Jump to content

OP3T ή HTC 10

Kanth
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως το λέει ο Τίτλος,

Έχω το OP3 και ευκαιρία να αναβάθμισω σε ένα από τα 2 !

Ο κύριος φόβος μου είναι ή Οθόνη του HTC από θεμα Τεχνολογίας και ποιοτητας.

• Απαντήσεις 59
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σου απάντησα στο άλλο thread..

Ναι και μου ζητήθηκε να πάρω τις απόψεις αυτές που θέλω κάνοντας ένα άλλο thread χωρίς να χαλαω την συζήτηση για το HTC , δεν είστε με τπτ ευχαριστημένοι εδώ πέρα

Εγώ έχω το HTC 10 και καλός μου φίλος έχει το OP3 οπότε έχω άποψη

-Οθόνη

QHD LCD εναντίον FHD Amoled. Σε ανάλυση το HTC 10 είναι καλύτερο αλλά σε γυμνό μάτι δύσκολα ξεχωρίζεις πολλά. Πιο πολύ θέμα γούστου είναι και προσωπικής προτίμησης. Μην ξεχνάς άλλωστε και το μέγεθος της οθόνης, που είναι διαφορετικό. Απλά κατά την αποψη μου το 10 έχει πιο καλή χρωματική απόδοση

-Ήχος

Εδώ το 10 είναι μιλια μπροστά και σε ακουστικά και σε ηχείο

-Εμφάνιση και κατασκευή

Το πρώτο σκέλος είναι υποκειμενικό και για εμένα μιλάμε για δύο εξίσου όμορφες συσκευές. Το μεν 10 είναι πιο μικρό αλλά πιο χοντρό, ενώ το OP3 πιο μεγάλο και λεπτό. Όπως και να χει, μιλάμε για στιβαρές κατασκευές, από μέταλλο και σίγουρα θα μείνεις ευχαριστημένος οποια και να διαλέξεις.

-Κάμερα

Το 10 έχει καλύτερη κάμερα. Σε ημερήσιες λήψεις δεν θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά, σε χαμηλό φωτισμό θα δεις ένα προβάδισμα για το 10. Επίσης, στο βιντεο το 10 είναι αρκετά καλύτερο.

-Λογισμικό

Εχεις να κάνεις με δυο κινητά πολύ κοντά σε stock android. Τρέχουν και τα δύο πολύ γρήγορα και είναι απίστευτα smooth. Σε καθημερινή χρήση δεν είδα διαφορές, αλλά σε διάφορα συγκριτικά κλπ, το OP3 φαίνεται να είναι ελαφρώς πιο γρήγορο. Σε υποστήριξη από την εταιρεία με updates νομίζω πως θα είσαι εντάξει και με τα δύο. Το OP3 έχει και μεγάλη υποστήριξη από την κοινοτητα για custom ROM κλπ αν ασχολείσαι με αυτά.

-Hardware

Πάνω κάτω τα ίδια. Μόνη σημαντική διαφορά τα 6GB του OP3 (4GB το 10). Όσο αφορά τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, μιλάμε για εξαιρετικές υλοποιήσεις και στα δύο, με το OP3 να είναι πιο γρήγορο και πάλι για λίγο.

-Μπαταρία

Πάλι μικρές διαφορές. Δεν μπορώ να έχω ξεκάθαρη άποψη, αλλά από αυτά που είδα στο περίπου, νομίζω πως πάνω κατω το ίδιο θα πάρεις και από τα δύο. Εξαιρετικοι είναι και οι χρόνοι φόρτισης. Και για τα δύο θες περίπου 1,5 ώρα για να φορτίσεις από 0 σε 100%, το dash charge του OP3 είναι ο,τι πιο γρήγορο υπάρχει εκεί έξω

Ελπίζω να βοήθησα, αν ξέχασα κάτι, ή θες κάτι επιπλέον, πες μου

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Edited by Antonio27

Δεν ξέρω ρε παιδιά , θέλω να πιστεψω ότι θα μου αρέσει το HTC , απλά με φοβίζει λίγο ή οθόνη του γιατί είναι LCD και επίσης έχω ακούσει για κάτι Ροζ χρωματισμούς στα μοντέλα με οθόνες Sharp και ή τελευταία LCD που είχα ήταν στο LGV10 (καλό μεν αλλα έχω την εντύπωση πως του ρουφαγε την μπαταρία) Επίσης οι λεπτομέρειες στην Selfie γιατί έχω πάθει πλάκα με του OP3 και λογικά είναι λόγω 8mp οι λεπτομέρειες.

Ναι το ξέρω το HTC έχει OOS αλλά το μέγεθος των MP είναι μεγαλύτερο όπως και στην πίσω κάμερα? Επίσης κοίταζα μήπως παιρνει λίγο χρωματικές αλλαγές σαν το OP3 ή το S7 γιατί αυτό το μόνιμο Άσπρο παντού στα settings καταντάει βαρετό μετά από κάποιο καιρό....

htc 10 και απο εμενα.αριστη φωτογραφια,ηχος!μην ψαρωνεται με τα 6gb ram το software παντα την χρησιμοποιει την περισσοτερη ανεξαρτητως συσκευης!
I Want To Believe

Εγώ έχω το HTC 10 και καλός μου φίλος έχει το OP3 οπότε έχω άποψη

-Οθόνη

QHD LCD εναντίον FHD Amoled. Σε ανάλυση το HTC 10 είναι καλύτερο αλλά σε γυμνό μάτι δύσκολα ξεχωρίζεις πολλά. Πιο πολύ θέμα γούστου είναι και προσωπικής προτίμησης. Μην ξεχνάς άλλωστε και το μέγεθος της οθόνης, που είναι διαφορετικό. Απλά κατά την αποψη μου το 10 έχει πιο καλή χρωματική απόδοση

-Ήχος

Εδώ το 10 είναι μιλια μπροστά και σε ακουστικά και σε ηχείο

-Εμφάνιση και κατασκευή

Το πρώτο σκέλος είναι υποκειμενικό και για εμένα μιλάμε για δύο εξίσου όμορφες συσκευές. Το μεν 10 είναι πιο μικρό αλλά πιο χοντρό, ενώ το OP3 πιο μεγάλο και λεπτό. Όπως και να χει, μιλάμε για στιβαρές κατασκευές, από μέταλλο και σίγουρα θα μείνεις ευχαριστημένος οποια και να διαλέξεις.

-Κάμερα

Το 10 έχει καλύτερη κάμερα. Σε ημερήσιες λήψεις δεν θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά, σε χαμηλό φωτισμό θα δεις ένα προβάδισμα για το 10. Επίσης, στο βιντεο το 10 είναι αρκετά καλύτερο.

-Λογισμικό

Εχεις να κάνεις με δυο κινητά πολύ κοντά σε stock android. Τρέχουν και τα δύο πολύ γρήγορα και είναι απίστευτα smooth. Σε καθημερινή χρήση δεν είδα διαφορές, αλλά σε διάφορα συγκριτικά κλπ, το OP3 φαίνεται να είναι ελαφρώς πιο γρήγορο. Σε υποστήριξη από την εταιρεία με updates νομίζω πως θα είσαι εντάξει και με τα δύο. Το OP3 έχει και μεγάλη υποστήριξη από την κοινοτητα για custom ROM κλπ αν ασχολείσαι με αυτά.

-Hardware

Πάνω κάτω τα ίδια. Μόνη σημαντική διαφορά τα 6GB του OP3 (4GB το 10). Όσο αφορά τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, μιλάμε για εξαιρετικές υλοποιήσεις και στα δύο, με το OP3 να είναι πιο γρήγορο και πάλι για λίγο.

-Μπαταρία

Πάλι μικρές διαφορές. Δεν μπορώ να έχω ξεκάθαρη άποψη, αλλά από αυτά που είδα στο περίπου, νομίζω πως πάνω κατω το ίδιο θα πάρεις και από τα δύο. Εξαιρετικοι είναι και οι χρόνοι φόρτισης. Και για τα δύο θες περίπου 1,5 ώρα για να φορτίσεις από 0 σε 100%, το dash charge του OP3 είναι ο,τι πιο γρήγορο υπάρχει εκεί έξω

Ελπίζω να βοήθησα, αν ξέχασα κάτι, ή θες κάτι επιπλέον, πες μου

Επειδή προέρχομαι από 16αρα Megapixel με Aperture f/1.8 από το LG V10 και επειδή στο θέμα φωτογραφία πρωίνης το OP3 με έχει αφήσει ικανοποιημένο , πως είναι το HTC ? Λεπτομέρεια υπάρχει αν κάνεις Ζοομ?Ή Selfie? Είδα ένα Βίντεο και νομίζω το OP3 είχε καλύτερη λεπτομέρεια και εκεί...

Γένικοτερα σαν Σήμα έχετε Διαφορες? (Με καίει πολύ αυτο)

Όταν ξεκλειωνει σε πάει κανονικά στην Homescreen ή στο Lockscreen? Γιατί κάτι περίεργο είδα σε ένα review.

Τώρα όσον αφορά την Οθόνη , αν έχεις κάποια LCD να μου την παρομοιασεις θα ήταν καλά γιατί πήγα στην Γενοβα στην Ιταλια και δυστυχώς δεν είχαν HTC καθόλου αλλα LG και Huawei...

Όσο αφορά λεπτομέρεια στις φώτο, δεν μπορώ να δώσω σαφή απάντηση. Αλλά σε διάφορα τεστ έτσι για χαβαλε σε βόλτες, έβλεπα περισσότερη λεπτομέρεια στο 10, ειδικά βράδυ. Μόνο σε τέλειες συνθήκες είδα μία κάποια υπέροχη του OP3. Στις σελφι, το OP3 έχει 8αρα, αλλά το OP3T έχει 16αρα, οπότε φαντάζομαι πως θα είναι σίγουρα καλύτερη από την 5αρα του 10. Για εμένα η σελφι του 10 είναι απλά καλή, νομίζω καλύτερη από άλλες επιλογές για βράδυ, αλλά αρκετές φορές έχει θέμα με τα χρώματα, δεν είναι πολύ ακριβής.

Σε σημα δεν το έχω δει λεπτομερώς, εννοώ σε γραμμές, αλλά όπου είχα 4G είχε και ο φίλος μου, όπου επιανα Ε, είχε και αυτός Ε, οπότε θεωρώ ότι δεν υπάρχει μεγαλη διαφορά. Σε σημα κινητής τηλεφωνίας όμως το 10 είναι το καλύτερο κινητό που είχα. Πιάνει 4G μέσα στο σπίτι μου σε κάποια σημεία, κάτι που δεν έκανε κανένα παλιό μου κινητό. Δεν έχει έρθει ο φίλος μου σπίτι όμως να δούμε αν πιάνει και το OP3 :P

Το ξεκλειδωμα έχει το εξής περίεργο. Σε βαζει μεν στη home screen αλλά περνώντας από τη lockscreen στιγμιαία.

Σύγκριση με άλλη οθόνη δεν μπορώ μα κάνω. Την θεωρώ καλύτερη απο του G5 πάντως που έπαιζα πριν κανα 2 βδομαδες. Τσεκαρε στο YouTube κάποια συγκριτικά, αν θυμάμαι καλά ο Jerome Ortega έχει κανει μία ωραία συγκριση μεταξυ οθονων.

Edited by Antonio27

Ορίστε το album μου με φωτογραφίες του HTC 10 για να πάρετε μια ιδέα.

https://flic.kr/s/aHskBjaqpR

Και 2 βίντεο που τράβηξα με το κινητό.

https://youtu.be/RzxyG3Y11hY

https://youtu.be/0S1xchE8EKU

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Finn

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Κι εγώ το ίδιο δίλημμα έχω. Είχα αποφασίσει να πάρω το OP3T αλλά απ' ότι είδα δε μου δίνουν τιμολόγιο για να γλιτώσω το ΦΠΑ οπότε και θα μου κοστίσει 439 ευρώ. Το HTC 10 θα μου βγει 369 ευρώ. Ποιο λέτε να διαλέξω με αυτή τη διαφορά τιμής; :worry:

Και εγώ αν μπορούσα τις λιγότερες ίντσες με αυτή τη διαφορά τιμής το htc θα έπαιρνα

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά ευχαριστώ , πιστεύω θα προχωρήσουμε σε αγορά τελικά , κάτι τελευταία , μαγαζί να το πάρω υπάρχει κάνα θέμα από τα σκρουτζομαγαζα οσον αφορα τις οθόνες που ροζιζουν? Έμαθα ειχε Sharp και τις αλλάξανε ?

Και επίσης επειδή θα πάρω το Μαύρο ,

Πίσω στο κάτω μέρος έχει κάτι Γράμματα "CE@-$-#+#&$-" αυτά είναι αυτοκόλλητο ή θα μείνουν για πάντα εκεί και θα σπαζομαι?

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ορίστε το album μου με φωτογραφίες του HTC 10 για να πάρετε μια ιδέα.

https://flic.kr/s/aHskBjaqpR

Και 2 βίντεο που τράβηξα με το κινητό.

https://youtu.be/RzxyG3Y11hY

https://youtu.be/0S1xchE8EKU

Ευχαριστώ πολύ ! Τις έχω δει από ενα άλλο σου ποστ , είναι απίστευτες , και επίσης να ρωτήσω αν έχουν κάποιο edit?

Παιδιά ευχαριστώ , πιστεύω θα προχωρήσουμε σε αγορά τελικά , κάτι τελευταία , μαγαζί να το πάρω υπάρχει κάνα θέμα από τα σκρουτζομαγαζα οσον αφορα τις οθόνες που ροζιζουν? Έμαθα ειχε Sharp και τις αλλάξανε ?

Και επίσης επειδή θα πάρω το Μαύρο ,

Πίσω στο κάτω μέρος έχει κάτι Γράμματα "CE@-$-#+#&$-" αυτά είναι αυτοκόλλητο ή θα μείνουν για πάντα εκεί και θα σπαζομαι?

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ πολύ ! Τις έχω δει από ενα άλλο σου ποστ , είναι απίστευτες , και επίσης να ρωτήσω αν έχουν κάποιο edit?

Κανένα edit. Στο Flickr ανεβάζω μόνο τις κανονικες. Τα γράμματα που λες είναι τυπωμένα. Προσωπικά δε με ενοχλούν καθόλου καθώς σπάνια βλέπω εκείνο το σημείο της συσκευής!

Όπως το λέει ο Τίτλος,

Έχω το OP3 και ευκαιρία να αναβάθμισω σε ένα από τα 2 !

Ο κύριος φόβος μου είναι ή Οθόνη του HTC από θεμα Τεχνολογίας και ποιοτητας.

Τσέκαρε εδώ για τις οθόνες.

http://forum.xda-developers.com/htc-10/how-to/poll-panel-htc-10-main-s820-variant-t3370972

Η πλειοψηφία των οθονών είναι Tianma και όχι Sharp.

Και σαν γενικό συμπέρασμα ισχύουν τα παρακάτω.

Let's be clear about this:

Sharp:

- more yellow

- 10% brighter

- better view angles

- polarized portrait

- faint but visible diagonal or vertical grid in whites

Tianma:

- less yellow, slightly more pleasing colours

- 10% darker

- more color shifting on view angles

- polarised landscape

- no visible grid

Overall the sharp is the higher quality panel

Both are made to the same spec but each factory has different quality output

Some Tianma ones are really good and some sharp are worse, but overall the sharp is more consistent quality panel

It's a real shame HTC dual sourced the 10 panel

Καθαρά θέμα ζαριάς τι θα σου κάτσει και τι ποιότητα θα έχει είτε με Sharp είτε Tianma.

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Το v10 με το lg g4 εχει απο τις καλυτερες καμερες που περασαν ποτε σε κινητο.ειδικα στο manual..αν ξερεις να παιζεις με τα iso θα κανεις παπαδες.οι κινεζοι οτι αισθητηρα και να βαλουν δεν το εχουν με την καμερα Edited by ernesto1983
I Want To Believe

Για εμένα είναι ο,τι καλύτερο έχω πιάσει σε κατασκευή κινητού. Είναι μέταλλο και φαίνεται απίστευτα στιβαρή η συσκευή

Το v10 με το lg g4 εχει απο τις καλυτερες καμερες που περασαν ποτε σε κινητο.ειδικα στο manual..αν ξερεις να παιζεις με τα iso θα κανεις παπαδες.οι κινεζοι οτι αισθητηρα και να βαλουν δεν το εχουν με την καμερς

Α

Το HTC 10 ?

Και επίσης το HTC 10 έχει 1080 60fps video?

Edited by Kanth

εχει παρει και καποιο update στην καμερα ταχυτητα κλειστρου το m10
I Want To Believe

Το v10 με το lg g4 εχει απο τις καλυτερες καμερες που περασαν ποτε σε κινητο.ειδικα στο manual..αν ξερεις να παιζεις με τα iso θα κανεις παπαδες.οι κινεζοι οτι αισθητηρα και να βαλουν δεν το εχουν με την καμερα

Απίστευτη ανακρίβεια. Το op3 σε πολλά συγκριτικά κοντράρεται στα ίσια σε πρωινές με το s7. To Meizu mx4pro ήταν από τα καλύτερα καμεροκινητά της γενιάς του. Μη λέμε ότι θελουμε...

Απίστευτη ανακρίβεια. Το op3 σε πολλά συγκριτικά κοντράρεται στα ίσια σε πρωινές με το s7. To Meizu mx4pro ήταν από τα καλύτερα καμεροκινητά της γενιάς του. Μη λέμε ότι θελουμε...

Σας παρακαλώ προσπαθώ να βγάλω μία γνώμη για 2 κινητά , ας μην αναφέρουμε αλλά κινητά και ειδικά ας μην προσπαθούμε να περάσουμε τις γνώσεις μας ή απόψεις για άλλες συσκευές...άδικος κόπος το thread αναφέρεται μεταξύ HTC 10 και OP3....

60fps το HTC 10 έχει μόνο αν ρουταρεις και περάσεις ένα mod