εκτός από τα settings και πολύτιμο χρόνο), ισχυρίζονται ότι διορθώθηκαν τα προβλήματα με το Wi-Fi και το Phonepad, πράγμα που φυσικά δεν ισχύει. Συγκεκριμένα, όσον αφορά το Wi-Fi και το Bluetooth δε μπορούν να ενεργοποιηθούν εάν πρώτα δεν επιλεγεί το "turn off flight mode", πράγμα που σημαίνει ότι χωρίς κάρτα SIM η συσκευή δεν έχει ούτε Wi-Fi ούτε Bluetooth. Ένα άλλο σημαντικό bug είναι ότι χάνεται το Phonepad εάν εγκατασταθεί κάποια άλλη input method. Για παράδειγμα, Resco Full Screen Keyboard, Diopen, Interkey και πολλά άλλα. Όταν κάνεις μερικές εναλλαγές στην input method το phonepad εξαφανίζεται. Έχουμε βρεί ένα προσωρινό τρόπο αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος, αλλά οι πατέντες δε νομίζουμε ότι αρμόζουν σε μια συσκευή αξίας 700+ευρώ "λόγω ελληνικής αντιπροσωπείας". Αυτό, λοιπόν, που θα θέλαμε από εσάς είναι να έρθετε σε επαφή με την ελληνική αντιπροσωπεία το δυνατόν συντομότερο, διότι η τεχνική υποστήριξη κρίνεται από όλους εμάς αλλά και πολλούς άλλους κατόχους της συγκεκριμένης συσκευής (Qtek2020i) από απαράδεκτη έως ανύπαρκτη. Παιδιά, όποιος ξέρει αρκετά καλά αγγλικά και μπορεί να το μεταφράσει ας το κάνει και ας το ανεβασει για να το στείλω στα κεντρικά της Qtek. Λετε να ηταν καλο να υπογραψουμε και επώνυμα μαζι και με το S/N 'η το IMEI μας?? περιμένω με ανυπομονησία... Εγινε και η αγγλικη μετάφραση (ας ειναι καλα το :baby: μου :*) :love: :whistle: :grin: με καποιες περικοπες και αλλαγες. Περιμένω λοιπον και τις δικές σας διορθώσεις-προτάσεις ειτε φραστικές-γραμματικες ειτε επι του θέματος. :knife: :rocket: :rtfm: :whip: :angry: Dear Sirs, I am a member of one of the greatest forums in Greece, whose object is cellular communications, previews and reviews of mobile devices, Pocket PCs and telecommunications in general. The forum has many categories one of which is solely about Qtek devices. As a representative of the rest of the members, I decided to write a complaint form addressed to you, according to some unsolved problems we have with the Greek firmware on our devices (Qtek2020i). We have tried repeatedly to communicate with the Technical Support Department of the Greek Agency (ACE-HELLAS), asking for solutions to our problems or some firmware updates that can possibly fix them. So, if our calls are taken and the problem is reported to the technician the answer we always get is to leave a name and a phone number so as they will be able to contact us, yet it never happens. Also, the response to the emails we sent is likely irrelevant to our questions. The problems (bugs) I am referring to are Wi-Fi, Bluetooth and Phonepad functions. According to ACE-HELLAS, the last firmware update that has been released fixes those bugs, but even though we all installed it, while losing valuable time and the PPC’s settings were reseted, nothing improved. In particular, concerning the Wi-Fi and Bluetooth functions they cannot be turned on if the “flight mode" is on, which means that without a SIM card the device does not support Wi-Fi and Bluetooth communications. In addition, as soon as another Input Method Program is installed such as Decuma Onspot Latin, Resco Full Screen Keyboard, Diopen, Interkey and many more, the Phonepad disappears. By this I mean that after a few alternations between the Input Methods the device supports, the Phonepad is not available anymore. We managed to find a temporary way to handle this but we all believe that such tricks are not proper for a device that costs more than 700€. Other users that bought the device from abroad (and also at least 100€ cheaper) do not have any kind of these or other problems. In conclusion, we are asking from you to contact your Greek Agency as soon as possible in order to solve these problems, because it’s Technical Support is reckoned from all and each one of us as unacceptable and inexistend. Best Regards Bob Sfougarakis! Παράθεση "Ολυμπιακός τε και αιγάλεω αεί νικάν, έτεροι δε γαμησθώσιν" :D Μητροπουλέων ο Παράγκιος 330 BC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Μαζι σου. Αν θελεις σου στελνω με pm τα στοιχεια μου και προτεινω να το κανουν και αλλοι γιατι χωρις στοιχεια δεν βγαινει ακρη. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 μπαινω και γω σφηνα στην κουβεντα σας, αν και δεν εχω το 2020i αλλα το s100. για το προβλημα με το wi-fi δεν εχω αποψη γιατι δεν εχει η συσκευη μου, για το phonepad ομως ισχυουν ακριβως τα ιδια!! και δεν χρειαζεται να εγκαταστησεις καποιο αλλο πληκτρολογιο για να εξαφανιστει το phonepad. 1-2 εναλλαγες να κανεις στα πληκτρολογια αρκουν. επισης πολλες φορες αν μετα απο soft reset της συσκευης το πρωτο πληκτρολογιο που θα χρησιμοποιησω δεν ειναι το Phonepad τοτε μπορει να μην ανοιξει ποτε και παλι soft reset!! δεν θελω να σχολιασω την περιπτωση εγκαταστασης αλλου πληκτρολογιου. θα πω μονο οτι την προηγουμενη εβδομαδα που ειχα βαλει το resco, ακομα και οταν το εβγαλα εκανα για τρεις ολοκληρες ημερες soft reset μεχρι τελικα να αποφασισει να εμφανιστει και παλι!!:eek: καλο θα ηταν λοιπον στο e-mail αυτο να προστεθει και ενα μικρο σχολιο και για το s100. βεβαια για να πω την αληθεια δεν περιμενω να γινει κατι μετα απο αυτο. η qtek δεν υποστηριζει την ελληνικη γλωσσα και ολες οι μετατροπες γινονται απο την ελληνικη αντιπροσωπεια. επισης θα μπορουσε να προστεθει ενα σχολιο σχετικα με τα "κλειδωματα" που κανει η ace στις ελληνικες rom. εμενα κατι μου λεει οτι ολα αυτα τα προβληματα εμφανιζονται λογω αυτων των κλειδωματων. τελος αλλη μια καλη ερωτηση που δεν αφορα τις υπαρχουσες συσκευες αλλα τις επομενες. ως γνωστο στα win 5.0 υπαρχει υποστηριξη ελληνικων, τι σχεδιαζει λοιπον να κανει η qtek? θα δημιουργησει μονη της "ελληνικες rom" ή παλι θα περιμενουμε την ace να το κανει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosD Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Sorry φιλε Stavros. αυτη δεν ειναι λυση. Αυτα ειναι ελληνικες πατεντες. Γιατι δηλαδη πρεπει να κανω soft reset. Θελω τη συσκευη μου αψογη. Δεν είπα ότι έτσι πρέπει να γίνεται η δουλειά, αλλά επειδή δεν υπάρχει άλλη λύση, είναι ο μόνος τρόπος για να γλυτώσει κάποιος το Hard Reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Δεν είπα ότι έτσι πρέπει να γίνεται η δουλειά, αλλά επειδή δεν υπάρχει άλλη λύση, είναι ο μόνος τρόπος για να γλυτώσει κάποιος το Hard Reset. Μα σε μενα μετα απο hard reser το ιδιο ειναι. Δεν το επειρεαζει καποια εφαρμογη. Απο μονο του. Οπως και το WIFI. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis77 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Αγαπητοί Κύριοι, Είμαι μέλος σε ένα από τα μεγαλύτερα forums στην Ελλάδα (http://www.myphone.gr) , του οποίου το αντικείμενο είναι οι κινητές επικοινωνίες, previews και reviews κινητών τηλεφώνων, οι υπολογιστές παλάμης και οι τηλεπικοινωνίες γενικότερα. Το φόρουμ έχει πολλές κατηγορίες, μια εκ των οποίων είναι αποκλειστικά για συσκευές QTek. Ως εκπρόσωπος των πολυάριθμων μελών αυτής της κατηγορίας, αποφάσισα να σας γράψω σχετικά με μερικά αλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τις QTek2020ι συσκευές μας. Έχουμε κάποια σοβαρά bugs με το ελληνικό firmware. Έχουμε επικοινωνήσει με το τεχνικό σας τμήμα, άπειρες φορές ζητώντας λύσεις στα προβλήματά μας ή πιθανόν κάποια firmware updates που να διορθώνουν αυτά τα bugs. Οσες κλήσεις μας απαντήθηκαν και αναφερθηκε το πρόβλημα στον τεχνικό, η απάντηση που λαμβάνουμε πάντα είναι "αφήστε μας κάποιο όνομα και τηλέφωνο και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας", πράγμα που ποτέ δε συμβαίνει. Στα emails που στέλνουμε στις περιπτώσεις που αυτά απαντήθούν (πράγμα επίσης σπάνιο), οι απαντήσεις που λάμβανουμε θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν ως εντελώς άσχετες με τις απορίες- προβλήματά μας. Τα προβλήματα αφορούν κυρίως τη λειτουργία του Wi-Fi, του Bluetooth και του Phonepad, τα οποία σύμφωνα με ανακοινωση σας, στο τελευταίο Firmware update που βγάλατε (και φυσικά όλοι μας το εγκαταστήσαμε χάνοντας εκτός από τα settings και πολύτιμο χρόνο), ισχυρίζεστε ότι διορθώθηκαν τα προβλήματα με το Wi-Fi και το Phonepad, πράγμα που φυσικά δεν ισχύει!! Συγκεκριμένα, όσον αφορά το Wi-Fi και το Bluetooth δε μπορούν να ενεργοποιηθούν εάν πρώτα δεν επιλεγεί το "turn off flight mode", πράγμα που σημαίνει ότι χωρίς κάρτα SIM η συσκευή δεν έχει ούτε Wi-Fi ούτε Bluetooth. Ένα άλλο σημαντικό bug είναι ότι χάνεται το Phonepad εάν εγκατασταθεί κάποια άλλη input method. Για παράδειγμα, Resco Full Screen Keyboard, Diopen, Interkey και πολλά άλλα. Όταν κάνεις μερικές εναλλαγές στην input method το phonepad εξαφανίζεται. Έχουμε βρεί ένα προσωρινό τρόπο αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος, αλλά οι πατέντες δε νομίζουμε ότι αρμόζουν σε μια συσκευή αξίας 700+ευρώ (προσωπικα για τιν περιπτωση μου 729€) "λόγω ελληνικής αντιπροσωπείας". Ατομα που αγόρασαν τη συσκευή εκτός Ελλαδος ( http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=121444 ) με Αγγλικο Firmware εκτος απο το οτι χαιρονται την συσκευή τους χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα εχουν γλιτώσει και το ποσό που υποτίθεται οτι εμείς πληρώσαμε για να έχουμε την τεχνικη σας καλυψη. Αυτό, λοιπόν, που θα θέλαμε από εσάς σαν "ελληνική αντιπροσωπεία" το δυνατόν συντομότερο,να φροντίσετε να λυθουν τα προβληματά μας διότι η τεχνική υποστήριξη κρίνεται από όλους εμάς αλλά και πολλούς άλλους κατόχους της συγκεκριμένης συσκευής (Qtek2020i) και όχι μόνο, από απαράδεκτη έως ανύπαρκτη. Η επόμενη κινηση μας εφόσον δεν υπάρξει ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων μας καθώς και βελτίωση της τεχνικής υποστήριξης θα είναι να αποτανθούμε στιν Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτών. Με Εκτιμηση και εκ μερους τον Μελών του Forum, Μ....... Λ.......... (οι απόψεις,γνώμες και σχόλια καθός και οτιδήποτε εχει σχεση με αυτό το κείμενο εκφραζουν καθαρα και μόνο τους χρήστες του Forum, και ουδεμία ευθύνη φέρει το http://www.myphone.gr) Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ειμαι στην διαθεση σας στα 693.............. και απο 09:00-17:00 210-............. To esteila kai sto Texniko Tmhma kai sto Tmhma pwlhsewn kai sto tmhma Marketing.. Oti mou apanthsoun 8a to deite syntoma.. kai fysika proteinw se olous na kinh8oume plewn pio drastika. Den einai tzampa ta 700 euro pou exoume dwsei. Παράθεση "Ολυμπιακός τε και αιγάλεω αεί νικάν, έτεροι δε γαμησθώσιν" :D Μητροπουλέων ο Παράγκιος 330 BC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konee Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 kalhspera tha hthela na kanw mia erwthsh skopeyo na to parw kai egw an kai to skeftome me ayta pou diavazw anyway mhpws ine eykolo na mu pei kapoios an trexei to destinator pm? sas eyxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts