Jump to content

OP3T ή HTC 10

Kanth
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

60fps το HTC 10 έχει μόνο αν ρουταρεις και περάσεις ένα mod

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χαζομαρα , μεν υποφερτό δε , Finn σαν Selfie camera είναι λίγο χαμηλή σε ανάλυση? Εννοώ έχω δει κάτι βίντεο από κάτι reviews και δεν είναι ή κάμερα τόσο Sharp όσο του OP3

• Απαντήσεις 59
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω ρε παιδιά , θέλω να πιστεψω ότι θα μου αρέσει το HTC , απλά με φοβίζει λίγο ή οθόνη του γιατί είναι LCD και επίσης έχω ακούσει για κάτι Ροζ χρωματισμούς στα μοντέλα με οθόνες Sharp και ή τελευταία LCD που είχα ήταν στο LGV10 (καλό μεν αλλα έχω την εντύπωση πως του ρουφαγε την μπαταρία) Επίσης οι λεπτομέρειες στην Selfie γιατί έχω πάθει πλάκα με του OP3 και λογικά είναι λόγω 8mp οι λεπτομέρειες.

Ναι το ξέρω το HTC έχει OOS αλλά το μέγεθος των MP είναι μεγαλύτερο όπως και στην πίσω κάμερα? Επίσης κοίταζα μήπως παιρνει λίγο χρωματικές αλλαγές σαν το OP3 ή το S7 γιατί αυτό το μόνιμο Άσπρο παντού στα settings καταντάει βαρετό μετά από κάποιο καιρό....

Υπάρχουν και καλές lcd πχ iPhone 6s/7 huawei p8/p9 από την άλλη έχει πάρα πολλές κακές και μέτριες με κυτρινιλες ροζ αποχρώσεις κλπ

Χαζομαρα , μεν υποφερτό δε , Finn σαν Selfie camera είναι λίγο χαμηλή σε ανάλυση? Εννοώ έχω δει κάτι βίντεο από κάτι reviews και δεν είναι ή κάμερα τόσο Sharp όσο του OP3

Φωτογραφικά η μπροστά κάμερα είναι πολύ καλή για τα δικά μου δεδομένα. Βίντεο δεν τραβάω ούτε κάνω βιντεοκληση όμως.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Φωτογραφικά η μπροστά κάμερα είναι πολύ καλή για τα δικά μου δεδομένα. Βίντεο δεν τραβάω ούτε κάνω βιντεοκληση όμως.

Το απόγευμα θα έχει φτάσει σπίτι , ότι ήταν να γίνει έγινε :|

Έγινε αυτό που έλεγα με την Oneplus, στα 400 ευρώ έπαιζε μόνο του το Oneplus 3, τώρα στα 440 οι καταναλωτές σκέφτονται και άλλες επιλογές. Τώρα μένει να κυκλοφορήσει το επόμενο και να κάνει 500$...

Έγινε αυτό που έλεγα με την Oneplus, στα 400 ευρώ έπαιζε μόνο του το Oneplus 3, τώρα στα 440 οι καταναλωτές σκέφτονται και άλλες επιλογές. Τώρα μένει να κυκλοφορήσει το επόμενο και να κάνει 500$...

Η φάση είναι ότι πας στα 440€ και λες δεν βάζω λίγα ακόμα να πάω στα 470€ να πάρω το 128αρι;

Πας στα 470€ και το παίρνεις και δεν έχει ακουστικά. Κι ενα καλό ζευγάρι ακουστικά 30€ να πάρεις πηγες 500€

Ακόμα δεν έχεις πάρει όμως ούτε μια θήκη

Στα 500€ για τους κινέζους που ξύπνησαν σήμερα ενώ μέχρι εχθές πουλούσαν με προσκλήσεις στα 300€ νομίζω έχει ξεφύγει η κατάσταση

Είναι πολλά

Ναι μεν έχει καλά χαρακτηριστικά αλλα δεν παύει να είναι ενα κινεζικό κινητό που δεν έχει μεταπώληση γιατί πέρα από μερικούς εδω μέσα δεν το ξέρει κανένας άλλος

Με αυτά τα χρήματα υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές πιθανόν και καλύτερες

Nokia 8800 Scirocco

Φιλε κανεις λαθος για την μεταπωληση σε γειτονικο φορουμ πωλειται το one plus 30 ευρω κατω απο την τιμη αγορας μηνων και γινεται αναρπαστο και ολα αυτα τωρα που εβγαλε καινουριο μοντελο γιατι πριν το εβρισκες πανω απο την τιμη πωλησης της μαμας εταιρειας,η μεταπωλητικη αξια του ειναι πολυ μεγαλη και δεν μπορεις να φανταστεις ποσος κοσμος γνωριζει πλεον τις συσκευες

Στάλθηκε από το P6-U06 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλε κανεις λαθος για την μεταπωληση σε γειτονικο φορουμ πωλειται το one plus 30 ευρω κατω απο την τιμη αγορας μηνων και γινεται αναρπαστο και ολα αυτα τωρα που εβγαλε καινουριο μοντελο γιατι πριν το εβρισκες πανω απο την τιμη πωλησης της μαμας εταιρειας,η μεταπωλητικη αξια του ειναι πολυ μεγαλη και δεν μπορεις να φανταστεις ποσος κοσμος γνωριζει πλεον τις συσκευες

Στάλθηκε από το P6-U06 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ή συσκευή έκανε 399 και κάποιοι το πουλούσαν μεταχειρισμένο στα 450

Ακόμα πρέπει να τα έχουν όμως

Δηλαδή υπάρχουν αυτές οι τιμές. Βρέθηκαν 5 έξυπνοι να πουλάνε πιο ακριβά από καινούργιο αλλά δεν σημαίνει ότι είναι ο κανόνας

Nokia 8800 Scirocco

Δεν έχεις δίκιο φίλε το έχω ψάξει σωστή συσκευή αυτή τη στιγμή την βρίσκεις 370 ευρώ 30 ευρώ κάτω από την τιμή αγοράς και εσύ γράφεις ότι δεν κρατάει τιμή η συσκευή

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για δώσε σύγκριση σε π.μ για να μην είμαστε off topic

Δεν έχεις δίκιο φίλε το έχω ψάξει σωστή συσκευή αυτή τη στιγμή την βρίσκεις 370 ευρώ 30 ευρώ κάτω από την τιμή αγοράς και εσύ γράφεις ότι δεν κρατάει τιμή η συσκευή

Γνώμη σου.

Έχω κι εγώ την δίκη μου

Nokia 8800 Scirocco

Το ΟΡ3 ειναι ισως απο τις λιγες συσκευες που κρατανε τιμη...

Βρισκεις μεταχειρισμενο απο 370 μεχρι 390 και σε πολυ καλη κατασταση...

Φυσικα πριν απο μερικους μηνες υπηρχαν και περιπτωσεις αισχροκερδιας μην πω ξατι αλλο αλλα ακομα κι ετσι φευγανε.

Τωρα λογο 3Τ ισως σταδιακα πεσει η τιμη αλλα πιστευω οτι αυτο θα αργησει τουλαχιστον 4-6 μηνες...

Κατω απο 350 δεν υπαρχει περιπτωσει να το βρεις παρα μονο οταν θα ανακοινβθει το επομενο καινουργιο μοντελο...

Αν ρε παιδιά κρατάει τιμή το OP3 να το στείλω ελλαδα να το πουλήσει ο αδερφός μου αν είναι έστω 350.... Θα βρούμε κανένα αγοραστη?

Αν ρε παιδιά κρατάει τιμή το OP3 να το στείλω ελλαδα να το πουλήσει ο αδερφός μου αν είναι έστω 350.... Θα βρούμε κανένα αγοραστη?

Εύκολα θα φύγει σε αυτή τη τιμή ...

Μεταχειρισμένο κινητό χωρίς εγγύηση στην ουσία δεν θα έπαιρνα για -50 ευρώ. Αλλά αυτός είμαι εγώ.

Γιατί χωρίς εγγύηση?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Μεταχειρισμένο κινητό χωρίς εγγύηση στην ουσία δεν θα έπαιρνα για -50 ευρώ. Αλλά αυτός είμαι εγώ.

Μία χαρά εγγύηση έχει....ποιος μίλησε ότι το ΟΡ3 δεν έχει εγγύηση;;;

Πραγματικά σχολιάζουν άτομα που δεν έχουν ιδέα και δεν έχουν πιάσει ποτέ συσκευές στα χέρια τους.

Στάλθηκε από το GT-I8190 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk