Jump to content

Πρόγραμμα Εγγραφής

elteo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα πρόγραμμα εγγραφής (εννοείται αξιόπιστο) για cds κυρίως μουσικά.

Πλην του Νero το οποίο χρησιμοποιώ και δεν με έχει ικανοποιήσει σαν αποτέλεσμα.

Οι ταχύτητες που γράφω είναι συνήθως 8x αλλά και 4x.

Eυχαριστώ :)

Ι need a six month vacation, twice a year.

Copy to DVD γράφει CD & DVD μικρό και εύκολο στη χρήση ;)

Το βρίσκεις http://www.vso-software.com πολύ καλό! :up:

γιατι δεν σε ικανοποιει το νερο?για μενα ειναι το καλυτερο,τεσπα ενα καλο ειναι εκεινο που εχει σαν σημα του 1 προβατακι,δεν θυμαμαι πως το λενε,οποιος ξερει παρακαλω ας το πει. :p

Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα πρόγραμμα εγγραφής (εννοείται αξιόπιστο) για cds κυρίως μουσικά.

Πλην του Νero το οποίο χρησιμοποιώ και δεν με έχει ικανοποιήσει σαν αποτέλεσμα.

Οι ταχύτητες που γράφω είναι συνήθως 8x αλλά και 4x.

Eυχαριστώ :)

Εννοείς από άποψη ποιότητας ή ταχύτητας?

Εγώ και από το Νero και από το Roxio Easy και από το B's Recorder που κατά καιρούς έχω χρησιμοποιήσει, έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Τι να σου πω, δοκίμασε και ότι σου αρέσει καλύτερα...

Open your Windows to Freedom!

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.reactos.org

γιατι δεν σε ικανοποιει το νερο?για μενα ειναι το καλυτερο,τεσπα ενα καλο ειναι εκεινο που εχει σαν σημα του 1 προβατακι,δεν θυμαμαι πως το λενε,οποιος ξερει παρακαλω ας το πει. :p

Όντως το clone cd είναι απο τα καλύτερα. Να πώ την αλήθεια ούτε εμένα μου αρέσει το nero δεν ξέρω αλλά θα προτιμούσα το Easy CD Creator. Το είχα χρησιμοποιήσει με δισκάκια που αγόραζαν φίλοι απο τον δρόμο και δεν μπορούσαν να τα πάιξουν στο CD player στο σπίτι τους και πάντοτε έλυνε το πρόβλημα.

Το είχα χρησιμοποιήσει με δισκάκια που αγόραζαν φίλοι απο τον δρόμο και δεν μπορούσαν να τα πάιξουν στο CD player στο σπίτι τους και πάντοτε έλυνε το πρόβλημα.

Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα μου για τον φίλο που ρωτούσε πιο πάνω.

Εχω δοκιμάσει 10 φίρμες άγραφα cd από τα καλύτερα και ακριβότερα μέχρι Noname και δυστυχώς ποτέ δεν παίζουν στο στεροφωνικό του σπιτιού και στο αυτοκίνητο (που τα θέλω κυρίως) παίζουν μόνο όταν τα γράφω στην χαμηλότερη ταχύτητα (4x) και εκεί με κάποιες δυσκολίες και όχι πάντα!

Θα δοκιμάσω και το Easy CD Creator... :O

edit: υπάρχει κάποιο trial ...;;; :blink:

Πρέπει να υπάρχει trial δες στο site τους γιατί κι εγώ απο trial απο περιοδικό το ξεκίνησα. Γράψε το στην 4απλή για πιό σίγουρα. Τα δισκάκια ως τώρα καμμία μάρκα δεν με έχει προδώσει.

Πρέπει να υπάρχει trial δες στο site τους γιατί κι εγώ απο trial απο περιοδικό το ξεκίνησα. Γράψε το στην 4απλή για πιό σίγουρα. Τα δισκάκια ως τώρα καμμία μάρκα δεν με έχει προδώσει.

Δε την βρίσκω... :worry: ..μήπως έχει κάποιος link και για την 6.0...; :worry:

Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα μου για τον φίλο που ρωτούσε πιο πάνω.

Εχω δοκιμάσει 10 φίρμες άγραφα cd από τα καλύτερα και ακριβότερα μέχρι Noname και δυστυχώς ποτέ δεν παίζουν στο στεροφωνικό του σπιτιού και στο αυτοκίνητο (που τα θέλω κυρίως) παίζουν μόνο όταν τα γράφω στην χαμηλότερη ταχύτητα (4x) και εκεί με κάποιες δυσκολίες και όχι πάντα!

Ναι αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα του προγράμματος εγγραφής, είναι πρόβλημα των συσκευών και δεν είναι πολύ περίεργο.

Το ξέρω εμ-σι-ντι-ι...όταν γράφω [cd-r audio] της Sony ας πούμε παίζει στο αμάξι άνετα αλλά στου σπιτιού, άστα!

Μεγάλη ασυμβατότητα...νομ΄ζιω ότι κύριος ύποπτος είναι τα cd-r ...

ΚΙ εγώ είμαι ένας από τους λίγους που δεν με ικανοποιεί το Nero μπορώ να πω και τους λόγους:

1) Ιδιαίτερα βαρύ

2) Μου έχει κολλήσει κάποιες φορές, σε μένα που έχω τον υπολογιστή 10μερονυχτα ανοιχτό χωρίς κόλλημα

3) Όταν είναι σε μια λίστα με πάρα πολλά αρχεία (στο express) πατάω με το πληκτρολόγιο το γράμμα που θέλω να πάει και δεν πάει..

Τι εναλλακτικό και καλό υπάρχει;

ΚΙ εγώ είμαι ένας από τους λίγους που δεν με ικανοποιεί το Nero μπορώ να πω και τους λόγους:

1) Ιδιαίτερα βαρύ

2) Μου έχει κολλήσει κάποιες φορές, σε μένα που έχω τον υπολογιστή 10μερονυχτα ανοιχτό χωρίς κόλλημα

3) Όταν είναι σε μια λίστα με πάρα πολλά αρχεία (στο express) πατάω με το πληκτρολόγιο το γράμμα που θέλω να πάει και δεν πάει..

Τι εναλλακτικό και καλό υπάρχει;

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ δε νομιζω πως υπαρχει κατι καλυτερο φιλε μου

Αν θεωρείς λεπτομέρεια σ' έναν φάκελό με 300 αρχεία να θέλω να βρω ένα αρχείο που αρχίζει από pro θα πρέπει να πάω χειροκίνητα... και όχι να πατήσω τα γράμματα έχει καλός...

Αν θεωρείς λεπτομέρεια όσες φορές έχει καεί το cd να μην κλείνει το nero, ούτε καν από το task manager..

Αν θεωρείς λεπτομέρεια...?

Link για το trial της Roxio Easy Cd Creator υπάρχει;

Εχω φάει τον κόσμο, τι διάολο δεν βγάζουν για να μην το hack-έψουν...; :confused:

Μην είσαι τόσο απόλυτος, εξαρτάται τι βολεύει τον καθένα...

Αν θεωρείς λεπτομέρεια σ' έναν φάκελό με 300 αρχεία να θέλω να βρω ένα αρχείο που αρχίζει από pro θα πρέπει να πάω χειροκίνητα... και όχι να πατήσω τα γράμματα έχει καλός...

Αν θεωρείς λεπτομέρεια όσες φορές έχει καεί το cd να μην κλείνει το nero, ούτε καν από το task manager..

Αν θεωρείς λεπτομέρεια...?

Αν το νερο δεν κλεινει οταν γραφεις ενα cd δεν φταιει το προγραμμα αλλα ο υπολογιστης σου μαλλον γιατι δεν μου εχει τυχει ποτε.Αν θες δοκιμασε καποια αλλη εκδοση ισως να ειναι πιο λειτουργικη στο pc σου.

Συνέχεια τις τελευταίες βάζω και αυτό το πρόβλημα το έχει κάνει και στο laptop μου οπότε δεν είναι θέμα υπολογιστή...

Δηλαδή κανα 2 φορές που έτυχε να καεί το cd δεν έκλεινε το nero, ή δοκίμασε να γράψεις ένα cd και να πατήσεις cancel να δούμε θα σταματήσει ποτέ;;;

Όταν βάζω άγραφο μέσα κι έχω ανοιχτό το nero μέχρι να το αναγνωρίσει μου κολάει τα άπαντα!

Eπαναλαμβάνω (έχω γίνει γραφικός) υπάρχει trial για το Εasy cd creator;;

Aφήστε το Nero...άλλο είναι το θέμα μας.

Συγνώμη κ ευχαριστώ.

Αν το νερο δεν κλεινει οταν γραφεις ενα cd δεν φταιει το προγραμμα αλλα ο υπολογιστης σου μαλλον γιατι δεν μου εχει τυχει ποτε.Αν θες δοκιμασε καποια αλλη εκδοση ισως να ειναι πιο λειτουργικη στο pc σου.

Αν είναι να ψάχνει ο καθένας για την έκδοση του Nero που είναι πιο καλή για τον Η/Υ του ζήτω που καήκαμε! Υπάρχουν 457235487126 εκδόσεις του Nero 6.

Πάντως εγώ προτείνω το Roxio ECDDVDC 6 Platinum και προτείνω να κατεβάσετε και τα updates του από το επίσημο site που υποστηρίζουν πλέον τα περισσότερα DVD-RW που κυκλοφορούν στην αγορά. Το πρόγραμμα το χρησιμοποιώ συνέχεια... είναι πολύ σταθερό και δε "γονατίζει" τον Η/Υ όσο το Nero 6.

Edit: Elteo, γιατί δε δοκιμάζεις ένα p2p? Δεν είναι ανάγκη να το βρεις trial...

:shifty:

Αν είναι να ψάχνει ο καθένας για την έκδοση του Nero που είναι πιο καλή για τον Η/Υ του ζήτω που καήκαμε! Υπάρχουν 457235487126 εκδόσεις του Nero 6.

Πάντως εγώ προτείνω το Roxio ECDDVDC 6 Platinum και προτείνω να κατεβάσετε και τα updates του από το επίσημο site που υποστηρίζουν πλέον τα περισσότερα DVD-RW που κυκλοφορούν στην αγορά. Το πρόγραμμα το χρησιμοποιώ συνέχεια... είναι πολύ σταθερό και δε "γονατίζει" τον Η/Υ όσο το Nero 6.

Edit: Elteo, γιατί δε δοκιμάζεις ένα p2p? Δεν είναι ανάγκη να το βρεις trial...

Υπαρχει και το nero smart που ειναι πολυ καλο και δεν εχει πολλες απάιτησεις