Guest lagoudakis Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 αν εχει σχεδον γεμισει τασο τοτε δινεις αυτη και τσιμπας μια με 2 και εισαι αρχοντας,αλλα αν ειναι η μιση γεματη τοτε αστο ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 εγω παλι που την εχω σχεδον γεμισει τι να κανω?:D σιγα τι εχω βαλει? κανα 2 γιγα μουσικη για να ακουω:music: αλλα και χμ.....για ειδικες περιπτωσεις:whistle: και τα υπολοιπα βιντεακια, powerpoints,α και μια συναυλια που μου αρεσει, σιγα τι εχω βαλει?:w00t::lol: :p μην τον ακουτε τον θαναση! :p μια μεγαλυτερη καρτουλα την χρειαζεσαι τασο, νεο παιδι εισαι! μην κοιτας τους οικογενειαρχες θαναση+γιαννη:lol: :p Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 xaxa!!:) sostos !! mia 2gb tha paro logika oxi parapano !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 μην ακους τον σπυρο!!!! παιδι μου τασο,εχει γεμισει την καρτα του με τσοντες:p :lol: για αυτο δεν τον φτανουν τα 4G,εσυ εισαι καλο και ηθικο παιδι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 xexe!!:) sosta ego exo oloklhro exoteriko disko 30gb me tetoia !!:) SPuro opote thes stis stelno !! xexe !! ego opote pao aerodromio gia taxidi pernao kamia tainia mesa gia na do kai einai peripou 700mb kathe tainia. opote kalo einai na exo 2gb gia na thn pernei aneta kai na mhn xreiazetai na svhso ta mp3!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ:p !!τελικα και εσυ σαν τον σπυρο εισαι:lol: κριμα και σε ειχα για ηθικο στοιχειο!!θελω να δω τον δισκο σου για να τον ξορκισω μετα!!!τα ακους Θαναση;οι 2 μας εχουμε μεινει:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssatmaniac Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Pls help paidia enw exw balei tis ruthmiseis gia gprs pou mou steilane apo tin TIM o internet explore sunexeia mou leei oti h selida den brethike alla to gprs deixnei sundemeno.Ti ftaiei re paidia tha skasw to qtek einai enos filou kai thelw na boithisw alla tzifos. file prota apo ola sto proxy server ebales 192.168.200.10? meta sto proxorhmenous bale se ola..<<http-wap-asfales>> 192.168.200.10:9401 kai afhse mono to socks 1080.egw auto ekana ke doulepse. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ:p !!τελικα και εσυ σαν τον σπυρο εισαι:lol: κριμα και σε ειχα για ηθικο στοιχειο!!θελω να δω τον δισκο σου για να τον ξορκισω μετα!!!τα ακους Θαναση;οι 2 μας εχουμε μεινει:D nai gianni moy kala o tasos einai neo paidi alla o gero xekoytis spiros ti 8eli 4 gb me " ekpaideytiko yliko " ? den bazei kana programma poy na metraei thn artiriakh piesh :lol: Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 nai gianni moy kala o tasos einai neo paidi alla o gero xekoytis spiros ti 8eli 4 gb me " ekpaideytiko yliko " ? den bazei kana programma poy na metraei thn artiriakh piesh :lol: λοιπον φιλοι οικογενειαρχες, θα μπορουσα να σας κανω ενα μικρο σεμιναριο για το τι περιεχει το ππσ ενος συγχρονου γητευτη γυναικων αλλα νομιζω δεν ειναι επι του παροντος, χωρια οτι θα φαμε και κοκκινη καρτα!:p Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 λοιπον φιλοι οικογενειαρχες, θα μπορουσα να σας κανω ενα μικρο σεμιναριο για το τι περιεχει το ππσ ενος συγχρονου γητευτη γυναικων αλλα νομιζω δεν ειναι επι του παροντος, χωρια οτι θα φαμε και κοκκινη καρτα!:p loipon ego pou den eimai oikogeniarxhs mporo na parakolouthiso to seminario sou ? xexe!!:) fantazomai oti tha exoun polla koina mesa ta ppc mas!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Και εγώ μέσα γιά το σεμινάριο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Και εγώ μέσα γιά το σεμινάριο. :lol:εσενα δεν σε θελουμε γιατι εχεις ΕΤΕΝ:p :lol: :Dαφορα μονο κατοχους 2020i:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 xexe!!:) prepei na deixeis to 2020i sou gia na mpeis sthn aithousa tou seminariou !! ante tha fero ki ego ton disko mou na ton elegxei o Lagoudakis !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 μπραβο τασο παιδι μου!!!!ευγε,να τσεκαρω το υλικο:p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Σεμινάριο? Ο eten άκα panosha να κρατάει τη λάμπα :P:P:P Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 λοιπον φιλοι οικογενειαρχες, θα μπορουσα να σας κανω ενα μικρο σεμιναριο για το τι περιεχει το ππσ ενος συγχρονου γητευτη γυναικων αλλα νομιζω δεν ειναι επι του παροντος, χωρια οτι θα φαμε και κοκκινη καρτα!:p oxi na mas ek8eseis ti peilambanei to seminario mipos apo ghteyths gynaikon porkypsi ghteyths alogon:lol: Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 εσενα δεν σε θελουμε γιατι εχεις ΕΤΕΝ:p :lol: :Dαφορα μονο κατοχους 2020i:p Καλά μη βαράτε, είπα να ανταλάξουμε απόψεις. Φεύγω τώρα πάω στο φόρουμ με τα ΕΤΕΝ. :D :D :D *Εσείς θα με αναγκάσετε να πάρω και 2020i. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Καλά μη βαράτε, είπα να ανταλάξουμε απόψεις. Φεύγω τώρα πάω στο φόρουμ με τα ΕΤΕΝ. :D :D :D *Εσείς θα με αναγκάσετε να πάρω και 2020i. koita an mas doseis to eten sou kati ginetai !! xexe!!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 koita an mas doseis to eten sou kati ginetai !! xexe!!:) taso allo8riske poylimene gia ena pinakio eten ?:lol: Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 οταν μιλαω εγω δεν με ακουει κανεις θαναση:p :lol: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 χμ βλεπω αθροα συμμετοχη, λοιπον αν ειστε πολλοι θα διοργανωσω ημεριδα σε γνωστο και μεγαλο ξενοδοχειο με θεμα "bon viveur and ppc" ο συγχρονος νεοελληνας bon viveur:cool: που σεβεται τον εαυτον του και ξερει πως να φερθει σε μια κυρια ειναι αδυνατον να μην εχει στο ππσ του με την ασημενια, Τονιζω θηκη,ενα προγραμμα οπως το Landware.Wine.Enthusiast.Guide.2006 ή το AceBartender ωστε οταν το επιβαλλει η στιγμη να παραμερισει το μαυρο του σακακι και απο μεσα με γρηγορες και επιδεξιες κινησεις να ανοιξει το ππσ και να δωσει την λυση... Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Σπύρο please πάρτε με κι εμένα, μετά απ΄αυτά που διαβάζω προσφέρομαι και γιά Bartender. :rotfl: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Σπύρο please πάρτε με κι εμένα, μετά απ΄αυτά που διαβάζω προσφέρομαι και γιά Bartender. :rotfl: :w00t: e na to paroume kai to paidi na mas ftiaxei kanena potaki !!:) den to allazo to 2020i mou !! etsi ki allios kai eten exo hdh kai mprosta sto 2020i mou den polu leei !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 χμ βλεπω αθροα συμμετοχη, λοιπον αν ειστε πολλοι θα διοργανωσω ημεριδα σε γνωστο και μεγαλο ξενοδοχειο με θεμα "bon viveur and ppc" ο συγχρονος νεοελληνας bon viveur:cool: που σεβεται τον εαυτον του και ξερει πως να φερθει σε μια κυρια ειναι αδυνατον να μην εχει στο ππσ του με την ασημενια, Τονιζω θηκη,ενα προγραμμα οπως το Landware.Wine.Enthusiast.Guide.2006 ή το AceBartender ωστε οταν το επιβαλλει η στιγμη να παραμερισει το μαυρο του σακακι και απο μεσα με γρηγορες και επιδεξιες κινησεις να ανοιξει το ππσ και να δωσει την λυση... me thn ashmenia 8ki 8a nomisoyn oti bgikes gia kynigi brykolakon eno ego kai o tasos me ta mayra ta dermatina 8a exoyme perasei 8a rixoyme kai kana ritso anagnostaki :lol: Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 σεβασμο στα αλουμινια!!!!τα ειπαμε:D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts